Made in Japan._
Printable View
Βεβαίως.
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ κυρίως για τη δουλεια το Τζάγκουαρ, που είναι 3λιτρο βενζίνη και έχει αυτόματο κιβώτιο. Έχει κάνει 416.000 χλμ (το τσέκαρα σήμερα).
Στους δρόμους που κινούμαι και με στροφιλίκια πάνω-κάτω στην Αγγλία και χρησιμοποιώντας το χειροκίνητο μέρος του J-gate, και σε προσπεράσεις άψε-σβήσε το καημένο ταλαιπωρείται (στο κάτω-κατω της γραφής υποτίθεται είναι αυτοκίνητο πολυτελείας και όχι σπορ... :whistle:) και η κατανάλωση κυμαινεται στα 12-13λτ/100χλμ.
Οπότε καλύτερα να έχω ένα καινούριο με τετρακίνηση και με ισχυρό κινητήρα που θα ξεπερνά τα "κινούμενα εμπόδια" μπαμ-μπαμ σε κάθε είδος δρόμου, χωρίς να το λυπάμαι (γιατί τον Αλπίνο τον λυπάμαι για τέτοια ταλαιπωρία) και εξάλλου γι αυτό φτιάχτηκε αλλωστε το STi, η κατανάλωση δεν θα είναι τόσο πιο μεγάλη.
Α, άλλοι πληρώνουν την βενζίνη...:whistle:
Και νεότερα στο σχετικό φόρουμ με το ίδιο φυσικά nick name :whistle:
https://uk.subaruownersclub.com/foru...-my15-wrx-sti/
https://www.autoblog.gr/2015/04/01/s...mance-concept/
:tt1::tt1::tt1::tt1::tt1:
Το παρέλαβα σήμερα! Θα ακολουθήσουν φωτό...αν θέλετε:fountwtis:
Βγαλε καμιά σελφι με το καρο.
Done!!!
Η πρόσοψη (σπανίως θα την βλέπουν οι υπόλοιποι οδηγοί!!!)
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...7nophauw-1.jpg
Και πριν το καταλάβουν θα βλέπουν τον ποπό.... :whistle:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...vxv4pk5i-1.jpg
Αλλά αυτό θα γίνει αφού περάσουν τα 1000 μίλια ζεστάματος....
Μέχρι τότε η οδηγός θα χαιρετά
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...osyazn7b-1.jpg
ενώ ο συνοδηγός θα συνοδεύει
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...qex8hb7v-1.jpg
Ο ντήλερ έβγαλε κι άλλες φωτό που θα μου στείλει με email.
Αυτά.
Συνεχίζουμε την :rally::rally:
Καλές βόλτες ,τούμπανο είναι !!!:thumbsup:
Και οι πινακίδες για άλλη μια φορά έγραψανthumb
Ωραίο αμάξι.
Καλοτάξιδο, να το απολαμβάνεις κάθε του χλμ. :original:
Τούμπανο :warriorsmiley::warriorsmiley::warriorsmiley:
Να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς.
Το αμάξι έχει κάνει ήδη 200 μίλια (το παρέλαβα με 80 μίλια...)
:rally:
Μόλις γυρίσαμε από μια βολτούλα...:original: άνετο, αλλά πολύς θόρυβος ρε παιδί μου, λέει ο Κιραν...Και όταν σταματήσαμε, μου λεει...σβήσε τη μηχανή για να έχω λίγη ησυχία...μ'επιασε πονοκέφαλος!!! :whistle::hystericalbs1:
Και κάθε φορά που γυρνούσα πίσω αριστερά πριν αλλάξω λωρίδα, νόμιζα πως υπάρχει ένα αυτοκίνητο δίπλα, μέχρι που διαπίστωσα πως είναι...το ακρο της αεροτομής... :hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Αν τυχόν και βρεις κάποιον εκεί με evo που να φοράει hks super drager 2 ολόσωμη, πες του να σε πάει μια βόλτα να δεις τι θα πει φασαρία...:th_Laie_67-1:
Καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα!! thumb
Καλοτάξιδο με πολλά κ ασφαλή χλμ!!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Αντε, κατέβασε το Ελλάδα το καλοκαιράκι να πάμε καμία στριφτερή βολτούλα :rally: :drive:
Καλορίζικο!!!
Καλοτάξιδο!!!
Πολύ ωραία πινακίδα έφτιαξες!!!
Ευχαριστώ πολύ.
Το δοκιμάζω αυτές τις μέρες...:rally:
Το έχω από την Παρασκευή και μέχρι το τέλος της σημερινής μέρας (δηλαδή σε 4 μέρες) θα κάνει γύρω στα 700 μίλια (καμμιά 1100 χλμ δηλαδή... :shok: )
Έτσι θα βγουν ό,τι πρώτα προβλήματα έχει...αν έχει... :popcorn: και βουρ στον αντιπρόσωπο για την εγγύηση...:devil2:
Την πρόσοψη θα την βλέπουν (στιγμιαία) από τον μεσαίο καθρέφτη! Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο και να σου προσφέρει πολλές οδηγικες απολαύσεις.Είναι τουμπανειρο και πολύ ψαρωτικο, να το χαίρεσαι!!thumb
Σας ευχαριστώ πολύ :original:
Έχει ήδη 1250 μίλια και πάει σφαίρα!
Τελειο! Καλες διαδρομες![emoji41]
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Μέχρι τα 550 μίλια δεν ξεπέρασα τις 4.000 στροφές και το είχα σε όλες τις ταχύτητες. Πρόγραμμα μεταξύ intelligent και sport (eco και sport αλά BMW). Δεν έχει το «Νορμάλ».
Μετά και μέχρι τα 750 μίλια είχε κάπου κάπου ξεπέταγμα πάνω από τις 4.000 και μέχρι τις 5.000 στροφές.
Έχω βάλει ηχητικό σήμα στις 5.000 στροφές.
Μέχρι τα 1250 μίλια δεν έχει ξεπεράσει ούτε μια φορά τις 6.000 στροφές και δεν έχω βάλει το sport track πρόγραμμα (sport+ αλά BMW)
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!:thumbsup:
...μολις τωρα το πηρα χαμπαρι οτι τελικα το πηρες!!!....αντε,καλες βολτες και καλες "ταπες" σε οποιον ξεσηκωθει για πατημα!!!:thumbsup:
ΥΣ...."χαλαρα" το πας ακομα,αλλα στην Αγγλια δεν λενε οτι πρεπει να το "σκιζεις" απο την αρχη για να του δειξεις τι θα κανει στην υπολοιπη ζωη του???:D
edit:...για το αυτοκινητο μιλαω.... :D
Kαλορίζικο και καλοτάξιδο!!!!:thumbsup::thumbsup::thumb sup::thumbsup:
:rally: :rally: :rally::rally:
Ξεκάπνισε το λίγο MNL !!!
Δεν με βλέπω για φέτος... δουλειά... Ίσως του χρόνου
Το αυτοκίνητο έχει κάνει 25000 μίλια (40000 χλμ). Όλα καλά μέχρι τώρα. Το έχω πάει 4 φορές σε πίστα (track days) και έχει επίσης περάσει και 2 ολοκληρες μέρες πάλι σε πίστα εκπαίδευση Millbrook και Bruntingthorpe proving grounds, όπου τα λάστιχα έχουν στριγκλίσει αρκετές φορές.
Αυτό που με εντυπωσίασε ευχάριστα είναι η όχι μεγάλη φθορά των Dunlop MAXX RT. Στο κέντρο έχουν ακόμα 5-6, ενώ στις εξωτερικές έχει κανά 3-4άρι.
Έτσι μού φαίνεται...
Είναι η πιο τίμια και φτηνή πρόταση για ένα ξεχωριστό οικογενειακό supercar. Ο χώρος αποσκευών είναι αχανής για μεσαίο αμάξι, η άνεση κυλισης εντυπωσιακή αφού φορά 18άρες ζάντες και ο θόρυβος καμμιά σχέση με Subaru Impreza του παρελθόντος.
Και αν δεν το πατάς, η κατανάλωση γύρω στα 9λτ/100χλμ. Αν το πατάς βέβαια...τι λέμε τώρα όμως... και το ALPINA D3 που είναι diesel, όταν πήγαινα με 240 (τόσο πάει τελική) στη Γερμανία, η βελόνα καυσίμου κατέβαινε πιο γρήγορα από το να ανεβαίνει η βελονα ταχύτητας
Ο Άσπρος Σίφουνας καλά πάει προς το παρόν...35Κ μίλια, κανένα πρόβλημα προς το παρόν. Ελπίζω να μην αρχίσουν οταν τελειώσει η εγγύηση... :facepalm:
Οπότε τώρα που έληξε η εγγύηση, το αμάξι είναι τριών ετών και κάτι ψιλά, έχει κάνει 40Κ μίλια (56.000 χλμ) όλα καλά... μόνο καινούριο ραδιο-CD, γιατί το αρχικό χάλασε, και χάνει αέρα από το σημείο επαφής των ζαντών με τις βαλβίδες και TPMS. Οπότε η αντιπροσωπεία θα επιληφθεί του θέματος εντός εγγυήσεως φυσικά.
Και αν όλα καλά, πιθανόν το καλοκαίρι...:rally: :original:
Τελικά έγινε με καθυστέρηση 1 χρόνο και μόλις σήμερα ο Ψιψίνος (όπως λέω τον Άσπρο Σίφουνα) πάτησε πατουσάκι...δηλαδή ρόδα στο ελληνικό έδαφος.
Χαίρομαι που τα σχόλια από όσους μίλησα στην πορεία ήταν θετικά, γιατί στην Αγγλία οι οδηγοί Σκούμπι δεν έχουν πολύ καλή φήμη δυστυχώς