καλα τα λες Μπιλη μακαρι να γινει (επρεπε ειδη να ειχε γινει) thumb
Printable View
oso gia tin ethninki mas ti na po? gia ta panygiria einai ,mas xeftilizoun 5 xronia tora kai meis tous xaideuoume akoma, xathikan oi neoi paixtes?akoma me karagouni(pefto kai tsampokaleomaiO) , xaristea seitagidi kai tetoia ma toso low re paidi mou
αυτο που με ενοχλει πιο πολυ δεν ειναι το χαλι της ομαδας.Ειναι η απαιτηση να περνουν prim για τυχουσα καλη πορεια. Δηλαδη κακο τους κανει που παιζουν στην εθνικη;
Αν δε επαιζαν στη εθνικη ολοι αυτοι οι επαγγελματιες αθλητες,
θα κερδιζαν αυτα που κερδιζουν σημερα απο τις ομαδες τους;
Λυπαμαι μονο για τους ομογενεις.Αλλα οταν ακουω οτι θελουν παραδακι για να παιξουν εξαγριωνομαι!!!!:ranting2:
Bαλε ενα γκολ και ας πεθαανωω.. Καπετανοο...Καπετανοοο!!!!!!!!
Που παμε ορε!!! που τον ξεθαψε αυτον!!!
Δεν είναι αυτός Ιωσήφ, εκείνος ήταν μακρυμάλλης.... :whistle:
Καλα ρε αδερφια δεν ωαλατε στην Ψηφοφορια την Γερμανια ... ?? :( εγω ανεκαθεν υποστηριζα Γερμανια αλλα φετοσ νομιζω θα το σηκωσει η Ισπανια αλλα νομιζω οτι θα δουμε μαχη με Αργεντινη κ Βραζιλια, τεσπα οτι και να γινει εγω αποψε λεω να ευχαριστηθω την ομαδαρα !!! Deutschland!!!! :D
Πάντως είναι καλύτερα να περάσει η Αμερική από τον άλλο όμιλο, μην μας τύχει καμιά Αγγλία στον τελικό.... τη βάψαμε :whistle: :th_Laie_67-1:
Καμμιά φορά αναρωτιέσαι. Φτάνει το να είσαι Ελληνας ώστε να κάτσεις και να δεις το τραγικό θέαμα της Εθνικής ; Τόση κακοποίηση του ποδοσφαίρου και αθλιότατο θέαμα αποτελούν μαρτύριο για κάποιον που θα κάτσει να δει ποδόσφαιρο.
Υστερα απο τέτοια εμφάνιση δεν χωρούν ατομικές κριτικές αλλά ας κάνω μια εξαίρεση. Ο Καπετάνος πρέπει να περνά πολύ καλά εκεί στην Ρουμανία. Κανα δυό προπονησούλες την βδομάδα και την Κυριακή πάμε και γήπεδο να κλωτσήσουμε και λίγη μπάλα.
Στην θέση του αν ήμουν τόσο αγύμναστος όσο είναι αυτός, θα ντρεπόμουν να φορέσω την φανέλα με το εθνόσημο και να εκπροσωπήσω την χώρα μου.
Ειδικά αν η φανέλα ήταν και πολύ εφαρμοστή και τονίζονταν τα βυζάκια που θα είχα φτιάξει εκεί στα ξένα που περνάω καλά........