Αρχικό μήνυμα απο
compactM3
οταν το εκανα, και εγω και ολοι οι υπολοιποι, ηξεραν οτι ισχυε το προηγουμενο καθεστως....
οπως επισης προειπα, προκειτε για υπουργικη αποφαση και οχι για νομοσχεδιο, που αμα δεν ψαξεις τα ΦΕΚ, δεν το βρισκεις....
οπως ειπα, ακομα και στην τροχαια, οταν με σταματησαν (5 μερες το αυτοκινητο στο δρομο, 30 μερες διορια να το δηλωσεις), δεν ηξεραν τι να κανουν και το κρατησαν κλεισμενο στην τροχαια 20 μερες.
Στο υπουργειο δε που με πηγαν συνοδεια, η απαντηση του υπαλληλου ηταν "τι το φερατε εδω να το κανω? ελεγχο στο πεζοδρομιο"? Ηπια καφε στο υπουργειο 5 ωρες μεχρι να αποφασισουν τι πρεπει να γινει...
Κι εκει εψαχναν τι ισχυει.... αυτα τα αυτοκινητα επρεπε να πηγαινουν στο ΚΤΕΟ Ελληνικου για εγκριση τυπου, αλλα το εκλεισαν χωρις να εχουν εναλλακτικη.
Για να καταλαβεις καλυτερα τι συμβαινει, στο υπουργειο μου εχουν κρατησει ΜΟΝΟ την αδεια κυκλοφοριας, κι αυτο γιατι υπηρχε το παραπεμπτικο απο την τροχαια...... ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ κυκλοφοριας δεν κρατησαν, τις εχω κανονικα πανω στο αυτοκινητο.... εδω και 27 μηνες τωρα πια, το αυτοκινητο δε, κλειδωμενο και ακινητο στο υπογειο....
Οσο για το υφος, ειναι αναλογο του υφους και των κατηγοριων που εκτοξευονται.....