https://img132.imageshack.us/img132/6546/dsc1525z.jpg
yeaaaaah nigga thumb
Printable View
https://img132.imageshack.us/img132/6546/dsc1525z.jpg
yeaaaaah nigga thumb
Τι λεει παιδες υπαρχει κατι νεοτερο θα το οργανωσουμε?
Αυτες τις μερες περασα απο τον Ταξοπουλο και μου ειπε για 30 ευρω για τουλαχιστον 10 αυτοκινητα τον γνωρισα κιολας μου φανηκε πολυ σωστος αλλα οτι πουν και η αλλη οπου θελετε παμε
Αυτες τις μερες περασα απο τον Ταξοπουλο και μου ειπε για 30 ευρω για τουλαχιστον 10 αυτοκινητα τον γνωρισα κιολας μου φανηκε πολυ σωστος αλλα οτι πουν και η αλλοι οπου θελετε παμε .Αυτα για οσους παρακολουθουσαν το θεμα απλα το ξαναδημοσιευω γιατι σβηστηκε.Και οι αλλοι φιλοι ας πουνε καμια ιδεα για δυναμομετρηση για να οργανωθουμε.:thumbsup:
Εγώ παίδες θα ερχόμουνα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα κοπούν σαν πράσο τα ράουλα και δεν είναι καιροί για τέτοια :whistle:
Το θέμα υπαρχει και μάλιστα πόσταρες το ίδιο με αυτο που γράφεις εδω ;)
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=16703
Λοιπον, το ειχα ξεχασει λιγο με την δουλεια..ας κανουμε μια λιστα για το ποσα ατομα ειμαστε ωστε να ρωτησω και τα παιδια στην Χρυσαυγη μιας και τους ξερω..τωρα για την ημερομηνια, αν και ειπαμε για Δευτερα, νομιζω πως καλο θα ηταν να το κανουμε Σαββατο(αντι για τον καφε,αφου μιλησω βεβαια και με τα παιδια) διοτι καποια ατομα δουλευουν και επισης θα πρεπει να ερθει και Χρηστος ωστε να βαλει τα Μ3 σε dyno mode.
Ας δουμε πρωτα σιγουρα ποσοι θελουμε:
1) pilot
2) nikos_e93
1) pilot
2) nikos_e93
3) Βazil.
1) pilot
2) nikos_e93
3) Βazil.
4) Leonidas
1) pilot
2) nikos_e93
3) Βazil.
4) Leonidas
5) Στρατος
*μονο Σαββατο ή απογευμα μετα τις 6
και εγώ μέσα, μόνο για σαββάτο.
και εγω μεσα για σαββατο αλλα θελω λεπτομερειες
1) pilot
2) nikos_e93
3) Βazil.
4) Leonidas
5) Στρατος
6) Θωμας
7) ΜανοςΕ36
*μονο Σαββατο
και γω για σαββατο παιδια,βαθυ μεσημερι!!!!
1) pilot
2) nikos_e93
3) Βazil.
4) Leonidas
5) Στρατος
6) Θωμας
7) ΜανοςΕ36
8) Κοψοκώλης
9) Μόρμον
Κι εγώ για την παρέα και τον χαβαλέ.
1) pilot
2) nikos_e93
3) Βazil.
4) Leonidas
5) Στρατος
6) Θωμας
7) ΜανοςΕ36
8) Κοψοκώλης
9) Μόρμον
10) κ.Γιώργος
1) pilot
2) nikos_e93
3) Βazil.
4) Leonidas
5) Στρατος
6) Θωμας
7) ΜανοςΕ36
8) Κοψοκώλης
9) Μόρμον
10) κ.Γιώργος
11)Καζακος(με το πρωην Μ3)
Για ποτε λεμε να το κανουμε;
θα γινει, αλλα πρεπει πρωτα να παρουμε κ τιμες απο τα διαθεσιμα δυναμομετρα!
μεχρι και την Δευτερα θα περιμενουμε να δουμε αν θα εχουμε καποια αλλη συμετοχη..Τριτη θα παρω τηλ. στα παιδια στην Χρυσαυγη να μου πουν την προσφορα τους και αν ειναι η μπορουν να ανοιξουν Σαββατο.
Αν θελουμε για 16/3 θα κανονισω να κατεβω πρωι στην δουλεια, για 23 και 30 δεν εχω θεμα.
16/3 μαλλον οχι γιατι ειναι και το 3ημερο της Κ.Δ.
Να το κανουμε για 30 να εχουμε πλερωθει κιολας. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αν και παει ψιλομακρια, 30 εχω ρεπο..αλλα και 23 να πουν οι πολλοι ειμαι βραδυνος οποτε θα τα καταφερω.
Οτι πει ο λαος No Problem
μεχρι 30 θα εχουμε αυτοκινητα?
Μεσα και εγω.Για τον Παππα εχω ακουσει οτι ειναι καλος.
Αρα μιλάμε για 11 αυτοκίνητα. Θα πάρω αύριο τα παιδιά στην Χρυσαυγή να δω τι θα μου πουν.
Βαλτε με πρωτο το μονο που θα καταφερω ειναι να σπάσω τα ραουλα με το επιπλο. :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
Πανο για τον χαβαλε παω αλλα αμα δειξει πανω απο 100 αλογατα στον τροχο θα κανω κωλοτουμπες.
Μηπως πρεπει να μπει και σε dyno mode με GT1 ? :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
Aπο Λαρισα αλλα εχω ενα χρονο μενω Κατερινη.thumb