Ταξίδι κανείς και εσύ κάθε Σάββατο ; Απο μελισσοχωρι ερχομαι κάθε φορά... Και κάνω και μια παράκαμψη ... Βγαίνω στη στροφή της Νεαπολης, και χαίρομαι τις 2-3 γλυστερες ανηφορικες για της είσοδο ξανά στον περιφερειακό.... :thumbsup:
Printable View
έχετε δίκιο..... κοκκίνησα.... :whistle:
Μου έλειψε το άτιμο το Μ3... μία εβδομάδα με το Prius...
Μιλάμε για οδηγικό αλαλούμ έτσι? Δυο εντελώς αντίθετα οχήματα,πως την παλέυεις ρε Βάγγο?? Το ένα έχει κουμπί eco και το άλλο sport-dsc off το ένα
πατάς μίζα και βλέπεις μόνο τα λαμπάκια και το άλλο τριζουν τα τζάμια από το σπίτι!! Χάος!!!
Γιατί δεν ξηλώνεις τις μπαταρίες και τα μοτέρια από το τουότα και να τα ρίξεις πάνω
στο μιτρίο?? Τι είπες δύσκολο? πφφ θα πας στον Ηλία να στα συνδέσει βρε :th_Laie_67-1:
τελικα το DSC πως βγαινει ρε Νικο? :whistle:
και θα κάψω εγώ ρεύμα για να περάσω το καβουρντιστίρι ???
Άσε και έχει κάνει και αυξήσεις η ΔΕΗ:hystericalbs1:
θα πιούμε κάνα καφεδάκι???
Μέσα :original:
μεσα κ εγω
κι εγω μεσα
:original::original::original:
μεσαα !!
Μέσα!
Παμε μια απανω
μέσα.
βρε σουζα,μπαντα κι αλητεια βρεεεεε
Εσυ τεκνον μου σημερα νωρις για υπνο γιατι το προηγουμενο Σαββατο εκτος του οτι ηρθες αργα τα ματια ηταν σαν πρησμενα κ@καλα.:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Eγω θα ρθω κατευθειαν απο την καταγωγα που θα σπαω πιατα σε λιγη ωρα....
Φερε αυριο μαζι σου τα αποδεικτικα.
:original::original::original:
ουι!!!
thumb
Λοιπόν, μιας και έχουμε αφίξεις απο τα νότια, προτείνω το αυριανό καθιερωμένο καφέ να τον πιούμε στο Σεράτα στην Κρήνη..τι λέτε?
τι λες βρε νεανία? μια χαρά είναι.. έχει και καναπέδες..
θα συμφωνησω με τον Ιωαννη.
προτιμω σερατα αλλα shell θα ειμαστε πιο ανετοι
ότι θέλουν οι πολλοί..
Μήπως θα βόλευε στο shell μπας και κάποιοι θελήσουν να περιποιηθουν τα αμάξια τους αν επιτρέψει φυσικά ο καιρός !
Δεν είναι μπιχτη για τον ψείρα τον Πατρινό.:original:
ο καιρός θα είναι καλός σχετικά, καμιά σχέση με χθες/σήμερα..
ρε ψηλέ, με τα μηχανάκια πηγαίναμε 15 άτομα + τον εξοπλισμό και δεν είχαμε πρόβλημα! Το μαγαζί δεν είναι μόνο εκείνος ο χώρος μπροστά, έχει και μέσα, έχει και πάνω.
τέλος πάντων. ότι θέλει ο λαός.. εξάλλου θα ήθελα να πλένω και το αμάξι..