οταν καλεσα στην θεσσαλονικη εναν στην τουμπα που καθαριζει αμμεσου ψεκασμου ..με ρωτησε τι μαρκα και τι μοντελλο..μετα με ρωτησε χρονολογια και καταλαβε τον κινητηρα,οποτε μου ειπε το διο,ειναι τα μονα που δεν αναλαμβανει ,δεν καθαριζονται..
Printable View
α αυτος ειναι? ναι τον πετυχα και εγω την σελιδα του και το ειδα..αν ηξερα οτι ενοουσες αυτον θα σου το ελεγα απο την πρωτη στιγμη
Υπαρχουν αλλα ειναι πανακριβα.Διπλασια τιμη απο αλλα.
https://www.hubauer-shop.de/en/advan...ds=13537589048
https://www.hubauer-shop.de/en/rp-in...647597870.html
σευχαριστω φιλε,αλλα το ξερω ,ειναι το πρωτο σαιτ που κοιτω,το γνωριζω ...παντως αυτη ειναι η κανονικη τιμη τους απο την εταιρεια και στην ελλαδα.και αυτο το σαιτ εχει παντα την τιμη της επισημης.και ο στρατουδακης τοσο τα εχει περιπου.μου ειπε μαλιστα οτι ειχε ελαχιστες παραλαβες αυτην την χρονια και μερικα που εδωσε στην μαμα βγηκαν ελλατωματικα..μπουρδελα κανονικα
Ευχομαι να ξεμπλεξεις γρηγορα και οικονομικα.Μας βλεπω προσεχως με φθηνα κινεζικα ηλεκτρικα.
Επειδη η ελπιδα πεθαινει τελευταια, εγω θα εκανα ενα τηλεφωνο και στην Zap την ιδια. Ετσι για μια προσπαθεια.
θα ρωτησω αυριο σταματη..να δω αν θα μου δωσουν και τα μπεκ χωρις να παρω το αυτοκινητο απο εκει..
βασικα εγω κανενα μαστορα και συνεργειο δνε εμπιστευομαι να μεινει εκει μηνα-μηνες..μπορει να γλυτωσω τα 2000ρικα για μπεκ αλλα δεν ξερω τι θα βρω μετα στα υπολοιπα μεσα..μην τα πληρωσω σε αλλα ανταλλακτικα μετα..ο νοων νοειτω..
https://www.injectionservice.gr
τελικα αυτος περσυ που μου ειπε οτι δεν καθαριζονται φετος απο τον οκτωμβριο πιο συγκεκριμενα ,ειναι κατοχος του ενλογω μηχανηματος της zap. μου ειπε οτι πλεον καθαριζονται αν ψεκαζουν χαλια..αν κατουρανε τοτε θελουν αλλαγη..αυτο που λεει και ο σταματης δλδ...το θεμα ειναι οτι θελει τα μπεκ για να τα βαλει πανω και δεν ξερω αν θα μου τα δωσουν τωρα που πηγε εκει το αμαξι..αυτο θα το μαθω αυριο ,σημερα δεν επικοινωνησα γιατι ειχα αλλες δουλειες και αποτι καταλαβα δεν υπηρξε και απαντηση απο αυτους για το γκουντ γουιλ γιατι ουτε αυτοι απαντησαν σε εμενα..
ομως ..ο καθαρισμος δεν εχει εγγυηση,μπορει μου ειπε να κρατησει καιρο μπορει οχι..και η αμοιβη για τον καθαρισμο ειναι αναλογως της ζημιας..δεν κανουν μαζι μονο καθαρισμο αλλα και ανακατασκευη.κριτικες για το συγκεκριμενο προβλημα δεν εχι..
τωρα σε εναν αλλο αντιπροσωπο εδω βορεια ελλαδα που καλεσα μηπως εχει στοκ,μου ειπε και η φορντ-οπελ που φορανε το ιδιο μπεκ εχουν προβλημα και περιμενουν οχι μονο η bmw..και μου ειπε οτι το προβλημα στην ελλειψη ειναι το τσιπακι που ερχεται μαλλον απο ασια..
τελικα δνε θα χρειαστει..σημερα εμαθα οτι καλυπτονται τα μπεκ και θα αντικατασταθουν δωρεαν και θα πληρωθουν μονο τα εργατικα τους..ποτε ?δεν μου ειπαν αλλα εχω μια πληροφορια οτι δεν θα αργησει πολυ ,ελπιζω να ειναι σωστη..περιμενουμε λοιπον.
Αυτα τα μπουρδελα απο ποια χρονια ειχε τη φαεινη ιδεα η πεμβε να τα φορεσει;
Γιατι βλεπω εχουν δωδεκα αναβαθμισεις μεσα στα χρονια.
μου φαινεται απο το '06 και μετα ..
το πηρα σημερα//παω σπιτι με τα νεα μπεκ και σβηνω..το μεσημερι αυτο..το απογευμα-βραδακι παω να φυγω,ανεβαζει ρελαντι ξαφνικα στο ζεσταμα κοντα στις 1300 στροφες και πεφτει αποτομα ...παω περιπουν 500 μετρα και αναβει λαμπακι μηχανης κιτρινο..μενει αναμενο πανω στην οθονη..επειδη ηταν στον δρομο μου και περνουσα προσπαθησα να βρω τεχνικο αλλα ειχαν φυγει..λεω τωρα να το αφησω η' να παω σπιτι? επειδη ηταν κοντα πηγα σπιτι..αυριο αντε ξανα εκει....υποψιαζομαι οτι ειναι για νοξ,το ιδιο εγινε και την αλλη φορα..υποθετω απο την μικρη εμπειρια που ειχα ,οτι οταν δυσλειτουργουν τα μπεκ καταγραφη βλαβη στα καυσαερια και την βγαζει μετα οταν βαζουν τα νεα..λογικα να ειναι αυτο το σβηνουν μετα..θα δουμε αυριο....θελω γνωμες
Λογικα εγραψε βλαβη ειτε ο Λ ειτε ο Nox.
σταματη τυχερος ημουν..αλλοι περιμενουν 2 μηνες για μπεκ,εμενα χαλασε 10 μερες πριν ερθουν..τουλαχιστον βγαλαμε ειδηση με αφορμη το προβλημα μου για το μηχανημα καθαρισμου ,να το ξερουν και αλλοι φιλοι εδω που εχουν θεμα..παντως μου ειπε ο τεχνικ οτι το θεμα μπεκ για αυτην την μηχανη οτι και να κανω προληπτικα θα συνεχιστει ξανα,οποτε σε 50-60.000 τα ξαναλεμε παλι..η μονη οδηγια ηταν να το ξεκαπνιζω με 4-5η μεσα και πανω απο 3.5000 στροφες για καμια ωρα 1 φορα την εβδομαδα αλλα και παλι παραταση θα δωσω..συναντησα παντως μερικους ε 87αρηδες που μετα τα 100.000 και δνε ειχαν ποτε θεμα,αυτο πως γινεται ρε παιδια? πως την γλυτωσαν? και εκαναν χαλια χρηση,δεν προσεχαν,δλδ κοντες διαδρομες,κεντρο πολης,μικρες ταχυτητες,αραια σερβις και λαδια καθε 25.000 οτι χιεροτερο..δεν καταλαβαινω! και εμεις προσεχουμε και τρωμε πορτα μπεκοπορτα!
Πόσα χιλιόμετρα έχει το δικό σου dreamer?
135.000..τα πρωτα μπεκ πριν 70.000 αλαξα
λοιπον ξαναπηγα σημερα.. να πω οτι με χρεωσαν τα εργατικα και τις βασεις..στο γκουντ γουιλ γινεται εξειδικευση στην πιστοτητα του πελατη στην αντιπροσωπεια και αναλογα τις ζημιες απο μπεκ και προβληματα κρινουν το ποσο της επιδιορθωσης που θα καλυψουν..σε εμενα ετσι εκριναν,ενω την προηγουμενη φορα πληρωσαν και τις βασεις μαζι με τα μπεκ και εγω μονο τα εργατικα..
σημερα πηγα με αναμενο λαμπακι και επιβεβαιωθηκε αυτο που λεγαμε οτι δηλαδη ειναι νοξ και λ..την αλλη φορα την πρωτη που αλλαξα αναψε παλι μετα την βλαβη αλλα του ειπα να το σβησει και εσβησε..τωρα δεν μπορεσαν να το σβησουν λενε..οτι θελει αλλαγη γιατι απο τοτε που πρωτοαναψε εδειξε οτι αρχισε να αρπαζει και τωρα αρπαξε και εχει χαλασει..και του λεω γιατι μερχι να βγαλει μπεκ δεν αναβε..λεει οτι με την δυσλειτουργια των μπεκ βγαινει το προβλημα..τον ρωτησα δλδ. καθε φορα που εχω θεμα με μπεκ θα μου δημιουργει προβλημα στους αισθητηρες και θα θελω αλλαγη? λεει μπορει..δλδ. ρε παιδια γλυτωσαμε το 2000 και θα χωσουμε ενα χιλιαρικο για νοξ και λ? και αυτο θα γινεται καθε φορα που χαλανε τα μπεκ επειδη τα επηρεαζουν? να σημειωσω οτι αισθητηρα νοξ αλλα μεσα στην εγγυηση πολυ πριν την πρωτη βλαβη μπεκ..
εχω αλλαξει μπεκ ενα χρονο μετα την αγορα του..μεσα στην εγγυηση..4 χρονια μετα και 40.000 αλλαζω μπεκ και χαλαει ξανα ο νοξ..σβηνω την βλαβη ..και 6 χρονια μετα και 60.000 χιλ χαλαει τελειως ο νοξ και τα μπεκ και ο λ..
αι σιχτιρ το συστημα σου κωλοσχεδιαση μηχανης..αυτο ειναι παζλ,δεν ειναι τροφοδοσια,ποιο σαινι το σχεδιασε ετσι?
τωρα θα ειναι αναμμενο..σιγουρα αφου χαλαε αυτο αν το αφησω ανμενο κατι αλλο θα χαλασει ,στην προβληματικη αλυσιδα ,καταλυτης ,ξερω εγω?
θυμαμαι ειχαμε ενα τοπικ για νοξ αλλα συμπερασμα δεν βγαλαμε..
λοιπον ξαναπηγα σημερα.. να πω οτι με χρεωσαν τα εργατικα και τις βασεις..στο γκουντ γουιλ γινεται εξειδικευση στην πιστοτητα του πελατη στην αντιπροσωπεια και αναλογα τις ζημιες απο μπεκ και προβληματα κρινουν το ποσο της επιδιορθωσης που θα καλυψουν..σε εμενα ετσι εκριναν,ενω την προηγουμενη φορα πληρωσαν και τις βασεις μαζι με τα μπεκ και εγω μονο τα εργατικα..
σημερα πηγα με αναμενο λαμπακι και επιβεβαιωθηκε αυτο που λεγαμε οτι δηλαδη ειναι νοξ και λ..την αλλη φορα την πρωτη που αλλαξα αναψε παλι μετα την βλαβη αλλα του ειπα να το σβησει και εσβησε..τωρα δεν μπορεσαν να το σβησουν λενε..οτι θελει αλλαγη γιατι απο τοτε που πρωτοαναψε εδειξε οτι αρχισε να αρπαζει και τωρα αρπαξε και εχει χαλασει..και του λεω γιατι μεχρι να βγαλει μπεκ δεν αναβε..λεει οτι με την δυσλειτουργια των μπεκ βγαινει το προβλημα..τον ρωτησα δλδ. καθε φορα που εχω θεμα με μπεκ θα μου δημιουργει προβλημα στους αισθητηρες και θα θελω αλλαγη? λεει μπορει..δλδ. ρε παιδια γλυτωσαμε το 2000 και θα χωσουμε ενα χιλιαρικο για νοξ και λ? και αυτο θα γινεται καθε φορα που χαλανε τα μπεκ επειδη τα επηρεαζουν? να σημειωσω οτι αισθητηρα νοξ αλλα μεσα στην εγγυηση πολυ πριν την πρωτη βλαβη μπεκ..
εχω αλλαξει μπεκ ενα χρονο μετα την αγορα του..μεσα στην εγγυηση..4 χρονια μετα και 40.000 αλλαζω μπεκ και χαλαει ξανα ο νοξ..σβηνω την βλαβη ..και 6 χρονια μετα και 60.000 χιλ χαλαει τελειως ο νοξ και τα μπεκ και ο λ..
αι σιχτιρ το συστημα σου κωλοσχεδιαση μηχανης..αυτο ειναι παζλ,δεν ειναι τροφοδοσια,ποιο σαινι το σχεδιασε ετσι?
τωρα θα ειναι αναμμενο..σιγουρα αφου χαλαε αυτο αν το αφησω ανμενο κατι αλλο θα χαλασει ,στην προβληματικη αλυσιδα ,καταλυτης ,ξερω εγω?
θυμαμαι ειχαμε ενα τοπικ για νοξ αλλα συμπερασμα δεν βγαλαμε..
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=28368
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...t=28264&page=3
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=19294
εγω θα παρω τηελφωνο στην bmw hellasη' ενα μειλ να διαμαρτυρηθω για αυτο το γαιτανακι βλαβων που δεν ευθυνομαι εγω..δνε ξερω τι θα βγει αλλα δεν ειναι δυνατον καθε τοσο..ξερω δνε θα πετυχω τιποτα,μου αλλαξανε μπεκ δωρεαν σιγα μην αλλαξουν και τα αλλα μετα απο τοσα χιλιομετρα..αλλα θα το παλεψω..
υπαρχει περιπτωση μου ειπε αν το πατησω και το ανοιξω λιγο να καψει και να φευγει η μακα που επιασε λογω βλαβης ,να καθαρισει και να σβησει το φωτακι..αν και δεν το πιστευω θα παω μια γερη βολτα με 5η μεσα και πολλες στροφες..αν και καπου στα 140 νιωθω τρεμουλο στο τιμονι..αλλο αυτο
Τι να σβησει γμτκρτμου… τι να σβησει? Εχει μενου δικο του
Δεν σβηνει ο nox με clear codes. Clear adaptations θελει απο το κoμπιουτερ και μετα πορεια με σταθερη ταχυτητα για κανα 30αρι χιλιμετρα. Αν αναψει ξανα, ειναι φρυγανια. Αν δεν αναψει, τη γλυτωσες.
αυτοι στις αντιπροσωπειες τι κανουν? clear codes η' Clear adaptations ? μου ειπε οτι το σβηνουν και ξαναβει..φυσικα δνε τους εχω εμπιστοστυνη επειδη το 1000 το θελουν.
Αυτο.
το μελος που λεει οτι οταν αλλαζουν το ελλατωματικο ανταλλακτικο νοξ με μη ελλατωματικο οταν χαλασει,αυτο σημαινει οτι δεν ξαναχαλαει ποτε ομως? υπαρχει οντως μη ελλατωματικο? εγω αλλαξα τον πρωτο χρονο,δεν ξερω τι μου εβαλαν,δεν υπηρχε τετοια πληροφορια τοτε..
λοιπον..συνολικα εκανα χθες και σημερα κοντα στα 50 χιλ. οπως ειπες ..οχι ομως με σταθερη ταχυτητα,με ξεχειλωμα,προαστια και μετριες ταχυτητες..πριν λιγη ωρα εσβησε το λαμπακι πριν φτασω σπιτι..ρε ατιμε λες να επιβεβαιωθεις? λες εκαναν αυτο που λες αυτοι? εξαλου μου το ειπε και ο τεχνικ οτι μπορει να σβησει μονο του..αλλα πεταξε και την προσφορα για νοξ και λ να με τρελανει..
δευτερα τριτη θα παω το ταξιδι που δεν εκανα πρωτοχρονια ..αν οντως μεινει σβηστο μετα και δεν εχω τραμπαλα ξανα θα σου στεισω εδω μεσα μια προτομη ανταξια ενος προεδρου :original:
μαλλον κρατησε λιγο η χαρα μου..ενω εχει σβησει το λαμπακι κινητηρα,ολα καλα τα ρελαντι και η αποδοση μηχανης,μαλλον η βλαβη εχει καταγραφει??? γιατι εχει νεο συμπτωμα που δεν μου το εκανε χθες και προχθες..παιρνει μπρος δυσκολα με ρεταρισμα..δεν εσβησε μεχρι τωρα αλλα θελει λιγο μιζαρισμα παραπανω και πριν παρει μπρος ρεταρει λιγο..εβαλα και 100αρα
Θελεις διαγνωστικο και μια σοβαρη διαγνωση. Να μετρηθει το αμαξι και να συγκρινουν με τις νορμαλ τιμες. Δεν βλεπω αλλη λυση. Οτι και να ψαξεις, τυφλα θα πας.
Καλώς ήρθες στο club των Ν43 κινητήρων ....
Απέκτησα κι εγώ τον εν λόγο κινητήρα φορεμένο πάνω σε ένα Ε90 320 lci πρόσφατα λόγο οικογένειας πλέον μετά από 7 χρόνια συμβίωσης με τον S54B32 !!!!
Τις ίδιες εργασίες έκανα κι εγώ συνιδητοποιημένος τι ακριβώς αγόρασα από την αρχή ...
Η διαδικασία έχει ως εξής:
Εφόσον αλλαχτούν τα μπεκ με καινούρια όπως έγινε δλδ σε σένα θα έπρεπε να κάνουν clear ή reset adaptations
ώστε ο εγκέφαλος να ξεκινήσει να μετράει καινούριες τιμές και παραμέτρους ... ( το έκανα κι εγώ αλλάζοντας 4 μπεκ με καινούρια παρτίδας index 11 )
Αν σου έβγαλε σφάλμα ο Νοξ καλό θα ήταν να τον καταργήσεις από τον εγκέφαλο με τη βοήθεια κάποιου προγραμματιστή ...
Είναι χαζο αισθητήρας που δεν βοηθάει σε κάτι παρά μόνο να δημιουργεί προβλήματα...
Στην ουσία συλλέγει στον καταλύτη του ( ναι έχει και καταλύτη Νοξ) όλα τα βλαβερά καυσαέρια που αντιλαμβάνεται ότι θα μολύνουν το περιβάλλον, τα συγκρατεί και τα ξανά στέλνει πίσω στον κινητήρα για να τα ξανά καύση με σκοπό τη μείωση των ρύπων και την εξοικονόμηση βενζίνης . . .
Η επιστροφή των δηλητηριασμένων καυσαερίων είναι ο βασικός παράγοντας που καταστρέφονται οι Λάμδα αισθητήρες... άρα εν ολίγοις είναι ένας χαζό αισθητήρας όπως είπα στην αρχή ...
Αν καταργήσεις τον Νοξ καλό θα είναι να κόψεις και τον παλιό καταλύτη που έχει από κάτω γιατί προφανώς θα είναι κι αυτός καρβουνιασμένος και μπουκωμένος...
Μην φοβηθείς για παραπάνω θόρυβο στον ήχο της εξάτμισης γιατί παραπίσω έχεις ακόμη έναν σιγαστήρα και το τελικό καζανάκι σου ...
Τώρα αν χάλασε (καρβούνιασε ) κάποιος λάμδα καλό θα ήταν να τον αλλάξεις με καινούριο... σε bosch γύρω στο 80αρι έχουν αν θυμάμαι καλά...
Ότι κινήσεις κάνεις από αυτές παραπάνω καλό θα είναι να ξανακάνεις reset adaptatios για να μετρά καινούριες τιμές ....
Και πάντα βενζίνη 100αρα ή 98αρα καλή ποιότητας ...
Και να υποθεσουμε πως εχουν «δηλωσει» τα μπεκ με κωδικοποιηση, και πως δεν τα εβαλαν επανω ετσι απλα και οτι γινει.
σταματη..αποτι θυμαμαι πας και εσυ για τον ασσο σου καμμια φορα εκει..αντιπροσωπεια..με τοσα μπεκ που εχουν να φτιαξουν και αλλαζουν τωρα,πιστευεις οτι δεν τα δηλωνουν και δεν κανουν τις προσαρμογες που λες? και αν το πιστευεις αυτο,το πιστευεις οτι εγινε με δολο η' απο ασχετοσυνη? και ειναι δυνατον να ειναι απο ασχετοσυνη οταν αλλαζουν αυτην την εποχη τοσα μπεκ? και αντε και το εκαναν απο ασχετοσυνη,την δευτερη φορα που πηγα δεν το εκαναν ξανα? ρωταω με απορια οχι επικριτκα να ξερεις.
εγω αυριο θα παω και τριτη φορα με το σχεδιο που μου εδωσες..και θα ξαναρωτησω αν εκαναν προσαρμογες η' απλως εσβησαν..απλα δεν εχω τις γνωσεις για κατι παραπανω αν με ρωτησουν οπως εσυ.
εγω απλα του ειπα..σου φαινεται λογικο τοσα χρονια 6, να μην δινει βλαβη ο νοξ και ο λαμδα και να θελει αλλαγμα αμεσως μετα τα μπεκ? οπως εγινε και την προηγουμενη φορα και μετα εξαφανιστηκε το λαμπακια και ολα καλα? και μου λεει οτι τα μπεκ δημιουργησαν την ζημια στον λαμδα και τον νοξ..
αν πει τα ιδια παω σε μαστορα εξω πληρωνω και κανω διαγνωση σωστη,χωρις να του πω τι εχει..απλα δεν μιζαρει πλεον σωστα..τιποτα αλλο δεν εχει καλα παει..και ρελαντι και στον δρομο ανοιγει καλα..μπορει η ζημια του μπεκ να εκαψε μπουζι? 16 .000 τα εχω ,εναμιση χρονο.
Γ@μω τα μπεκ μου μέσα...dreamer δεν το κάνεις καρμπυρατερ? Θα ακούς και το ρούφηγμα τουλάχιστον
Καρμπυρατέρ; Να καίει βενζίνη και σβηστό;
Λιγοτερα θα του κοστιζει.!!!!
ποσο πεθυμησα το απλο καρμπυρατερ,δεν λεγεται..απλα πραγματα..αμα γινοταν σιγουρα θα το εκανα μονο και μονο για να ξεφυγω απο τους τεχνικους του διαγνωστικου..και αν ειναι να πληρωσω μπεκ καθε 5 χρονια μια χαρα με συμφερει.
για την ιστορια πηγα και μιλησα με τον τεχνικο,ειχαν κανει προσαρμογες 2 φορες..αφου εσβησε δικαιωθηκε και αυτος που ειπε οτι μπορει να γινει και εγω που ειχα ηδη ξανα τετοια εμπειρια..
για το μιζαρισμα πρεπει να το βαλουμε ξανα μηπως δειξει κατι..μου ειπε να το παρακολουθησω και να ξαναπαω..μηπως σταματησει και αυτο..
σε συνεχεια των προβληματων μπεκ και οτι μερικες φορες παιρνει μπρος μονο αν παρατεινω το πατημα συμπλεκτη και φυσικα το μη μηχανικο της αφαιρεσης διπλωματος..εχουμε και αυτο:
Συνημμένο Αρχείο 46006Συνημμένο Αρχείο 46007Συνημμένο Αρχείο 46008Συνημμένο Αρχείο 46009Συνημμένο Αρχείο 46010
ερωτηματα:
1)ειναι αυτο που νομιζω? φλαντζα κυλινδροκεφαλης?
αν το συνδυασω με λιγο ασπρο καπνο που νομιζα οτι ειναι απο το κρυο,δεν εχει συνεχεια ασπρο ..οταν μαρσαρω βγαζει..μερες πριν εβγαζε και στο ρελαντι για λιγο..
υ.γ. εχω και το κιτρινο φωτακι στο καντραν με το αμαξι πανω στην ραμπα που γραφει σερβισ,αν και ειναι ρυθμισμενο για τον μαρτιο να βγει ετσι κιαλλιως εχει καμμια σχεση με το θεμα η' ειναι απλως συμπτωση?
2) το οτι δεν μιζαρει σωστα ειναι απο αυτο το προβλημα η' θα εχω και αλλο μετα?
και μια υποθετικη ερωτηση..
3) ειναι δυνατον να μην το ειδαν στην αντιπροσωπεια οταν αλλαζαν μπεκ? αμεσως μετα αν θυμαστε ειχα κιτρινο φως στο καντραν ,κινητηρα,οπου μου ειπαν οτι ηταν νοξ και λαμβδα ..αφου εσβησε,αρχισε αμεσως την μεθεπομενη μερα το θεμα με το μιζαρισμα..δλδ..σε 2 μερες μετα την επισκευη των μπεκ,βγηκαν τοσα θεματα ,ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ? καλα ο νοξ και το λαμδα μπορει να ειναι η μπαρουφα που βγαινει καθε φορα που αλλαζουμε μπεκ,λογω κακης προηγουμενης καυσης..η φλαντζα τοσο συπτωση ειναι να πεσει μαζι με τα μπεκ?
4 ) επειδη δνε ανεφερα που εκανα την επιδιορθωση μπεκ,μπορουν να μου κανουν επιτηδες ζημια σε οτι αφορα την φλαντζα? να το προκαλεσουν δλδ? η' ειναι συμπτωση του διαολου?
5 ) τι προκαλει την ζημια στην φλαντζα αυτη?
6) επειδη ηρθε ο νεος απο την πινεζα να το βγαλουμε βολτα,το αυτοκινητο με χαλια φλαντζα νομιζω οτι δνε πρεπει να μετακινηθει σωστα?
ευχαριστω για τις απαντησεις σας
η ερευνα εγινε απο εμενα στην πυλωτη μου διοτι δεν εχω διπλωμα οπως εχω πει και δεν μπορω να παω σε συνεργειο..παρατηρωντας μονο και διαβαζοντας τα ευρηματα απο τις παρατηρησεις ,αρχιζοντας απο το μιζαρισμα ,την αυξημενη καταναλωση 12.08 πηγε οσο καθεται στην πυλωτη,επειδη το βαζω μιση ωρα μπρος εκει για την μπαταρια..εχει κανει με συνοδηγο λιγα χιλομετρα μονο ουτε 350..και φυσικα μεσα απο το φορουμ διβαζοντας..
Σύμπτωση. Τσεκαρεις λαδια και εισαι οκ. Κινειται.
Αν εχει πιει παραφλου το κυκλωμα η θα εχεις σαπουναδα στα λαδια η λαδια στα νερα.
Η το παραφλου θα ειναι γαλακτερο και γλιτσιασμενο η τα λαδια σου (σπανιο) θα ειναι σπασμενα.
Ανοιξε το καπακι πληρωσης και βαλε μεσα δαχτυλο. Αν σου κανει οκ το λαδι στο μοτερ, δες και το παραφλου σου παλι με δαχτυλακι. (Προσοχη το παραφλου σκοτωνει-πλυσιμο καλο στα χερια μετα και μην ακουμπησεις στομα ματια κτλ).
Εγω καταλαβαινω παντως πως θελεις εναν καλο ελεγχο στο αμαξι και μια λεπτομερη καταγραφη.
Για αρχη, καθαρισε καλα την διαρροη που βλεπεις με απορρυπαντικο για τα πιατα και σφουγγαρακι και περιμενε να την ξαναδεις.
Στην αναγκη ανοιξε το μοτερ και κοιτα το οσο δουλευει. Καινεχε το νου σου στη θερμοκρασια.