Σταμάτη, πήγαινε το χαλί στο Ρέλλα να σου φτιαξει πατάκια να βυθιζεται μεσα η φτέρνα.
Printable View
Σταμάτη, πήγαινε το χαλί στο Ρέλλα να σου φτιαξει πατάκια να βυθιζεται μεσα η φτέρνα.
Αποκλείεται να έχω γκρινιάξει για αναδουλειά. Για το αντίθετο μαλλον!
Και μία το άλλαξα.
Καμία φωτογραφία από τη Ζέτα θα βάλεις;
Είπες στον κόσμο πως ειναι μια σπάνια SE με σπορ καθίσματα και εργοστασιακό Torsen? Και πολύ φορτωμένη;
«fool» extra που λενε και στις αγγελιες.
Να μια τωρα που μολις γυρισα απο φιλικο πατηματακι με τον Μπαμπη τον Μπιστολα με το GLX κιταρισμενο στα 72 και εξατμιση hlubas racing.
Μου εριξε δυο καροτσες το παπι. Αυριο παω για νιτρα στον Σαλια.
Πρόσεχε με τα παπιά. Φήμες λένε ότι Ε30 έχει σπάσει σασμάν σε κόντρα με στρογγυλοφάναρο.
Καλοταξιδο Σταμ, πολλαν μπιουτιφουλ.
Και δειχνεις ηδη 25 χρονια νεοτερος, εβγε.
Καλοτάξιδο !
Καλές βόλτες
Πρόεδρε καλορίζικο, καλοτάξιδο !
Με τις ζάντες αυτές μπορείς να φτιάξεις ακόμα πιο ωραία εμφάνιση προφίλ.
Τις νικελ λεπτομέρειες πιστευω ΔΕΝ τις θές...
Υποθέτω πως θα θές ήχο straight-six M54, φοριέται στο δικό σου που έχει τα "πιο φρέσκα" ηλεκτρικά των Ζ3.
Τζαστ σεϊνγκ :whistle:
Δεν με τρελαίνουν τα νικελ, αλλα ετσι βγηκε, οποτε θα τα κρατησω.
Το μοτερ θα σκεφτω, ακομα ειμαι στα πρωτα μελια Βαγγελη.
Ευχαριστω δια τας ευχας!
Να ξέρεις, υπάρχει μάστορας που μπορεί να σου φτιάξει το τιμόνι με μεγαλύτερο πάχος, άψογα !
Μιλάμε για απ'ευθείας επαφή με τον άνθρωπο που θα το φτιάξει.
καλοταξιδο φιλε και αστους να λενε ..επειδη ειμαστε κοντα στην ηλικια (εγω βεβαια την crisis την ειχα απο παντα σε καθε ηλικια) ηθελα ενα τετοιο απο τοτε που βγηκε,αν εισαι πραγματικος λατρης αυτοκινητου πρεπει στην ζωη σου να αποκτησεις ενα ροστερ! αυτο η' το z4 Ε89..το χρωματακι ειναι το σωστο! καλες κοντρες και πολλες κατακτησεις στις παραλιες:hystericalbs1:
Ηρθε και το hardtop.
Απο Αγγλια παρακαλω.
Οτι υπαρχει εδω για πουλημα ειτε ειναι ταλαιπωρημενο ειτε σε εξωπραγματικη τιμη.
Μαζι ηρθαν οι βασεις για την εγκατασταση και η καλωδιωση με τον διακοπτη για την αντισταση στο τζαμι.
Για να μπει επανω ειναι πακετο αν δεν εχει προετοιμασια ηδη το αυτοκινητο. Ξηλωνεις σχεδον το μισο πισω μερος της καμπινας.
Προς το παρον απλα τη φορεσα. Ρυθμισεις για τελεια εφαρμογη, ηλεκτρικα και διακοσμητικα το επομενο σουκου. Δεν εχω αλλο κουραγιο.
Απλα αναρωτιεμαι, την αφηνω μαυρη η τη βαφω ασημι και αυτη…
Δεν εχω αποφασισει.
Επιπλεον, εγινε και ενα καλο καθαρισμα στο εσωτερικο, πλυσιμο, γαλακτωμα, αλοιφη συντηρησης…
Γενικα πολυ ικανοποιημενος απο την αγορα αυτη. Ειναι σε αριστη κατασταση.
Τα επομενα βηματα ειναι
Εγινε παραγγελια ενος ακομα κλειδιου (εχει δυο απο τα παλια, θα παρω ενα ακομα στυλ ρομβος)
Ερχονται ηδη τα «βιβλια» του με το ντοσιεδακι τους
Δυο χαλακια γνησια στις ζελατινες που βρηκα oem στη Λιθουανια (μεγαλη μπεμβεδομανα η Λιθουανια)
Ενα καλυμα της πανινης κουκουλας για οταν ειναι κλειστη (το βρηκα στην Ιταλια) και εφαγα καλη δαγκωνια απο τον πωλητη
Και επειδη το γουσταρω τρελλα οπως ειναι, αναρωτιεμαι αν θα αντεξω το χειμωνα χωρις προτζεκτ και δεν παρω και κανα Ε30 να του βγαλω τα ματια.
ΤζιτζιΛοΝΝι είναι
Εγώ θα το άφηνα μαύρο το top.
Μπορείς κάλλιστα να ασχοληθείς με χειρηστήρια στο τιμόνι που φαίνεται ολίγον ορφανό.
Δέχεται τον πιλότο ατο τιμόνι ή θέλει το λεβιεδάκι το Ζ Σταμάτη ?
Ολα μπαινουν. Και πιλοτος και χειριστήρια. Δεν εχω αποφασισει ακομα οκως τι τιμονι θα ηθελα. Και αυτο μου αρεσει… και το M5E39 με τις τρεις ακτινες… δεν ξερω ακομα.
^ Αυτό το τιμόνι, είναι λες και το πέρασες αμμοβολή. Αν θες να βάλεις αυτό, να βρεις ένα καλύτερο.
Πάντως το 3άκτινο από Ε39 νομίζω ταιριάζει καλύτερα!
Οχι ρε. Σαν αυτο. Οχι αυτο.
Κι εγώ συμφωνώ να την αφήσεις μαύρη. Είναι ωραία η διχρωμία.
Κανω οικονομια, θελω να παρω και ενα εψιλο τριαντο να το κανω τριο εικοσιπεντο. Το Ζ λυπαμαι να το πειραξω. Θα ξεχαρμανιασω στο τριανταρι.
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα το πω αυτό, αλλά αυτό είναι η πιο ώριμη προσέγγιση.
Πρόσφατα είπα το ίδιο στη σύντροφο, ότι πρέπει να πάρω ένα Ε30 για να παίζω, γιατί το Ε39 έχει αναβαθμιστεί σε εργαλείο δουλειά (ταυτόχρονα το S60 υποβαθμίστηκε σε έπιπλο που μαζεύει σκόνη στην αποθήκη). Μου απάντησε ότι πρώτα πρέπει να πάμε σε μεγαλύτερο σπίτι, να παντρευτούμε, να κάνουμε παιδιά, να τακτοποιήσουμε τα πεθερικά, να τους φάμε την κληρονομιά και μετά, αν μπορώ ακόμα να σταθώ στα πόδια μου χωρίς πι, τότε θα μου επιτρέψει να πάρω Ε30. Επίσης μου είπε ότι αν σκοπεύω να σκοτωθώ, μπορώ να το κάνω χωρίς να αδειάσω τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς πρώτα.
Αν υπάρχει τρόπος να παρακάμψει κανείς τα παραπάνω, παρακαλώ ενημέρωσε με.
ΜΗ ΒΙΑΖΕΤΕ ΔΥΣΜΟΙΡΑ Ε30...τώρα που έχουν και αξία να δω τι θα χαλάσετε...
Υγ..σοφός ο Νικόλας από το 2011...
Δεν είναι σκοτώστρες τα Ε30 πες της.
Πολύ ανώτερα αμάξια από ένα απλό ε30..το ε30 μαμά είναι επιεικώς χάλια..και πολύ πιο επικίνδυνο από τα παραπανω θεωρώ.. το fc σαν όρια θα το έθετα σαν ε36 και το fd πραγματικα αρκετά παραπάνω...αδικούνται both από τα μοτέρ τους...άνετα σήκωναν πολύ παραπάνω δυναμη σε αντίθεση με το ε30 που τερματίζει στα 250-300ps...
Σημείωση...για να μη νομίζετε ότι αδικώ τη μάρκα μας..απλά να υπενθυμίσω ότι τα rx είναι αμιγώς sport αμάξια και όχι σεντάν και κουπέ που παριστάνουν τα sport αμαξια...όπως καταλαβαίνετε το προφανές είναι το sport αμάξι να είναι καλύτερο.. το θαύμα είναι ένα απλό αμάξι όπως μια 3αρα να ακολουθεί τετοιες κατασκευές που θυσιάζουν άνεση χώρο και πολλά πολλά αλλα για να είναι sport!!!
Μια χαρά ήταν τα 13B και σήκωναν αρκετά αλογάκια, απλά τα έσπαγαν είτε άσχετοι (τύποι του στυλ "τι, θέλει και λάδι ?") είτε πειράζοντάς τα χωρίς να ξέρουν τι κάνουν (ειδικά τα FD)
Το FC το είχα φτάσει κοντά 250 (200+ τροχό) με DIY mods (εξάτμιση, cold-box, intake elbow και manual controller), κανένα πρόβλημα με μοτέρ, ο συμπλέκτης την είχε ακούσει γερά όμως :D
Το FD ήταν 280+ αλλά στα τελευταία του από συμπίεση (5,5 τις καλές μέρες) οπότε δεν μπορούσε να προβληματίσει παρά μόνο στις ευθείες
Ειχα Ε21. Εχω παρει αρκετες κρυαδες απο εκεινο. Και ημουν και νεος και αμυαλος.
Αν φτιαξω το 30αρι που σκεφτομαι, σαφως και θα ειναι show car και οχι για να μου αποδειξω ποσο ευκολα μπορω να πεθανω.
Πανε οι εποχες που ετρεχα.
Ιδανικα, θα ηθελα ενα πρασινο κυπαρισσι κουπε με καφε δερμα, καφε ουρανο και χρυσες bbs με ασημι στεφανι.
Ολο mpack μεσα εξω και μια φθινοπωρινη Ναυπακτια να με περιμενει…
Ο αδελφός της έχει βγάλει ολική τουλάχιστον δύο. Έπρεπε να τα ρωτήσω αυτά στο πρώτο ραντεβού θα μου πεις, και θα έχεις και δίκιο, αλλά πρωταρχικός στόχος εκείνη τη μέρα ήταν ξεκάθαρα άλλος. Επίσης έπρεπε να ρωτήσω αν ξέρει τάβλι. Μερικές μέρες αργότερα, έφαγα τον μεγαλύτερο εξευτελισμό της ζωής μου σε μια παρτίδα στριπ τάβλι, όπου έχω μείνει με το σώβρακο και εκείνη ήταν ακόμα με το μπουφάν.
Αχαχαχαχαχαχα!!!!
Ζω την καθημερινοτητα με ε30 οποτε το γνωριζω απο πρωτο χερι, οτι το budget παει περιπατο απλα για να το διατηρω σε μια σχετικα αξιοπρεπη μηχανικα καλη κατασταση. Δεν φταιει το αυτοκινητο ειναι πλεον 33 χρονων, συνεπως οτι υπαρχει πανω του απλα καταρρεει και χρειαζεται ανακατασκευη και αντικατασταση. Και αυτο ακριβως πληρωνεται οταν καποιος αγοραζει σε πολυ καλη κατασταση ενα παλαιο αυτοκινητο