Ρίξε μια ματιά εδώ μπας και βρούμε λύση:
- https://www.youtube.com/watch?v=LokDqte3sA4
- https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2078316
Printable View
Ρίξε μια ματιά εδώ μπας και βρούμε λύση:
- https://www.youtube.com/watch?v=LokDqte3sA4
- https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2078316
τι κάνεις με το Linux dimz?
ΜΗ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΤΕ WINDOWS 8 ΣΕ DESKTOP PC!!!
Σόρυ για τα κεφαλαία αλλά ήθελα να φωνάξω! Τα έμπαξα και τα ξέμπαξα το ίδιο βράδυ!! Είναι μόνο για tablet PC και οθόνες αφής... Καθόλου μα καθόλου λειτουργικά! Τραγικό σφάλμα της Microsoft να τα βγάλει σε μία έκδοση για όλα... :ranting2:
αυτο εκανα φιλε τρεις φορες αλλα τιποτα, αν γινονταν στον ιδιο δισκο η εγκατασταση με τα win πιστευω δε θα ειχα θεμα
πιο πολυ για να μαθω και κατι αλλο, αλλα οι εντυπωσεις που μου αφησαν τοσο καιρο που τα ειχα ειναι κατα 95% θετικες, κατεβαζεις γρηγορα και χωρις φοβο, εχω παθει πλακα το πως φορτωνει τις σελιδες internet(πιστευα οτι ειχα θεμα με την γραμμη μου αλλα δεν ειναι ετσι), και με τι ταχυτητες αντιγραφεις διαφορα αρχεια απο τους σκληρους δισκους, με λιγα λογια γινονται ολα πιο γρηγορα, μου αρεσε πολυ γι αυτο και το θελω παλι, ειναι και σαν δευτερη λυση, οτι προβλημα εχεις στο win εκει μπορει να μην το εχεις, δουλευεις διαφορετικα, δε ξερω για μενα αξιζει να υπαρχει thumb
Οκ φιλε,δε τα περασα τα 8αρια, ευτυχως υπαρχουν ατομα με γνωσεις εδω μεσα και μας καθοδηγουν thumb
@dimitz
Πόσους σκληρούς έχεις πάνω στομηχάνημα?
Άλλαξε απο το BIOS του υπολογιστή το boot priority των σκληρών δίσκων.
Να αλλάξεις τη σειρά εκκίνησης των δίσκων. πχ στο δισκο Α εχεις τα windows. Με αυτά εκκινεί το μηχάνημα, άρα θα φαίνεται πρώτος στη λίστα ο δίσκος Α. Στο δίσκο Β έχεις Linux. Για να εκκινήσει απο το δίσκο Β το μηχάνημα σε Linux θα πρέπει να βάλεις το δίσκο Β πρώτο στη λίστα.
Ακριβώς απο πάνω απο αυτή την επιλογή first boot υπάρχει η επιλογή Hard Disk Boot Priority. Μπαίνεις εκεί και αλλάζεις τη σειρά των δίσκων
Φιλε μου χιλια ευχαριστω αυτο ηταν το προβλημα (τωρα γραφω απο ubuntu) :thanks: :thanks: :thanks:. τι να πω respect , κοιτα να δεις 1 λεπτο δουλεια και παλευω τρεις μερες τωρα, χρωστω κερασμα σε σενα αλλα και στα υπολοιπα παιδια που βοηθησαν, Επιτελους ..................... και παλι σ ευχαριστω πολυ φιλε μ εσωσες :thumbsup:
edit δουλευει κανονικα το dual boot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να'σαι καλά φιλαράκι! Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα!
Άρα όλα κομπλέ. thumb
Όλα λίγο ψάξιμο και σκάλισμα θέλουν, υπομονή και όρεξη να υπάρχει. :original:
Δε χρειάζεται να μπαίνεις στο BIOS για να αλλάζεις τη σειρά του Boot.
Κατά την εκκίνηση του υπολογιστή έχει δυνατότητα εμφάνισης boot menu πατώντας συνήθως F10 ή F12.
παιδια εχω ενα θεμα, δε μου φορτωνει γρηγορα τις σελιδες ιντερνετ απο explorer και chrome που εχω, καθυστερει παρα πολυ θα ελεγα, μετα το φορματ και μεχρι τωρα ηταν μια χαρα τι επαθε ξαφνικα? εχω κανει διαγραφη cookies αλλα παλι τιποτα, καμια γνωμη-λυση?
Καλημερα, το προβλημα βρεθηκε , ας το αναφερω μηπως και δημιουργηθει και σε σας κατι τετοιο, τελικα εφταιγε το mtorrent, ανεβαζε πολλα ping κοντα στα 1000 απο τα 20 που εχω κανονικα και ετσι δε μπορουσα να φορτωσω σελιδες, το συμπερασμα που εβγαλα ειναι ΖΗΤΩ ΤΟ LINUX :thumbsup:
Όσο αφορά το utorrent για όσους δεν το ξέρουν, από default ξεκινά μαζί με τα windows. Οπότε πάμε στα preferences και αποτσεκάρετε την επιλογή αυτή. Το ανοίγουμε όποτε θέλουμε εμείς.
Σε Ubuntu προτιμήστε το Deluge Torrent.
Σε Mac το Transmission.
Σε Win το Utorrent.
Και κάντε μερικές ρυθμίσεις στις Συνδέσεις. Με τις 24/1 Mbit συνδέσεις στην Ελλάδα μην αφήνετε να γίνονται από το router 500 συνδέσεις και unlimited upload speed γιατί "μπουκώνει" η γραμμή.
Μέχρι 200 συνδέσεις (60-70 ανά torrent) και Upload speed limit στο 80% της ονομαστικής. Πχ, 80 kb/s για τις 1Mbit upload.
Και θα κατεβάζετε γρήγορα και θα σερφάρετε άνετα.
Δοκιμασμένα χρόνια τώρα. thumb
Καλημερα Μπαμπη , σε ολα μεσα εισαι :original:, ετσι να μας δινεις τα φωτα σου, ειδη μαθαμε πολλα απο εσενα και τα αλλα παιδια που ασχοληθηκαν με το θεμα :thumbsup:
dim η τεχνολογία/gadget/pc είναι ένα από τα hobby μου, ίσως το μεγαλύτερο. Ότι μπορώ περισσότερο μαθαίνω κι εγώ και χαίρομαι να βοηθάω φίλους και γνωστούς όσο περνάει από το χέρι μου.
τελικα εγκατεστησα τα win 8, πρωτες εντυπωσεις θετικες :thumbsup:
παιδια για να μην ανοιξω αλλο ποστ μετα απο την εγκατασταση τον win8 εχω καποιο θεμα με το utorent , μου βγαζει καθε λιγο και λιγακι το παρακατω μηνυμα, για ποιο λογο κρασαρει?
και εγώ 2.2.1 έχω άλλα σε stable release και όχι beta
edit βρηκα το 2.2.1 build , το 2.2.1 rc και 2.2.1 beta, ποιο κατεβαζω και τι διαφορες εχουν μεταξυ τους?