ΑΜΑ δεν δω μερα και ωρα δεν ξερω
Ειναι και το μωρο στη μεση,εκτος απο τα αλλα
:ranting2::ranting2::ranting2::ranting2:
Printable View
ΑΜΑ δεν δω μερα και ωρα δεν ξερω
Ειναι και το μωρο στη μεση,εκτος απο τα αλλα
:ranting2::ranting2::ranting2::ranting2:
:thanks: και 'γω για τα καλα σου λογια Αρη αλλα μην ξεχνας οτι δε σε κουρασα και λιγο με τις παραγγελιες και τα μαστοριλικια που ζητησα.Ηταν το λιγοτερο που θα μπορουσα να ειχα κανει και αφου θα παμε για φαγητο σιγα μη σας αφηνα να φατε αλλο γλυκο εκτος απο το δικο μου. :whistle:
Κανονιστε το Δεκεμβρη να πιουμε κανενα τσιπουρακι στο Βολο θα ανεβω για δουλεια για μια μερα με το Van οποτε θα κανονισω να συμπεσει;)
για να δουμε ημερομηνιες μηπως ψησω και τον deepblue......
Σε ενα λεπτακι προσθετω και το poll για ημερομηνια συναντησης......για να μην χασουμε την μπαλα για μερος συναντησης θα το βρουμε στη συνεχεια,αλλωστε "αμα εχεις καλη παρεα και στη φυλακη ειναι ωραια"!!!:thumbsup:
Να διευκρινησω για Παρασκευη 30/11 αμα θελετε και απογ.καφεδακι δεν θα μπορεσω να παραβρεθω εγω, οπως και καποια αλλα παιδια, λογο του οτι ειναι ανοικτα τα καταστηματα μεχρι το βραδυ στις 21:00....θα μπορουμε ομως να ερθουμε κατευθειαν εκει που θα εχουμε κανονισει για φαγητο. thumb
απο την αλλη αμα αποφασιστει Παρασκευη 30/11 εχουμε και αλλο χορηγο.....:whistle: ειναι του Αγ.Ανδρεα.....:D και μαντεψτε ποιος γιορταζει!!!:thumbsup:
ουτε χαρτοπετσετες θα κερασω τελικα!!!:hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
....για να δωσω ομως και ενα αβανταζ για το Σαββατο 1/12 ,θα ειναι καλο εαν επιλεχθει,αφου θα μπορεσουν να ερθουν πιο ευκολα οι μακρινοι φιλοι μας.thumb
Εγω ψηφιζω Σαββατο γιατι εχω γεννεθλια την Παρασκευη και θελω να αποφυγω το δευτερο κερασμα και να μη μου ερθει ο κουκος α'ι'δονι.Και δε θελω να λειπω απο το σπιτι στα γενεθλια μου.Μπορει η γυναικα μου να μου...παρει δωρο :whistle:
Άρη νταξ, έπεσα από την καρέκλα.
:thnx:
Ελα ρε φίλε το robust καριπιδη ειναι ένα απο τα 3 καλύτερα κρασιά ελληνικά που έχω πιει και δεν ειναι λίγα κοντά στις 300 ετικέτες
το ιδιο βραδυ τα ηπιες?????
Ναι Τύπε και τις ετικέτες τις έφαγα για μεζέ στο Σπιτι του αποστολη πριν φύγει ταξίδι που μας έκανε το τραπέζι αυτο το κρασί του πήγα
Σε ευχαριστώ θερμά, όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με πμ όπως είπε και Άρης και το οινοποιείο είναι πάντα επισκέψιμο. Δε γράφω άλλα γιατί ο Άρης έγινε moderator και τον κόβω να ψάχνει αφορμή για μπάνιο :thumbsup:
Θα μου γράψει και αιτία wannabe spar@
Αυτο το κρασί μου το μάθε εμάς φίλος μου με καταγωγή απο Λάρισα που μάλλον ξέρει υποθέτω τον πατέρα σου; Γιάννης σπυριδης λέγεται ειναι μεσιτης στην Αθήνα μου είχε κάνει δώρο μια εξάδα
Ο αποστολής μαζί μου πίνει κρασι Τύπε
Σας περιμενω στο χωριο μου λοιπον, τις ημερες εκεινες :)
αυτη θα ειναι η επομενη συναντηση,που περα απο το οτι θα ανεβειτε στα μερη μας και θα θελαμε να σας δουμε απο κοντα,υπαρχει εδω και καιρο,μια αλλη υποχρεωση στα παιδια απο τον Βολο(Νικο και Κωστα) που εχουν ερθει στη Λαρισα σε απογευματινα καφεδακια που ειχαμε οργανωσει.thumb
ΨΗΝΕ ΕΣΥ!!!! ΨΗΝΕ!!!:thumbsup:
:thnx: Νικο!!!thumb ...πρεπει να ειχα στο μυαλο μου καμμια πρωτοχρονιατικη πιτα!!!:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :thumbsup:
Ακομη ενας λογος παραπανω που θα τα πουμε και με τον συνονοματο σου!!!:thumbsup:
...γι'αυτη την συναντηση,μεχρι στιγμης,βγαινει Σαββατο....
να μας περιμενεις!!!....αντε να δειτε και κανα καλο αυτοκινητο στα μερη σου!!!:hystericalbs1: :thumbsup:
Εγώ είπα , εκτός επιτακτικής ανάγκης να μην έρθω ( ξέρει ο Άρης , οι άλλοι με π.μ αν θέλετε ) θα ανέβω . . .
Υ.Γ Άρη πόσα χλμ λέγαμε κάνεις ετησίως? είμαι στα 11 σε 4-5 μήνες ! Καλά πάω?:th_Laie_67-1:
Up!!!
...μεχρι στιγμης η Σουπερ συναντηση φαινεται να γινεται το Σαββατο 1-12-2012 thumb
θα αφησω μεχρι την Παρασκευη την ψηφοφορια,αν και δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι.....αλλα θα ηθελα να δω και αλλες συμμετοχες απο τους Λαρισαιους.:original:
Δεν λεω ακόμα άμα θα ερθω για να μην το γκαντεμιασω!!!!!!
:thumbsup: κανονισε να ερθεις!!!!!:thumbsup:
......εκτος του οτι θα εχουμε ορχηστρα(οχι, δεν θα παιζω εγω....ισως αμα ανεβει πολυ το κεφι, θα παιξω για να σας "κατεβασω"!!!! :hystericalbs1: :th_Laie_67-1: )
....εχω στο μυαλο μου πολλες καλες εκπληξεις.....θα χασεις αμα δεν ερθεις!!!!:thumbsup:
αμα ειναι να ΜΗΝ τραγουδησεις ΕΣΥ θα ερθω σιγουρα!!!!!!!!!!!!!!!:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Αμα θελετε, τραγουδαω κι εγω. Εγγυηση λεμε. Θα φυγετε ολοι :)))))))))))))))))
Λοιπον,το θεμα ημερας εληξε,ειναι το Σαββατο 1-12-2012.
...επομενως, οι μακρινοι φιλοι μας ,θα εχουν πιο ευκολα την δυνατοτητα να ερθουν. thumb
η συνεχεια εδω:https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...717#post338717