Μπράβο!! thumb
Άντε, να δούμε και καμιά νέα φωτό!
Printable View
Μπράβο!! thumb
Άντε, να δούμε και καμιά νέα φωτό!
Οτι χρειαστεις απο θεμα προγραμματισμου εδω ειμαστε...Αλλα προς Θεου μην το πιεσεις ετσι το μοτερ...με το νορμαλ προγραμμα...Και λαθος βενζινες και λαθος αβανς θα εχεις οποτε...:drive:
δημητρη δεν το εχω ξαχασει..να σαι καλα!!..σιγουρα θα κανουμε μια κουβεντουλα...ισως και στην επομενη συναντηση!! ισως και στην επερχομενη δυναμομετρηση.....να κανουμε δουλιτσα!!
ψαχνοντας ... πληροφοριες για το κιτ της dawning atlanta, εμαθα πως χρησιμοποιει εναν συγκεκριμενο ρυθμιστη πιεσης της BEGΙ..και πως κανενας αλλος δεν κανει για τον συγκεκριμενο προτζεκτ!! ο συγκεκριμενος ρυθμιστης ..αυξανει προοδευτικα την πιεση καυσιμου ..οσο αυξανεται και η πιεση υπερπιεσης! απο μια πηγη μαλιστα ,αναφερθηκε πως σε 318 is με την συγκεκριμενη μετατροπη κομπρεσσορα, σε αλλαγη του ρυθμιστη με αλλο της malpassi...δεν δουλευε! εδω λοιπον ειναι το ερωτημα...κανει οντως μονο αυτος δουλεια?? και αν ναι...που μπορουμε να τον βρουμε ???
Αμα το βρεις Ελλαδα θα ειναι σιγουρα πιο ακριβο, και δεν γνωριζω αν τους φερνει καποιος.
Θα προτεινα να δοκιμασεις την παραγγελια μεσω Internet (αμα γλυκαθεις δεν ξαναψωνιζεις απο Ελλαδα).
https://www.bellengineering.net/index.php?cPath=7_76
Εδω ειναι το site της begi, και ειναι 29$ πιο ακριβο απο το προηγουμενο link. Τα στελνουν μεσω USPS αρα λιγοτερες πιθανοτητες για τελωνειο(και αν κανουν υποτιμολογηση ακομα καλυτερα για σενα), και δεχονται πληρωμη μεσω paypal..αρα δεν χρειαζεται να φοβασαι τιποτα!
ευχαριστω...αλλα θα μπορουσε καποιος, να με κατατοπισει σχετικα με τις αγορες απο το ιντερνετ??? ειμαι παντελως ασχετος......
Πρώτα απ' όλα πρέπει να φτιάξεις μια "pre-paid" κάρτα σε μια τράπεζα, ή αν έχεις πιστωτική κι αυτή κάνει. Μετά ανοίγεις ένα λογαριασμό στην Paypal, δηλώνεις τον αριθμό της παραπάνω κάρτας και τα στοιχεία σου και μετά από 10 περίπου μέρες έρχεται στην τράπεζα ή στη μηνιαίο ειδοποιητήριο κίνησης της κάρτας ένας 4ψήφιος κωδικός της Paypal. Ξαναμπαίνεις στο site της Paypal, και βάζοντας αυτόν τον κωδικό ενεργοποιείς το λογαριασμό σου και είσαι έτοιμος να κάνεις ασφαλείς ιντερνετικές συναλλαγές μέσω Paypal και ebay, σε οποιοδήποτε νόμισμα. Τόσο απλό thumb
Νικο εχει τυχει να φερω πραγματα για R/C απο Αμερικη με USPS με τιμολογιο αξιας 220$(!!) και πληρωσα τα 3¤. :th_Laie_67-1:
Αυτο το λεω επειδη, σωστα ο Νικος ανεφερε πως μεχρι 100$ συνηθως ειναι απλα 3¤, και πανω απο 100% πληρωνεις - συνηθως - 25% της αξιας, αλλα ποτε δεν ξερεις..
Μου εχει κάτσει εμένα όμως τελωνείο 90 ερώπουλα για πραγματα μηδενικού βάρους και αξία 400$ περίπου, οπότε πρόσεχε φιλε μου
Εχει σημασία αν στο στείλει ασφαλισμένο το δέμα και με τιμολόγιο...
attiaca gift card.την εχεις σε 2 μερες...
βαζεις οσα λεφτα θελεις να ψωνισεις και τελος...
Βγαλε κάρτα σε τράπεζα που έχεις ήδη λογαριασμό προκειμένου να μεταφέρεις τα χρήματα σου απο τον κανονικό σου λογαριασμό στον δευτερο (μεσω e-banking απο τον καναπε σου) που έχεις για να αγοράζεις απο το ιντερνετ...
Έχε τον ένα λογαριασμό μόνο για αγωρες απο νετ και βαζε του μόνο το ποσό που υπολογίζεις να δωσεις! έτσι και να σου παρουν την κάρτα δεν θα βρουν χρηματα!
Εγω πάντως αυτο έχω κάνει και εχω το κεφάλι μου ησυχο
παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! απλα στεναχωριεμαι..γιατι ειμαι σχεδον ετοιμος και με την καρτα( να δω ποτε θα την βγαλω) ,την ενεργοποιηση του λογαριασμου, την παραγγελια και τελος την μεταφορα...θα παμε αρκετα αργοτερα αποτι υπολογιζα!!!!!
δεν παει σε κανεναν. ..ο νους μου , θα ρωτησω !! ισως γινει καπως η δουλεια...!
εχεις αποψη περι του ρυθμιστης πιεσης της begi????.....ειδα πως ειναι αυτος που χρησιμοποιει η da! απ¨οτι ειδα αυξανει πιεση βενζινης...οσο αυξανει η πιεση υπερπληρωσεις ! πρεπει αποκλειστικα να βαλω αυτον..ή μπορω να κανω και με αλλον την δουλεια μου??'
επιπλεον...αν θα σου ηταν ευκολο...μηπως μπορουμε να βρουμε την διαμετρο..της τροχαλιας στοφαλου..και την πιεση που δουλευει η slk 200..μοντελο 2007???????
Λευτέρη δουλεύουν 0.4 ct και νομίζω δίνουν ώς και 0.6 πολύ στιγμιαία όταν πατήσεις τέρμα το πεντάλ και πατήσεις ένα κουμπάκι που είναι στο πάτωμα. Επίσης 0.6 δουλεύουν απο τους βελτιωτικούς οίκους και ίσως και 0.7
Ένα τηλέφωνο στην MKB θα σε διαφωτίσει περισσότερο αν λένε τις διαστάσεις τις τροχαλίας.
Θα σου προτεινα να μιλησεις και με τον Ανδριανακη (plex tuning) που τοποθετει προγραμμα-τροχαλια σε slk και αλλα merc.Θα μπορουσε να σου πει τι διαστασεις τροχαλιας βαζει αυτος σε σχεση με τον εργοστασιακο και σε τι πιεση δουλευουν πριν και μετα
ετσι και για να μην ξεχνιομαστε...σημερα εγινε παραγγελια για τον νεο μου ιμαντα...μηκους 2.08 cm!! o παλιος ηταν 1.80 μετρα...ειχαμε σημαντικη αυξηση μηκους (λογω τροχαλιας κομπρεσσορα αλλα και ραουλου)....αλλα πιστευω αυτο να μην δημιουργει καποιο προβλημα!
ο κομπρεσσορας ειναι ηδη επανω στο αμαξι ,κουμπωμενος (βασεις κομπλε)! εχει περαστει ο ιμαντας(δουλευει κανονικα) και μου μενει...η ενωση της εξαγωγης του κομπρεσσορα ...με την εισαγωγη της πεταλουδαα!
Θελω να ρωτησω κατι.
Ο κομπρεσορας αυτος πως λιπαινεται?
Εχει παροχη για λαδι και εξαγωγη για κατερ?
Εχει δικο του λαδι μεσα που το αλλαζεις καποτε?
Καπως ετσι το φανταζομουν!:thnx:
Άντε ρε Λευτέρη... μέχρι το Πάσχα που θα έρθω ελπίζω να έχεις τελειώσει με αυτό.
Πρόταση: κάνε έναν μαστό στον λαιμό κομπρέσσορα-εισαγωγής και μπάξε μια σκάστρα για το εφέ....
το intercooler μη το βαλεις στο μυαλο σου σαν κατι το πολυ μακρινο παντως.
Μπορει να μην ειναι τουρμπινα αλλα οπως και να χει τον βραζει λιγακι τον αγερα!
πιστευω με ενα μικρο ψυγειακι κανεις τη δουλεια σου.εχει και χωρο μπροστα απο την τραβερσα το zed.
Εχω την εντυπωση οτι το μεγεθος θα πρεπει να το προσεξεις για το θεμα της αποδοσης.
σημερα...που ειχε πραγματικα ανοιξιατικη μερα...συνειδητοποιησα..πως οι ζεστες μερες ,δεν αργουν!! οποτε ..απο τα μεσα της εβδομαδας..θα ψαχτω για i/c...! πιστευω ενα μικρο ψυγειο...μεγιστης ιπποδυναμης 200...ειναι υπεραρκετο! μια σκεψη ειναι να βρω ενα ...με εισαγωγη και εξαγωγη απο την ιδια πλευρα( οπως του ιμπιζα κουπρα-για οποιον γνωριζει)..μιας και ετσι διευκολυνεται, κατα πολυ η τοποθετηση ...αλλα παραλληλα γλυτωνω και ασκοπες γωνιες-μετρα..που οδηγουν σε απωλεια πιεσης και κατα συνεπεια ,μειωσης δυναμης!!
Και πολυ καλα θα κανεις.
Μπορεις και να φτιαξεις ψυγειο με καποιο κοστος.
Δες το.Μπορει τα λεφτα που θα σου ζητησει ο εκαστοτε τεχνιτης να ειναι οκ σε σχεση με το ψαξιμο του καταληλλου ψυγειου και τροπου για να ταιριαξει.
Αν δεν κανω λαθος η προιγουμενη γενια S3 ειχε ενα ψυγειο που θα σε βολευει.
το εχω δει και απο σ3...αλλα εχει πολλα διαφορετικα...με διαφορες εξαγωγες! που θα χασω αρκετο χρονο για να βρω αυτο που με βολευει!!
σημερα ...πηγα σε εναν γνωστο μου, με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα! αφου λοιπον κατεβασα το μισο παταρι (καμια 15 ιντερκουλερ)διπλα απο το ζ3, κατεληξα σε ενα μικρο, απο οπελ ντηζελ. Το συγκεκριμενο εχει εισοδο και εξοδο 60mm( πραγμα δυσκολο να βρεθει..μιας και ολα ηταν απο 3.5 εως 5.5 ποντους),συνεπως δεν πνιγω τις σωληνωσεις, επιπλεον τοσο η εισοδος ,οσο και η εξοδος βρισκονται στην ιδια πλευρα, πραγμα που με διευκολυνει (λιγοτερα μετρα, λιγοτερες γωνιες-μικροτερη απωλεια πιεσης), επισης εχει το σωστο μεγεθος για να χωρεσει στο δεξιο μερος της μετωπης!! ελπιζω απο βδομαδα ν α μπορεσω να το τοποθετησω!!