Καλησπερα σε ολου;.
θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος που εχει βαλει την συγκεκριμενη οθονη προχωρησε σε τοποθετηση ενισχυτη για βελτιωση της ηχητικης εικονας.
παιζει καλα?
Printable View
Καλησπερα σε ολου;.
θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος που εχει βαλει την συγκεκριμενη οθονη προχωρησε σε τοποθετηση ενισχυτη για βελτιωση της ηχητικης εικονας.
παιζει καλα?
Και εγω την ιδια απορια εχω. Αποδοση ηχου μηδεν
απ οτι καταλαβα τα ενισχυτικα του δεν αποδιδουν.το θεμα ειναι πως θα παιξει με εναν ενισχυτη και καλητερα ηχεια.
ποιο προβλημα υπαρχει ρε παιδια?δεν ειναι τπτ η συνδεση του με ενισχυτη εχει απο πισω rca γι αυτη τη δουλεια!!
θελω να ακουσω εντυπωσεις σε καποιον που το εχει κανει.εκτος απο harman kardon
Καλησπερα! Τελικά έβαλε κανεις καμερα οπισθοπορειας να ακουσουμε εντυπωσεις?
Καλημερα! Εχει ασχοληθει κανενας με καμερα οπισθοπορειας και ενισχητη για το dynavin να μας δωσει τις γνωσεις του?
Παιδια γεια σας. Εχω κι εγω ενα προβλημα με το μηχανημα, και δεν ξερω τι να κάνω. Εκει που λειτουργεί κανονικα, σβύνει η οθονη, σταματάει η μουσική, και γενικά νεκρώνει, και παίζει μόνο ραδιόφωνο με την οθόνη μαύρη. Να θέλει τιποτα αναβάθμιση, ή πέταμα;Ευχαριστώ
Για κάμερα οπισθοπορείας που λέτε, εγώ την έχω βάλει. Βλέπεις πάρα πολύ καλά, αλλά το βράδυ που ανάβουν τα φώτα μου κάνει μερικές γραμμές. Ο τεχνικός μου είπε ότι είναι από μηχάνημα και δεν φτιάχνει.
δε μου λετε λεβεντες υπαρχει τροπος να βαλουμε στις οθονες μας το παρακατω menu που βλεπουμε στην φωτο????????????:shok:
μεσα στο νοεμβριο που θα εχω χρονο θα περασω μαζι με ενα φιλο μου ενισχυτες και πιθανον ενα σαμπακι γιατι ο ηχος παραειναι μαπα. ηδη εχω περασει 4 καλωδια RCA απο την πηγη εως το πορτπαγκαζ οποτε δεν μας μενει πολυ δουλεια ακομα μιας και η μπαταρια ειναι πισω οποτε πιστευω αν κατσουμε ενα απογευμα θα το τελειωσουμε.
Γεια σας παιδια και εγω ενδιαφερομαι για μια οθονη.Εχω το bmw 320ci e46 και θελω να βαλω αυτη την οθονη ξερετε που μπορω να την βρω και ποσο κοστιζει αν ξερετε να μου πειτε.Την θελω με ολα τα προγραμματα που εχει.Ευχαριστω
Από εδώ:
https://www.dynavin.gr
Κορίνθου 7, Θεσσαλονίκη ΤΚ 54453, Ελλάδα.
E-mail: info@dynavin.gr
Τηλέφωνο: +302310944433
Fax: +302310951689
Είναι ο επίσημος εισαγωγέας της εταιρίας και η τιμή έχει πέσει αρκετά!!
Πρόσεξε:
https://www.car.gr/parts/view/921699/
Οκ φιλε μου ευχαριστω για την βοηθεια οταν μπορεσω θα παω γιατι μενω και θεσσαλονικη.
Πουλήθηκε η συσκευή παιδιά.Ευχαριστώ για την βοήθεια...
Mε δύο τελικούς sony Xplod κανένα πρόβλημα
ο ήχος αφού ρυθμιστεί απο τα καναλια των ενισχυτων ειναι πολύ καθαρός
ναί, αλλά δεν ειναι να την εμπιστεύεσαι, δεν ξέρεις ποτέ που τελειώνει το αμάξι σου.
Ψιλοάχρηστη τελικά
Οπως καταλάβατε το πήρα εγώ και έφαγα ολο το απόγευμα να περνάω καλώδια.
Το μηχάνημα είναι καλό, το navi είναι πάαααρα πολύ καλό, το bt έχει ενα θεματάκι με το iphone αλλά είναι θέμα που διορθώνεται, και ήδη έχω περάσει επάνω όλα τα τζατζαλομάτζαλα που μπορεί να πάρει.
Καλορίζικο Σταμάτη και να ΄σαι καλά να το χαρείς. Πιστεύω κάποια στιγμή να το δω και να το ακούσω μιας και δεν μπόρεσα να το βάλω...thumb
εχω βρει αυτον τον δεκτη που ειναι οικονομικος και εχει καλα χαρακτηριστικα. τον εχει βαλει κανεις να πει εντυπωσεις?
https://in-car.car.gr/parts/view/1884676/
κανεις δεν εχει βαλει δεκτη ψηφιακο σε dynavin?
Έχω βάλει εγώ στο δικό μου Γιάννη, τον δέκτη που δίνει η Dynavin και το χειρίζομαι απο την οθόνη. Καλώς είναι δε λέω, απλά δεν το χρησιμοποιώ και πολύ. Άσε που με τα ψηφιακά ή πιάνεις ή δεν πιάνεις, με αποτέλεσμα να κόβεται συνέχεια το σήμα και η εικόνα. Δεν είναι όπως με το αναλογικό, λίγο χιονάκι λίγο εικόνα .....
Μπορεί να είναι και αυτό ρε Γιάννη, ξέρω και γω τι να πω.. Πάντως Ορεστιάδα ακόμη δεν πιάνουμε ψηφιακό. Μόνο Αλεξανδρούπολη.Αλλά και Τρίκαλα που πάω το σήμα τους είναι χάλια, πολύ αδύναμο. Γνώμη μου είναι να μη δώσεις ένα σκασμό λεφτά για δέκτη ψηφιακό. Βρες κάτι οικονομικό και βάλτο πάνω, θα την κανει τη δουλεια του.
Δεν αξιζει η αγορα αναλογικου δεκτη καθως η προθεσμια για την χρηση αναλογικων καναλιων τελειωνει. Σε λιγο (κανα χρονο και λιγοτερο) θα εχουν καταργηθει πληρως. Εκτος εαν βρεθει δεκτης Hybrid, αλλα ειναι ακριβοι.
Επειδη ακουσα παραπονα απο την εν λογω συσκευη πειτε μου ποιο μοντελο ειναι η τα χαρακτηριστικά του για να σας βοηθήσω στο θεμα του ηχου.
Αυτό έχει βάλει ο Γιάννης: https://in-car.car.gr/parts/view/1884676/ thumb
Αυτο ειναι ο δεκτης DVB-T. Εγω λεω για την πηγη?
Αυτό είχαμε πάρει. Από τα πρώτα της DYNAVIN: https://www.gps-com.gr/default.asp?p...0071&LangId=47
Εαν σε βοηθάει ή αν κάποιος άλλος ξέρει κάτι άλλο ας πεί...
Ωραια, λοιπον για να βελτιωθει ο ηχος σας πρεπει να τοποθετηθει ενισχυτης. Καθως ο ενσωματωμένος δεν ειναι για πολλα. (αυτο ισχυει σχεδον για ολες τις πηγες. Οι ελαφρως ανωνυμες οπως αυτη ακομα χειροτερα). Ειδικα και οταν εχει φτωχα ρυθμιστικά για τον ηχο στο σταδιο της προενισχυσής.
Απο οτι καταλαβα εχει μια εξοδο προενισχυσης (pre out). Αρα με αυτην μπορει να τοποθετηθει ενισχυτης. Μπορει να οδηγησει μεχρι ενα ζευγος μεγαφωνων. Σε περιπτωση που θελετε και τα πισω, η θα πρεπει να μπει καποιο Y splitter μεα αποτελεσμα, μειωση της συνολικης τασης της προενισχυσης και αδυναμια της λειτουργιας fade η καποιο high to low adapter. Παθητικο η καλυτερα ενεργο.
Εαν θελετε να μπει και subwoofer, κατι που για την Ε46 το προτείνω καθως τα μεγαφωνα που δεχεται ειναι μικρης διαμετρου. Τοτε θα μπορουσατε να προμηθευτείτε αυτο εδω https://www.audiocontrol.com/t34/525...Crossover.html (150¤ τιμη καταλογου) το οποιο δεχεται το φτωχό σε σημα rca της πηγης, το ενισχύει καθως και το κροσσαρει οπως θελουμε. Τελος μας δινει και εξοδο sub ετοιμη και κροσσαρισμενη.
Σε περιπτωση που θελετε ακομα περισσοτερες ρυθμισεις και να αποκτησετε ενα πολυ καλο hi-fi. Τοσο καλο που δεν θα εχετε να ζηλεψετε πολλα απο κατοχους Pionner rs και Alpine. (περιπου..) Τοτε βαζετε ενα DSP οπως πχ https://www.audiocontrol.com/t34/524...-Pre--amp.html το οποιο δινει EQ 13 περιοχών και 7 παραμετρικό. Απλα θα ανεβει το budget λιγο ακομα. 285 ¤ (τιμη καταλογου). Εδω μπορουμε να παραμετροποιησουμε πολυ περισσοτερο τον ηχο μας. Ετσι θα εχουμε την δυνατοτητα να ταιριαξουμε τα μεγαφωνα με το χωρο του αυτοκινήτου ιδανικοτερα.
Χτιστε το σιγα σιγα, δεν ειναι αναγκη να τα παρετε ολα μαζι. Το αποτελεσμα θα σας ανταμείψει, μαλιστα ισως και παραπανω απο τις προσδοκιες μερικων.
η πηγη ειναι της dynavin οχι δεν υπαρχει καποια προσφορα καποτε ειχαμε κανει ενα γκρουπ.τωρα παιζει στα 750ε περιπου λιγο πανω λιγο κατω
Παρένθεση: Το www.BMWfans.gr δεν είναι club, forum είναι και αυτό είναι σημαντικά διαφορετικό (τυπικά δεν έχει καμιά σχέση)
εγω φιλε μου εβαλα ενισχυτη rockford 4καναλο καθως και ενα sub 15αρι. παιζει καλητερα το μηχανημα αλλα οχι οπως το περιμενα. πιστευω πως φταει το μεγεθος της καμπινας και η ηχομονωση που εχει. ο ηχος του sub δεν ακουγεται μεσα στην καμπινα για να καταλαβεις. για αυτο και δεν ασχοληθηκα περαιτερω. και τα ηχεια τα εχω αλλαξει μπρος πισω με μεγαλητερα οποτε περιμενα καλητερο αποτελεσμα
Μισό λεπτό βρε παιδιά...της vision αντίστοιχο προιόν plug and play με ίδιες λειτουργίες(tv- dvd- mp3 - πλοήγηση) κοστίζει 400-480 ευρώ!Τι διαφορές υπάρχουν?Το λέω μήπως δοκίμασε κανεις, διότι η διαφορά τιμής είναι 50%!Φυσικά δεν περιλαμβάνεται ο ψηφιακός δέκτης...αλλά και πάλι υπάρχει διαφορά!
Επίσης αποτι συζήτησα προ 2ωρου με ενα παιδι που δουλευει σε καταστημα με ηχοσυστηματα εδω Θεσ/νίκη..μούπε πως ΟΕΜ κυκλοφορουν παρα πολλών ειδών τετοιες οθόνες για Ε46!Και λέγοντας ΟΕΜ δεν εννοούμε γνήσια ΒΜW αλλα να μοιαζει της γνήσιας αλλα ουσιαστικά σε λειτουργιες ειναι ισαξια αν οχι καλυτερη.Κ φυσικα τιμή στο 1/4!Ολες μουπε ειναι κινεζικες....δινει μουπε οποιαδηποτε εταιρια παραγγελια στον κινεζο Π.Χ H VISION και φτιαχνει αυτος για λογαριασμο της π.χ 2000 τεμαχια που τα βαφτιζει ΟΕΜ.Αληθεύει?
Δεν ειναι ετσι απλο φιλε μου. Το να μπει ενας ενισχυτης ενα sub και τελος. Παιζει ρολο τι μεγαφωνα επελεξες? Tι μαρκα sub? Ειναι σε κουτι κλειστου τυπου η bass reflex? Ειναι στα σωστα λιτρα το μεγεθος του κουτιου? Ο τροπος συνδεσης πηγης ενισχυτου? οι ρυθμίσεις επισης ειναι το Α και το Ω.
Εχω παει σε διαγωνισμο EMMA Quality και ενας με setup 6500 ¤ (εγω εχω συστηματα αξιας 2500¤ με 2700¤ περιπου, πιο κατω απο τα μισα). εχασε με μεγαλη διαφορα λογο κακων ρυθμίσεων και κακων συνδιασμων. Κριμα τα μηχανηματα του.