Μην φοβάσαι βρήκε γαμπρό η άλλη :whistle:...δεν θα την φέρω :th_Laie_67-1:
Printable View
Κλεισμενος μεσα στο σπιτι για long long time δεν εχω και πολλες προτασεις.Οποτε το μπαλακι το πεταω σε σας που γνωριζετε καλυτερα την πιατσα απο μενα.
Ρε παιδια,θελετε να παμε Χρυσο Τζακι?
Υ.Γ. Εκει που εισαι ημουνα και 'κει που ειμαι ΘΑ ΡΘΕΙΣ!!!!! :whistle:
Οχι ρε,αυτο που λες ειναι το Τζακι.
Το Χρυσο Τζακι ειναι ο παλιος Καλαμωνας (θα ξερει ο Αρης) πανω στην εθνικη.
Και που ξερεις,το κοριτσι πανω στην απελπισια του μπορει να ζητησε βοηθεια απο το forum μας :th_Laie_67-1:
Σας χαιρετω να παω να πιω ενα φραπεδακι στην πλατεια και θα τα ξαναπουμε μεσημερακι!
Γειτονακι ειναι ρε?Δεν την ξερω την κοπελα αλλα αφου εισαι τοσο καλο παιδι οσο λες τοτε...
https://www.youtube.com/watch?v=KhLA...?v=KhLAyZMRaLM
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Κανόνισε να αρχίσεις το δούλεμα όταν μας δεις....:whistle:
Οχι ρε,το πολλυ-πολλυ να αρχισω να ευχομαι στην υγεια των ελευθερων και η ωρα η καλη,να λεω ιστοριες απο τη μερα του γαμου μου,να υποσχομαι κουμπαριες σε μελλονυμφους και πανω στο τσακιρ κεφι να ζητησω απο την ορχηστρα να παιξει το "ωραια που 'ναι η νυφη μας" :whistle::whistle:
Ε εντάξει στον Μήτσο θα αναφέρεσαι.... τόσα χρόνια το έχει το κορίτσι... γλύτωσα !!
Any way,για να σοβαρευτουμε (μη φαμε και κανενα ban απο τον Αρη) :whistle: πειτε μου αν θελετε μιας και ειμαι διπλα να παω να ρωτησω τιμες,μενου και οτι αλλο και αποφασιζουμε.Αντε,προτεινε τε και σεις τπτ ρε παιδια.
Εγώ για όλα μέσα είμαι...
Ok,περιμενω μεχρι το βραδυ μηπως υπαρξει και καμια αλλη προταση και αν οχι αυριο παω να το οργανωσω...και τρωω ban απο την επομενη της συναντησης :th_Laie_67-1:
Μαλλον θα με ανεχτητε και μενα, σολο πλεον...
Μονο δωστε στιγμα ακριβως, για να ξερω που να ερθω.
Φυσικα με GPS, αφου ειμαι απο το διπλανο χωριο και δεν ξερω τα κατατοπια εκει...
Λοιπον παιδια,πηρα τηλ. στο Χρυσο Τζακι και μου ειπε οτι το κεμπαπ (χοιρινο,προβειο,αρνισιο) κοστιζει 23 ευρω/kg και για δεκα-δεκαπεντε ατομα θα μας βγει περιπου στα 12-14 ευρω ανα ατομο.Το μαγαζι εχει ορχηστρα και μεχρι την Τεταρτη να παρω τηλ για να οριστικοποιησω την κρατηση και τα ατομα.Δεν εδωσα καμια υποσχεση οτι το τραπεζι θα γινει εκει μεχρι να παρω το ok απο ολους σας. thumb
Νιομιζω πως οι σαλατες ειναι μεσα.Τα ποτα,αν διαλεξουμε ακριβα κρασια και γουστα ε ενταξει,δεν μπορει να στο ενσωματωσει στην τιμη.
Για κρασια μη σκας,θα πιουμε Καριπιδη!!!:thumbsup:
Πλακα κανω,δεν θα επιβαρυνουμε συνεχεια τον Μιχαλη!!!...ασε που δεν ειναι 100% σιγουρος οτι θα ερθει.
Μπορουμε ομως να παραγγειλουμε εναν "παπα" χυμα λευκο,δοκιμαζουμε και βλεπουμε!!!!...αν εχουμε τον Μιχαλη στην παρεα, θα βαλουμε αυτον να δοκιμασει!!!:thumbsup:
Οκ απο εμενα για Σαββατο και "Χρυσο Τζακι".thumb
ΥΣ ...εναν καφε στο Μικελ στην ΠΕΟ,οποιος θελει και μπορει,κατα τις 19:00 ,μπορουμε να τον πιουμε παρεα.
Μαλλον μεσα σε ολα ;)
Ωπα τι γίνεται εδώ και δεν πήρα χαμπάρι?
Έλα να γίνω κι εγώ σιγά σιγά ενεργό μέλος... Βάλτε κι εμένα στη λίστα και κατα 99% θα έρθει και η κοπελιά δηλαδή υπολογίστε 2 άτομα...
Πείτε μου μέρος και ώρα συνάντησης για το Σάββατο.....thumb
σου παραθετω και μια φωτο απο προηγουμενη συναντηση,να μας αναγνωρισεις,σε περιπτωση που δεν ξερεις καποιον:
https://i797.photobucket.com/albums/...t/DSC01359.jpg
εδω το θρεντ απο την προηγουμενη συναντηση,οπου θα δεις και πιο πολλες φωτο:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=16133
Oι μεχρι στιγμης συμμετοχες:
1.aristent +1
2.strof
3.dimimav +1
4.Christos 330
5.Andri +1
6.GanKostas-E90 +3
7.dafidack +1
8.Μιχάλης
10.nikospat
11.nfot
12.HLIAS - E36 coupe +1
14.
15.
16.
με μεγαλη μας χαρα, να γνωρισουμε και απο κοντα, τα νεα μελη μας,τον Νικο(nikospat)και τον Ηλια(HLIAS - E36 coupe) :original:
:warriorsmiley:
ΥΣ...θεωρω οτι "σχεδον" εχουμε καταληξει για την ημερα(Σαββατο) και την ταβερνα (Χρυσο Τζακι) thumb
Οποτε και το τραπεζι της κρατησης αν μετρησα σωστα πρεπει να ειναι για 20+- ατομα?