O sparos o πονηρος λεει οτι ειχε πετυχει μια φορα και εκαιγε λαδι...
Επειδη και εγω το ψιλοχαζευα μαλλον με σνομπαριζε το κωλοπαιδι.
Φαινεται μερακληδικο παντως
Printable View
O sparos o πονηρος λεει οτι ειχε πετυχει μια φορα και εκαιγε λαδι...
Επειδη και εγω το ψιλοχαζευα μαλλον με σνομπαριζε το κωλοπαιδι.
Φαινεται μερακληδικο παντως
Stick to the S62!!!
Γιατρε εδω εισαι :original:
https://www.youtube.com/watch?v=XiiFxJkH9IA
Δεν θα ασχολιομουνα στη θεση σου με το συγκεκριμενο μοτερ.
Νομιζω οτι με το 286 με ενα καλο turbo kit με πολλες επιλογες ανταλλακτικων απο αλλα τουρμπατα αυτοκινητα ειναι το ιδανικο.Απο ζυγισμα,ιπποδυναμη κτλ-κτλ.
Ο ηχος τουρμπατος εξακυλινδρου ειναι αξεπεραστος.
Δεν θα αλλαζα το μοτερ σου,οχι ξεκαθαρα.
Εχεις τον ''σκυλο'' τον ιδιο οσο αναφορα το σασμαν (5-ταχυτο 286) και το μοτερ εχει δειξει την αξιοπιστια του παρα πολλα χρονια τωρα.
Τουρμπισε το ιδιο και με ευχαριστεις αργοτερα!
και σκεψου οτι αυτο το μοτερ και του Βουδουρη δεν δουλεψανε ποτε σωστα με τις μαλακιες τους αγραφους. Ασε που του Μακη του εσπασαν 2 μοτερ "οι επαγγελματιες του χωρου". S62 με την stock ecu και δεν θα εχεις το παραμικρο θεμα. Θα δουλευει τελειως μαμα και θα το βαζεις και στο διαγνωστικο. Δεν μου αρεσουν τα turbo οσο τα ατμοσφαιρικα θερια.
Φοβάμαι ότι στο τούρμπισμα του δικού μου,το μοτέρ θα παραδώσει κάποια στιγμή με το ανάλογο κόστος.
Στα μείων και το κόστος για το τούρμπισμα που πιστεύω θα πάει άνετα 5000 ευρώ.
Βρήκα σε νορμάλ τιμή v10 m5 e60!!
Τι προβλήματα θα αντιμετωτίσω??
Χμμμ λιωσιμο ελαστικων σε χρονο dt
Αντε βαλτο και δωσε μου το μοτερ σου σε προνομιακη τιμη και με απλετο πληθος δοσεων χαχαχα
βρηκα κατι σχετικα θρεντ στο εξωτερικο,αλλα δεν λενε και πολλες λεπτομερειες.... :@
https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=581747
O εγκεφαλος ερχεται κομπλε μετα με σχεδιο/τυφλοσούρτη ακομα και ενας ασχετος τα κανει. Το θεμα ειναι το κοστος για το σπασιμο. Αμα πας με αγραφο κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχεις Vanos, sport button, οποτε δεν θα εχεις την αναλογη αποδοση, δεν θα εχεις γραμμικότητα και μετα απο λιγο θα σπασεις το μοτερ
Για το vanos, δεν γνωριζω σιγουρα, για επιπροσθετες λειτοθργιες διαχειρησης, ειχε παρει το αυτι μου πως εχει κυκλοφορησει ξεχωριστη μοναδα με δικο της "εγγεφαλακι", η οποια παιρνει πληροφοριες απο τον εγγεφαλο για την λειτουργια του μοτερ κανει adaption και ο οδηγος μπορει να εχει π.χ sport button" μεσω αυτης της μοναδας μεσα στην καμπινα.. Βεβαια δεν γνωριζω ουτε το κοστος για κατι τετοιο ουτε αν υπαρχει καποιος εδω να τοποθετησει τετοιο πραγμα.. Γραμμικοτητα παντως σιγουρα δεν θα εχει το μοτερ... τουλαχιστον με τον ΟΕΜ τροπο....
To μοτερ οπως λεω με τον "μαμα εγκεφαλο" θα δουλευει οπως θα δουλευε πανω στην φαλαινα. Θα δουλευουν ολα και σωστα. Μονο με τον δικο του εγκεφαλο και οχι με ξεχωριστους/παραλληλους και αλλα τετοια. Απλα ειναι απαγορευτικο το κοστος για τον S85. Για τον S62 το κοστος ειναι νορμαλ.
Ναι, καταλαβα τι λες και λεω ακριβως το ιδιο πραγμα... απλα δεν εχω ξαψει καθολου τι γινεται με τον S85 και δεν εχω αποψη.. Αλλα το ιδιο πραγμα λεμε..
Μ67D44
https://i.ebayimg.com/t/Motor-BMW-74...nbCs!~~_35.JPG
thanks, bye
Tι σημαινει ''σπασιμο'' εγκεφαλου?
Έχω βρει μοτέρ,σασμαν μ3ε92,εγκέφαλο,πλεξουδα και με το κλειδι.
Τι άλλο χρειάζεται;
Βρήκα να δώσω και το μοτέρ μου οπότε..
Ο s62 πάλι θα στοιχίσει τα ίδια χρήματα απο ότι έχω βρει.
Δεν αξίζει να βάλω v10??
Αν είναι καλο το v10 δεν βλέπω κάποιο λόγο να πάω σε v8.
σπασιμο ειναι να καταργηθουν ολες οι μαλακισμενες αισθητηρες του εγκεφαλου πχ ΑΒS κλπ ωστε να μην παιρνει "λαθος" εντολη και μπαινε σε safe mode. To μονο θεμα με το S85 ειναι το κοστος για τον εγκεφαλο. Ειναι ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Αμα αντεχεις πας για S85 τοτε και εισαι μια χαρα.
E τοτε νομιζω δε χρειαζεται ''σπασιμο''
Αφου ειναι αγωνιστικο.
Απλα αφηνει πανω το dsc με συνδεμενους τους αισθητηρες ταχυτητας τροχων.
Αυτη τη στιγμη στο δικο μου βαζω οτιδηποτε χωρις ξεκλειδωμα αν καταλαβα καλα...
για τον s62 και το "σπασιμο" υπάρχει και πιο φτηνή λύση απο τις τιμές που αναφέρθηκαν.
https://www.awron-shop.de/motorelekt...oftware?c=1209
με vanos elimination και dsc deactivation...
βέβαια δεν ξέρω τι και πως με τους συγκεκριμένους και το πόσο καλή δουλειά κάνουν, απλά πρίν καιρό είχα δει την σελίδα τους και την είχα κρατήσει.
για όποιον ενδιαφέρεται λοιπόν, ας κάνει και μια ερώτηση εδώ, μιας και το κόστος είναι σχεδόν στην μέση. βέβαια ότι κοστίζει μισά λεφτά συνήθως δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά μια ερώτηση δεν βλάπτει νομίζω...
https://www.awron-shop.de/bmw-motore...5c1dc3b818032a
για σένα λούγκρα...
η awron εφτιαξε και το Ε30 Μ3 με το V10 του Αυστριακου αλλα το αμαξι ειναι κοντα στα 430 και οχι στα 510 που θα επρεπε να ειναι
Αυτός είναι ο καλός.
Ο TU, (technical update) δίνει πιό πολλά άλογα αλλά είναι πειραγμένος για ρύπους και δεν έχει την κλωΤΣά που βαράει αυτός.
Ιδιο πράμα είναι πάντως, αυτοί παίζουν στα 3/4 χιλιάρικα και υπάρχουν σοφτγουερ που τους απογειώνουν.
Ντιζελάρα σε ντριφτ, εβδομήντα κιλά ροπή.....
μια ταχύτητα θα χρειάζεται μόνο....
είπα ότι δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε και το αν είναι καλοί, απλά έτυχε να το βρώ κάποια στιγμή και κράτησα την σελίδα τους...
όπως το λές πάντως, αν έχουν βγάλει τον ν10 77 άλογα κάτω απ'ότι σε στοκ μορφή, μιλάμε για αποτυχία τρελή...
εκτός και αν κάνανε detune on purpose για την συγκεκριμένη καρότσα του Ε30, που και με 430 άλογα πετάει και σκίζει, ενώ παράλληλα το μοτέρ θα δουλεύει και πιο χαμηλά και όχι τόσο πουσαρισμένα.
γενικώς δεν γνωρίζω, όπως είπα έτυχε να έχω την σελίδα τους...
δώσε ένα λίνκ απο αυτόν που λές να έχουμε και κάναν άλλο ρεσυ.
Να διευκρινίσω ότι μοτερ έχω βρει μ5 ε60 και σασμαν χειροκίνητο από μ3 ε92.
έτσιβ ταιριάζουν μου είπε αυτός με το μοτέρ και το επιβεβαιώνει και ο τσαφ
koko drachma το μοτόριε???
Συνεργατης του απο Γερμανια φτιαχνει τους εγκεφαλους. Ο Σταυρος με τον ηλεκτρολογο του κανει την τοποθετηση.
λογικά με οδηγία του ξένου δουλεύουν οι δικοί μας, γιατί δύσκολα να μην δίνει οδηγία - σχεδιάγραμμα στα ηλεκτρολογικά και στις πλεξούδες απο την στιγμή που καταργεί βασικές μονάδες του μοτέρ.
τες πα...θενκσ τσαφ για την πληροφορία ρε.