να την χαιρεσαι και να ειναι τυχερη και ευτυχισμενη και αυτη και εσεις
Printable View
να την χαιρεσαι και να ειναι τυχερη και ευτυχισμενη και αυτη και εσεις
Βαγγελη, σου ευχομαι οτι καλυτερο για τη μικρη και για την οικογενεια σου.
Βαγγελη με το καλο και με εναν πονο!! Ευχομαι να ειναι τυχερη και να την δειτε οπως θελετε!!
Να την χαίρεσαι Βαγγέλη σου εύχομαι γερή και δυνατή φίλε, άντε με το καλό να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς.
Να τη χαιρεστε Βαγγελη!
Γερη και δυνατη!
Τι θα κανει ο δικος μου με τοσα θηλυκά?....
Κοίτα, αν θέλει ο δικός σου να την πιάσει, θα πρέπει να την κυνηγήσει και η συγκεκριμένη θα είναι πολύ γρήγορη και "αεράτη"...:whistle:
Κανόνισε ! :th_Laie_67-1:thumb
Πάντως πέρα απο κάθε πλάκα, υγεία να έχουν τα παιδιά μας και εμείς να τα δούμε να μεγαλώνουν όπως ονειρευόμαστε, με όλα τα καλά.
Για τις γρήγορες... έχουμε τους γρήγορους !!!thumb
Ο γιός του Μάνου θα ανήκει στους γρήγορους... :thumbsup:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
https://img35.imageshack.us/img35/3131/dsc00773hk.jpg
oooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooo να ζήσει η κόρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηη λέμε....
Να σας ζήσει!!!
Πάντα γερό και πάντα ευτυχισμένο!!!
Nα σας ζησει Βαγγελη,ευχομαι οτι καλυτερο στη ζωη της!!!
να σου ζησει φιλε και να την δεις οπως επιθυμεις
Να σου ζησει φιλε deepblue!
Nα ναι παντα γερη και δυνατη!
Σας ευχαριστω ολους και παλι !!!
Η Αληθεια ειναι πως και μονο την ανασα της που νιωθω οσο την κραταω στο μαιευτηριο μου ερχεται τρελα....!!!!
Δεν υπαρχει αυτο που επαθα.....και απ οτι φαινεται το τι εχω να παθω στην πορεια !!!
Ομως ...οταν ερθει η ωρα και πλησιασει κανενας τσογλανος θα του κοψω τα ποδια και τα χερια απο τη ΡΙΖΑ !!!!!!!
αΧ αΧ ΑΧ !!!
Την προηγούμενη Κυριακή είδα την κόρη του φίλου μας Βαγγέλη Ένα πράγμα θα πω είναι σαν να βλέπεις τον Βαγγέλη μωρό!!!!!!!!!!!!!!!!! Μιλάμε για πολύ deepblue όμως χεχεχε:)
Βαγγελη Να σας ζησει φίλε γερό να ειναι!!
Πραγματι ειπιαμε καφεδακι παρεα !!!
Η Αληθεια ειναι πως ο ερχομος αυτης της κορης μου αλλαξε ολη την διαθεση και την ψυχολογια !!!
Το μονο που μπορω να πω και να περιγραψω (και καποιοι ισως καταλαβουν)ειναι πως οταν παιρνω αυτο το μωρο αγκαλια οταν το κοιταω οταν το ακουω ειναι σαν να με διαπερναει ρευμα 220v πλημμυριζω απο απιθανα συναισθηματα τρελαινομαι τελειως...ειναι πραγματικα απιθανη αισθηση !!!
Ευχομαι οσοι δεν εχουν παιδια να το νιωσουν οταν με το καλο αποκτησουν γιατι οσοι εχουν πιθανον να το εχουν νιωσει !!!
Καλα να ειναι ολα τα παιδια του κοσμου αγορακια η κοριτσακια και μεις οι γονεις να τα χαιρομασε και να καμαρωνουμε!!!!
Τωρα η αγωνια μου ειναι να μου δωσει ο θεος χρονια για να τα δω να μεγαλωνουν και να τα χαρω οσο πιο πολυ μπορω !!
Να σας ζήσει!!! Να τη δείτε όπως επιθυμείτε! Πάντα τυχερή κι ευτυχισμένη!
Mε το καλο με εναν πονο!!Να ειναι παντα υγιες!!