Ζάχο 330 δεν έχεις κάνει το δικό σου? Ας το πάρει βόλτα και ίσως τελικά πάρει το δικό σου...
Υ.Γ Θυμάμαι το πουλούσες , σωστά?
Printable View
του ζαχαρια ειναι αστερι το αμαξι του οταν ερθει η ωρα θα τον ροτισο και αυτον. ρε παιδια γιατι μου χαλατε το θεμα μου. ξερο πολυ καλα τι λετε και συνφονο αλλα αφου εχετε τετοιο προβλημα με τις μετατροπες ξεκινηστε κατι δικο σας και να τα λεμε εκι. και αν δεν υπήρχαν οι μετατροπες εδω μεσα δεν θα ειμασταν ουτε ι μησι
Το ότι μερικά σχόλια ξεφύγανε φαινομενικά σε σχέση με το θρεντ που άνοιξες δεν σημαίνει ότι είναι τελείως οφφτόπικ εις βάθος.
Το αμάξι σου είναι μετατροπή(και δεν το κρίνω) σου ανέφεραν μερικά πράγματα που ίσως να μην ήξερες εσύ ή κάποιος άλλος αναγνώστης, μέλος του φόρουμ-κλαμπ μας.
Το αν είναι κάποιος κατά ή υπέρ της αδήλωτης μετατροπής είναι δικό του θέμα αλλά αντικειμενικά είναι επικίνδυνο όσο και αν δεν μας αρέσει να το ακούμε.
Τώρα από που συμπέρανες ότι αν δεν υπήρχαν οι μετατροπές ότι δεν θα υπήρχαν ούτε οι μισοί στο κλαμπ δεν το κατάλαβα , αλήθεια.Όσους έχω γνωρίσει από κοντά, όλοι με μαμά μοτέρ είναι (από ότι ξέρω) , άλλο η βελτίωση και άλλο η μετατροπή(αλλαγή μοτέρ) πιστεύω. Και όσα είναι μετατροπή τα περισσότερα είναι δηλωμένα, ή με μοτέρ παραπλήσια, που εικάζω πως σε μία άτυχη στιγμή η ασφαλιστική δεν θα καταλάβει με τη μία ότι το αυτοκίνητο είναι ουσιαστικά ανασφάλιστο καθώς ούτε για γρατσουνιά προφυλακτήρα δεν σε καλύπτει αν καταλάβει ότι έχεις άλλο μοτέρ .
Φιλικά , τα λέω και δεν έχω διάθεση και ύφος ειρωνείας .
Ναι φιλε.. Αλλα εκτος το οτι δεν φευγει.. πλεον με ολη αυτη τη κωλοκατασταση.. εχω αρχισει να σκεφτομαι ή το κομπρεσσερ ή τη λυση του τροπετ Μ3.. και να πανε να γ@μ****ε....
Μου ζητανε για κατι μπουρδελ@, να δωσω το δικο μου και 10χιλιαρικα ακομα!!!!! +ολα τα παραπανω εξοδα που εχει το Μ3.. +να θελει και τπτ μαζεματα.. φτανουμε κοντα στα 15χιλιαρικα.. ΟΧΙ φιλε μου, τοτε δεν το δινω.. πολυ απλα.. και θεωρω υπερβολικα πολλα τοσα λεφτα, αυτην την εποχη..
Anyway, μην ξεφυγει το θρεντ.. για τη δικη μου περιπτωση..
limnios.m3 e36 καμια βολτα με τον aniso που εχει 330 δεν εχεις παει..???
Παντως για μενα (και χωρις να θελω να θιξω-ριξω-μειωσω τους 36αρηδες), το Ε46 ειναι πολυ καλυτερο σε ολους τους τομεις απο το Ε36.. Ειχα και 316 Ε36 και γιαυτο το λεω..
Καπου ειναι και λογικο, διοτι πιστευω καθε καινουργια σειρα που βγαινει, ειναι αρκετα καλυτερη απο τη προηγουμενη..
Σε Μ3 Ε36 321 εχω μπει συνοδηγος και με φουλ supersprint το αμαξι κελαηδουσε και φυσικα.. τρελο παντηλικι με 2ες 3ες..
Μια που θεσατε το θεμα. Φιλος κ μελος εδω πηγε για βαψιμο πισω προφυλακτηρα απο ζημια που του προξενησε αλλος.
Ισως να επεσε σε ιδιοτροπο πραγματογνωμονα κ να μην ειναι ολοι ετσι, αλλα ο συγκεκριμενος ταυτοποιησε αριθμο πλαισιου κ αριθμο κινητηρα με βαση την αδεια.
Αφιεωρεσε μαλιστα σεβαστο χρονο ωστε να εντοπισει τα νουμερα της μηχανης.
Σορρυ για το οφ τοπικ. Δεν παιρνω θεση. Απλα το αναφερω.
καλησπερα και απο εμενα.. φιλε ζαχο αδερφια ειμαστε με τον limnios.m3 e36 και μαλιστα διδυμοι . το δικο μου οδηγει και του αρεση το 46αρι και οπος λεη και αυτος καλο το m3 ε36 αλλα 46 δεν ειναι αλη καροτσα αλη αίσθηση,, και εξαλλου δεν εχει και τεραστιες διαφορες σε γκαζια το ενα με το αλο ,, για εδω στο νησι μιλαω μην παρεξηγηθω κιολας...
Κατι θυμομουν (οτι ειστε αδερφια), αλλα ειπα.. κατσε να σιγουρευτω.. :D
Οτι εχουν μεγαλες διαφορες οι 2 σειρες, εχουν..
Αλλα.. το οτι δεν εχουν μεγαλες διαφορες στα γκαζια, τα 2 αμαξια που συγκρινουμε, επετρεψε μου να αμφιβαλω.. Δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση στο θεμα ιπποδυναμης.. Ακομα και σε νησι.. δεν γινεται να μην εχουν διαφορα 321 αλογα με 231..!!!!
Καλα εσεις, θα κανετε κοντρες μεταξυ σας.. κατι παραπανω θα ξερετε.. xaxaxa :D
Απο αυτα που λες.. καταλαβαινω οτι γερνει παραπανω προς το 46αρι..
Αν τον φτιαχνει το 46αρι σαν συνολο.. τοτε με το καλο.. :D
Κατ εμε.. best 3αρι ever το Ε46..
εγω με το διαφορικο που φοραο πανω και τα toyo r888 που σπινιαρι μονο την πρωτη μεχρι τα 200 ειμαι μπροστα και μην πεταχτει κανεις να πει οχι δεν γινετε ειναι δοκιμασμενο .. εγω εχω 5 φορτωμενη και ο αδερφος μου εχει ακομη 3.. βεβαια δεν εχει και καλα λαστιχα και εκει κερδιζο μετρα..
με τα λεγομενα του bmwfans 3:38. ναι πιστευο με κανα λαστιχακι σαν το δικο μου θα εχει πιο καλη διαφορα... πριν το δοση θα παμε μια τελευταια κοντριτσα και αν μπορεσω θα την τραβηξω βιντεο
στο αεροδρομιο Μιχαλη, αν θυμαμαι καλα.
Ανισε, χωρις λαστιχα δυστυχως δεν μπορεις να βγαλεις σωστα συμπερασματα ,
εντελως ανιση μαχη :)
ναι το ξερω για αυτο το λεο για τα λαστιχα,, σαφος και θα ειναι καλητερο
η 4 χηλιομετρα ειναι η 5 δεν θυμαμαι καλα να σου πο...
Δικος μου εισαι κι εσυ.. :th_Laie_67-1:
Και γω 3,38 φοραω..
Πιστευω οτι για εμας που μενουμε σε νησια, τα κοντα βηματα ειναι οτι πρεπει..
Το καλυτερο θα ηταν ενα διαφορικο απο Ε46 Μ3 που ειναι και μπλοκε.. και εκει θα ειναι σουπερ το 330.. εργοστασιακο, κοντο και μπλοκε..!!!!
Αντε λοιπον.. ΝΑ ΓΙΝΕΙ το 330!!!!!!!! :D
αυτο που μου αρεση στο 3:38 ειναι τα ρεμπριζ που εχει και βαζεις 4 ταχυτητα κ ξεχνας να κατεβασεις... αυτο του λεο κ εγω παρε το 330 να ευχαρηστηθεις αυτοκινητο
δεν εχω προσεξει ποτε ποσο βγαζει η καθε σχεση αλλα εαν θες να δεις διαφορα στο ενα βιμα με το αλλο θα ανεβασω ενα βιντεο.. παντος μεχρη 230 το εχω παει και με την γυναικα μεσα ( ακομα πιστευω πως δεν το εχει ξεπερασει )
[URL="https://www.youtube.com/watch?v=dh_lRT5Pxrc"]
Ζαχο εσυ με το 3.38 ξερεις;;
Οτι ακριβως εχει ενα στοκ 320 e46.
Με 3.38 η 5η στις 3.000 εχει κατι λιγοτερο απο 110χλμ.
Η δευτερα σταματα καπου στα 90.
Τριτη δε θυμαμαι. Χμμμ ουτε πρωτη...
Η τεταρτη δε βλεπει 200 για λιγο.
Τελικη 230+- στις 6500.
Γενικα δεν ειναι ενοχλητικο.
Μια εκτη βεβαιως ειναι καλοδεχουμενη με 338. Ακομα κ στο 320.
με 6αρι δεν θα γηνει πιο κοντο???
οποτε το νησι δεν σηκώνει 6αρι σασμαν..δηλαδη εαν βγω εκτος νησιου πανω απο 230 δεν???
εκει το εχω παει παραπανο δεν δοκιμασα γιατι τα περιθωρια ειναι λιγα.. ετσι κι αλλιως δεν χρειαζονται παραπανω στο νησι καλυτερα να εχω επηταχηνση παρα τελικες ..
Mαγκες όλα έχουν να κάνουν με τη τσεπη του καθενός.Μην κρίνεται για να μη κριθειται.Ο φίλος σωστά είπε ότι αν δεν υπήρχαν οι μετατροπές ουτε οι μισοί δεν θα ήταν εδω μέσα.Αλιως ήταν τα πράγματα πριν και αλιως τώρα.Επι της ουσία το μ3 το 36ρι με τα 280αλογα όντως δεν έχει τρελη διαφορά με το 3,30το 46ρι.Το 321 όμως που έχεις είναι έτη φωτός μπροστά θα σου κακοφανει παρα πολύ απο θέμα γκαζι απο ποιοτικης αποψης όμως το 46είναι ρε φίλε αποιαστο το αυτοκίνητο θα το ευχαριστειθεις πάρα πολύ ειδικά στο ταξίδι.Για μένα φτιαξε ένα 3,30για τους ταλαιπωρους ή αγορασε ένα γνήσιο για τους τσεπάτους γιατί έτσι είναι στην ουσία διοτι κανεις αν είχε λεφτα δεν θέλει να κυκλοφορει παράνομος!Αλλα να ξέρεις ότι ποιο φτηνα θα σου έρθει άν το κάνεις απ ευθειας μ3 γιατι αυτα τα πουλανε τσαμπα τώρα ενώ ο κομπρεσορας φίλε είναι φωτια οι τιμές του.Υπαρχει και μια τριτη επιλογη εάν ψαχτεις δεν ξέρω και εξωτερικό να βρεις ένα τρομπετάκι απο το alpina 3.30 B3S που έβγαξε 300 αλογακια βέβαια αυτο είπαμε είναι απιθανη λύση αλλα μπορει να σταθεις τυχερος πριν κανα εξαμηνο ο παναγιωτοπουλος στην αθηνα είχε ένα τετοιο τρομπετακι αλλα ήταν το προηγουμενο αλπινα με τα 280 αλογα δεν ξέρω η τελικη αποφαση είναι δική σου:thnx:
Οχι ρε φιλε..
Θυμαμαι παντως οτι ειχα 4η, περιπου 160χλμ και λιγο ακομα για το κοφτη..
Αλλα θα προσπαθησω να σου τραβηξω ενα βιντεο.. οταν θα ειναι καλος ο καιρος.. :D
Εγω παλι ειμαι πιο ησυχος.. μεχρι 160 το εχω πατησει εδω στο νησι.. με το 3λιτρο.. Με τον 2λιτρο ειχα παει και 190..
Οσο μεγαλωνω.. γινομαι πιο χeστης... :hystericalbs1::th_Laie_67-1: