:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:που το ξερες....????:thumbsup::thumbsup:
Printable View
Δεν το πιστευω οτι το κανεις και βολτα σαν την διαφημιση της Merecedes με το νεο καμπριο!!!!
BAN.....
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ενταξει ρε παιδια μην δαγκατε!
Πήρα iMac 20'' πρόπερσι το καλοκαίρι και πριν απο 2 μήνες το νέο 27''. Ασχολούμαι με τους υπολογιστές απο το '88 (Amiga 1000 ολε!) και απο τότε που αναγκάστηκα να παω στα πισιά, το 1994 τα σιχαινόμουνα ολοένα και περισσότερο. Conflicts, drivers, viruses, ασυμβατότητες, βλάβες, crashes, καψίματα motherboards, τροφοδοτικών, σκληρών κλπ κλπ κλπ. Όλα αυτά τέρμα με τα iMac. Απλό λειτουργικό που δεν χρειάζεται να είσαι γκουρού για να κάνεις μαγκιές (που θέλοντας και μή έγινα γκουρού μετά απο 20 χρόνια ενασχόλησης), άριστη ποιότητα κατασκευής, design (γιατί θέλουμε και τη φιγουρίτσα μας), windows (συγχώρα με Θεέ μου) -αν και δεν τα έχω βάλει στο 27άρι και ούτε πρόκειται-, διαχείριση αρχείων και τόσα άλλα. Το μόνο πρόβλημα (που δεν ξέρω αν είναι για σένα πρόβλημα) είναι η πολύ μικρή γκάμα προγραμμάτων και παιχνιδιών (κυρίως παιχνιδιών) σε σχέση με τα "άλλα". Όμως εκεί που θες 3 προγράμματα για να κάνεις κάτι στο πισι, στον μακ σου αρκεί ένα.
Κάποτε τα αγόραζες μόνο στη rainbow, τώρα υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 dealers. Επειδή όλοι όμως τους παραλαμβάνουν απο τη rainbow, οι τιμές είναι απο σχεδόν έως ακριβώς οι ίδιες. Εγώ τον ψώνισα απο δω, επειδή μπορούν να στον δώσουν και ως build to order (π.χ. με δίσκο 2ΤΒ που τον πήρα εγώ) και πολύ πιο γρήγορα.
Προχώρα με κλειστά μάτια, δεν θα το μετανιώσεις.
Αν κανει και μια επεκταση εγγυσης τοτε θα ειναι καλη αγορα γιατι με ενα χρονο που δινουν ειναι επιφοβο...τοσα λεφτα (εταιρειες τους πιανει τσιγκουνια) .Επεισης ξεχνα τους "τεχνικους"....δηλαδη χερι δεν βαζεις σε αυτο το πραγμα αφου για να το ανοιξεις πρεπει να ξεβεντουζαρεις την οθονη!
Θα σου προτεινα ενα PC και ενα 13,3" mac να γουσταρεις για τα καλα!
παιδια ενδιαφερομαι να παρω 2 καρεκλες γραφειου.
Μια καλη διευθυντικη για το γραφειο μου και αλλη μια πιο απλη αλλα σιγουρα ανατομικη και αυτη.
Δε θελω να ξεφευγουν πολυ στο κοστος και δε με ενδιαφερουν να ειναι απο δερμα ή οχι.
Εχετε ν προτεινεται τιποτα???
χρηστακο...τα ανατομικα τα πληρωνεις....
αυτο αλλωστε το ξερεις καλυτερα απο τον καθεναν...
τωρα αν καποιος εχει γνωριμια να σε στειλει καπου....κανε λιγο υπομονη να το διαβασουν ολοι κ κατι μπορει να βρεθει..
εχω ριξει κατι καντιλια σε γνωστο μαγαζι στο πειραια που πηγε να μου πασαρει μαιμουδιασμενο ανατομικο προ ημερων....
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ...
Λογω δουλειας και εμπειριας ξερω τι κανει καλο στη μεση και τη την πηδ@ει στη κυριολεξια.Αυτο φυσικα εχει ως επακολουθο να εχω ξεμπαραδιαστει σε στρωματα, μαξιλαρια και λοιπα γιατι δε συμβιβαζομαι με τιποτα......
Προβλεπω να συμβαινει παλι το ιδιο γμτ...δε τη γλιτωνω τη 300ρα παλι:ranting2:
Οποιος εχει κατι υποψιν ας το πει γιατι ψαχνω μερες τωρα.
:thnx::thanks::thnx:
Απο ποικιλια καρεκλας μπορεις να απευθυνθεις στο εκαστοτε καταστημα ΠΛΑΙΣΙΟ που ειναι κοντα σου.Εχω παρει γυρω στις 4-5 καρεκλες και ολες μου βγηκανε αρκετα καλες!Γερμανικης τεχνολογιας...θα σου προτεινα ενα μοντελο bucket που εχει το οποιο το εχω και εγω ειναι λιγο τσιμπιτο βεβαια αλλα αναπαυτικο.Σου παραθετω καποια απο αυτα που εχω σστην κατοχη μου για να τα τσεκαρεις...οσο αφορα την τιμη να υπολογιζεις απλα +5ε μεταφορικα .Για καλυτερη τιμη τωρα ηδη ειναι ψιλο καλες αλλα μπορεις και να απαιτησεις κατι καλυτερο thumb
https://www.plaisio.gr/Furntiture/Of...Chair-Mesh.htm
https://www.plaisio.gr/Furntiture/Of...ox-LT-304A.htm
https://www.plaisio.gr/Furntiture/Of...k-8140-TA0.htm
πολυ καλες του πλαισιου.Θα παω και απο ικεα μια βολτα παντος.
Πρεπει να παω να θρονιαστω σε μερικες για να δω το θεμα σπονδυλικης στηλης που ειναι συμαντικοτερο απο τη μουρη της καθεμιας.
Η RS μου αρεσε αλλα ειναι τσιμπημενη αρκετα.
Οσο για τις τιμες τυχαινει να εχω μεγαααλη ιστορια με το μανατζερ στο λιμανι και με θυμαται οσο κανεναν αλλο......Κατι ισως κανουμε
:thanks:
Τιποτα...ουτως η αλλως το thread αυτο ανοιχτηκε για αλληλοβοηθεια αγορων!
Σειρά μου τώρα: ψάχνω βιντεοκάμερα όχι πάνω απο 300 γιούρια, με άριστη σταθερότητα,
πολύ καλό έως τέλειο ζουμ (πχ να γράφει καθαρά στα 30-40 μέτρα) και να γράφει σε σκληρό ή usb stick. Αν τραβάει καλά και νύχτα, τόσο το καλύτερο. Και εννοείται, να μην είναι κανα γαιδούρι σε βάρος και μέγεθος.
Μήπως ζητάω πολλά;;;
αρκετα......
τελειο ζουμ σημαινει αναλογικο ζουμ(φακος που παει μπρος-πισω).
αριστη σταθεροτητα σημαινει stabilazers και γρηγορο επεξεργαστη.
σκληρος δισκος σημαινει 10 με 20% παραπανω τιμη.
νυχτερινη ληψη σημαινει υπερυθρα led.
Κααατι εχω στο νου μου να σου προτεινω.Αριστο και τελειο οπως το φανταζομαι οτι το θες δε θα ειναι, αλλα για να καταλαβεις, αν δεν ειχα τωρα 3 φακους για την dslr μου και ειχα 1 με 2 οπως επρεπε θα ειχα αυτη....
Θα συμφωνησω με τον προλαλλησαντα πως ειναι αρκετα τα λεφτα....!
Οποτε οταν στο ταμειο ή θα πεις ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟοοοοοο Σουλταν :viannen_01:
.....ή θα το καταπιεις και θα ευχαριστηθεις την καινουργια σου αγορα!
Συνηθως να κοιτας στα ηλεκτρονικα ειδη οχι "την ευκαιρεια"....αλλα να λες εκανα "αγορα του αιωνα" thumb
Για βοηθατε ρε παιδια για μια καλη επιλογη μικρης ψηφιακης μηχανης με αριστη αναλυση....
Μιας κ η κορακλα μας εκπλησσει καθημερινα κ θελουμε να αποθανατιζουμε την καθε ομορφη στιγμη,σκεφτομαι να αγορασω μια pocket size μηχανουλα για να την κουβαλαμε παντα μαζι
Την αριστη αναλυση την θελω γιατι αυτες οι φωτο θα συνοδευουν παντα την πριγκηπεσσα κ θα της υπενθυμιζουν μια ζωη τις παιδικη της ηλικια κ τις δραστηριοτητες της...
Ποια θεωρειται value for money....(δεν θα θελα πανω απο 200 ευρα) αλλα με καλα χαρακτηριστικα κ εμφανισιμη καθοτι καφετεριακιας?:th_Laie_67-1:
:thanks::thanks:
PANASONIC DMC FX 60 EG-K
στα λεφτα που θες.
και
OLYMPUS µ 3000
για... πιο απροσεκτη χρηση
υπαρχει καμμια που θα μπορουσε να ναι ή να γινεται αδιαβροχη?(για την θαλασσα λεω εγω τωρα)
γκουχ γκουχ αδιαβροχη μεχρι 3μ βαθος γκουχ γκουχ
Λήψεις όταν οι συνθήκες γίνονται σκληρές σε υγρό και κρύο περιβάλον - αδιάβροχη μέχρι 3m* βάθος, ανθεκτική σε πτώσεις μέχρι 1.5m*** ύψος και αντοχή στην παγωνιά μέχρι τους -10°C
καποια σου χει παρει τα μυαλα εσενα!!!!
Χαχαχα....
Δυο μου τα χουν πάρει...ζωή να χουν...χεχε
Thanks!
μεχρι κ κοστος διαδρομης με ταξι εχουμε διαθεσιμο πλεον...:thumbsup:
https://i760.photobucket.com/albums/...erImage1-1.jpg
https://www.letsgo.gr/
Η πρωτη μηχανη συγκρισης τιμων σε βασικα ειδη καταναλωσης:
Απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό!
Shop 'n' save
To site αυτό είναι σαν το google των super markets. Του βάζεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει και βλέπεις ποιο από τα γνωστά super markets το έχει πιο φθηνά!
https://shopnsave.gr/home.html:thumbsup:
Nα ρωτησω κατι που με ενδιαφερει.Ξερει-εμπορευεται κανενα μελος μας μελανια απο xerox 8560?Ειναι τα μελανια που ειναι σαν κερι.Δοκιμασα απομιμησεις αλλα η ποιοτητα ηταν κακη και δεν το σκεφτομαι.Αν εχετε κατι υποψιν σας η να προτινετε...
Ας το βαλω και εδω............
Κανενας που να εχει μαγαζι με οργανα γυμναστικης??