Να και το βιντεο.....αλλα ο ηχος απο το κινητο δεν εχει και πολυ μεγαλη σχεση με τον πραγματικο, ο πραγματικος ειναι περισοτερο μπασος.....:thumbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=LmiTzG4L-2A
Printable View
Να και το βιντεο.....αλλα ο ηχος απο το κινητο δεν εχει και πολυ μεγαλη σχεση με τον πραγματικο, ο πραγματικος ειναι περισοτερο μπασος.....:thumbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=LmiTzG4L-2A
Πολυ καλο .....
Στο βιντεακι δεν καταλαβαινεις τον ηχο...απο κοντα που την ακουσα...ειναι ωραιοτατη...
Την άκουσα χτες...αρκετά ήσυχη για group N εξάτμιση :p
Νομίζω θα την μπάξω σύντομα πάντως ο ήχος είναι καλύτερος ζωντανά και βέβαια καμιά σχέση με Ν! :)
Γιαννη ποσο σου στοιχισε το τελικο και απο που??
Στο βιντεο ειναι μονο το τελικο αλλαγμενο ή εχεις αφαιρεσει και κανενα μεσαιο?
Ο ηχος ειναι ΠΟΛΥ καλος!!:thumbsup:thumb
Κοστος και απο που την πηρε αν μπορει να μας πει..
Πολυ καλο Γιαννακο!
Καλοριζικο ρε φιλε!.
Ανυπομονω να το ακουσω και live
με το μοτεράκι τί γίνεται ?
έχουμε εξελίξεις ?
Εγω το ακουσα live,το δικο μου το 1.6αρι καλυτερα ακουγεται,τζαμπα λεφτα εδωσε:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Πολυ ωραιο κ βαθυ ηχο βγαζει!!!
SUPER.. H μπεμπα σου.
ΕΧΩ Κ ΕΓΩ Ε92 ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕΣ??ΘΕΛΩ ΓΚΑΖΙ...
:thumbsup:δες τι μπεμπα μου..θελω να βαλω ελευθερας καταλυτη να βγαλω προκαταλ. θα εχω προβλημα με λαμπακια κτλ...
καπιος βοηθεια..
σιγουρα δεν θα χεις προβλημα...μιας κ κατι παρομοιο εκανε κ ο Γιαννης πιο πανω...
ωστοσο κανε λιγο υπομονη να το δει κ καποιος πιο αμμεσα εμπλεκομενος με αναλογη αλλαγη για να σου πει 100%...
ολα θελουν τον χρονο τους.....:thumbsup:
για του λογου το αληθες...στο 46αρι που εχω εγω, εβαλα πιο ελευθερους καταλυτες κ δεν μου αναψε κανενα λαμπακι...ακομα κ στην περιπτωση που θα αναβε ομως ολα διορθωνονται με μια πατεντα στον αισθητηρα (ασχετο βεβαια..αλλα δεν ειναι κ σωστο )
τωρα οσον αφορα το δικο σου...εχεις κ προκαταλυτες που θες να καταργησεις...αλλα κ παλι δεν νομιζω να χεις θεμα....
απλα κανε λιγο υπομονη κ θα λαβεις τις απαντησεις σου!
:thanks: λεω να κατεβω ΑΘΗΝΑ και να παω exhaust center.τι λετε....