ωραία και τα 2 αλλα μου πέφτουν λίγο μακριά για να μπορέσω να τα δω!!!
είναι και δικία μου φιλοσοφία αυτή...απο την άλλη δεν έχω να χάσω κάτι να πάω να το δω απο κοντά...
Printable View
Ουτε εμενα μαρεσουν τα καγκουριλικια. Οσο για τα χιλιομετρα αν το εχει εμπορος 99% μη σου πω 100% εχει κατεβασμενα χιλιομετρα αυτη ειναι η δουλεια τους μη κοροιδευομαστε και το βιβλιο σερβις και αυτο μπορει ψευτικο να ναι , με 50 ευρω σου φερνω βιβλιαρακι με σφραγιδες κανονικα. Γνωμη μου ειναι να παρεις απο χερι αμαξι και φυσικα να το ελεγξεις σε φανοποιο και μηχανικο.
αν το αυτοκίνητο μπεί σε εγκέφαλο αντιπροσωπείας δεν φαίνονται τα πραγματικά χλμ??
Όχι thumb
Κυκλοφορούν τα πάντα...Γυρισμένα χιλιόμετρα σε συνδιασμό με πλαστά service books...Δεν γίνεται να το δεις εκτός και αν έχουν κάνει προχειροδουλειά (που δεν πρόκειται)
Μην το ψάχνεις.Βρες κάποιο που να είναι πένα απο φανοποιία (να μην έχει ατυχήματα) και να σε καλύπτει και τα χιλιόμετρα ξέχνα τα thumb
τα bmw δεν ειναι αυτοκινητα που μετα τα 100.000χλμ πεθαινουν, εφοσον εχει γινει σωστη συντηρηση.η σωστη συντηρηση να σε απασχολει.προτιμω ενα αυτοκινητο με 130.000χλμ με αλλαγες λιπαντικων και αναλωσιμων καθε 10.000χλμ με επωνυμα λιπαντικα παρα ενα με 70.000χλμ που τα εχει αλλαξει 3 φορες και κανει εκπτωσεις στην συντηρηση.αυτοκινητα με εξτρα μην τα αποριπτεις αμεσως ,καθως δεν σημαινει απαραιτητα οτι ο ιδιοκτητης ειναι σιδεροφαγος.στη θεση σου θα προτιμουσα ενα καλοσυνυηρημενο αυτοκινητο με εξτρα ,γιατι με δεδομενες τις οικονομικες συνθηκες που επικρατουν θα δυσκολευτεις Η δεν θα μπορεσεις να τα βαλεις εκ των υστερων λογω κοστους
Eμενα παντως απο αυτα που ειδα μου αρεσε το πρωτο το μαυρο...δειχνει καλο και προσεγμενο και επειδη ετυχε καποιο διαστημα δυο μηνων να εχω ενα (μου το αφησανε επειδη εχω γκαραζ ετσι για να το βαζω μπροστα να το δουλευω λιγο και τελικα σταματησα να βαζω μπροστα το δικο μου:th_Laie_67-1:)στη βολτα το αυτοκινητο ειναι αθορυβο τελειως...σβελτο..στριβει κιολας...βενζινη τωρα δεν ειχα κατσει να κοιταξω μιας και τοτε που μου το ειχε αφησει ηταν ακομη στο 1¤/lit.αλλα δεν εκαιγε γενικα..και απο τι μου εχει πει αυτος που το εχει δεν του χει βγαλει το παραμικρο προβλημα..οτι και να παρεις παντως ψαξτο καλα!!!δεν ειναι εποχη να πληρωνεις ζημιες!
Φιλε μου δες και αυτο που εχει και ωραιο χρωμα thumb
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3151844/
Και αυτο δειχνει να ειναι πενα!!με λιγα χιλιομετρα!ωραιο χρωμα που δεν λερωνει στα πρωτα 100μετρα...και καινουριο μοντελο...κανονισε να το δεις και απο κοντα να δεις τι παιζει..
καλημέρα στην παρέα... Διαβάζω αρκετά χρόνια forums και πραγματικά δεν έχω ξαναβρει τόσους πρόθυμους ανθρώπους να βοηθήσουν. και το τελευταίο που μου δείξατε είναι super.. θα το βάλω στην λίστα μου.. μήπως γνωρίζετε και κανένα καλό συνεργείο με μηχανικό που να είναι γνώστης του αυτοκινήτου ή μηπως είναι καλύτερο να το πάω σε αντιπροσωπεία ??