Μικελ στην παλια εθνικη οδο αυριο Τριτη 27 του μηνα στις 6 με 6:30 το απογευμα????
:original:
Printable View
Τελικά θα γίνει? Για να ξέρω να πεταχτώ!
Νομίζω ακόμα να τον πιούμε στην υγειά του καινούριου οχήματος του merbeind!!!! :whistle: Εγώ πάντως το είδα στο γκαράζ την προηγούμενη φορά. Πολύ ωραίο
Για πάμε να κάνουμε συνάντηση να βρεθούμε.
Έχουμε καιρό να τα πούμε.
Χρονια πολλα!!!:original:
Επειδη σημερα ειναι δυσκολο να οργανωθουμε για μαζωξη,τι λετε να βρεθουμε αυριο Δευτερα 26-12-2016???
Προτεινω στο γνωστο μερος (Μικελ ΠΕΟ Λαρισας-Αθηνων) γυρω στις 11:30 με 12:00 το πρωϊ (ειναι αργια και τα καταστηματα ειναι κλειστα) να τα πουμε μερα και οχι νυχτα..... να ειμαστε και ιδανικα για φωτογραφιση!!!:thumbsup:
Πολλή καλή ιδέα :thumbsup: Να φέρω τον Μπέμπη τον Μικρό, γιατί το Liliput δεν λέει...
:up:
Tι κανουμε???.....για πειτε???
Ok.μετα απο τηλ/κη συνομιλια με τον Μιχαλη Μερμπεϊτ,που εχει μιλησει τηλ/κα και με Μαρινοελ,οριστικοποιουμε την μερα και ωρα συναντησης!!!:thumbsup:
Χριστουγεννιατικη συναντηση αυριο Δευτερα 26-12-2016 στο Μικελ ΠΕΟ Λαρισας-Αθηνων και ωρα 17:30-18:00
Πολύ καλύτερα απογευματάκι! Οπότε θα έχει καφέ και ίσως και λίγο φαγητό? Για να ξέρουμε να φάμε ή όχι πριν έρθουμε?!? :original:
Αν προλάβω και έχω γυρίσει Λάρισα, θα έρθω και εγώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαζευόμαστε σιγά-σιγά
Μαζωξη λιγων αλλα με πολλυυυυυυυ κουβεντα με ενδιαφερον για ολα τα αυτοκινητιστικα (και οχι μονο) θεματα!!!:thumbsup:
Τελικως εγω,ο Μιχαλης "μερμπεϊτ" και η Μαρινοελ καναμε εμφανιση!!!......τι να κανουμε,ισως μετα τις γιορτες να μπορεσουμε να κανουμε μια κανονικη μεγαλη συγκεντρωση.
Χαρηκα πολυ που τα ειπαμε,ειχαμε και καιρο να βρεθουμε,ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΑ γιατρε τα νεα οχηματα!!!!(Χ1 & 335i)και φυσικα ευχαριστουμε για τα κερασμενα καφεδακια!!! :thnx:
Χρονια πολλα και καλη χρονια!!!!!!Ποτε μαζευτικατε ρε παιδια και δεν πηρε χαμπαρι κανεις?Νομιζω οτι πρεπει να επαναληφθει ετσι ωστε να πεσουν και τηλεφωνα σε οσους δεν θα ενημερωθουν μεσω του site. :original:
...συνηθως κανουμε το κοπη το πιτα,χωρις πιτα.......:th_Laie_67-1:
ακουω προτασεις.....
Τηλέφωνα παιδιά, δεν μπαίνουμε συχνά μερικοί...
Οταν η παρεα ειναι καλη οπου και να πας ωραι θα ειναι... thumb
αμα δε ριξετε προτασεις,θα αποφασισω και θα διαταξω εντελως "δημοκρατικα"!!!:thumbsup:
ΥΣ1:.....η συναντηση που εγινε με την ευκαιρια της παρουσιας της Μαρινοελ,εγινε και τελειωσε,ας μην μεινουμε εκει.
ΥΣ2: ....ρεμαλια θα σας παρω και τηλεφωνο,κανονιστε να μην ερθετε!!!
ΥΣ3:....μεγαλη υποψηφιοτητα για συναντηση θετει η Ταβερνα "Παγωνη" στην Νεαπολη....:whistle:...εννοητε οτι αλλες προτασεις θα αποριφθουν με συνοπτικες διαδικασιες.....:th_Laie_67-1: :thumbsup:
Όχι Παρασκευή γιατί έχω υπηρεσία... Θέλουμε το Σάββατο? Για πότε προτείνετε?
ρε παιδια για κανονηστε το θα ερθω και γω
Σαββατιατικα ολοι θα εχουν κανονισει και θα δυσκολευτουμε και για τραπεζι.Εγω λεω καθημερινη να γινει.
ΥΣ Τωρα που προτεινα ειμαι ετοιμος να επισκεφτω τη Μακρονησο.... :sweatdrop:
Το αφεντικό τι λέει? Άρη, τι μέρα μας βολευει?
Για μένα είναι δύσκολη η βδομάδα γιατί δύο μέρες είμαι off, Παρασκευή λόγω υπηρεσίας και Κυριακή λόγω γάμου... Τις υπόλοιπες μέρες ότι τραβάει η ψυχούλα σας...!!!:thumbsup:
Απλώς κάποιος ας ενημερώσει τηλεφωνικά για να μαζευτούμε το δυνατόν περισσότεροι επειδή κάθε φορά το χάνουμε επειδή δεν βλέπουν όλοι ότι κανονίζεται συνάντηση...
Υ.Γ.: Θα κόψουμε και τον χαλβά, εεε βασιλόπιτα εννοώ για το '17?:fountwtis:
Γι'αυτην την εβδομαδα ειναι αδυνατο να κανονιστει!!!για την ερχομενη μιλαμε!!!....ασε που εχει ονομαστικες εορτες και δεν θα εχουμε "ανεση-άπλα",οπου και να κανονισουμε!!!
Συμφωνω για καθημερινη.....αφηστε να δουμε ποια αλλα μελη θα δειξουν ενδιαφερον και θα προχωρησουμε αναλογα.
Και εγώ οπότε θέλετε από Δευτέρα, γιατί το σ/κ αυτό είναι κλεισμένο με τις γιορτές
Και από βδομάδα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα Τρίτη-Τεταρτη να λείπω αποστολή στον Έβρο οπότε αυτές τις δύο μέρες δυσκολακι για μένα (εκτός αν ακυρωθεί κάτι ή αλλάξουν τα δεδομένα)... Δευτέρα θα ξέρω σίγουρα!
Για την ερχομενη Πεμπτη ή Παρασκευη ειναι ο στοχος μας.....
Ok από μένα, κάνω ρεζερβε και τις 2 μέρες.
Κι εγώ κομπλέ!
Για σαββατο τι λετε? Η δεν......
Από μένα κανένα πρόβλημα Γιώργο...
μεσα και εγω , παιδια για το ερχομενο λεμε να φανταστω
Προτεινω Πεμπτη-παρασκευη αλλα δεν θα χαλασω την παρεα αν αποφασιστει Σαββατο.Οποτε μεσα οποιαδηποτε μερα!
Μήπως να κανονίσουμε σιγά σιγά για να ρυθμίσει και ο καθένας το πρόγραμμά του?
αντε ρε παιδια σαββατο η κυριακη ποιος μπορει
ΕΓΩ...!!!:hyper:
Άντε βρε παιδιά... Δώστε απαντήσεις...
Σαββατο, η κυριακη, εαν θελετε.
Μήπως Κυριακή για να καθαρίσουν οι δρόμοι; Εγώ από το πάρκινγκ δεν βγαίνω από το χιόνι, μόνο αν στείλει κανένα huey o Ηλιας και με σηκώσει..