Τι Βι μποξ ; Δεν εχετε δει το καινούριο μου casio ...
Χαχαχα
Printable View
Τι Βι μποξ ; Δεν εχετε δει το καινούριο μου casio ...
Χαχαχα
Εγω πιστευω οτι θα ηταν μια παρα πολυ καλη εκδηλωση (αν σπρώξουν καποιοι τη ιδέα) να μαζευτουν καμια 30αρια αυτοκινητα όλων των κατηγοριων και μοντέλων καπου, μια Κυριακή, για να γινουν μετρησεις με v-box και να γινει και ο σχετικός χαβαλές απ ολα τα παιδιά.
Ας φάνε και ας το συνδιάσουν και με τα τα λουκάνικα μετα τις μετρησεις. Δεν πειράζει....
Ο Σκανδάλης ειχε ποσταρει παλια και ηταν προθυμος να δωσει και το v-box και να βοηθησει στις μετρησεις αλλα δεν υπηρξε ενδιαφέρον απο κανεναν....:think:
ευκολο στα λογια Χριστοφορε...αλλα δυσκολο στη πραξη!
φαντασου...30 αυτοκινητα ?:shok:
ποτε θα προλαβουν να κανουν τις μετρησεις?:whistle:
κ δυσκολο σαφως να κανονιστει να μπορουμε ολοι!
υπαρχουν παραγοντες....οικογενεια δουλεια που το καθιστουν σχεδον αδυνατο να αφιερωσουμε μια ολοκληρη μερα για κατι τετοιο!
σαφως αν υπαρχει καλη διαθεση...θα βρεθει κ ο χρονος κ ο τροπος!thumb
...τα λουκανικα μην χασουμε ομως!!:th_Laie_67-1:
Μιλησα με το Δημητρη και ενδειξε ενδιαφερον οστοσο του ζητησα μια προσφορα για καποιο αριθμο αυτοκινητων τα αλλα θα τα πουμε απο κοντα αυριο για να δουμε και πως θα οργανωθει κατι τετοιο.
Ετσι οπως χάζευα το θρεντ, βλέπω αυτα τα νουμερα και κατι δεν μου καθετε καλά.
Καποιο λάθος πρεπει να γινετε εδω.
NickM3
0-200 = 16.2
0-1000= 23.7
SaoulM3
0-200= 17.2
0-1000= 23.7
Βλέπουμε οτι τα δυο αμαξια μεχρι τα 200 χιλιόμετρα (κατα την γνωμη μου γυρω στα 650-700 μετρα) εχουν μια διαφόρα περιπου 1 δευτερόλεπτο που αυτο δεν ξερω σε ποσα μετρα μπορει να ειναι. Η διαφορά ειναι λογική νομιζω απ την στιγμη που το αμαξι του Νικου εχει 30-35 αλογα τροχό πάνω απο το αμαξι του Τασου.
Μετα βλέπουμε οτι τα αμαξια στο χιλιομετρο κανουν τον ιδιο χρονο.
Ειναι δυνατον ο Τασος να μαζευει τον Νικο στο χιλιομετρο?
Δηλαδη εαν μεχρι τα 700 μετρα ειναι πισω ας πουμε 30 μετρα, θα μπορεσει να μαζεψει στα επομενα τριακοσια μετρα που μενουν για το χιλιομετρο, και να καλυψει την διαφορά?
Προς Θεου δεν θελω να μειωσω καποιον η καποιο αμαξι αλλα ειναι φανερο οτι καποιο λάθος εχει κανει ενας απ τους δυο.
Μπορει να εκανε και κανα λάθος ο Μάνος που ανεβασε τους χρόνους. Φυσικα αυτος ειναι συνηθησμενος στα λάθη. Στην πιστα να δειτε τι γινεται...
Βρε βλακα , παλιομπουρεκα αν διαβασεις το ποστ του Νικου, αναφερει πως εχασε πολυ στην εκκινηση ,νομιζω πανω απο 6 δευτ. τα 0-100 km/h ενω ο Τασος το πετυχε σε 5.1 δευτ.
Η καλυτερη συγκριση ειναι 100-200.
Ακου εκει εκανα λαθος.........:ranting2:
Που στο καλο ειναι οι χρονοι του Νικου???? Ψαχνω το ποστ αλλα δεν......
Δεν ειδα το ποστ σου πριν γραψω πριν.
Μανο, εαν εκανε 6,1 τα 100 και εχει το γκαζι να βγαλει 16,2 τα 0-200, τοτε θα επρεπε να ειναι στο 23 ξερο για το χιλιομετρο. Εντύπωση μου κανει. Τα μηχανηματα τυπου VBOX εχουν απώλειες συμφωνα με τα εγχειρίδια χρήσης; Δικο σου ηταν το Vbox΄;
To Vbox ειναι σχεδον το ιδιο με το Pbox. To Vbox μετραει και γωνιες drift.
Οι απώλειες ειναι μηδαμινές ισως και καθολου.
Το συστημα βλεπει ταυτοχρονα 7-9 δορυφορους και υπολογιζει με απολυτη ακριβεια γεωγραφικο στιγμα - χρονο.
Επισης το εχω συγκρινει με συστημα χρονομετρησης πιστας με οπτικα μεσα και οι χρονοι ταυτιζονταν απολυτα στο χιλιοστο.
Ο Νικος κανει 0-100 σε 5,8 και ο Τασος σε 5,2.
Αυτη η διαφορα στα 6 δεκατα μενει μεχρι τα 400 μετρα.
Ομως ο Νικος βγαινει με παραπάνω ταχυτητα στο 400αρι πραγμα που δειχνει την παραπάνω δυναμη του αυτοκινητου του και μεχρι τα 200 χιλιομετρα ( στα 600 μετρα οπως υπολογιζω) περναει μπροστα και ενα δευτερο απ τον Τασο.
Πως γινεται να τερματισουν με τον ιδιο χρονο στα 1000 μετρα???
υγ. Την πρωτη σελιδα ειναι οι χρονοι του Νικου. Εκτος απο κουλος μας βγηκες και τυφλός.
1. Ο Νικος ηταν διπλος
2. Μηπως ο Νικος συναντησε ανηφορα μετα τα 400μ. ????
συνάντησα μ@λάκα συνοδηγό το πιο πιθανό γιατί ο κολητός έκανε χαβαλε κ γελάγαμε κατα την μέτρηση...
το πιο απλό πράγμα είναι να κάνω μια καινούργια μέτρηση μόνος μου...
οι χρόνοι αυτοί είναι απο ενα κ μόνο πάτημα και δεν είχαμε καθήσει να κάνουμε διαφορετικά περάσματα για να πάρουμε την καλύτερη. Για αυτό κ το 0-100 είναι σε 5,8 με τόσο χάλια 400αρι(ασχέτως χιλιομέτρων)
θα κάνω μια μέτρση σύντομα ελπίζω για να μπορέσω να συγκρίνω άμεσα τους χρόνους μου με εσας που τους κάνατε μονόκάβαλοι...
πολεμος!!!!!!!!!!
Συγκρινω στα παρακατω διαγραμματα το δικο μου (csl specs) με του Τασου.
Και τα δυο ειναι πιστευω ισοδυναμα στους ιππους αλλα το δικο μου αρκετα ελαφρυτερο ,ισως και 200 κιλα, με κοντο βημα 4.10 ,ενω του Τασου ειναι με μαμα διαφορικο αλλα ανεβασμενο κοφτη. Επισης του Τασου φοραει προγραμμα smg απο csl.
Στο πρωτο διαγραμμα εχουμε διαφορα 0.8 δευτ. ενω στο δευτερο διαφορα 37 μετρα.
Σημειωση : Βαζω μετρηση 110-200 διοτι δεν ειχα καθαρο 100-200.
Η κοκκινη γραμμη το δικο μου, η μπλε γραμμη του Τασου.
110-200 km/h διαγραμμα ταχυτητας/χρονος
https://img140.imageshack.us/img140/...110200time.jpg
Uploaded with ImageShack.us
110-200 km/h διαγραμμα ταχυτητας/αποσταση
https://img806.imageshack.us/img806/...200distanc.jpg
το 110 -200 ευνοει το αμαξι σου που ειναι με κοντο διαφορικό γιατι στα 110 εισαι με τριτη και σχετικα ψηλα περιπου στις 7000 στροφες και στα 200 εισαι με τεταρτη παλι ψηλα και μες την δυναμη λιγο πριν τον κοφτη.
Ο Τασος σε αυτα τα χιλιομετρα ειναι "κρεμμασμενος" και στα 110 και στα 200
Βαλε σε παλιοκρητικε χτικιαρη ενα 100-230 να δω ποσο γρηγορος εισαι.
την άλλη εβδομάδα, θα αγοράσω και εγώ και θα κάνω μετρήσεις και εγώ...
0 - 100 θα κάνω κάτω απο 3 δευτερόλεπτα, 400άρι σε 8 δευτερόλεπτα και
στο 100 - 200 θα σπάσω το οργανάκι...παλιοχτηκιάρηδε όλοι...
Nικο δε μπορεσα να βρω καθαρο δικο μου απο 100 km/h
Η διαφορα παραμενει η ιδια.
ΤΕΣΠΑ....δεν θελω να δειξω πως εχω γρηγοροτερο αυτοκινητο. Απλα να δοσω τροφη για σκεψη σχετικα με το βαρος και το κοντο βημα!
105-210 km/h
https://img266.imageshack.us/img266/...stasostime.jpg
Δουλεια δεν ειχα χθες το βραδυ και εκανα με dynolicious τις μετρησεις :
Οι μετρησεις εγιναν χωρις lounch controll και με λαστιχα michellin PS2.
Θα κανω και με vbox εντος των ημερων και με τα cup να δω τι παιζει.
Θα εχω και το dynolicious την ιδια ωρα να γραφει για να δω διαφορες.
Παντως με το αμαξι της γυναικας μου που ειναι αυτοματο και δεν σπινιαρει εκανα δοκιμες και οι μετρησεις που εβγαζε ηταν σταθερες και με διαφορα χιλιοστων.
Παντως δεν ξερω κατα ποσο λενε αληθεια αυτα τα προγραμματακια του iphone αλλα λογο εξωτερικης θερμοκρασιας (13 βαθμοι) ειναι σαφως πιο γρηγορο απ την περασμενη φορα στα ιδια σημεια (29 βαθμοι)
0-10 = 0,48--------0.52
0-20 = 0,65--------1.01
0-30= 1,37 -------1.49
0-40= 1,76--------1.96
0-50= 2,16--------2.40
0-60= 2.59--------3.07
0-70= 3.45--------3.52
0-80= 3.95--------4.06
0-90= 4.52--------4.65
0-100= 5.12--------5.27
0-110= 6.02--------6.17
0-120= 6.77--------7.01
0-130= 7.50--------7.85
0-140= 8.35--------8.66
0-150= 9.17--------9.53
0-160= 10.08 ------10.47
200m= 8.66@142.1---------8.84@ 142.3
400m=12.99@186.9--------13.25@181.7
Χριστοφορε?:shok:
να του χω εμπιστοσυνη δλδ?
καποιοι, πιστευουν πολυ σ αυτο...μου χε δειξει κ μενα θετικα αποτελεσματα!
λοιπον...θα ξαναδοκιμασω (μολις φτιαξει ο καιρος-γιατι με τα νερα στους δρομους δεν βγαινει η πριγκηππεσα...χεχε) κ θα ποσταρω να τα συζητησουμε!thumb
:shok:ζαλιστικαααααα.....τι νουμερα ειναι αυτα?....η βολτα που μου εκανε ο Γρηγορης(Gregory//M) με το απλο //Μ3 αν και ηταν μικρη και με μενα μεσα:whistle:(90κιλος....93κιλος.... ενταξη μωρε 95κιλος)ηταν αρκετα δυνατη με αισθηση κλωτσιας στην πλατη,αρα στο δικο σου θα γινεται ακομη πιο δυνατη αυτη η αισθηση!
ΥΣ.Αρη(S8N) εμεις οταν πιανουμε τα 100χιλ ο Χριστοφορος ειναι ηδη στα 140-150χιλ.!!!:shok:....που παμε ωρε?που παμε???
Μονος ημουνα αλλα το ειχα στερεωσει με βεντουζα
Βεντουζα!Βεντουζα!
Εαν μπορούσες να ποστάρεις φωτο της πατέντας όποτε μπορεις, θα με υποχρέωνες.