αλλαξε τα ολα. το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει.
Printable View
αλλαξε τα ολα. το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει.
Κώστα και εγώ είμαι υπέρ ολικής αλλαγής σε κανελί.
Λοιπόν για να ξαναέρθουμε on-topic, το αυτοκίνητο το άφησα απόψε στο Ρέλλα και λογικά θα το πάρω τη Παρασκευή.
Αποφάσισα να προχωρήσω με ΑΛΛΑΓΗ δερμάτων των καθισμάτων και πλαϊνών και αλλαγή χρώματος σε terracotta. :D
Επίσης, θα ντυθεί το τιμόνι με φρέσκο nappa μαύρο δέρμα & το original ///Μ tri-stitching.
Θα ενημερώσω με φωτό μόλις το παραλάβω.
Επιτέλους σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητο από το Ρέλλα.
Το να πω ότι απλά είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα θα ήταν......understatement....
Εϊμαι κατα*εσμένος από τη χαρά μου. Έχει αλλάξει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το αυτοκίνητο!!!! :hyper::hyper: Έχω πάθει χοντρή πλάκα, διότι πολύ απλά δε το φανταζόμουν τόσο καλό. Η ποιότητα του ΝΑΠΠΑ, οι ραφές (μιλάμε ε ρ γ ο σ τ ά σ ι ο ), το χρώμα που είναι λίγο ακόμα πιο 'ζωντανό' από το cinnamon, οι individual μαύρες ραφές παντού....τι να πω???
Εδώ ταιριάζει απόλυτα αυτό που λέει και ο Νίκος....'Μια ζωή Μ3 που ναι πουτ@ν@ και κυρία'.
Επιπλέον μπήκε alcadara boot στο χειρόφρενο για να ταιρίαξει με το boot των ταχυτήτων που πρόσφατα έμπαξα.
Φρέσκο ΝΑΠΠΑ δερματάκι για το πανέμορφο τιμονάκι μας!!
Επιπλέον πήρα δωράκι, πανέμορφα καινούρια πατάκια από παχιά μοκέτα Βελγίου, με leather stitching γύρω γύρω, και leather logo ///M στις γωνίες!!!! :tt1:
Είπαμε άμα είσαι μερακλής στη δουλειά σου, κάνεις καλλιτεχνίες thumb
:thnx: το Τάκη Ρέλλα!!!! :worthy:
Την άλλη εβδομάδα που μπαίνουν και οι 'κακές' ζάντες, ολοκληρώνεται το project E46 M3 και πάμε βουρ για φωτογράφηση....
Sorry για το 'βρώμικο' και σκονισμένο σαλόνι, αλλά αύριο θα κάτσω με την ησυχία μου να το ....γλύψω :D
Απολαύστε...
Δείχνει και πρέπει να είναι πανέμορφο.
Κώστα να το χαίρεσαι, πραγματικά είναι πλέον ενα βήμα πριν το τέλειο. (ζάντες ASAP)
Φωτογράφηση αποκλειστικά στο υπόγειο του Kosmopolis με μηχανή με μεγάλα megapixel κα μου τις στέλνεις για photoshop.
Deal?
πενομορφο ,,πολυ ωραιο μεγιααααα
Ξέχασα να προσθέσω ότι ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν και οι διάφοροι τριγμοί που έχουν όλα τα Ε46 στα χερούλια από τις πόρτες και αποκτούν με τα χρόνια.
Ακόμα και εκεί έβαλε το χεράκι του ο Τάκης!!!
πωωωωωωωωωωωωωω απλα τελειοοοοοοοοοο
Πανέμορφο και απίστευτη δουλειά !!!
Τελειο Κωστα!! Αψογη δουλεια!! Ευγε!!thumb
καλοριζικο το σαλονι φιλε,εδειξε ακομα πιο μ@@@αρα η Μ3 σου.
Πανεμορφο!
Παντα μ' αρεσε αυτο το χρωμα.
Μια χαρη θελω...μπορεις να ρωτησεις αν μπορει να ντυσει με αλκανταρα το μπροστα ταμπλω?
Και ενα αμερικανικο παρομοιο
Πανέμορφο εσωτερικό! Νοιώθεις ότι πήρες καινούργιο αυτοκίνητο με την μυρουδιά του νέου δέρματος.
Αντε με το καλό και τα υπόλοιπα.
απλά τέλειο με τέλεια δουλειά απο τον μάστορα που το έκανε.
η αλλαγή δέρματος στο τιμόνι με δέρμα χωρίς ραγάδες ήταν
η πιο σωστή απόφαση που πείρες. απλά περίμενα να δώ το
αποτέλεσμα που ώντος είναι πάαααααααρα πολύ καλό.
καλορίζικο ρε μαν εύχομαι να το χαρείς όσο περισότερο μπορείς.
Εξαιρετική και μερακλίδικη δουλειά...με καταπληκτικό αποτέλεσμα!!!:thumbsup::thumbsup::wub::w ub::wub:
Μεγειές Κώστα !!!! Έγινε SUPER το Μ!!! Άλλο αμάξι!! thumb
Aλλη φαση με γειες Κωστα και πολυ λεπτομερεια ευγε . . . . . .
Μηπως να γινει ασπρο το Μ με csl προφυλακτηρα ; ; ;
Εχεις γμηθει με το ασπρο.
Παω στοιχημα οτι οταν βγαινεις το βραδυ φορας ασπρο κουστουμι κανελι πουκαμισο και μαυρο παπουτσι.
Οτι φωτογραφια βαζεις ειναι ασπρο αμαξι κανελα σαλονι μαυρη ζαντα.
Ρε που μπλεξαμε με τουτον.
Ωραιο Κωστα. Πολυ ωραιο. Ξεπερασε τις ουτως ή άλλως θετικες προβλεψεις...
Απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Πέρασα σήμερα το πρωϊ απο το ινστιτούτο του Κωστή να του πώ μια καλημέρα και το είδα το "ποίημα".
Εχει γίνει πολύ καλή δουλειά (έχω προσωπική εμπειρία απο Autostop/Connolly) και το συγκεκριμένο χρώμα είναι απλά "αλλού".
Πάντως οι εικόνες δεν μπορούν να αποδώσουν την πραγματικότητα αλλά και γενικά το συκγκειμένο αυτοκίνητο όταν το βλέπεις απο κοντά... σου'ρχεται διάθεση να το "χαϊδευεις", αν καταλαβαίνετε τί εννοώ...
Κώστα μπράβο για τις επιλογές σου, μπράβο για το μεράκι σου και την "αρρώστια" σου με την τελειότητα στην λεπτομέρεια !
αυτο θα πει ανωτερος ανθρωπος... :thumbsup:
τον κερνανε τσαγακι τα Μ3 και αυτος τα χαϊδευει... :whistle: :th_Laie_67-1:
ευγε θειε! https://vespaforumhellas.gr/Smileys/default/JC_clap.gif
σορρυ για το https://vespaforumhellas.gr/Smileys/.../offtopic2.gif
Ανιψιέ του Κώστα είναι 46άρι.
Εκτός αν μιλάμε για 46άρι επιπέδου ΝickM3 ή για κομπρεσεράτο, τα υπόλοιπα μάλλον με την όρεξη θα μείνουν...
Τα 92άρια με κερνάνε αλλά περίμενε λίγο, 1-2 μήνες για να δούμε τί θα γίνει και με τα 92άρια... (στην ευθεία πάντα!) :whistle:
Το χόντρινα εεε ? Θα δείξει...
Αν δεν βάλεις φωτιά ρε μπαγάσα δεν μπορείς ! :th_Laie_67-1:
Εγώ πάντως μέσα...
κι εγω για 46αρι μιλαω...
ε, δε νομιζω οτι εχουν μεινει ολα με την ορεξη... :whistle:
φρεcsκαρε τη μνημη σου θειε... https://vespaforumhellas.gr/Smileys/default/wink1.gif
φωτια, ποιος εγω? https://www.bmwfans.gr/forum/ https://www.bmwfans.gr/forum/ https://www.bmwfans.gr/forum/
Ειστε εντελως off topic.
Ευχαριστω.
'Οτι είχα να πώ για το νέο σαλόνι του Κώστα το είπα.
'Οτι είχαν να πώ στον Στάθη για το Μ3, το είπα. 'Οποιος έχει απορίες, αμφισβητεί ή είναι δύσπιστος, το Ζ3 κυκλοφορεί...
Κώστα sorry για το off-topic.
Πάντα ήμουνα φαν του alpine της bmw, αλλά ποτέ δεν θα άλλαζα χρώμα σε αυτοκίνητο, εκτός και αν πρόκειται να κάνω ανακατασκευή σε κάποια αντίκα.
:th_Laie_67-1:
Το alpine της bmw υπάρχει από την εποχή του Ε30 Μ3.
Σ αυτό νομίζω έχεις δίκιο Βαγγέλη. Οι φωτογραφίες δείχνουν μόνο τη μισή αλήθεια....
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!!!! :thnx:
Πολυ ωραιο και ακομη πιο πολυ στην πραγματικοτητα
Αν θες βαλε φωτο ολο το αυτοκινητο να δουμε αντιθεση
εχθές άφησα το δικό μου το ρημάδι στον κώστα για σουλούπωμα...
είδα κ το δικό του το Μ...εχω πάθει σοκ με το σαλόνι στ τρισμέγιστο βαθμό...
απίστευτη δουλειά απο τα παιδιά επάνω κ το αποτέλεσμα ουτε καν έρχεται κοντά απο τις φώτο...τρελή επιλογή κώστα σε χρώμα αλλά η δουλειά ειναι για να κλαίς απλα....
πάλι σε αναμένα κάρβουνα κάθομαι...ε ρε ξύλο που θα πέσει απο την γυναίκα μου....