είναι πολυ πιθανό το τιμόνι που έβαλε επάνω να είναι DEMO, και γιαυτό να μην δουλεύει.
κανονικά το τιμόνι έρχεται μαζί με την πλεξούδα που χρειάζεται για εγκατάσταση.
τώρα τι έχει κάνει ο προηγούμενος.... πρεπει να το λύσεις για να δεις
Printable View
είναι πολυ πιθανό το τιμόνι που έβαλε επάνω να είναι DEMO, και γιαυτό να μην δουλεύει.
κανονικά το τιμόνι έρχεται μαζί με την πλεξούδα που χρειάζεται για εγκατάσταση.
τώρα τι έχει κάνει ο προηγούμενος.... πρεπει να το λύσεις για να δεις
Ναι κανονικα ερχεται μαζι με την πλεξουδα την μοναδα ελεγχου και την ταινια...βασικα αυτος μου ειπε οτι το βρηκε σε προσφορα επειδη του αρεσε και το εβαλε.Δεν ηξερε κατι παραπανωΓια αρχη θα κανω αυτο που ειπες θα παω να το λυσουν να δουμε τι εχει και τι οχι.Ισως ειμαι τυχερος και τα εχει πανω απλα δεν το εχει ενεργοποιησει!
αν είναι Demo νομίζω δεν θα παίξει ποτέ..
Εδώ είναι και το retrofit document :original:
Ευχαριστω Βασιλη....πολυ κατατοπιστικο!
Cobalt με ξενερωσες....χαχαχαχαχααχα! α δειξει!
Για να μην ανοίγω νέο θέμα ξέρει κάποιος καλό ταπετσερη νότια προάστια για να ντυσω δέρμα το τιμόνι ;
το αυτοκίνητο σου δεν έχει ένδειξη θερμοκρασίας στο κοντέρ?
nr.7 ειναι στο κρυφο μενου η θερμοκρασια νερου αν δεν κανω λαθος.προφανως κι ειναι πιο ευχρηστη η ενδειξη στο τιμονι, αλλα οποιος δεν εχει μπορει να την βλεπει απο εκει.σορρυ για το :offtopic:
σώπα ρε...καλά χαζοί είναι οι άνθρωποι? είναι δυνατόν και προφανώς για λόγους "ιδιαιτερότητας-άποψης" να μην έχουν όργανο για την θερμοκρασία?
άντε η ένδειξη για τα λάδια δεν είναι και τόσο σημαντική, εύκολα μπορείς να κάνεις έναν έλεγχο για να δείς που βρίσκεσαι. αλλά με την θερμοκρασία τι???περιμένεις να βράσει το μοτέρ για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά???
τέρμα καραγκιόζηδες. άρα λοιπόν, ναι, σε μια περίπτωση όπως και του δημήτρη, το τιμόνι μπορεί να σε σώσει απο μεγάλη δαπάνη.
συμφωνω απολυτως.εδω σε ενα μικρα του 92 που εχω για προχειροφορτωματα κλπ, το οργανακι μ'εσωσε και ειδα οτι ειχε διαρροη η ταπα του ψυγειου κι εχανε.ειναι δυνατον 20 χρονια μετα να μη βαζουν?
ασχετο ποια ειναι μια νορμαλ θερμοκρασια σε ν43 μοτερ?
Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν μπαίνει η ένδειξη νερού για ψυχολογικούς λόγους. . Ο μέσος οδηγός ( αντρες/ γυναικες ) ουτε καν ξέρει τι σημαίνει και υπήρχαν πολλά θέματα γιατί όταν έβλεπαν τον δείκτη να είναι στο μέσο ή λίγο πιο πάνω τους έπιανε άγχος και έτρεχαν στο συνεργείο χωρίς λόγο.
Εξου και στο performance το δείχνει κανονικά!
Με κάνα προγραμματισμό δεν γίνεται σε ψηφιακή μορφή να βλέπουμε θερμοκρασία νερού?Είναι πολύ σημαντικό και πολύ ηλίθιο να μην έχει όργανο...
χαλανδρι ,αλλα καλος
https://s9.postimg.org/7a04gm1i3/bmw...che=1459085747
https://s9.postimg.org/mjzznsx0b/bmw...che=1459085747
εβαλε ο Νασος εκει στο σαξο