162.000 km σε 5 χρόνια βρε θηρίο! Ο πατέρας μου στο Χ5 του (Ε53) τα άλλαξε στα 100.00km και διαπίστωσε αρκετά πιο ήσυχη και στρωτή λειτουργία.
162.000 km σε 5 χρόνια βρε θηρίο! Ο πατέρας μου στο Χ5 του (Ε53) τα άλλαξε στα 100.00km και διαπίστωσε αρκετά πιο ήσυχη και στρωτή λειτουργία.
Ενα μεγαλο UP σε ενα καταπληκτικο και πολυ ενημερωτικο θρεντ!!!
.....αν και εχουν "χαθει" καποιες φωτο λογο imageshack,αξιζει να το δειτε ή να το ξαναδειτε.thumb
Respect Αντωνη για το θρεντ αλλα και στο μαστορα Γιωργο για την δουλεια!!!
πραγματικα μετα απο τοσο ξεβιδωμα το πως δεν χανει καποιος την "μπαλα" στο "βιδωμα" ,ειναι αξιο θαυμασμου!!!
αμε!!!...στειλε τις σε μενα με πμ.thumb
Σε πρόσφατο service που έκανα και είμαι στα 60000 χλμ μου ανέφεραν ότι δεν χρειάζεται αντικατάσταση στα λάδια του κιβωτίου
Βέβαια αυτό που παρατηρώ εδώ και κανα μήνα είναι ότι όταν είμαι σε manual mode και το γυρίζω στο D το βλέπω ότι αργεί λιγάκι παραπάνω από το κανονικό να επιστρέψει
Εννοώ δηλαδή ότι κρατάει την επιλεγμένη ταχύτητα για 10-15 sec παραπάνω από ότι παλαιότερα...
Δεν έχει σχέση αυτό Στέφανε, έχει να κάνει με θερμοκρασία και φορτίο.
Κι εμένα το κάνει τώρα με τα κρύα.
Α, και χρόνια πολλά!
of topic.......και επειδη η ζωη συνεχιζεται και χωρις BMW.....και εχοντας εδω και ενα χρονο το colt-ακι.....και εχω κανει μερικα DIY με το γιωργο φυσικα.....
ΕΡΩΤΗΣΗ....να ποσταρω καποιο απο τα επομενα???.....η θα φαω ban???χαχαχα
να ευχαριστησω λοιπον τον αρη (aristent)που εβαλε τις φωτογραφιες στη θεση τους.
Τρομερή δουλειά....και απίστευτο μάθημα για όλους μας....:thnx::thnx::thnx:
Εδω μιας κ είδα όλα αυτα έχω να πω ενα μεγάλο μπράβο!
Επεισης θέλω να πω κ γω οτι έχω ενα φιλαράκι που εχει ενα ε60 520d
Με αυτόματο σιριακο κ εχει το έχεις προβλημα!του πετάει συνέχεια την Τρίτη!τι να ειναι άραγε;
EPIC thread! :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: (και δεν το είχε πάρει το μάτι μου ποτέ! :facepalm:)
ειμαι στα 57.000χιλ.και δεν εχω αλλαξει υγρα στο σασμαν.......ελπιζω τα "life-time λαδια" να μην ειναι η αιτια των προβληματων μου.....αν ειναι ομως????.....θελουν κρεμασμα εκει στην BMW!!!
και παλι συγχαρητηρια Αντωνη για το θρεντ.thumb
ΥΣ...λειπουν καποιες φωτο,ισως να μην τις εμφανιζει για καποιο λογο....
Άρη το ίδιο ακριβώς έλεγα με τον Χρίστο πριν φύγω.Μα ακριβώς το ίδιο.
Τα λάδια πρέπει να παίζουν ένα τεράστιο ρόλο στις υποθέσεις των σασμάν αλλά και των διαφορικών και στα failure τα οποία παρουσιάζονται απο απλά 316 μέχρι Μ3.
Γι'αυτό συμβουλή, δώστε 50 ευρώ και αλλάξτε λάδια σασμάν, διαφορικού, ειδικά αν έχετε πάνω απο 100.000 thumb
Στα αυτοματα αναλογα τον τυπο του σαζμαν και τα λαδια που φοραει το κοστος μπορει να κυμανθει απο 200 εως 350 ευρω φυσικα να σημειωσουμε οτι η αγαπημενη μας μαρκα ενω δινει στο steptronic τα λαδια long life με λιγα λογια οτι δεν αλλαζονται ποτε δινει σαν ανταλλακτικο το φιλτρο λαδιου του σαζμαν αυτο και μονο λεει πολλα.
respect .. δεν υπαρχει αυτο που κανατε μπραβο
Αντώνη σου θυμίζει κάτι αυτό???
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4524717/
εεεεεε......ολο και κατι μου θυμιζει!!!
μεχρι και τον αριθμο πλαισιου θυμαμαι!!!
ειναι το ΠΡΩΗΝ δικο μου.
το ειχα εντοπισει πριν λιγες μερες.
και μιας που ηρθε στη επικαιροτητα το συγκεκριμενο θεμα,να πω οτι,
τελικα......ο γιωργος ανοιξε συνεργειο,κανονικα πλεον.
.....και το κολτακι.....σερβις και οτι αλλο εκει φυσικα.
Αντωνη μηπως να ξανα "φορτωνες" τις φωτο;