oxi δεν μου παει η καρδια να το ταλαιπωρισω ,αλλα θα ειμαι εκει μπας και ξεσηκωσω καμια συμβουλη, και φυσικα να δω καμια καινουργια φατσα
Printable View
oxi δεν μου παει η καρδια να το ταλαιπωρισω ,αλλα θα ειμαι εκει μπας και ξεσηκωσω καμια συμβουλη, και φυσικα να δω καμια καινουργια φατσα
δεν θα το ταλαιπωρήσεις! Ειδικά μπαίνοντας για πρώτη φορά δεν υπάρχει περίπτωση να το ''προβληματισεις''...
μη μου βαζεις ιδεεεεες δε θελω και πολυ ξερεις,
Καμμία απολύτως ταλαιπωρία ,αντιθέτως θα το χαρείς τόσο που θα κολλήσεις
Επιστρεφω στο project μετα απο διακοπη μηνων.
Αφου ξεπεραστικαν καποια οικογενειακα θεματα ξαναπιανουμε δουλεια συντομα φωτο με αποτελεσματα και μπαξιματα
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τελικο σταδιο εξωτερικης αναβαθμισης - ανακατασκευης , με μικρες πινελιες στα πλαινα μαρσπιε και τον πισω προφυλακτηρα.
επισης νεα προβολακια
Συνημμένο Αρχείο 41467
Συνημμένο Αρχείο 41468
Συνημμένο Αρχείο 41469
Συνημμένο Αρχείο 41470
Συνημμένο Αρχείο 41471
Συνημμένο Αρχείο 41472
εξωτερικες παρεμβασεις τελος , συντομα φωτο απο το εσωτερικο ,στην τελικη του μορφη ,και μηχανικα κατω απο το καπο στην τελικη τους μορφη και αυτο.....
καλησπερα στη παρεα
το project συνεχιζεται με αργους ρυθμους οπως ειπα.εχω μια απορια.ξερει κανεις ποιος επισκευαζει bilstein .προχθες μετρησα τα αμορτισερ μου και μου βρηκαν φθοραα στην πισω αναρτηση
:thumbsup:
Ηλίας Αθανασίου https://www.facebook.com/bilstein.greece
αρε βασιλη ωραιος .......
δεν εχει τηλεφωνο και γενικα στοιχεια επικοινωνιας
Ολα ωραια ρε Λεωνιδα αυτη η αεροτομη πισω σου αρεσει εσυ την εβαλες;
Thanks bill
Στάλθηκε από το SM-T365 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ ομορφο!Εχει πεσει πολυ δουλεια και φαινεται...Πολλα μπραβο για το μερακι σου!
Γραφω για να πω εντυπωσεις απο το σετ συνδεσμων και σινεμπλοκ πολυουρεθανης που εβαλα στο ζετακι μου.
δεν εβαλα κιτρινα , αλλα κοκκινα που ειναι πιο ****** .
Η μεγαλητερη μ@Κ@Κι@ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.Το αυτοκινητο εγινε κουτσουρο και εχθρος της οποιας ανεσης μπορει να εχει ενα roadster.πολυ σκληρο παντου, κοπαναει σαν ντενεκες και νομιζω οτι το hardtop ειναι ξεβιδομενο, ξενο σωμα
αυριο κιολας τα βγαζω,υα κρατησω μονο τα ασυμετρα συνεμπλοκ τψν ψαλιδιων μπροστα και βλεπουμε
Επέρχεται τελικό φάση. Teaser foyo
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...a337c008-1.jpg
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Νέο teaser https://www.bmwfans.gr/forum/images/...57986d2d-1.jpg
Ωραιος!
Αν επιτρεπεται η αποψή μου θα προτιμουσα το τιμονι χωρις τα κοκκινα δεξια αριστερα και αν ηταν να βαλω κοκκινη λεπτομερεια θα την εβαζα στο κεντρο του.
Οπως και να χει , να το ευχαριστηθεις!
Ευχαριστώ για την ωραία συμβουλή. Αν ήταν να μην επιτρέπεται για ποιο λόγο έκανα αυτό το θέμα.
Επί την ευκαιρία.....οι φωτο και η όλη σκέψη αυτού του thread δεν είναι για διαφήμιση,επίδειξη ή εγωιστικη" αυταρέσκεια "
Το ακριβώς αντίθετο,Τα πονταρίσματα μου και γενικότερα όλες οι φωτο του θέματος αναζητούν κριτική,συμβουλές και κατευθύνσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα
Και πάλι λοιπόν φίλε σε ευχαριστώ
Λεονιδα Καλησπερα μια ερωτηση θελω να σ κανω. Αν δεν κανω λαθος η z3 σου ειναι προ-facelift σωστα; Μπορεις να αλλάξεις πισω προφυλακτήρα φτερά πορτα παγκαζ και φανάρια Γιά να του δωσεις εικονα facelift? Σ ευχαριστω εκ των προτέρων.
Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Λαμαρινοδουλειες και βαψίματα κανω μονος οποτε απ εκει θα γλιτώσω έξοδα Οταν θα ερθει η στιγμη και αποκτήσω πρωτα το όχημα. Εχω βαλει σκοπό την απόκτηση μιας z3 και αποταμιεύω χρήματα για το σκοπό αυτο. Κατα τη γνωμη σου αξιζει να δουλέψω για να παρω μια Ζ3;
αν βαλεις προσψπικη εργασια τοτε υπολογισε 1000ρικο .
μεγαλη κουβεντα πας να ανοιξεις θα ειμαι ομως σχετικα συντομος
τα ζ3 ειναι πλεον επενδυση του ανθρωπου που αγαπα το αυτοκινητο και συγκεκριμενα τα bmw.
εγω θα επερνα και σημερα ενα Ζ3 με δυο πολυ βασικες προυποθεσης
1.το αυτοκινητο θα χρειαστει χρημαα αρκετο για να γινει σωστο ,περισσοτερο ακομα αν θα ειναι το καθημερινο σου αυτοκινητο.
2.αν εχεις οικογενεια δεν σου κανει εκτος κααι αν εχεις δευτερο
τωρα αν θελεις ανααλυση πανω στο πρωτο κομματι παλι σου λεω
Πολύτιμες οι συμβουλές σου σε ευχαριστω πολυ. Εχω τωρα μια BMW e36 316 που το μοιραζόμαστε με τον πατέρα μου το οποίο το ειχε αγοράσει το 91, εκει μεσα μεγάλωσα. Τωρα αυτη τι στιγμη που μιλαμε να μου χάριζαν ενα οποιοδήποτε μοντέλο άλλης μάρκας εγω θα διάλεγα BMW κ ας ηταν και Ε21, για να φανταστεις ποσο αρρωστος ειμαι με αυτα :original::original:
Βρηκα ενα του 98 προς το παρόν που αντεχω να το αγορασω και αργότερα να το συντηρήσω, λεει οτι εχει δυο θεματάκια εξωτερικά αλλα στα υπολοιπα ειναι μια χαρα. το θελω για καθημερινό κατα βαση για να μη μοιραζόμαστε πλεον ενα αυτοκινητο δυο ατομα. Ειμαι στα εικοσιπέντε τωρα οικογενεια ακομα δεν εχω αλλα οδεύω σε μερικά έτη προς εκει, γι αυτο προχώρησα αμεσως στη σκέψη να ψαξω μια Ζ3 για τωρα.
Σ ευχαριστω πολυ ελπιζω συντομα η τυχη να ειναι με το μερος μου και να ανεβασω και φωτογραφιες και να μοιραστώ μαζι σας την εμπειρία.
Μια ακομα ερώτησης η που θελω να κανω κ τωρα μου ηρθε στο μυαλο. Ειναι άνετο για μεγαλοσωμους ανθρωπους; Για παράδειγμα ειμαι 1.85 και 90 κυβικά θα μπορω να οδηγήσω η θα ζορίζομαι;
Αυτες ξεχασα να τις ανεβασω .αλλαγη καθισματων στο ζετακι και ειπα οτι τελειωσα αλλα....... βγαζωντας το hard top......problem
Συνημμένο Αρχείο 42966Συνημμένο Αρχείο 42966Συνημμένο Αρχείο 42966
Συνημμένο Αρχείο 42967Συνημμένο Αρχείο 42968
στο βαθος διακρινονται τα ''παλια '' καθιματα
ανεβαζοντας την κουκουλα το ηλεκτρικο μοτερακι βογκουσε σαν π@Τ@Ν@ στο κρεβατι , την ανοιγω με το χερι ......τι να δω εκληξη νο2 το πλαστικο τζαμι ξιλωμενο στη ραφη.
φτουουουουου τον κολομβο σου μεσα ξανα ταλαιπορειες .
ξερει κανενας κανα μαστορα να φτιαχνει κουκουλες . θα επικαλεστω την βοηθεια των κοντινων φιλων ,δεν ειμαστε για αθηνες και θεσσαλονικες τωρα.....
Συνημμένο Αρχείο 42981
Να και το προβλημα εννοειται πως ξιλωθηκε ολο και παει για ραψιμο απο την αρχη .ευτηχως βρεθηκε αανθρωπος να το κανει με την κουκουλα πανω στο αυτοκινητο