To E36 δεν έχει κανένα πρόβλημα νομίζω...Παίρνει ότι θες!(ο Χρήστος που είχε Ε36 μπορεί να σου πει στάνταρ ;) )
Printable View
To E36 δεν έχει κανένα πρόβλημα νομίζω...Παίρνει ότι θες!(ο Χρήστος που είχε Ε36 μπορεί να σου πει στάνταρ ;) )
Προσέχετε μόνο όλες οι λάμπες να είναι στους ίδιους χρωματικούς βαθμούς (πχ 4000Κ, 5000Κ, 6000Κ) για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων και άλλες να είναι έντονο άσπρο (σαν xenon) και άλλες κιτρινίζουν
το led ασπρο φως(6000k) ειναι πιο λιγο φωτεινο απο ιδιο σε χαρακτηριστικα αλογονου(4300k).
Oσο ανεβαινουν τα (k) τοσο πεφτει ο φωτισμος.
Για να πετυχουμε ιδιο αποτελεσμα σε 2 τετοιες διαφορετικες λαμπες θα πρεπει η led να ειναι μεγαλυτερη απο την αλογονου thumb
Στο θεμα μας τωρα.
Επειδη δεν ειχα ουτε εγω, ουτε ο Αντωνης (samaro) καβουκι μπλαφονιερα στα ποδια, του εδωσα λινκ απο ebay να παρει ετοιμες με led μεσα.
Πηρε 2 σετακια και ετσι εχουμε ενα spare για οποιον τυχον δεν εχει και θελει να βαλει στα ποδια.
Η μπλαφονιερα που περνει το Ε90 ειναι η "μικρη", αυτη με τη κοκκινη κουκιδα στο διαγραμμα που εχω 7-8 ποστ πριν.
Αν καποιος θελει να βαλει μπορει να μιλησει με τον Αντωνη!
Μεχρι στιγμης ειμαστε:
1. Xριστος (ΟΚ)
2. Sierra (ΟΚ)
3. Whellman (ΟΚ)
4. Νikos320 (ΟΚ)
5. freddys ( ?)
6. Loukas ( ? )
7. Samaro (ΟΚ)
8. ssaliaris (ΟΚ)
9. Δημητρης Λεκκας (ΟΚ)
A. ΔημητρηςΜ3 (ΟΚ)
B. scania124
C.
Ξεχωρισα τους Βορειους να γινουν 2 παραγγελιες για να τα εχετε στη πορτα σας!
freddys και loykas περιμενω ενοιμερωση αμα ενδιαφερεστε ακομα.
Θανο αν θες και συ, στειλε πμ να σου βγαλω και σενα τι θες!
Αν υπαρχει καποιος που θελει να παρει μαζι μας ας το πει.
Σε λιγες μερες μολις καταληξουμε με ολα τα παιδια τι θελει ο καθενας δε θα μπαινουν κι αλλοι.
Μετα υπομονη να ερθουν τα δικα μας και σ οποιον αρεσουν θα τα παρει μονος του!
Λοιπόν Χρίστο . Για το e36: 1) Στην πρώτη φώτο είναι το φωτάκι του πορτ -μπαγκάζ 2) Στην 2 και 3 φώτο είναι οι λάμπες στα πίσω κολωνάκια 3) Στην 4 και 5 φώτο είναι οι λάμπες στα σκίαστρα 4) η 6 φώτο είναι από την κενρική πλαφονιέρα 5) η 7 και 8 είναι από το ντουλαπάκι και η 9 φώτο από το μηχανοστάσιο (και η 10η από την βιβλιοθήκη μου-χαχαχααχαχαα)!!! ΣΟΣ : δεν μπορώ να βγάλω τα πλαινά λαμπάκια της κεντρικής πλαφονιέρας (εννοώ τα δύο στρογγυλά αλλά από μικρή εσοχή τα 'δα ξεκάθαρα . Παντως τα λαμπάκια που σου λέω δεν φαίνονται να είναι τύπου αμπούλας όπως μάλλον είναι όλα τα υπόλοιπα ,αλλά σαν κανονικά λαμπάκια σε σχήμα. Αν κατάλαβες επιβεβαίωσε μέσω p.m . Το ίδιο αν έχεις τυχόν απορίες.
σε αυτο να σου απαντησω οτι,στην αθηνα που ειμαι εγω κ συγκεκριμενα στη σπυρου πατση ολο το σετ για ε39 (ολες) εβγαινε γυρω στα 60 ευρω αν θυμαμαι καλα.εδω θα δω ποσο βγαινει κ θα συγκρινω αναλογα.
το ε39 που κατουρησε στο πηγαδι?με ενδιαφερει κ εμενα....μπορεις να μου στειλεις ενα σχεδιο ετσι ωστε να σου πω ποιες ακριβως με ενδιαφερουν???εγω οταν αλλαξα στο αμαξι μου της πινακιδας πηγα με το αμαξι γιατι με τα λογια δεν θα εβγαζα ακρη.
Με κάτι τέτοιο δε κάνετε δουλειά ρε παιδιά;
https://img.tapatalk.com/d/14/03/29/yta6adus.jpg
https://img.tapatalk.com/d/14/03/29/upy5edyh.jpg
Εδώ λέει κ τις διαστάσεις κ τον τύπο που έχει το κιτ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
λοιπον εγω μεσα ειμαι και θελω σε ε81 δυο dome (πλαφονιερες), μια ντουλαπακι μια πορτπαγκαζ και δυο για ποδια στα 6000κ!
Χρηστο εγω μεσα ειμαι.Δυο πλαφονιερες,το συρταρι,πορτ παγκαζ και πινακιδα!
Σειρα 1 F20!Δεν βρηκα καπου αλλου λαμπες για να πω πως θελουν αλλαγη!Μεχρι την Δευτερα θα εχω βαλει και φωτογραφιες ακριβως το τι χρειαζομαι!Ευχαριστω!
παιδες εγω απο εδω........https://www.giannouled.gr/onlineshop...&category_id=2...... εχω παρει αυτες.......https://www.giannouled.gr/onlineshop..._id=2......... τις οποιες τις εχω βαλει στην πινακιδα κ βγαζουν υπερβολικο φως για εκει.με αποτελεσμα σκεφτομαι να τις βγαλω κ να τις βαλω στις πορτες αγοραζοντας κ αλλες δυο.οι τιμες απο το ebay σε συγκριση με τον ανθρωπο μπορω να πω οτι ειναι ποιο οικονομικος στο συγκεκριμενο κωδικο,κ πιθανολογο κ στους υπολοιπους κ επειδη θα μου πειτε οτι εχουν αναφερωμενα δυο WATT διαφορα θα σας πω οτι δε φαινεται καν η διαφορα στην ενταση σε σχεση με τη διαφορα των ευρω.για σκεφτειτε το......επισης για τους αθηναιους μπορειτε να περασετε απο εκει με δειγμα κ να σιγουρεψετε για το τι κωδικο χρειαζεστε...thumb....η τιμη απο το μαγαζι ειναι ανεβασμενη γι'αυτο αν σας ενδιαφερει η αγορα συμφερει μονο απο το ιντερνετ.
.....EDIT.....
στην περιπτωση που τον βρειτε πιο φθηνο μπορω αν θελετε να περασω μια βολτα κ να τον ρωτησω αν εχουμε ακομα καλυτερη τιμη σε περιπτωση μεγαλης παραγγελιας
Μεχρι στιγμης ειμαστε:
1. Xριστος (ΟΚ)
2. Sierra (ΟΚ)
3. Whellman (90% ΟΚ)
4. Νikos320 (90% ΟΚ)
5. Δημητρης Λεκκας (ΟΚ)
6. Loukas ( 90% ΟΚ )
7. Samaro (ΟΚ)
8. ssaliaris (90% ΟΚ)
9.
A. ΔημητρηςΜ3 (90% ΟΚ)
B. scania124 ( ? )
C.
Ξεχωρισα τους Βορειους να γινουν 2 παραγγελιες για να τα εχετε στη πορτα σας!
Αν υπαρχει καποιος που θελει να παρει μαζι μας ας το πει.
Τελος της βδομαδας κλεινουμε τι θελει ο καθενας δε θα μπαινουν κι αλλοι.
Μετα οποιος θελει θα τα παρει μονος του
Μια - δυο λεπτομεριες μενουν που πιστευω μεσα στις μερες θα λυθουν.
Αν ολα πανε καλα απο δευτερα μαζευουμε τα χρηματα και ξεκιναμε :cheers:
μπορεις να βαλεις και μενα η εκλεισε η λιστα?
Αυριο λεω να τη κλεισω.
Προλαβες!
στειλε μου με πμ με το που θες να αλλαξεις και αν ξερεις τι θελεις ακριβως
Αν και αργησαμε λιγο λογο μερικων προβληματων και λογω ημερων που πολλα παιδια λειπανε... ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ.
Ολα τα παιδια εχουν λαβει ξεχωριστο πμ με αναλυτικα τι λαμπες θα μπουν σε καθε σημειο, με κοστος καθε λαμπας και τα στοιχεια για που θα κανουμε καταθεση.
Οποιος εχει καποια απορια, προβλημα ή καπου εχω κανει λαθος(ανθρωποι ειμαστε) παρακαλω να μου στειλει για να το κοιταξουμε!
Οποιος καταθετει παρακαλω να μου στελνει πμ, να τον τσεκαρω.
Αν γινεται θα παρακαλουσα μεσα στη βδομαδα να εχουμε τελειωσει για να ξεκινησω απο σκ παραγγελιεςthumb
Για οσα παιδια τυχων στο μελλον θελησουν, ακολουθουμε μερικα λινκ με καθε ειδος λαμπας που διαλεξαμε.
σε σημεια που μπαινει αμπουλα καταληξαμε σε cob
εναλακτικα καποια παιδια θελανε κατι πιο οικονομικο με λιγοτερο φως και διαλεξαμε 8 5050
Σε πορτες και καποια φωτα ποδιων με το μικρο καβουκι διαλεξαμε Τ10 με 6 πλαινα 5050
Στα φωτα χαρτων, πισω κολωνακια και καποιες μπλαφωνιερες με προβλημα χωρου θα μπουν δυνατα Τ10 με 6 5630
Σε μεγαλες μπλαφωνιερες οπως του Ε60 μου διαλεξα πλακετα με 24 5050
Σε μικρες μπλαφονιερες (Ε90 / Ε92 / ε87) που δε χωραει η παραπανω πλακετα διαλεξαμε λιγο μικροτερη πλακετα με 16 5050
Ένα μεγάλο μπράβο στον Χρίστο,
για τον χρόνο που διέθεσε στην έρευνα που έκανε,
ώστε να εξυπηρετηθούμε όλοι.
Αλλά και να υπάρχει ένας μικρός "μπούσουλας"
για future reference για αρκετά μοντέλα.
:thnx::thnx::thnx:
Ειναι πολυυυυυυ το φως!!!
Εαν ηταν ψυχρο λευκο δεν..., εχει μια ομως μια παραξενη λευκο-κιτρινη αποχρωση και οταν ξεπερασεις την πρωτη θαμπωμαρα δεν ειναι κακο...:original:
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...5&d=1398717644
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...6&d=1398717678
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...7&d=1398717722
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...8&d=1398717750
Σε ευχαριστούμαι για την εξυπηρέτηση Χρήστο να είσαι καλά... :thanks:
θα ελεγα οτι δινει μια περιεργη κιτρινοπρασινογαλαζια χροια στο ασπρο.
Με τη πρωτη ματια δε φαινεται αλλα αν το δεις προσεκτικα (εκτος της ζαλαδας μετα απο το πολυ φως) το καταλαβαινεις.
Το φως ειδικα σε μενα με το μπεζ εσωτερικο ειναι παρα πολυ σε σημειο που δε μπορεις να κοιτας τον ουρανο.
Το υπολοιπο αμαξι ομως κερδιζει!!!
Πολλα +++ στον φιλο Αλεξη που μου εσβησε καθε αμφιβολια να παρω τις συγκεκριμενες πλακετες (αφου τις εβαλες εσυ του πα θα μ αρεσουν!!)
και μερικα ακομα για καθε βοηθεια-συμβουλη για διαφορα τεχνικα κ αλλα ζητηματα και πληροφοριες που παρειχε για να με κατευθεινει να διαλεξω σωστα κομματια.
:thnx::thanks::thnx:
Οι πληρωμες ξεκινησαν!!
1. Xριστος (PAID)
2. Sierra (PAID)
3. Whellman ()
4. Νikos320 ()
5. Δημητρης Λεκκας ()
6. Loukas ()
7. Samaro ()
8. ssaliaris ()
9. Moufas E46 ()
Oποιος πληρωνει παρακαλω να μου στελνει ενα μνμ για να τσεκαρω αν ειναι ολα καλα.
Οι πληρωμες ξεκινησαν!!
1. Xριστος (PAID)
2. Sierra (PAID)
3. Whellman (PAID)
4. Νikos320 ()
5. Δημητρης Λεκκας ()
6. Loukas ()
7. Samaro ()
8. ssaliaris ()
9. Moufas E46 ()
Oποιος πληρωνει παρακαλω να μου στελνει ενα μνμ για να τσεκαρω αν ειναι ολα καλα.
Οι πληρωμες ξεκινησαν!!
1. Xριστος (PAID)
2. Sierra (PAID)
3. Whellman (PAID)
4. Νikos320 ()
5. Δημητρης Λεκκας (PAID)
6. Loukas ()
7. Samaro ()
8. ssaliaris ()
9. Moufas E46 (PAID)
Άντε και οι υπόλοιποι να βάλετε τα χρήματα να γίνει η παραγγελία, πλησιάζουν οι διακοπές και θα φύγουμε... thumb
Εγώ δεν έχω χαμπάρι που θα βάλουμε τα λεφτα τι εγινε
Χάθηκα !!!
Μετά απο χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία μου με τον Χρίστο, δεν θα συμμετάσχω στην πιο πάνω αγορά .
Καλή συνέχεια ! :original:
Έχω τρεις μέρες που ταλαιπωρούμε και ταλαιπωρώ και άλλο κόσμο και δεν έχω βγάλει άκρη με τις ενώσεις και τις συγχωνεύσεις τις Πειραιώς, αγροτική Μεγαλόπολης δεν μπορεί να βάλει λεφτά στην κάρτα, γενική Τρίπολης το ίδιο, αγροτική Λεβιδίου δεν υπάρχει η κάρτα…έλεος τι σκατά να φταίει επιτέλους??? Χρήστο ρε φιλαράκι δεν μ δίνεις τα link που με κόπο βρήκες μπας και τα παραγγείλω από το δικό μου eBay???με αυτούς άκρη δεν βγάζω. Ευχαριστώ πολύ και πάλι δημόσια τον Χρήστο για όλη αυτή την προσπάθεια.
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ ! :thumbsdown:
πραγματικα το προβλημα με τις τραπεζες υπαρχει.
Και γω ταλαιπωρουμαι ποτε ποτε για απλα πραγματα....:thumbsdown:
Αλλοι βγαζουν ακρη αλλοι οχι.
Ειναι αν πεσεις σε υπαλληλο που θελει να βοηθησει.
Μακαρι να περναγε και αυτο απο το χερι μου...
1. Xριστος (PAID)
2. Sierra (PAID)
3. Whellman (PAID)
4. Νikos320 ()
6. Loukas (PAID)
7. Samaro ()
8. ssaliaris (PAID)
9. Moufas E46 (PAID)
10. ΔημητρηςΜ3 ()
Αντωνη κανενα προβλημα.
Ο,τι αλλο χρειαστεις παρε με.
Νικο σε λιγο θα σου στειλω πμ.
δημητρη σε προσθεσα και σενα. Δωσε μου λιγη ωρα. Θα σου στειλω και σενα πμ με info...
ελα και τελειωνουμε......:cheers:
1. Xριστος (PAID)
2. Sierra (PAID)
3. Whellman (PAID)
4. Νikos320 (PAID)
6. Loukas (PAID)
7. ΔημητρηςΜ3 ()
8. ssaliaris (PAID)
9. Moufas E46 (PAID)
Μονο ο Δημητρης εχει μεινει που περιμενουμε.
:warriorsmiley::warriorsmiley:
Την Παρασκευή πρώτα ο θεός θα γίνουν οι παραγγελίες!!!
Ήδη μίλησα με 2-3 πωλητές και αν και δεν ίδρωσε το αυτί τους για κατι καλύτερο που ζήτησα (κλασικοί κινέζοι..) όλοι δέχθηκαν να μν στείλουν με economy αλλα με royal αν κατάλαβα καλα λόγο μεγάλης παραγγελίας που ειναι γρηγορότερο και θα έχουμε και tracking number για κάθε ενδεχόμενο.
@Δημήτρη: σου χω στείλει 2-3 φορες. Δε ξερω αν τα εχεις δει.
Αν θέλεις να εισαι μέσα κοιτά μέχρι Παρασκευή μεσημέρι να κανεις τη κατάθεση.
Ειναι κρίμα για τα υπόλοιπα παιδιά που ήταν κομπλέ μέρες τωρα, να καθυστερούμε τόσο.
Σημερα αρχισαν να ερχονται σιγα σιγα τα πακετα!!!
Εδω να ευχαριστησω το φιλο ηλια (whellman) για τη βοηθεια του με εναν εκ των πωλητων που μου εσπασε τα νευρα.
Θελω να πιστευω πως τελος καλο ολα καλα και ας με παιδεψε 10 μερες....
Απο χθες εχουμε κλεισει!!!
Τα εχουμε ολα στα χερια μας!
Θα ακολουθησουν λογικα το βραδακι μερικες φωτο με τα πραγματα και μετα θα κατσω να κανω το διαχωρισμο των πραγματων για το καθε μελος χωριστα.
Μιλαμε για πολυ λαμπιονι αδερφακι μου.........
ωραια τωρα που ηρθαν εχω ηρεμησει και γω με τις εκλογες θα αγορασεις για μενα!
Οριστε οι φωτο που χρωσταω!
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...9&d=1402908061
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...0&d=1402908094
Έτσι ...τσιρκολίνο θα τα κάνουμε τα BMW μας:hystericalbs1:-χαχαχαχαχα!!! Θα οργανωθεί garage day για να τα τοποθετήσουμε όλοι μαζί τελικά ή ξεχωρίστα ο καθένας ,οπότε και να βρούμε τρόπο να τα παραλάβουμε? Ρωτάω γιατί είμαστε κάποια άτομα σε αριθμό και ο καθένας έχει το προγραμμά του(π.χ εγώ λόγω εκδρομής θα λείπω τo τελευταίο ΣΚ του μήνα και το πρώτο ΣΚ του Ιουλίου):thanks:
Υπαρχει προταση για Σαββατο να γινει συναντηση ΣΕΦ για να περαστουν.
Καλυτερα να γινει ετσι γιατι ανθρωπος ειμαι και τοσα λαμπακια να ξεχωρισω μπορει καπου να εχω κανει λαθος και αντε μετα να δινουμε-περνουμε ο ενας στον αλλο.
Αν καποιος ΔΕ μπορει ας το πει.
Εγώ λόγω απόστασης και δουλειάς δεν θα μπορέσω να είμαι απάνω, αν και θα γούσταρα πολύ, τα δικά μου αν έρθει ο Παναγιώτης (sierra)δώστα του να μ τα φέρει όταν κατέβει, του έχω δώσει και την διαφορά για τα μεταφορικά που τα είχαμε πει και από τηλ, καλοφόρετα εύχομαι σε όλους.