Τίποτα!thumb
Καλό θα ήταν να ενημερωθούν και τυχόν άλλοι φίλοι μέσα εδώ που τους απασχολεί το ίδιο θέμα!
Να πάνε όσο ακόμα έχει απόθεμα!thumb
Printable View
Τίποτα!thumb
Καλό θα ήταν να ενημερωθούν και τυχόν άλλοι φίλοι μέσα εδώ που τους απασχολεί το ίδιο θέμα!
Να πάνε όσο ακόμα έχει απόθεμα!thumb
Σημερα εκλεισα ραντεβου για αλλαγη στον Σπανο Βουλιαγμενης!
Εχει στοκ ανταλλακτικα μου ειπε αλλα οχι πολλα! Οποτε σπευσατε οσοι ειναι για αλλαγη!
Σήμερα πέρασα από Σπανό Βουλιαγμένης,με το αυτοκίνητο.για να ρωτήσω.Με την άδεια είδε ότι ήμουν στην ανάκληση και με ρώτησε ο άνθρωπος αν έχω λίγο χρόνο στη διάθεσή μου να το κάνουμε εκείνη την στιγμή.Περίμενα να τελειώσει ένα άλλο e46 που του άλλαζαν και εκείνου αερόσακο και μετά φτιάξανε το δικό μου.¨Εβγαλαν τον παλιό, άνοιγμα καπό, φωτό ο νέος αερόσακος με τον αριθμό πλαισίου,αλλαγή, εγώ έβαλα μια υπογραφή στο τέλος και αυτό ήταν.Αν και είχαν δουλειά με εξυπηρέτησαν άμεσα. Ο υπεύθυνος του service είπε πως έχει λίγα τεμάχια ακόμα.
Ήταν η δεύτερη φορά που επισκέφτηκα τον Σπανό στη Βουλιαγμένης (η πρώτη ήταν όταν ήθελα να ελέγξω το αυτοκίνητο που τελικά αγόρασα) και διαπίστωσα ότι είναι πολύ εξυπηρετικοί ανεξάρτητα αν θα αφήσεις λεφτά ή αν έχουν δουλειά.Εγώ χτες πήγα για το παγούρι και ο υπεύθυνος από μόνος του (εγώ δεν ανέφερα τπτ για αερόσακους κλπ) μου είπε να τσεκάρει για τον αερόσακο. Άλλος θα μπορούσε να κάνει τον κινέζο, να φτιάξει το παγουράκι και άντε γεια! Πραγματικοί επαγγελματίες!:up:
Eτσι ακριβως ! Γενικα καμια σχεση με τα κεντρικα και δεν ξερω το γιατι!
Επειδη τυγχανει ο ενας μηχανικος μεσα να ναι φιλος μου, εχω παει αρκετες φορες για ψυλου πηδημα χωρις καποιο κοστος και παντα με εξυπηρετουν!
edit: Βγαζουν και φωτο τον αεροσακο διπλα στο πλαισιοthumb
Σήμερα πήγα στο ΣΠΑΝΌ στην Αμφιθέας, είναι και το δικό μου για αλλαγή αλλά δεν είχαν και μου είπαν να πάρω τηλέφωνο κατά τις 10 Απριλίου... thumb
Εμενα απο τον Σπανο στην Γλυφαδα μου ειπαν οτι υπαρχει ανακληση εκτος απο τον αεροσακκο και για πορτα...χωρις να γνωριζει λεπτομερειες ,περιμενει την αναλυτικη τεχνικη οδηγια απο την BMW για να με φωναξει.
Τι στο καλο θα μου βαλουν lambo-style???:mpaks:
Πόρτα????
Μήπως αερόσακο πόρτας Γιώργο?
Περιμένουμε ενημέρωσηthumb
Πήγα σήμερα στον ΣΠΑΝΌ στην Βουλιαγμένης και πράγματι εκεί οι υπάλληλοι είναι ευγενικοί και πολύ εξυπηρετικοί. Χρόνια είχα να δω τέτοιο επαγγελματισμό στην χώρα μας. Με καλοδέχτηκαν με χαμόγελο (η κοπελιά στο 1ο υπόγειο) Και αφού συνεννοηθήκαμε (γιατί θα λείπω) μου έκλεισε ραντεβού την Τρίτη 10-02-2015 Στις 10.00πμ. Ενώ στον άλλο στην Αμφιθέας με έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια όπως σας είπα εχθές. Όποιος θέλει ας έρθει να πιούμε καφεδάκι και να μου κάνει παρέα. Σας περιμένω... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Βλέπω να σχηματίζεται ουρά χιλιομέτρων από μέλη του φόρουμ στον Σπανό στη Βουλιαγμένης εξαιτίας μου :th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Εγω εκλεισα στον Νταγκουνακη την Παρασκευη,παρτε τηλεφωνο αν βολευει βορεια προαστια.
Μ.Δευτερα πηρα τηλ. στο Σπανο Βουλιαγμενης γιατι δεν με καλεσαν ποτε, Μ.Πεμπτη τον εβαλαν. 20-30 λεπτα περιμενα.
Η εξυπηρετηση τους ειναι φανταστικη. Αν δεν ειχαν premium εργατοωρες στις εργασιες τους θα πηγαινα εκει. Για αμαξια χωρις εγγυηση, 1.5 φορα πανω στη καθε εργασια, δεν αξιζει.
Σπανος.....ναι premium εξυπηρέτηση ειδικα στα μεταχειρισμενα που εχει στην Συγγρού.
Σήμερα το πήγα για αντικατάσταση αερόσακου συνοδηγού, εδώ στην Γερμανία.
Το ωραίο είναι ότι μου έστειλαν χαρτί και ας ήμουν τρίτο χέρι, μου το έπλυναν και από πάνω μέσα έξω κουφέτο το έκαναν.
Ποιο είναι το κόστος, αλήθεια?
εγω πηρα και με κανονισανε στις 5 του μηνα
www.alphadigital.gr
Μου ήθρε σήμερα επιστολή από BMW Hellas ότι το αυτοκίνητο είναι μέσα στην ανάκληση για τον εν λόγω αερόσακο. Αύριο θα πάρω τηλέφωνο για ραντεβού.
Μπράβο στέλνουν και επιστολές? Toyota γίναμε χαχαχα!
Άσχετο, πολύ ωραίο χρώμα το αμάξι σου thumb
Να'σαι καλά! Steel Blue Metallic thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/images/.../tKfzDvU-1.jpg
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που ξέρετε θέλω να πάρω ένα μετ/σμένο bmw e 46 τι να προσέξω?? αξίζει η να το αφήσω καλύτερα???
Καλημερα. Το δεκεμβριο πηγα στον Αδαμίδη στη θεσσαλονίκη για αλλαγη του αεροσακου. Μιλησαμε στο τηλεφωνο και τους εδωσα το πλαισιο το οποιο ηταν στην ανακληση. Μια ωρα δουλεια ειναι.
Οσον αφορα το λαμπακι στο ταμπλο δεν χρειαζειται αλλαγη η μεμβρανη στο καθισμα. Απλα πρεπει να συνδεθει σε καποιο διαγνωστικο και να σβησει τη βλαβη. Ετσι και στο δικο μου η ιδια απαντηση για το λαμπακι.
Εχω διαγνωστικο της autocom το οποιο το συνδεσα πριν αλλαξω τον αεροσακο και ειχα σβησει τη βλαβη, ομως ξαναεμφανιστηκε και δεν εσβηνε.
Οταν εγινε η αλλαγη του αεροσακου συνεχισε να αναβει και ετσι εβαλα παλι το διαγνωστικο το οποιο μου ελεγε διαφορετικα τη βλαβη. Ετσι εκανα διαγραφη της βλαβης και το λαμπακι δεν ξαναναψε ποτε. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ.
Άλλαξα χθες το πρόβλημα έγκειται στο αεριο το οποιο αντί να είναι 6γρ είναι 4.8 και δεν ανοίγει πλήρως ο αερόσακος,προσεχώς έρχεται και για του οδηγού!
θα εχουμε καποια ενημέρωση;
Στο δικο μου το εσβησα μετα την αλλαγη του αεροσακου και δεν ξαναναψε.
Τωρα οι υπολοιποι που τον εχουν αλλαξει δεν ξερω αν το εχουν συνδεσει σε καποιο διαγνωστικο για να δουν αν θα σβησει.
Στη δικη μου περιπτωση εσβησε. Δεν ειναι κατι δυσκολο να το κανει ο καθενας σε επομενο service που θα κανει πριν αλλαξει τον αισθητηρα στο καθισμα.
Κάπου τα εχεις μπερδέψει .
Δεν εχει καμία σχέση η αλλαγή αερόσακου με τον αισθητήρα κατάληψης θέσης.
Αμα άναψε το λάμπακι και δείχνει το διαγνωστικό οτι φταίει ο αισθητήρας τον αλλάζεις.
Αμα άναψε το λαμπάκι και εσυ διεγραψες την βλάβη για να μην βλέπεις το λαμπάκι δεν σημαινει οτι το προβλημα λύθηκε..
Συνεχίζεις να εχεις προβλημα με τον αισθητήρα
Δε διάβασα όλη τη συζήτηση, απλά έχω να πω οτι από τη στιγμή που αφαιρείς το καλώδιο από οποιοδήποτε αερόσακο, όταν το ξανασυνδέσεις ανάβει το λαμπάκι του αερόσακου στο ταμπλό. Χρειάζεται να το συνδέσεις σε διαγνωστικό για να σβήσει. Ανάβει διότι όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αφαιρέθηκε το καλώδιο και ξανασυνδεθηκε.
Ξαναλεω λοιπον οτι πριν αλλαξω τον αεροσακο εσβησα τη βλαβη μια φορα, εμφανιστηκε παλι και πλεον δεν εσβηνε.
Οταν αλλαξα τον αεροσακο εβγαζε αλλο σφαλμα το οποιο αφορουσε τον αεροσακο. Πριν την αλλαγη του ελεγε για τον αισθητηρα καταληψης, μετα κατι για τον αεροσακο και ετσι τον διεγραψα και δεν ξαναναψε το λαμπακι. Αν ηταν απο τον αισθητηρα καταληψης παλι θα αναβε και δεν θα εσβηνε.
Δεν εβγαλε ξανα σφαλμα.αν υπηρχε καποιο προβλημα θα το εβγαζε ξανα.
Κάνεις λάθος εδώ, τουλάχιστον στο Ε36, δεν έχει 1 μήνα που χρειάστηκε να κάνω κάτι στο διακόπτη της μίζας και έβγαλα τιμόνι και αερόσακο. Και να φανταστείς είχα αφαιρέσει και τον πόλο της μπαταρίας. όταν τα ξανασύνδεσα (δεν είχα γυρίσει καθόλου διακόπτη μέχρι τότε) το λαμπάκι στο check που κάνει πριν την εκκίνηση του αυτοκινήτου παρέμεινε αναμμένο.
Εχω βγάλει παρά πολλα τιμόνια καθίσματα πλευρικούς κλπ αερόσακους.ΠΟΤΕ δεν άναψε λαμπάκι αν δεν ανοίξω διακόπτη.κατι άλλο κάνατε και αφου κατι εκανες στον διακόπτη της μίζας προφανώς έδωσες ρεύμα καταλαθος και άναψε το τσεκ.εξαλλου με κλειστό διακόπτη δεν εχει λογική να ανάψει τσεκ αφου το αυτοκίνητο δεν κανει έλεγχο τις μονάδες
συμφωνώ σε αυτό που λες, έχει λογική, αλλά σου λέω τι έγινε. δεν έκανα κάτι τραγικό, έβγαλα τον πύρο που κλειδώνει το τιμόνι γιατί έσπασε και δεν ξεκλείδωνε το τιμόνι. σε όλη τη διάρκεια ο πόλος της μπαταρίας ήταν βγαλμένος, οπότε δεν υπήρχε ρεύμα για να δώσω, έστω και κατά λάθος. όταν διάβασα στο manual για το λαμπάκι του αερόσακου, το να αποσυνδεθεί το καλώδιο και να ξανασυνδεθεί το έδινε σαν πιθανή αιτία.