κριμα..ελπιζω για τα καλυτερα..
Printable View
κριμα..ελπιζω για τα καλυτερα..
καταρχας λυπαμαι για το γεγονος γιατι και εμεις εχουμε χασει αμαξι στην οικογενεια και καταλαβαινω ακριβως πως νιωθεις . μην ψαξεις για τιποτα , μην πληρωσεις λεφτα εαν σου ζητησουν μεσω τηλεφωνου , απλα περιμενε να περασει ο καιρος και να πληρωθεις απο την ασφαλεια . ακομα αναψε κανα κερακι να μην βρεις το αμαξι σου γιατι σιγουρα δεν θα το βρεις στην κατασταση που στο πηρανε .
Έτσι ακριβώς όπως τα λές,
Να σε πληροφορήσω ότι είμαι και εγώ "κορόϊδο αλλά από πάντα ήμουν large στις ασφάλειες χωρίς να τις χρειαστώ ποτέ, μεχρι σήμερα!
Ελπίζω να έχουμε αίσιο τέλος.
Από την στιγμή που δεν βρέθηκε την επόμενη μέρα σταμάτησα να ελπίζω...
Τώρα που είναι και πως είναι ουδείς ξέρει.
Κριμα ..πραγματικα λυπαμαι για οτι σου συνεβη...ειναι οτι χειροτερο ειδικα για τους λατρεις της αυτοκινησης... σου ευχομαι οτι καλυτερο .....
Συμπάσχω μαζί σου .... Εύχομαι τα καλύτερα ότι και να γίνει,....με φαντάζομαι να τους βλέπω την ώρα που κάνουν την δουλειά...... Για ποτε θα γινόμουν τσακι-τσαν δεν θα το είχα πάρει χαμπάρι......
Κι εγώ έτσι θα αντιδρούσα αν και ξέρω ότι είναι λάθος...:thumbsdown:
Πρόσφατα κιόλας που είχα δει 2 ρεμάλια στις 4μιση το βράδυ να κοιτάνε με φακό μέσα από το τζάμι του συνοδηγού φόρεσα σβέλτα παπούτσια και κατέβηκα κάτω χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά είχαν γίνει καπνός και ίσως καλύτερα γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ξέρεις ποιό θα είναι το τέλος...:gun_bandana: Θέλει και λίγη ψυχραιμία όμως δυστυχώς σε τέτοια θέματα ούτε εγώ διαθέτω... Όταν όμως ηρεμείς καταλαβαίνεις ποιά είναι η σωστή αντίδραση...thumb
Φυσικά όμως δεν θα γίνουμε και χαλβάδες, να μας κλέβουν μπροστά στα μάτια μας και να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια...:whistle:
Καλύτερα να με λένε χαλβά ζωντανό παρά τσακ νορρις και νεκρό(τί είπα πάλι???)
Την ιστορία με τα αδέλφια που είδαν τοτς ληστές και κατέβηκαν τη θυμάσαι??
Στάλθηκε από το GT-I8260 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πληρωσε την ασφαλεια κλοπης και κανε το χαλβα. Καμια λαμαρινα δεν αξιζει οσο η ανθρωπινη ζωη.
https://www.newsit.gr/default.php?pn...143418&catid=4
Λάμπρο έχεις δίκιο σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να επικρατεί η λογική απλώς δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα σε τέτοια περίπτωση.Εύχομαι να βρεθεί έτσι όπως ήταν άλλα σκέφτομαι μήπως καμιά κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έστω και κάτι .......
Το βρήκες τελικά ?
Δεν έχει βρεθεί και ούτε περιμένω να βρεθεί μετά από τόσο καιρό... Μου ζήτησαν κάποια χαρτιά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου, ίδωμεν...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Καλή επιτυχία...
https://www.koutipandoras.gr/article...laktika-photos
αν δεν ειναι διαλυμενο :ranting2: ,μηπως και ειναι μεσα σ'αυτα τα 3 που δεν προλαβαν να τα κανουν ανταλλακτικα!!!!Παράθεση:
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας αφού διέπρατταν κλοπές Ι.Χ. αυτοκινήτων από διάφορες περιοχές της Αττικής, στη συνέχεια τα αποσυναρμολογούσαν, σε συνεργείο που διατηρούσαν στην περιοχή της Γλυφάδας και εν τέλει διέθεταν προς πώληση τα εξαρτήματά τους, ως ανταλλακτικά.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στην περιοχή της Γλυφάδας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, δύο Έλληνες, ηλικίας 23 και 30 ετών, μέλη της σπείρας, υπεύθυνος και ιδιοκτήτης του συνεργείου αντίστοιχα, όπου απέκρυπταν και αποσυναρμολογούσαν τα οχήματα, ενώ αναζητούνται και άλλα πρόσωπα - συνεργοί τους.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες μαζί με τους συνεργούς τους είχαν συστήσει από τα τέλη του 2010 εγκληματική ομάδα με διαρκή δράση και ενεργώντας από κοινού, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, δραστηριοποιούνταν σε κλοπές Ι.Χ. αυτοκινήτων.
Ειδικότερα, κυρίως βραδινές ώρες, μετέβαιναν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εντόπιζαν Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε πυλωτές οικιών ή έξω από αυτές και αφού τα παραβίαζαν, τα έθεταν σε λειτουργία χρησιμοποιώντας «παράλληλο» εγκέφαλο.
Στη συνέχεια τα μετέφεραν στο συνεργείο του 30χρονου συλληφθέντα στη Γλυφάδα, όπου τα αποσυναρμολογούσαν, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά από την πώληση των εξαρτημάτων τους ως ανταλλακτικά. Ο 30χρονος ήταν υπεύθυνος και για την νομιμοποίηση («ξέπλυμα») των χρημάτων που αποκόμιζαν από τις παράνομες δραστηριότητές τους, μέσω της επιχείρησής του.
Όπως διαπιστώθηκε μέχρι στιγμής, έχουν διαπράξει 39 κλοπές οχημάτων, εκ των οποίων δεκατρείς 13 στη Γλυφάδα, 6 στον Άλιμο, 4 στην Αγία Παρασκευή, από 3 σε Βούλα και Χολαργό, από 2 σε Ηλιούπολη, Χαλάνδρι και Άγιο Δημήτριο και από μία σε Ελληνικό, Ομόνοια, Νέα Σμύρνη και Βύρωνα. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο εν λόγω συνεργείο και τις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-3 κλεμμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
-Ένα αμάξωμα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου.
-Πλήθος ανταλλακτικών αυτοκινήτων, όπως εγκέφαλοι, τιμόνια, ασφαλειοθήκες, στροφόμετρα, τιμόνια, ράδιο- CD κ.ά.
-Πλήθος κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας, αδειών κυκλοφορίας και άλλων εγγράφων.
-Ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 14,2 γραμμ.
-Κλειστό σύστημα καταγραφής με τρεις κάμερες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.
Εχει κεφι τωρα πισω απο τα σιδερα......θα φανε καλα,θα περασουνε καλα στην στενη χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!
Ωραια φαση,πολυ το χαρηκα.....να εισαι καλα για την πληροφορια πρωι-πρωι!
Οσο σκεφτομαι το μαρτυριο που θα ζησουνε στις φυλακες τρελαινομαι απο χαρα!!!!!
Καταστραφηκανε οικογενειες,κλαμματα,στενα χωριες,δικηγοροι,ξεφτυλισμ α......αυτα ειναι ωραια πραγματα να τα ζησουνε οι παιχτες που κλεβανε τον ιδρωτα του κοσμακη!!!!!
Απο την ευκολη κονομα και την χλιδα και το χρημα να ρεει,στην φυλακη με βρωμικες συνθηκες υγιεινης,φοβος και τρομος απο τους πιο παλιους κρατουμενους κτλ-κτλ.
Τα λεμε κοροιδααααααα!!!!!!!!!!!!
Μ'αρέσει που πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις βρίσκουν και λίγη κάνναβη, χαχα!
Κυριως SMART χτυπαγανε οι βλαχοδημαρχοι.....
Το αν θα μεινουν πισω απο τα καγκελα κ ποσο θα μεινουν δεν το ξερω αλλα πολλες φορες βλεπουμε οτι πολλοι την γλιτωνουν με λιγα χρονακια κ μετα βουρ απο την αρχη στις κλοπες, το θεμα ειναι να βγει στην δημοσιοτητα το ονομα του ιδιωκτητη κ το ονομα του συνεργειου που ειχε !!!
πριν μερικους μηνες, ειχαν παρει απο γειτονα ενα σμαρτ. Αφου δεν βρεθηκε, μετα απο λιγο ξαναγορασε καινουριο και σε μια βδομαδα, του το ξαναφαγανε...
Γιατι οχι? Τα ανοιγεις σε λιγοτερο απο λεπτο με το γνωστο τροπο και εχει γεμισει ο τοπος απο αυτα, ολοι ψαχνουν φτηνα ανταλλακτικα. Τα χασισια στο Πειραια βρηκαμε ποιανου ηταν, ας βρουμε και ποιος ειναι αυτος στη Γλυφαδα.
Παρτε τηλ. να μαθετε για τα ΙΧ σας μηπως και ειστε τυχεροι.
Τον επιασαν :thumbsup:
https://www.espressonews.gr/%CF%80%C...BA%CE%BF%CF%86