Εγω ετσι σκεφτηκα προσωπικα, οσοι βαζουν alu σιγουρα δεν ειναι εγκληματιες αλλα δεν μπορω να καταλαβω την μανια να μην φαινεται τιποτα απο μεσα, χρυσο εχουμε μεσα στο αμαξι?Πιστευω οτι δεν ειναι κακο να φαινεσαι ο καθενας βαζει οτι θελει βεβαια.
Printable View
Ειναι πολλα τα + του να μη φαινεται σχεδον τιποτα μεσα. Διακριτικοτητα, παρκαρεις σε σκοτεινα σημεια και αφηνεις ενα τσαντακι στο πατακι χωρις να φαινεται, δεν σου κορναρει ο καθε μ@λακας στο φαναρι μολις αναψει πρασινο γιατι δεν ξερει ποιος και πως ειναι αυτος που θα βγει απο μεσα κ.α
Κανεις δεν θα σας πει μαφιοζο επειδη βαλατε φιμε, βαλτε ο,τι γουσταρετε :thumbsup:
Μερα.. νυχτα δεν χρειαζεται να ανεβασω :th_Laie_67-1:
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...2&d=1368367454
Εβαλα τις Alu light πριν 3 χρονια συμφωνα και με τη γνωμη του πωλητη μιας και ηθελα να λυσω το θεμα με την υπερβολικη θερμοκρασια του εσωτερικου τα καλοκαιρια λογω δερματινων καθισματων + οτι το εσωτερικο ειναι μπεζ και εαν εβαζα την titanium δεν θα ειχε μεγαλη διαφορα ειδικα την ημερα.Την ημερα ειναι μια χαρα για τα γουστα μου, το βραδυ ομως ειναι αρκετα σκουρες και εαν θα ξαναεβαζα θα ηταν alu light πισω και τη titanium στα μπροστινα παραθυρα.Προσωπικα το θεωρω οτι καλυτερο τον συνδυασμο αυτο ανεξαιρετως τον χρωματισμο εσωτερικου-εξωτερικου.
Eυχαριστώ Φάνη αν και το λογικό ήταν απλά να κοιτάξω στο garage
σου αλλά που μυαλό :whistle:
Εμένα κύριοι πάντως μου είπαν για alu dark και όχι για alu light
Με λίγα λόγια η βαθμίδα πάει ως εξής :
titanium-alu dark- dark ( πίσσα )
ΥΓ μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος
πως alu dark είναι τώρα και όχι alu light. Φοβάμαι μην είναι
πιο σκούρο από αυτο που βλέπω, σε περίπτωση που δεν κάνω λάθος
ολο το αμαξι 95 ευρω
https://www.deals365.gr/deal.php?id=2657&aff=24
Δεν ειναι κατι δυσκολο τα πατας με το δαχτυλο...
Καλοριζικες..θα τιs καταευχαριστηθεις τον πρώτο καιρό και θα τις εκτιμήσεις τις θερμές ημέρες του καλοκαιριού από την απόδοση του κλιματισμού.Τις πρώτες ημέρες θέλει ήλιο ετσι ώστε να στεγνωσουν καλα.Εμενα μου είχε πει να πάω την άλλη ημέρα από το κατάστημα έτσι ώστε να μου πατήσει τα πλαινα των πίσω παραθύρων στα οποία συσσωρευεται αέρας και κάνει τα λεγόμενα <<μπιμπικια>>.Μπορεις να το κανεις και μόνο σου με τη βοήθεια μιας κάρτας σκληρης.
Να σαι καλά Βασίλη-Μάρκο .... δυστυχώς είχε συννεφιά σήμερα εδω, γι αυτό
δεν πρόλαβαν τα παιδιά, να ολοκληρώσουν τα πλαινά ... τώρα με το στέγνωμα,
θα δέσει ... βασικά ήδη άλλο αμάξι έγινε ... καμιά σχέση με το διαφανές
που μόνο sport δεν θύμιζε
Αλλη μια, alu light.
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...1&d=1368454736
Πρεπει να ανοιξουμε ενα νεο θεμα με φωτο απο φυμε!!!
Εγώ ντρέπομαι ... μόνο με pilot βγαίνω φώτο να νιώθω σιγουριά :thumbsup:
Να και οι φωτο που ειχα πει.Στην τελευταια φωτο οπως θα δειτε μου χαραξαν το πισω παραθυρω οταν παιρνανε τα μετρα ,γνωριζεται αν υπαρχει τροπος να το καλυψω?
Φιλε Γιώργο δυστυχώς εκει κάνανε μα....... χάραξαν το τζάμι με την φαλτσέτα οταν κόβανε την μεμβράνη:thumbsdown:
ΔΕΝ μπορείς να κάνεις τιποτα...
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τους το σπασεις στο κεφαλι και να παρεις τα λεφτα απο τη θραυση κρυσταλλων. Σε ποιον το πηγες?
Πολυ απλα θα κανει το κολπο με την θραυση ...
(Φανη ολο ιδέες εισαι!!!!!)
Να πας να του το δειξεις, δεν ειναι ******ς ισως παραδεχτει το λαθος τους. Η ζημια εγινε απο αυτους οταν επαιρναν τα μετρα, ετσι φαινεται απο τις φωτο τουλαχιστον. Λιγο πιο πισω και πανω απο τον Ιβαν εχει carglass, κανονιστε μεταξυ σας ποιος θα καλυψει τη ζημια. Κανονικα πρεπει αυτοι, αλλιως σπαστο γιατι σου εκλεψαν ενα τσαντακι που ειχες ξεχασει στο αμαξι, και δεν το ξερεις :th_Laie_67-1:
Το δικό μου απότελεσμα ...
Βy the way τι παρκαρισματάρα έκανα :thumbsup:
Για alu light δεν φαίνονται πολύ μαύρα???
Οκ φίλε και πάλι ευχαριστώ,άρα μες την εβδομάδα πάω για alu light και θα σας πω απόψεις μετά!!!
Εγώ φιλαράκο για titanium πήγαινα ... θέλω το αμάξι να φαίνεται
όσο πιο πολιτικό γίνεται, ακόμα και στα ρούχα κλασικά ντύνομαι
Μόλις το δεις το alu light να κάθεται στο αμάξι σου, θα πεις καλά
έκανα ... και μένα τα παιδιά από το forum μου αλλάξαν γνώμη
Ο fanis και ο Μάρκος για την ακρίβεια
Ανυπομονώ να τις βάλω,πάντως ένα πράγμα που χαίρομαι σε αυτό το forum είναι ότι το 90% τον ατόμων εδώ είναι άτομα τα οποία και βοηθάνε και συμβουλεύουν κάποιον που δεν γνωρίζει,χωρίς ειρωνεία κτλ....σπέσιαλ thanks και από εμένα στον Μάρκο...
Αυτες τις ξερει κανεις?Τις εχετε τοποθετησει?
https://www.groupon.gr/deals/larisa/...ction/21891915
:think: