Οκ σταμάτη, πάσο(χωρίς ειρωνεία), αλλά μην ξεχνάς ότι πέρασαν καμιά δεκαριά ευχές θανάτου και διάφορων άλλων βασανιστηρίων κτλ κτλ κτλ στο παρών θρεντ, εγώ άλλαξα λίγο τον στόχο. Σβήσε και αυτό, αρκεί να το διαβάσεις πρώτα.
Printable View
Οκ σταμάτη, πάσο(χωρίς ειρωνεία), αλλά μην ξεχνάς ότι πέρασαν καμιά δεκαριά ευχές θανάτου και διάφορων άλλων βασανιστηρίων κτλ κτλ κτλ στο παρών θρεντ, εγώ άλλαξα λίγο τον στόχο. Σβήσε και αυτό, αρκεί να το διαβάσεις πρώτα.
Το διάβασα ρε συ, αλλά δεν έχει ο καθένας την κατανόηση που πιστεύεις οτι θα υπάρξει.
Θα γινει ξεσηκωμός.
Παιδιά το θρεντ κλείνει, οι απόψεις απο κάθε πλευρά ειναι θεμιτές και έτσι πρέπει να γίνεται, αλλά, αυτό αρχίζει να ξεφεύγει.
Οταν μπορέσω μετά τις γιορτές, θα ανοίξω ενα θρεντ με διαιτησία, για να το κουβεντιάσουμε πιό σωστά και να αλλάξουμε απόψεις.
Υπόσχεση.
εσενα δεν στα κανουν αυτα?μονο σε εμας τα κανουν?εσυ τι κανεις γι αυτα πες μας και ασε εμας τους τζαμπα μαγκες.
εγω οταν κρινω και αναρχικος θα γινω και αριστερος και δεξιος και αν μου πειραξει κανεις την κορη να εισαι σιγουρος οτι δεν θα αφησω το δικαστηριο να κρινει την τιμωρια του...θα την κρινω εγω....
δεν μου απαντησες αμα εχεις παιδια?και αν ηταν κορη σου τι θα ελεγες?
δεν εχω τιποτα μαζι σου , απλα αποψεις ανταλλαζουμε