Ιανουάριο Στάθη.
Ετσι μου είπαν στον Ρουσσάκη.
55 άλογα 13.5 κιλά ροπή.
Η Τσεχία είναι γεμάτη απο δαύτα και είναι σούπερ οικονομικό.
Printable View
ΣΕΕ ΤΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ....
εντάξει, ότι πεις.
Αντε στο Ρουσσάκη, εξώφλησε και παίρνω ότι διαλέξεις.
ξερεις ποσο εχει το c3 αγαπημενε μου προεδρε???
10 900 και δινεις και το bmw στην αποσυρση...
το c1 το ντιζελ θα βγει 9 κατι, δεν μπορει να βγει πιο φθηνο απ την βενζινη!
το c1 τα πλαστικα του μεσα ειναι απαραδεκτα.... οι διακοπτες ειναι της fisher price...
αν θες να το πληρωσω θα παω Χανιαδακη οχι Ρους...
https://www.citroen.gr/home/#/home/
τρεχει προσφορα ενα μηνα 10 990..
με green bonus δηλαδη δινεις ενα παλιο αυτοκινητο για αποσυρση... δωσε μια λαμπρεττα!
δεν ξερω ποσο φτανει με bluetooth, δερματινο ντουλαπακι, αιπαντ, κρουιζ κοντρολ, θερμαινομενο χειροφρενο κλπ που θα θες να βαλεις....
το θεμα ειναι οτι εχει 5 χρονια εγγυηση 0 τελη κυκλοφοριας γιατι οι ρυποι του ειναι κατω του οριου!
απο ζημιες δεν εχει αναφερθει κατι μεχρι αυτη τη στιγμη!
το απλο βγανει 12800 ρε σπαρακο...
Και εγω ρωτάω είναι απ την προσφορά + πινακίδες κλπ ;;;;
C1 ξαναμίλησα ΔΕΝ θα έρθει γιατί δεν βλέπουν να έχε εμπορική πορεία.
ρε παιδια με την πατεντα λεω κι εγω. δεν βγαινει τοσα ρωτηστε...
Ρε συ, τωρα πηρα μολις. Δες παραπανω.
Το 10 990 είναι δηλαδή χωρίς πινακίδες ΦΠΑ και ρόδες έστω και 12κ είναι καλά με 5 χρόνια εγγύηση και 0 τέλη κυκλοφορίας ..: ΣΤαματη μπάς και επειδή μιλάς συνέχεια τους έχεις ζαλίσει ;; Θα πάρω και εγω μετα !!!
207+ δεν υπάρχει.
Μάλλον μιλάς για το 206+ που πράγματι έχει τον 8βάλβιδο ΤU με τα 75 άλογα. Αλλά το 206+ είναι ένα εντελώς low budget απαρχαιωμένο πλέον μοντέλο.
Στην υπόλοιπη γκάμα του PSA δεν υπάρχουν ΤU κινητήρες. Ο 1.4 16v TU έχει αντικατασταθεί από τον 1.4 vti που προέρχεται απ'τη συνεργασία με τη BMW. Το ίδιο και ο 1.6 TU.
Πάντως ο 1.4 16v ΤU ήταν πολύ καλός κινητήρας, τουλάχιστον στα 207 (γιατί στα 206 είχε θέματα).
Ελαστικός, με τράβηγμα μέχρι ψηλά και αξιόπιστος, γενικά από τους καλύτερους 1400άρηδες της εποχής ακόμα και με τα τωρινά δεδομένα.
Αν είχε και 1-1,5 λίτρο/100χλμ λιγότερη κατανάλωση θα ήταν αψεγάδιαστος.
Tα μοτέρ των xsara βγήκανε σκυλιά
Και στο πρώτο c4 όπως το δικο μου τα μοτέρ ήταν τα ίδια με της xsara kata 90%
Η πιο απλή έκδοση του c3 βγαίνει 11+ κοντα 12( υπόψιν δεν έχει ούτε ραδιόφωνο)η επόμενη βγαίνει 700ε παραπάνω και η τελευταία βγαίνει 13500 και είναι φουλ εξοπλισμένη! Το c1 βγαίνει πετρέλαιο μόνο στο εξωτερικό Ελλάδα δεν έρχεται!Οι τιμές αυτές είναι μόνο για άσπρα μαύρα αυτοκίνητα άλλο χρώμα το περιμένεις το λιγότερο 4 μήνες και μπορει να βγεις εκτός προσφοράς!