Αρχικό μήνυμα απο
Ocelot M
Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας, τα περισσοτερα μελη του φορουμ εκτος απο μερικους που δωσαμε επιπολαιες απαντησεις .ουσιαστικα μου μιλησαν σαν να ηταν φιλοι μου ισως και παραπανω θα ελεγα, αυτο δειχνει ποσο αγαπανε το αντικειμενο και το ειδικα τα αμαξια με την προπελα μπροστα, δεν περιμενα τετοια υποδοχη , ευχαριστω ξανα
Στο θεμμα μου τωρα, μιλησα με τον λογιστη μου και ειδα οτι φορολογικα θα εχω παγια εξοδα (Τελη-εισφορες κτλ) περιπου στα 1500 ευρω. Δεν ειναι τοσα πολλα οταν για το μερσεντες δινουμε πανω απο τα μισα αλλα δεν ειναι ουτε καν το μισο αμαξι απο το 630
Ολοι οι ανθρωποι δινουν φορολογικα καποια χρημματα , αυτα τα 400 ευρω ας πουμε για ενα 1600 ειναι το «μηδεν» δλδ δεν το σκεφτομαι 1500 ευρω αλλα 1000 ευρω πανω απο οτι θα εδινα για οτιδηποτε
Εισοδηματικα εχω προηγουμενα εισοδηματα απο παλιες χρονιες και καποιες γονικες δωρεες που μαλλον οριακα καλυπτω το τεκμηριο για τα 3000 κυβικα αν χωρισουμε την αδεια μιση μιση
Βαζοντας στο παιχνιδι ασφαλειες και 1 ετησιο σερβις τον χρονο παω στα 2000+
Αρχικα η συμφωνια ηταν δελεαστικη αλλα οταν πεφτει η σκονη ,υπαρχει προβλημμα
Ειναι κριμα να σου καθεται στα χερια σου τετοιο εργαλειο και να μην μπορεις να το παρεις για δευτερουοντες λογους ακομα και αν εισαι διατεθημενος να κανεις καποιες θυσιες...
Παντως λιγο που ξανα μπηκα στον κοσμο της bmw αν μπορεσω καποια στιγμη θα επιστρεψω ,γιατι ειναι κατι περισσοτερο απο ενα απλο μεσο μεταφορας