Το τελευταίο το κοιτούσα και εγω. Τα 3 πρώτα δεν ειναι diesel αλλα φαίνονται επίσης καλα. Στο mobile που κοίταξα λιγο εχει περισσότερες επιλογές σε αυτο που ζητάω. Εχει φερει καποιος απο εξω να έχουμε στο περίπου ενα νούμερο στο τελωνείο;
Printable View
Το τελευταίο το κοιτούσα και εγω. Τα 3 πρώτα δεν ειναι diesel αλλα φαίνονται επίσης καλα. Στο mobile που κοίταξα λιγο εχει περισσότερες επιλογές σε αυτο που ζητάω. Εχει φερει καποιος απο εξω να έχουμε στο περίπου ενα νούμερο στο τελωνείο;
Mια χαρουλα αμαξι ειναι το Χ3....εμενα ειναι pro facelift και δεν ακούω μεσα ουτε τσικ...
Τωρα απο θεμα βλαβων, εκτος καποιον στανταρ βλαβων που ειχε η σειρα σαν πρωτο αμαξι αυτου του τυπου και μεγεθους που εβγαλε η bmw ,που πλεον τωρα μετα απο χρονια, τις φτιάχνεις, αλλες σχεδον τσαμπα, και καποιες αλλες σχετικα οικονομικα , για μενα το αμαξι ειναι οκ
Το θεμα ειναι να εχει συντηρηθεί σωστα απο ολους τους ιδιοκτήτες, πολυ δυσκολο στην εποχη που ζουμε, αλλα αν το βρεις θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω!!!!
Μετά φταίω εγώ που ξανά βάζω το Χ1 στο μυαλό μου; Και που να μου άρεσε και το μπλε σαν χρώμα....
https://home.mobile.de/home/index.ht...#des_207557386
Τι λέτε για αυτό; Καλό φαίνεται.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6525011/
Ο έμπορος είναι γνωστός για τα ακριβά αυτοκίνητα αλλά δεν ξέρω κατα ποσό καθαρά αυτά είναι. Κανένας με εμπειρία καλή η κακή;
Διαβάζω το ποστ ένα χρόνο μετά και γελάω για το πόσο σταθερός είμαι.
Παρήγγειλα τελικά το καινούργιο Χ1 το 1500 diesel.
Σε προηγούμενο ποστ έγραφα ότι δεν μου άρεσε το μπλε σαν χρώμα. Ε ναι μπλε το πήρα.
Γραμμή Μαϊου με παράδοση τέλος Ιουνίου. Με το καλό
Νομίζω είχα διαβάσει κάπου υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της διαδικασίας κατασκευής του αυτοκινήτου στο εργοστάσιο η θυμάμαι λάθος;
Καλοριζικο το οχημα πολλα ασφαλη χλμ ναχεις...
Με το καλό να το παραλάβεις και να το απολαύσεις... Μεγεια!!!thumb
Ευχαριστώ.
Απο ακριβά extra έβαλα το πακέτο x line , led φώτα , πανοραμική οροφή.
Απο εκεί και πέρα θερμαινόμενα , ξύλο ταμπλό, ασημί λεπτομερείες στα παράθυρα, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες και κάποια αλλα μικρά.
Δυστυχώς όμως δεν βγαίνει αυτόματο.
Μια μερα πριν το παραγγείλω είχα κρατημένη σειρά 1 Λουξεμβούργο m pack στο ωραίο μπλε αυτόματο κτλ. Το αμάξι είχε λίγα χλμ κάπου 10000 μοντέλο 2015. Ο έμπορος όμως είχε αλλα σχέδια και το έδωσε χωρίς να ενημερώσει όπως έπρεπε.
Κάθε εμπόδιο σε καλό σκέφτηκα και την επόμενη παρήγγειλα το Χ1.
Ήταν στην κυριολεξία το τελευταίο παραγωγής του μήνα Μαΐου.
Με το καλό να το παραλάβεις και καλά χλμ εύχομαι.
Δεν ήξερα ότι το εκπληκτικό 8άρι δεν βγαίνει ούτε σαν έξτρα στο νέο 1.5d Χ1...
Της Παναγιάς τα μάτια έβαλες! Αυτά θα πρέπει να κόστισαν πολλά πολλά περισσότερα από τη βασική έκδοση! Σε κάθε περίπτωση να παραλάβεις με το καλό και να απολαύσεις κάθε βόλτα με αυτό!
Όσο για τη σειρά 1...εντελώς άλλη κατηγορία αυτοκίνητο...Προσωπικά προτιμώ την Χ1, αλλά εντύπωση μου κάνει ότι πήγες από το ένα στο άλλο και δεν ξέρω κατά πόσο οι προσδοκίες που είχες από τη σειρά 1 στην οδήγηση θα καλυφθούν από την Χ1 που είναι πολύ βαρύτερο αμάξι...
Η βασική έκδοση δεν είναι βασική είναι ελλιπής.
Το Xline σαν πακέτο τα μισά απο αυτά που προσφέρει θα έπρεπε να υπάρχουν στον βασικό εξοπλισμό. Η οροφή ok την ήθελα και την έβαλα.
Τα led έπρεπε να είναι επίσης στον βασικό εξοπλισμό.
Τζιποειδές ήθελα απο την αρχή που άνοιξα το ποστ απλά ο άσσος μου άρεσε επιςης και έβγαζε και το αυτόματο σαν επιλογή. Προσδοκίες δεν έχω στην οδήγηση η άνεση είναι αυτό που μετρούσε περισσότερο.
Τώρα που λέμε για άνεση έτυχε χθες να γυρίσω απο Αθηνα με 730 diesel. Εκτός ότι έκανα 2 ώρες Αθηνα-Λάρισα το ταξίδι ήταν πιο ξεκούραστο απο το να πάω απο Λάρισα μέχρι Νέους Πόρους με το Ζ4 (αναφέρω το μέρος λόγω της επικείμενης συνάντησης. Εκπληκτικό αυτοκίνητο.
Να κάνω μια off topic ερώτηση; Στο προηγούμενο Χ1 αν βάλεις πίσω 2 παιδικά καθίσματα, υπάρχει χώρος να καθίσει τρίτος; Αν πρέπει να μεταφερθεί αλλού η ερώτηση παρακαλώ τους mod για τα δέοντα!:thanks:
Checkαρε εδώ https://mbacars.blogspot.gr/2013/08/...eat-check.html thumb
Παράθεση:
BMW's smallest crossover offers a premium interior and a pair of potent, fun-to-drive turbocharged engines. Second-row occupants may not be as enthusiastic about the X1, however. A narrow backseat and lack of legroom made for a tight fit with our rear-facing child-safety seats.
How many car seats fit in the second row? Two
What We Like
After raising the head restraint, there was plenty of room for the forward-facing convertible, and it was an easy install thanks to the child seat's rigid Latch connectors. Installing the convertible in the rear-facing position was also easy because of the connectors.
The three tether anchors at the base of the seatbacks are exposed and easy to use.
What We Don't
Although the pair of Latch anchors sit behind hinged plastic covers, the anchors themselves are set too deeply for easy access; we had to fight past the seat belt buckles to connect to them, especially with the infant seat's narrow hooklike connectors.
The backseat is narrow, causing our booster to sit on top of the seat belt buckle. The buckles are on floppy bases, and both issues will make it difficult for kids to buckle up independently.
To accommodate the infant seat, we had to move the front passenger seat forward as far as it would go; we also had to adjust the seatback's angle to a more upright position. The front passenger was very uncomfortable.
Although we were able to move the front passenger seat back a little after installing the rear-facing convertible, the front passenger still didn't have a comfortable amount of legroom.
Grading Scale
A: Plenty of room for the car seat and the child; doesn't impact driver or front-passenger legroom. Easy to find and connect to Latch and tether anchors. No fit issues involving head restraint or seat contouring. Easy access to the third row.
B: Plenty of room. One fit or connection issue. Some problems accessing third row.
C: Marginal room. Two fit or connection issues. Difficult to access third row.
D: Insufficient room. Two or more fit or connection issues.
F: Does not fit or is unsafe.
About Cars.com's Car Seat Checks
Editors Jennifer Geiger and Jennifer Newman are certified child safety seat installation technicians.
For the Car Seat Check, we use a Graco SnugRide 30 infant-safety seat, a Britax Roundabout convertible seat and Graco TurboBooster seat. The front seats are adjusted for a 6-foot driver and a 5-foot-8 passenger. The three child seats are installed in the second row. The booster seat sits behind the driver's seat, and the infant and convertible seats are installed behind the front passenger seat.
We also install the forward-facing convertible in the second row's middle seat with the booster and infant seat in the outboard seats to see if three car seats will fit; a child sitting in the booster seat must be able to reach the seat belt buckle. If there's a third row, we install the booster seat and a forward-facing convertible.
Parents should also remember that they can use the Latch system or a seat belt to install a car seat.
thumbthumbthumbthumb
Με το καλό να το παραλάβεις και καλά χλμ!
Και μία ερώτηση... Έχεις σκοπό να το πας καθόλου εκτός δρόμου? Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω τις δυνατότητές του εκτός δρόμου!!!!
Όχι καμία χρήση εκτός δρόμου. Μέχρι κανένα χιονοδρομικό όπου αυτός ήταν και ο λόγος που ελεγα για τετρακίνηση και εννοείται την επιπλέον ασφάλεια-κράτημα.
Απλά θα σκαρφαλώνει πιο εύκολα τα πεζοδρόμια ως πιο ψηλό δεν νομίζω να έχει δυνατότητες απο τη στιγμή που δεν έχει τετρακίνηση. Δεν πιστεύω ότι η BMW είχε στόχο να φτιάξει ένα off road αμάξι στυλ Vitara.
Kαλοταξιδο Μιχαληηηηηηηη!!!:thumbsup:
.... και ελπιζω να παραλαβεις κανονικα χωρις καθυστερησεις και εκπληξεις!!!thumb
....το λεω γιατι το εχω ζησει το 2008.....:ranting2:....ωσπου να παραλαβω "αλλαξε" η εκδοση Μ-Πακ σε Sport Edition με διαφορες χαζοαλλαγες σε εξοπλισμο.....μια απο τις χειροτερες που με χαλασε, ηταν το διακοσμητικο στιλβωμενο γρατσουνιστο αλουμινιο που αντικαταστασθηκε με αλουμινιο πενταν και να μην πω τι......:ranting2:....το επομενο,αν υπαρξει,θα το κανω factory Delivery,σαν τα παπουδακια εδω στη φωτο:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...2750x500-1.jpg
ΥΣ...και ναι,υπαρχει βαση αριθμου πλαισιου,η δυνατοτητα να παρακουλουθει ο αντιπροσωπος,ανα πασα στιγμη, που βρισκετε το αμαξι....
Ευχαριστώ Άρη
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω χθες στη συνάντηση.
Αυτο το μπλε ειναι απο το m pack. Ως τζιποειδές διάλεξα το πιο σκούρο μπλε με x line πακέτο.
Το συγκεκριμένο μπλε είχα διαλέξει στον άσσο και μου αρέσει σε πιο σπορ-κουπέ κατασκευές. Γούστα όμως ειναι αυτά.
Πάντως το λευκό πουλάει πολύ και στο καινούργιο X1. Τι επιδημία ειναι αυτή
Ταιριάζει το λευκό στο αμάξι λόγω των μαύρων υπόλοιπων λεπτομερειών που υπάρχουν σε αυτό. Η δική μου Χ1 :
https://s32.postimg.org/mcccg2t6t/12...00776213_n.jpg
https://s32.postimg.org/52qd0zg3p/image.jpg
https://s32.postimg.org/k2sv6lm4l/image.jpg
Μετά απο μια γενναιόδωρη αύξηση του ΕΤΤ επιτέλους χθες παρέλαβα το αμάξι.
Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Πολύ καλή ποιότητα υλικών και φινίρισμα.
Το σκούρο μπλε σε συνδυασμό με το μπεζ είναι πανέμορφο τελικά.
Η αύξηση έφτασε στα 5500 απο τα οποία τα 3000 τα ανέλαβε η BMW hellas κάτι που έκανε μόνο για αυτοκίνητα που είχε γίνει ήδη η παραγγελία πριν τις νέες τιμες.
Καλοταξιδο..! thumb
Βαλε φοτο να χαζεψουμε.... :popcorn:
Άντε καλορίζικο!
Οπότε τώρα που θα έρθω Ελλάδα τον Αύγουστο αγαπητέ συνάδελφε και θα μεινω ΚΑΙ στην Λάρισα για λίγο (και θα περάσω από το ακτινολογικό σας για να κάνω ένα φουλ σετ MRI αυχενικής, οσφυοϊεράς, γονάτων και ισχύων πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι σαν τρελλή με την πίστα - Θα σου στείλω πμ) θα μας το δείξεις?!? :original:
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!
:thumbsup:
...οπως περιμενα,ειχες περιπετειες .....αλλα αφου εληξε αυτη η ψυχοφθορα διαδικασια της αναμονης,της Απληροφορησης και της ΤΕΛΙΚΗΣ παραλαβης,ολα καλα!!!
και φυσικα οπως ξερεις:
Α.κερνας καφεδακι σε σημειο που θα μπορουμε να βλεπουμε και το οχημα!!!
Β. αυτο:
:worthlesswithoutpic
Καλορίζικο και καλόταξιδο!!!
Περιμένουμε εντυπώσεις και φωτογραφίες.
Το πίςω μέρος μου θυμίζει πολύ Qashqai...ή κάνω λάθος???
Καλοτάξιδο πάντως....
οριστε και μερικες φωτο που μου εστειλε ο Μιχαλης:
ΑΨΟΓΟ!!
Πανέμορφος συνδυασμός μέσα/έξω & πακέτο Xline.
Καλοτάξιδο & καλά χλμ
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα!!! :thumbsup: :thumbsup:
πανεμορφο!
Πρέπει να σε είδα σήμερα! Εστριψες από Παπαναστασιου προς μανωλακη; πολύ ωραίο και από κοντα!
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειναι μέσα στη διαδρομή μου όποτε λογικά εγώ πρέπει να ήμουν.
Να ευχαριστήσω και μέσω του forum τον Αλέξη απο την Πάτρα καθώς και τον Άρη που με τις συμβουλές τους με βοήθησαν να μάθω επιτέλους την τιμή του οχήματος μου δυο μήνες μετά την παραγγελία...
Τέλος καλο όλα καλα.
Περιμένω να κάνω κάποια χιλιόμετρα για να το δοκιμάσω και πιο ελεύθερα χωρίς περιορισμό στο γκάζι. Οχι οτι θα τραβάει δεν το πηρα για αυτο εξάλλου απλά περισσότερο η περιέργεια ειναι.