Οχι ρε παιδια δεν μπαινω στη διαδικασια να ξηλωσω νικελ,ουτε να δωσω αλλο ενα κατοσταρικο να βαλω αλλες.Ή τις ξηλωνω ή τις κραταω!Αλλα αμα 3 στους 3 λενε ξηλωμα το πραγμα μηλαει απο μονο του.ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ!!!!!!!
Printable View
Οχι ρε παιδια δεν μπαινω στη διαδικασια να ξηλωσω νικελ,ουτε να δωσω αλλο ενα κατοσταρικο να βαλω αλλες.Ή τις ξηλωνω ή τις κραταω!Αλλα αμα 3 στους 3 λενε ξηλωμα το πραγμα μηλαει απο μονο του.ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ!!!!!!!
Αν βγαλεις τις μπροστα χωρις να βαλεις πιο ανοικτες, παλι χαλια θα δειχνει. Το νικελ ειναι που κανει τη διαφορα στο ματι και δειχνει καγκουρια τοσο σκουρο φιμε. Αν το νικελ ηταν..μαυρο, δεν θα χτυπαγε τοσο το σκουρο φιμε.
Οποτε ή βγαλε το νικελ και κρατα τες, ή βαλε πιο ανοικτες.
Οταν βαλαμε την μια επανω ηταν αριστο.Το αποτελεσμα ομως ειναι αποκρουστικο.Το μονο που μου αρεσει ειναι το πισω παρ-μπριζ.Και για να εχουμε το καλο ερωτημα:ειναι ευκολο να βγουνε?
το "ξηλωσε τες" δεν ειναι καλή λύση για μενα, λεφτα κόστισαν (υποθετω).
Βασίλη, δεν ειναι ωραίες. Επρεπε οι μπροστα να ειναι αισθητα ανοιχτότερες από τις πίσω. Ποιός τις διάλεξε ? Αν τις διαλεξες εσύ, δύσκολα θα δεχτεί να στις αλλάξει (τις μπροστινες) χωρίς επιπλέον κόστος.
3Μ ειναι ?
Εγω τις διαλεξα τρομαρα μου!Ναι της 3Μ ειναι.Με λιγα λογια,πιο πριν ηταν καλυτερο ε?
δεν εχει πικοιλία η 3Μ ρε φίλε ... ετσι την πατησα και γω με το Γιαρις της κυρας. Ειχανε προσφορα το χειμωνα με 99 ε ολο το αμαξι και πηγα. Το πηγα το πρωι, μου τις δειγματισανε επι τοπου, μου φανηκαν ο.κ., το αφησα, το πηρα μολις σχολασα. Χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο μολις το ειδα τελειωμενο ... :ranting2:
Και τι εκανες Πανο?Τις κρατησες?Εγω σκεφτομαι να τις βγαλω κι ας χασω ενα κατοσταρικο. (μαχαιρια στην καρδια ειναι,αλλα...)
Κι ας πουμε οτι τις βγαζω.Μπορουν να χρησιμοποιηθουν για καποιον αλλο?
Εχω χασει ολο μου το μερακι βλεποντας το.Να ενας καλος λογος για να καταθεσω πινακιδες :th_Laie_67-1:
εγω σημερα ρωτησα κ εκλεισα ραντεβου την παρασκευη.
3Μ, FX, 100 EUR.
κ σκεφτομαι να βαλω το μεσαιο σταδιο!
Σε οτι κι αν αποφασισεις Δημητρη,μεγαλη προσοχη!Εγω μαλλον παω για ξεκολλημα1
α dafidack, τωρα καταλαβα ποιος εισαι!! δεν εχουμε κ πολλες ωρες που τα λεγαμε στο μαγαζι που τα περασες!
τελικα δεν αρεσε ουτε στη γυναικα σου????
100 euro ολο το αμαξι;
Εδωσα 55 ευρω ΜΟΝΟ για το πισω παρμπριζ.
Μου πιασανε τον κωλο.
Γιαννικελης Γερακας το μαγαζι.
Eιναι μια χαρα. Μην το πειραζεις (1 στους 4 σου λεει κρατα τες:thumbsup:).
Προσωπικα με ενοχλουν απιστευτα τα αμαξια που ειναι πιο ανοιχτα εμπρος απ οτι πισω.
Η ολο μαζι ανοιχτο, η ολο μαζι σκουρο.
Το δικο σου το βρισκω μια χαρα. Επειδη ειναι μαυρο θα το προτιμουσα ολο με τη μια σκαλα ανοιχτοτερη μεμβρανη αλλα και αυτο δεν ενοχλει.
+ οτι προστετευει πολυ καλα το εσωτερικο.
Θα δεις διαφορα στην αποδοση του κλιματιστικου και στο ποσο καιει το ταμπλω(οταν το αφηνεις στον ηλιο) που ειναι απροστατευτο σε σχεση με το πλαστικο της πορτας που εχει μεμβρανη.
2 στους 6 λενε ΝΑΙ ασε τις μεβρανες ως εχουν!!!:thumbsup:
εκτος εαν σου δημιουργουν αισθηση κακης ορασης το βραδυ....
..... 5χρονια με μεμβρανες και εχω εντοπισει αρκετες περιπτωσεις που καποιο μηχανακι,ποδηλατο με κακο ή καθολου φωτισμο γινεται "αντιληπτο" την τελευταια στιγμη...για βραδυ μιλαω,την ημερα κανενα προβλημα.thumb
....προσεχω πιο πολυ πλεον και πιστευω οτι καπως ετσι αντισταθμιζω τα ωφελη της μεβρανης που ειναι αρκετα και σημαντικα για μενα.thumb
ΥΣ φοραω τις αμερικανικες LLummar
Βασίλη με κουπόνι τις εβαλες με 99e ;;
Ας τις αφήσεις λίγο καιρό έτσι και αν σου κάτσουν καλα στο μάτι τις κρατάς!!
Οι μεμβρανες κοστισανε 99 ευρω με κουπονι αλλα οπως ειπε και ο ντινος πιο πανω καλυτερα τωρα παρα να το βλεπω και να μη μου κανει αισθηση να μπω.
ΥΓ
Δημητρη,ολoκληρο πλαισιο BMWfans,μπαμ εκανε ρε,δεν το ειδες :th_Laie_67-1:
ωραιες ειναι και θα δεις διαφορα οπως ειπε ο γκοστ ραιντερ,συμφωνω με Προεδρο να αλλαξεις με ενα τονο ανοιχτοτερο τις μπροστινες ..
φοβαμαι οτι αν κανω κατι τετοιο μαζι με το κατοσταρικο θα καλαιω και κανα 50αρι ακομα!
ΓΑΜΑΤΟ !!!!!
Γιατί δεν σου αρέσει???????
Έγω έχω μεσαίο στάδιο και με την πρώτη ευκαιρία θα πάω για μέση και πίσω τέρμα μαύρο και μπροστά μια σκάλα κάτω.
Τα καλά αυτοκίνητα έχουν πάντα μαύρο τζάμι δεν χρειάζεται να μας βλέπουν οι έξω.. :winkcool:
Εμένα μου αρέσει πάντως μην την βγάλεις ρε ειναι ωραίο
Μου κατσε στραβα,δεν ξερω τι να πω.Πιθανον να τα αφησω λιγες μερες ετσι αλλα να δω και εντυπωσεις απο αυτους που θα το δουν live και βλεπουμε!
Μπίλυ, θα ψάξεις να βρεις φωτό ή να δεις ακόμα καλύτερα live μαύρο 5αρι με φιμέ αλλά με μαύρα (πως λέγονται?) αυτά που έχεις νίκελ και έτσι θα πάρεις την απόφαση στο τι θα κάνεις.
Εμένα μου αρέσει πολύ αλλά με την προϋπόθεση να γίνουν μαύρα τα νίκελ σου.
(υπάρχουν τρόποι από μεμβράνη μέχρι βάψιμο...)
Μην βιαστείς να τα βγάλεις πάντως γιατί το 100αρι δύσκολα θα το ξαναδώσεις -και είναι κρίμα -για να τις βάλεις πάλι αν δεις 5αρι με μαύρα και φιμέ (που πιστεύω θα σου αρέσει)
Υ.Γ Νομίζω ο Βαγγέλης (deepblue) έχει μαύρα και φιμέ, πες του να σου στείλει καμία φωτό να το δεις
μια χαρα ειναι μην τις πειραξεις!!
αν δεις το δικο μου που εχουν διχρωμια μπρος πισω , ειναι για γελια...αλλα και ετσι μολις τις συνηθισε το ματι.. περασε!!!
μια χαρά είναι ! μεγειές!
Η αλήθεια είναι ότι βγήκαν σκουρες,με αποτέλεσμα να δείχνουν aftermarket.
Προσωπικά,θα έβγαζα τις μπροστινές και θα κρατούσα τις πίσω,ώστε να παραπέμπει σε ΟΕΜ αποτέλεσμα,αν και τα γνήσια πίσω φιμέ είναι σίγουρα πιο ανοιχτοχρωμα.
Μην σκάς πάντως,μεμβράνες είναι και ξεκολλάνε,αν και θέλουν προσοχή κατά το ξεκόλλημα,ειδικά το πίσω τζάμι που έχει τις αντιστάσεις.
Να ρωτησω που βρηκες την προσφορα;
Κρατα το ετσι φιλε,ειναι αλλιως το αμαξι.
Μπορει να σου φαινεται περιεργο αλλα πιστευω οτι και δουλεια κανουν και οτι δειχνει πιο μαφιοζικο κατι που ταιριαζει στην μπεμπα σου...
Οσο για τα νικελ θα συμφωνησω,αλλα καθε πραγμα στον καιρο του.Κανε υπομονη,και απο Σεπτεμβρη αν συνεχιζουν να σε χαλανε ειτε αλλαξε τις ειτε βγαλτες ειτε αλλαξε το νικελ.Κανε υπομονη ομως.Αμαξι ειναι,το 100αρικο στο μπαξιμο το εδωσες,το ποταμι δεν γυρναει πισω.Τωρα ειτε θα δωσεις χρηματα για νικελ ειτε για να στις βγαλουν.Οποτε κρατα το λιγο ετσι,και βλεπεις.Εκτος εαν πλεον σε χαλαει τοσο πολυ να μπαινεις στο αμαξι οποτε θεωρω πανω στο τεταρτο που εκανες βολτα θα επρεπε να πηγαινες πισω να τις βγαλεις...
Έπεσε το μάτι μου στα ποστς που αφορούν τις μεμβράνες του Βασίλη και λέω τι θα δω κανα έκτρωμα.
Ρε Βασίλη θα μας μουρλάΝεις;; Μια χαρά είναι το αμάξι. Ούτε πλαισια ουτε γρίλλιες, κοίτα μην αλλάξεις τίποτα.
Θα το καταλάβεις και θα το εκτιμήσεις τώρα που είναι καλοκαίρι ότι είναι μια χαρά. Αν εσένα δεν σου πολυγεμίζουν στο μάτι είναι διότι δεν τις έχεις συνηθίσει. Σε μια εβδομάδα θα το έχεις ξεχάσει - μη σου πω θα το γουστάρεις κιόλας περισσότερο από πριν!