Θα μεινεις μαζι μας. Θα σε χρεωσω λογικα και θα σου φτιαχνω και πρωινο στο κρεβατι.
Θα το οργανωσουμε ΟΤΑΝ πρωτα ο Θεος και ΑΝ επιστρεψω.
Ξεκινησαμε παντως, μιση ωριτσα καθυστερηση μονον.
Boys pray for me.
Printable View
Θα μεινεις μαζι μας. Θα σε χρεωσω λογικα και θα σου φτιαχνω και πρωινο στο κρεβατι.
Θα το οργανωσουμε ΟΤΑΝ πρωτα ο Θεος και ΑΝ επιστρεψω.
Ξεκινησαμε παντως, μιση ωριτσα καθυστερηση μονον.
Boys pray for me.
Κώστα η Κρήτη είναι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ (το ξανάγραψα ε?)
Μπορείς να συνδιάσεις ότι βάζει ο νού σου, βουνό, θάλασσα, ηρεμία, μπάχαλο (και κακό και καλό), διασκέδαση (έχει κάτι νυχτομάγαζα στα Χανιά...), φιλοξενία, καλό και επαγγελματικό service (στις περισσότερες περιπτώσεις), υποδομή (νοσοκομεία αχρείαστα να'ναι !), τα πάντα.
Το αυτοκίνητο θα το χρειαστείς για να πάς και να΄ρθεις νοικοκυρεμένα (που λέει κι ο Snoopy) αφού θα έχεις τα παιδιά και αρκετά παρελκόμενα.
To "Kalimera Kriti" θα σε κάνει να θές να μείνεις εκεί και να μην θές να πάς κάπου αλλού αλλά κρίμα θα'ναι αν είσαι εκεί να μην κάνεις και 1-2-3 εξορμήσεις (προς Αγιο Νικόλαο, Σητεία, Ιεράπετρα, Γαίδουρονήσι, Μακρύ Γιαλό κλπ).
Αν τα παιδιά ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία (πάνω απο 13-14) θα σου πρότεινα και τα Χανιά (για άλλους λόγους θα ξετρλένονταν τα παιδιά και για άλλους οι γονείς).
Το Ρέθυμνο (μέσα στην παλιά πόλη) είναι μαγευτικά αλλά όχι με παιδιά. Εκεί έιναι να πάς βράδυ με παρέα 1-2 ζευγάρια και να απολαυσετε δείπνο που θα θυμάστε για πολλά χρόνια (ειδικά για το περιβάλλον).
Το Ηράκλειο (μέσα) μην τολμίσεις να το πλησιάσεις (δεν διαφέρει απο Αθήνα-Πειραιά).
Επιμένω στην αρχική μου πρόταση για "Κalimera kriti"
Αν το σκεφτείς σοβαρά και πάρεις πληροφορίες (σου είπα οτι το site το αδικεί πολύ), διευκρίνησε οτι θες all inclusive. Εγώ καθε φορά το κλείνω half-board για να μπορώ να έχω επιλογές για καμιά νυχτερινή εξόρμιση σε κάτι εκπληκτικά παραδοσιακά (γνήσια χωριάτικα) τοπικά μαγεριά ή ψαράκι στην διπλανή Μίλατο (πάνω στη Θάλασσα).
Πρέπει να βρούμε μια ευκαιρία να σου δείξω photo (να δεί και η οικογένειά σου) και τότε ίσως πάρεις μια γευση.
Εγώ πάντως ξέρω οτι εκεί περνάω καλά (τα παιδιά να δείς...) και ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ πραγματικά. Συνήθως κάθομαι μια εβδομάδα και μετά πάω και 1-2 μέρες σε ορεινό χωριό στο Ρεθυμνο (καταγωγή της μητέρας μου).
Σκέψου το.
Το θέμα με ενδιαφέρει και μένα ιδιαίτερα, κυρίως γιατί είναι οι πρώτες διακοπές που θα πάω μετά απο 5 χρόνια και μάλιστα με μικρά παιδιά (4,5 και 3). Τι κοστουμάκι όμως να υπολογίζω ρε παιδιά για all-inclusive? Υπάρχει τίποτα με κανα 300αράκι τη μέρα ή λέω πάαααρα πολύ λίγα; Τα sites της grecotel είναι πάρα πολύ ωραία, αλλά τα 600+ ημερησίως είναι πολύ ψηλά για το βαλάντιό μου.
Για ριξε και εδω μια ματια! Μεσσηνια.
https://www.starwoodhotels.com/luxur...ropertyID=3290
Νομιζω πως αξιζει!
Ο απόλυτος προορισμός διακοπών._
Μια μικρογραφία του πλανήτη - 2 ώρες από την Αθήνα - Ποτάμια, βουνά, κάστρα, λίμνες, ατελείωτες σμαραγδένιες παραλίες, κοραλλένιοι βυθοί, χωμάτινες διαδρομές, clubbing για όσους επιθυμούν, κουζίνα για όλα τα γούστα κ σε απόσταση αναπνοής τα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αρκαδίας & Αργολίδας: Τρίπολη – Άργος, μαζί με το κοσμοπολίτικο Ναύπλιο συνθέτουν ένα panel διακοπών για κάθε επιθυμία.
Αγνές, οικογενειακές 80ς διακοπές αλλά και ξέφρενη νυχτερινή ζωή για τον σύγχρονο clubber, σας περιμένουν να ανακαλύψετε σε κάθε σας επίσκεψη στην Ριβιέρα της Αρκαδίας.
Τα λούσα που ζητάει ο Σνούπυ δε θα τα βρείτε σε αυτό το βαθμό καθώς το μέρος ενδείκνυται για τον vraiment Κοσμοπολίτη - περιπετειώδη bon viveur των 70s.
Για αυτό Κώστα, σπάσε τα δεσμά των διακοπών αλλά - καρτ κ βούτα στο άγνωστο. ♥
https://www.moejackson.com/wp-conten...r-bikini02.jpg
https://www.athinorama.gr/travel/gre...ges/astros.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/.../astros6-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...rosp2500-1.jpg
:viannen_01::hystericalbs1:
Για ρίξτε ρε παιδιά καμιά πληροφορία παραπάνω για Λευκάδα,παραλίες,διαμονή,κανένα καλό μέρος όπως π.χ Σύμβοτα κλπ.πιστεύω για μια 4μελή Οικογένεια είναι ότι πρέπει για διακοπές...:thumbsup:....:thanks:
4 χρονιές σερι στη Χίο καταπληκτικά (δεν θα επικαλεστώ τη μαρτυρία του Ζαχαρία:original:)
τα χρήματα που είναι να δώσω για τριμελή οικογένεια σε καράβι και αυτοκίνητο προτιμώ να τα δώσω :
https://www.hotelsline.gr/root/newho....asp?pid=17626
Πολλες επιλογες Monsta.. εγω εχω ηδη μπερδευτει..
Πανο, το χουν ξεφτυλισει με τα εισητηρια ρε φιλε για Χιο.. Δεν θα γινουμε ποτε ανθρωποι.. Και μετα θελουν και τουρισμο..
Το σκεφτόμαστε.....
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πάμε 31/7 με 9/8. Δυστυχώς δεν έχουν για αργότερα, άρα θα πάμε και κάπου αλλού.
Κοιτάξτε λίγο τη τιμή με τη private (παρακαλώ) πισίνα στην 'thalatta suite' με half board (breakfast & dinner buffet) :shok::shok::shok: Δυστυχώς δεν είχαν καμία διαθέσιμη, αλλιώς θα το είχα κλείσει in a heartbeat...
https://www.thalattahotel.gr/05.pdf
* Έχουνε και πρωτομαγιά special....ενδιαφέρεται κανείς για 3-ήμερο να γνωρίσουμε το ξενοδοχείο ?
Αχχχ φέτος ούτε σε βραχονησίδα με βλέπω !!!!!
στο γυθειο το ακταιον μου αρεσε οταν εμεινα μια εβδομαδα.
Καλες τιμες με μικρα θεματα στο δωματιο (κλιματισμος που εκανε θορυβο και θορυβωδεις γειτονες) τακτοποιηθηκαν και τα δυο με αλλαγη δωματιου.
Κοντινες αποδρασεις και καλο φαϊ και ηρεμια.
Η γυναικα μου ειπε πως ειναι κιτς τα δωματια αλλα δεν με ενοιαξε καθολου προσωπικα, εναν υπνο κανεις, δεν το αγοραζεις κιολας.
Πολύ ωραία η ''Γη των θεών'' και αν πάτε Λακωνία οπωσδήποτε επίσκεψη σε Μονεμβασιά & Ελαφόννησο όπου τα πιτσιρίκια θα ξετρελαθούν με την παραλία. Σχετικά φθηνό και κ καλό φαγητό προσφέρει το ομώνυμο Κάμπινγκ του Σίμου.
Αχαΐα δεν προτείνω για διακοπές :D αλλά για Μεσσηνία (αν και Αρκάς.. ) οι αισθητικές και οικονομικές επιλογές είναι αναρίθμητες.
φιλε κωστα εγω θα σου προτεινω κατι πιο κοντινο που τα συνδυαζει ολα!εθνικη αθηνων κορινθου,δεξια για επιδαυρο ,καρφι ευθεια μετα μεχρι να δεις πορτο-χελι.φοβερη τοποθεσια,καλα ξενοδοχεια,οικογενειακες διακοπες κ οταν κανεις κεφι πιο πολυ βαβουρα,ακριβως απεναντι με καικι η θαλ.ταξι ΣΠΕΤΣΕΣ! κ ολα αυτα με καλη μασα,χωρις να εισαι αποκλεισμενος κ με δυνατοτητα βολτας με το εργαλειο π.χ Ναυπλιο.φιλαρακι σκεψου το,οτι χρειαστεις π.μ.Αντρεας.
Καλημέρα σας,
μετ'α από τόσο καιρό να postaro σε ένα θέμα που είχε δημιουργηθεί πριν από 2 χρόνια είναι λίγο άκαιρο, αλλά ήθελα να πω για τα Σύβοτα, ένα μέρος όπου είναι το χωρίο μου-το μέρος διακοπών μου.
Βέβαια όλοι εσείς ανήκετε στο fan club της BMW αλλά δεν πειράζει.........:original:
δηλαδη ?....δεν μας δεχονται στα Συβοτα?...πανε μονο κλαμπ απο αλλες μαρκες?:original:Παράθεση:
Βέβαια όλοι εσείς ανήκετε στο fan club της BMW αλλά δεν πειράζει........
Για τις ηλικιες παιδιων μιλαμε monsta?
Θα πω και εγω λοιπον οτι προπερσι ειχαμε παει κω με τα παιδια,ειχα κλεισει grecohotel με φουλ σερβις κλπ κλπ κλπ.....
Χαλι μαυροοοοοοοο...ολοι ξενοι ,απο σερβιτορος που σου μιλαγαν αγγλικα,ο παιδοτοπος με γυναικες που μιλαγαν αλλες γλωσσες εκτος απο ελληνικα,χαμος με τις ξαπλωστρες και τις πετσετες που αφηνανε οι ξενοι για να τις καβατζωσουν( πεταξα καμια 20αρια μεσα στην πισινα) χαμος με τα αφημενα μπουφαν τσαντες κλπ στα τραπεζια τουωεστιατοριου το πρωι( και εδω τσακωθηκα με τον μετρ) σινεμα αλλα χωρις μεταφραση και δεν μιλαω για τιμες.......
Περυσι λοιπον πηγα μυκονο με τα παιδια ....σε ενοικιαζομενο σπιτι.....και ηταν αρκετα καλυτερα....
Αλλα το καλυτερο Πο ολα οπου και κατεληξα ειναι ναυπλιο ....triton camping ....εχουμε εκει τροχοσπιτο 10 χρονια....πολυ καλο....σε φαση αγ.αννας!!!!!!
Πουλησα το παλιο τροχοσπιτο και αγορασα ενα 10 μετρα σουπερρρρρ ντουπερρρρρ κλπ κλπ....
Αλλα πανω απο ολα ειναι το ποσο χαρουμενα ειναι τα παιδια...δεν τα εχω τοσο ευτυχισμενα πουθενα αλλου που ειχαν οτι ζηταγε η ψυχη τους. Παω απο ιουλιο οπου πεταγομαι τις καθημερινες στο γραφειο και ξαναγυρναω πεμπτη και μετα φουλ ολο τον αυγουστο.θα παω και το σκαφος φετος κατω και θα γινρι μακελιο!!!!
Στην αρχη ειμουν πολυ διστακτικος μιας και ηθελα την ανεση μου παντα...αλλα με ενα καλο τροχοσπιτο σε ενα πολυ οργανωμενο καμπινγκ ειναι οτι καλυτερο για τα παιδια αλλα και για σας!!!!
Εννοειτε οτι μετα γιαγια παππους και φυγαμε για τα καλυτερα!!!!!
Μια καλη προσφορά...
https://www.ekdromi.gr/