:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:προς το παρον μας σκεφτεται το ΔΝΤ.....αρα το σκεφτομαι κ γω.....!
αργοτερα...οταν ηρεμησουν λιγο τα πραγματα.....ποιος ξερει?:whistle::whistle::th_Laie_67-1:
Printable View
χωρις να θελω να ριξω τι δουλεια που κανουν καποιοι καλιτεχνες
επειδη εχω δει σε αλλα 2-3
αμαξια εε δεν ειναι οπως ακριβως το μαμα το φτερο δλδ το φουσκωμα
εγω ειμαι τι γνωμης αφου θα ματωσει που θα ματωσει ας δωσει λιγο αιμα
παραπανω για να μπουν Μ3 φτερα και οχι να τα φουσκωσει
παντα δικη μου προσωπικη γνωμη!:original:
Παντως χονδρικα σας λεω οτι ο Αγκοπιαν θελει 2500ευρω για βαφη-μονταρισμα-εργασια+ 2000 τα ανταλλακτικα = 4500ευρω. (Το λεω επειδη δεν το γραψα πριν.)
Εννοειται πως δεν μενω μονο σαυτα που μου ειπε μονο αυτος ο μαστορας. Θα ψαχτω αρκετα,και θα ρωτησω οσο πιο πολλους μπορω.
Και οποιος μπορει,ξερει και θελει να βοηθησει ας μου ριξει ενα πμ!
Και παλι σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις..
τελικα αυτο το κιτ δεν ξερουμε τι ειναι?
Το εχω δει σε πολυεστερα.
Ελεϊνο ηταν ακομα και στις φωτογραφιες.
Στο ebay γραψε βοδυ κιτ μ3 θα το δεις
Χεχε του το λεω ρε συ Snoopy και δεν καταλαβαινει.
Λογω του οτι ακουσα κατι τρελες τιμες στα ανταλλακτικα απτους φανοποιους που ρωτησα, αποφασισα να τα βρω τα ανταλλακτικα μονος μου και μετα να παω σε καποιον να τα μονταρει πανω.. Μεχρι στιγμης εχω φανει τυχερος.
Χτες μολις, τσιμπησα γνησιο πισω προφυλακτηρα Μ3 Ε46 κομπλέ με parctronic κτλ μαζι με γνησια φτερα απο Μ3 Ε46 που ειχαν πανω και τις γριλιες και τα φλασακια και τις φασες, ελαφρως μεταχειρισμενα σε αριστη κατασταση ολα αυτα,σε τιμη ξεφτιλα..!
Σειρα εχουν σε λιγο καιρο ο μπροστα προφυλακτηρας Csl μαζι με τους μαρσπιεδες Μ3 + το καπω Μ3 και εχουμε ψιλοτελειωσει με τα βασικα της φανοποιειας..Απο κει και περα ξεκινανε αλλααααα.....:whistle:
Να και 2 φωτο απο φτερα και bumper..
https://img59.imageshack.us/img59/1839/6352130b.jpg
https://img696.imageshack.us/img696/5194/6352135b.jpg
Ευκαιρια 800Ε για 2φτερα και 1 προφυλακτηρα ??
και θελεις ακομα
μπροστινο προφυλακτηρα 450Ε
μασπιε 250Ε
καθρεπτες 400Ε
καπο 500Ε
πορτμπαγκαζ 750Ε
φτιαξιμο πισω φτερων 1000Ε
βαξιμο 1200Ε
Συνολο 5300Ε χωρις ζαντες που θες το λιγοτερο 18αρες για να γεμισουν οι θολοι
αν εισαι αποφασισμενος καλα αποτελεσματα
αν οχι ξανα σκεψου το
:warriorsmiley:Έμπαινε Άκη...να καμαρώσουμε το εργαλείοthumb. Να σε ρωτήσω έχεις βρεις φανοποιό που να έχει "καλούπια" τα πίσω φτερά του Μ3 ώστε να στα πατήσει και να στα φουσκώσει? Αν ναι για στείλε κανά μήνυμα κατά δω μεριά να τον έχουμε στα υπόψιν μας :original:
Επειδη σε βλεπω αποφασισμενο ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(Παρολα αυτα ειναι πολλα τα Ευρω!!! και λιγα ειπα)
Τα πραγματα που αγορασες φτερα και προφυλακτηρα, ηταν μηνες στο καρ για 800Ε
Χρηστο εχω κανει καποιο λαθος στις τιμες ?
Δεν με αποσχολει απλα θα ηταν καλο να γνωριζει ποσο περιπου θα του στοιχησει ωστε να μην τα βρει μπαστουνια , να ειναι προετιμασμενος
Οσο και να βγει χαλαλι του, συμφωνω το αποτελεσμα (αν πανε ολα καλα) θα ειναι εντιπωσιακο
εγω λεω πως ο χειμωνας θα ειναι πολλοι δυσκολος
γι αυτο κρατα τα ευρω
και το κανεις του χρονου!
η φωτο που ζητησες!
Μορμον πρεπει να εχεις βαλει και αποστατες μπροστα ε? αν κρινω απο τις αλλες φωτογραφιες που εχεις στο γκαραζ.Α ναι ποσους ποντους.
οχι φιλε!
οι αποστατες ειναι οτι χειροτερο!
κομπλε μπροστινο συστημα διευθυνσης απο μ3!!!!!
Τελικά το μόνο που σου λείπει Χρηστάκι είναι το μοτεράκι;
εεεεεεεε του τα ελεγα εγω!!!
ασε το 330 και ριξε το Μ3!
δεν ξερω να γραφτηκε καπου(αν και δεν νομιζω) αλλα χρειαζεσαι κομπλε πισω γεφυρα Μ3 για να εχεις τα ακρα Μ3 και τα φρενα Μ3!! δλδ θες και διαφορικο και κεντρικο ο οποιος θελει ιστορια για να κουμπωσει σωστα με το δικο ου μοτερ!! τα ημιαξονια αλλιως δεν κουμπωνουν τα δικα σου πανω στα ακρα του Μ3! ενα ελαχιστο κοστος ειναι το 1000ρικο στην καλυτερη αλλλα πολυ δυσκολα να το βρεις σε τετοια τιμη!!!!
Κοινως πας για πληρη μετατροπη σε Μ3 στο τελος.Αλλα θα ηθελα να μου αιτιολογησετε το θεμα με τους αποστατες και γιατι δεν πρεπει να χρησιμοποιουνται.
γιατι Δημητρη μπορει να δεις ξαφνικα να περναει ζαντα απο διπλα σου και θα αναρωτιεσαι
τι εγινε τωρα!!
Μητσο λαικιζεις τωρα :) Τελως παντων στην συγκεκριμενη μετατροπη οπου τα φτερα ειναι μεγαλυτερα νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα να τοποθετηθουν αποστατες απο το να μπεις στην διαδικασια να αλλαξεις ακρα κτλ και στο τελος να σου ερθει ο κουκος αηδονι.Το μονο θεμα ειναι η φθορα των ρουλεμαν αλλα δεν εχω δει καποιον να εχει αναφερει καποιο προβλημα.Σε αυτο το θρεντ που διαβασα πολλα παιδια εχουν τοποθετησει οπως και εγω και δεν εχω κανενα παραπονο.
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=1717
Αν το θεμα ειναι το λοοκ, δεν χρειαζεται να κανει τιποτα απο ολα αυτα και εξηγουμε:
Πισω το φαρδυτερο μετατροχιο του Μ3 δημιουργηται απο τις ζαντες Μ3 με οφσετ 26μμ.Δηλαδη για να βγουν η ζαντες εξω και να μην φαινεται σαν ανορεξικο το αμαξι βαζουμε ζαντες με οφσετ26, δεν χρειαζεται μηχανικα.
Αντιθετα εμπρος το φαρδυτερο μετατροχιο του Μ3 δημιουργηται απο τα ψαλιδια Μ3
Οπως ειπαμε ομως και απο πανω η δουλεια γινεται και με τους αποστατες αν και δεν συνηστωνται
Τι κοπος και τι εξοδα και ολα αυτα...γιατι;!;!;!; :-Ο
Ν.
Συμφωνω, θελεις ακρα με φρενα, ημιαξονια,γεφυρα, διαφορικο, φτιαχτο κεντρικο αξονα και αντιστρεπτικη.Μονο τα ψαλιδια που βιδωνουν στην γεφυρα ειναι ιδια.Καλο θα ηταν να τοποθετηθει και η μπαρα που συνδεει την πισω γεφυρα με το σασι αν και ειναι μια πολυ δυσκολη εργασια
πες οτι δεν τα αλλαζει ολα αυτα και κραταει τα δικα του το παλικαρι με αποστατες!
οταν τελειωσει με το καλο το project του θα εχει ενα Μ3 με φρενα απο 318.
επισης οι εξατμισεις αφου δεν θα βαλει πατωμα και κατ'επεκταση καζανι απο Μ3 δεν θα δουλευουν και οι 4 αποληξεις!