Αντιστοιχη αναβαθμιση για απλο steptronic(X5 E53) υπαρχει?
Printable View
Αντιστοιχη αναβαθμιση για απλο steptronic(X5 E53) υπαρχει?
Εντάξει ρε παιδιά δεν το παίρνεις και για street racing το 335 που κοιτάς μην σου φυγει το χιλιοστό του δευτερόλεπτου....
Οποιαδήποτε βελτίωση είναι καλοδεχουμενη αρκει να μην υπάρχουν παρενέργειες!
Χάρη δεν έχουμε δει τι κανει ενα επαναπρογραμματισμενο DCT απο στάση για να κάνουμε μια σύγκριση...
Κιτ βελτίωσης για το DCT υπάρχει προς το παρόν όπως και software ασχέτως αξιοπιστίας...
Για το Steptronic ;;; Δισκακια που να το κάνουν να αντέχει μέχρι τα 700whp υπάρχουν π.χ ;;;
Το 335 με speptronic έχει launch control;
Υπαρχει πρακτικος τροπος για να μπορεσουμε να δουμε ποσο γρηγορες ειναι οι αλλαγες του Steptronic με το προγραμμα της Alpina!
Στο δικο μου η πεταλουδα στις αλλαγες κλεινει κατα 4%!Στα χειροκινητα με καλη αλλαγη κλεινει κατα 40%!
Με ενα οργανακι φυσωμενο στην OBD στο συγκεκριμενο αυτοκινητο μπορουμε να το δουμε ευκολα! thumb
Δεν σου αρέσει ενα manual ε???
Εγώ πάλι δεν μπορώ τα auto...
Λιγο offtopic ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια και χειρότερα έλεγε ο κουμπάρος μου που ήθελε να πάρει cayman. ρε του ελεγα είσαι τρελός τέτοιο αμάξι, σε ολα τα κορυφαία βάζουν αυτόματα κλπ εκεί κολλημένος.
ώσπου εντελώς τυχαία ήρθε μαζί μου στα παιδιά στην Παλλήνη με τα ferrari τα 360.
Οχι μονο αλλαξε γνώμη άλλα πήρε και pdk!
Ξέρεις τι λέει τώρα;
πως επιτρέπουν να βγάζουν ακόμα χειροκίνητα αυτοκίνητα.... χαχαχαχαχα
τέλος offtopic.
Δικιο εχεις... διαφορετικες οι αναγκες...
Τι εννοεις switchtronic ?
Εφοσον παιρνει το προγραμμα της Alpina τοτε θα γινεται switchtronic
Πού το έκανες θέλεις να μας πεις?
Κόστος, τρόπος τοποθέτησης κλπ?
ετσι ονομαζει η αλπινα το αυτοματο κιβωτιο της
Το εκανα με τη βοηθεια ενος φιλου στη θεσσαλονικη που εχει το προγραμμα.
Η διαδικασια ειναι το ακριβως το βιντεακι που ανεβασε ο BILL007.
Αν εχεις το προγραμμα δε σου κοστιζει τιποτα.
Το καλώδιο; από κανα ebay;
Το θέμα είναι πόσο αξιόπιστο είναι κάτι τέτοιο και δεν θα πάρει κάποιος το mechatronic στο χέρι...