καφεδάρα?? :D:D
Printable View
καφεδάρα?? :D:D
Εννοειτε!!!!!!!
Λογικα θα ερθω και εγω !!
Αν έχω τουτού, μέσα κι εγώ.
Μάλλον δε θα έρθω ποτέ! Τι ελπίδες έχω για sunday coffee?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και εγώ μεσα.
Today's coffee
Την στιγμή της φωτογράφισης, ήδη οι Thomelef και Azurious είχαν αποχωρήσει. :original:
https://imageshack.com/a/img538/3807/xcxNBr.jpg
για καφεδάκι σερρες αυτό το σκ ποιος ψήνεται?
Μεσά θωμα
δυστηχως εχω υποχρεωσεις..αλλιως θα εμπαινα και πιστα γαμωτ..
Κρίμα ζορζ.
Λεο μιλάμε από αύριο για το σαββατο άμα ειναι.
Θωμα θα ερθεται Σερρες για καφε? θα ειμαι και εγω θα τρεξω! αντε θα τα πουμε απο κοντα αν ειναι..
Ψιλοψήνομαι :rally:
Θα ρθω κι εγώ.
Μιλάμε τηλεφωνικά για να συννενοηθουμε
Έχετε το κατα νου αυτοί που θα ερθεται για βόλτα οτι είναι το track day με το Speedsector το συγκεκριμένο ΣΚ και ίσως να μην δέχονται κοσμο πέρα απ τους συμμετέχοντες και την παρέα τους. Είναι κλειστό το event.
Δεν είναι απόλυτο αυτό απλως να το έχετε υπόψιν.
Λες ρε Στέλιο? Τι διάολο προβολή τσόντας είναι?
Μπορείς να μάθεις τι παίζει μη κουβαλιόμαστε άδικα?
Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με την ύπαρξη θεατών, απλά δεν μπορούμε να μπούμε να τρέξουμε φαντάζομαι.
Σε προηγούμενα event του speedsector υπήρχαν θεατές κανονικά απ' όσο ξέρω.
Κυριε Γιωργο αν σκεφτουμε το τι αυτοκινητα θα υπαρχουν, μπορω να πω οτι ειναι ενα ειδος τσόντας και αυτο! χαχαχ:th_Laie_67-1:
οχι ενταξει περα απ την πλακα απλα το λεω σαν ενημερωση, με καθε επιφύλαξη, δεν νομιζω να μην μπαινουν να απολαυσουν τον καφέ τους και το θέαμα σοβαροί άνθρωποι.
απλώς αυτο το κανουν για καπιους λογους και νομίζω καλα κανουν, μην πλακώσουν τιποτα καγκουροι με φτιαγμένα Uno καταλαβες! :th_Laie_67-1:
αλλα οπως λεει και ο day δεν νομιζω να μην αφηνουν θεατές. thumb
θα ειναι ωραία παιδιά, θα ειναι φανταστικό event! πολλά καλά και διάφορα αυτοκινητα!
Για να σιγουρευτώ έστειλα μέιλ, αναφέροντας πως μερικοί βόρειοι απ το BMWfans.gr σκεφτόμαστε να ρθουμε να παρακολουθήσουμε το όμορφο event που διοργανώνετε και θα θέλαμε να μάθουμε αν μπορούμε.
Έγραψα και τα πλήρη στοιχεία μου και το ότι είμαι mod στο συγκεκριμένο φόρουμ.
Μου απάντησαν αμέσως και ευγενικότατα πως ΟΧΙ.
Παράθεση:
Αγαπητέ Γιώργο,
Δυστυχώς οι πόρτες θα είναι κλειστές για το κοινό αυτή τη φορά καθώς θέλουμε να αποφύγουμε πιθανά προβλήματα.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την κατανόηση.
στέλιο, τηλεμετρία έχεις?
τώρα διάβασα το ποστ του κυρίου γιώργου...είναι παντελώς κλειστή η πίστα δλδ?
Χα χα αφού λέει θα είναι κλειστά,μάλλον στις εξωτερικές κερκίδες, απέναντι απ τα πιτς μπορούμε να πάμε Θωμά με τον καφέ στο χέρι. :original:
Θα ήμουν εκεί μετα απο πρόσκληση βέβαια, αλλα το αμαξι κάθετε σούζα !!
Απο λάθος παραγγελία σε ελατήρια όποτε άκυρο έπεσε ..
Κρίμα .. Νext time
Ε σιγά μη κουβαληθουμε για να βλέπουμε από τα συρματοπλεγματα. Να δούμε τι? Σκοπός ήταν να δούμε και κάνα γνωστό, να πούμε καμμια χαζομάρα, να δούμε και κάνα γύρο.
Τι να πάμε να κάνουμε διαφορετικά? Λες και δεν έχουμε ξαναδεί πορτσε και φλωρραρι.
Τελικά μετά από μήνυμα που πήρα το πρωί προσκλήθηκα για το event, όχι μόνο εγώ αλλά μπορούν και άλλα 2-3 άτομα μαζί μου.
Ναι Μιχάλη γιατί όχι?
Και αυτό γιατί και αυτοί έχουν το δίκιο τους.
Στο παρελθόν που έτυχε να βρεθώ σε παρόμοιου τύπου events, όσες φορές ήταν παντελώς ελεύθερα γινόνταν ένα μικρός πανικός από πιτσιρικάδες με φτιαγμένα παπάκια, μαρσαρίσματα, φωνές, αλληλοκυνηγητά και άσκοπα σούρτα φέρτα.
Δεν θέλουν να είσαι μέλος τους η κολλητός τους, απλά να ξέρουν πως σου αρέσουν τα αυτοκίνητα, η πίστα κλπ αλλά παράλληλα ότι είσαι και σωστός.
Αυτό πως αλλιώς να το καταφέρουν?
Γιωργο στο μειλ που εστειλες ηταν σαφες οσο αφορα ποιοι θελουν να ερθουν....δεν ηταν απο πιτσιρικαδες με παπακια, καμια δεκαρια αυτοκινητα bmw μελη καποιου γνωστου τους φορουμ θα πηγαιναν.Αν τωρα νομιζεις οτι υπηρχε περιπτωση να τους ενοχλουσατε τοτε καλα εκαναν και εριξαν πορτα.
τελικα αυριο στο βενζιναδικο κανονικα?
Σωστός είσαι αλλά άλλος απάντησε την πρώτη φορά και άλλος το μήνυμα σήμερα το πρωί.
Με πέρασε στην εθνική ενα αμερικανικό φορτηγάκι (απο εκείνα τα μεγάλα με τα small block των 5700 κυβικών χαχαχαχαχα ) και ειχε τρέιλερ με ενα 911 997 turbo κ αυτοκόλλητα .
Επίσης στα τέμπη 3 αλλα επίσης καλα αυτοκινητα που έβαζαν βενζίνη .... Όλοι sector κ έτοιμοι για Σέρρες .
Τους πέρασα ολους με το Πριους , κ παρόλαυτα δε με κάλεσαν .... Κλάψ
Παιδιά δεν νομίζω τωρα να μην σας αφησουν εσας να μπειτε για καφεδακι κλπ. Θωμα-Κ. Γιωργο, μαζευτείτε παρεουλα και ελατε.
Μέσα για βενζιναδικο
Την προηγουμενη βδομαδα πηγαμε με τις μηχανες για καφε και η πιστα ηταν κλεισμενη για track day απο κατι παιδια απο αθηνα.. βεβαια δεν μπηκαμε στην πιστα αλλα στην καφετερια, κερκιδες δεν σου λεει κανεις τιποτα ενοειται