Aν πέφτει τόσο κάτω να τον αλλάξεις! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Printable View
τον βγαζεις, και βλεπεις με το χερι αν ανοιγοκλεινει, αν δεν ανοιγοκλεινει ειναι κολλημενος, αν ανοιγοκλεινει, βαζεις σε ενα μπρικι νερο να βρασει και τον πετας μεσα αν δεν ανοιξει πετα τον...
μετα κρατα το ζουμι και βρασε μακαρονια να παρουν γευση απο θερμοστατη και παραφλου!!!
Θα είναι κολλημενος ανοιχτός λογικά. Είναι συνηθισμένο
οπα ρε μαγκα ετσι λες οτι κατι ειναι χαλασμενο? ετσι πετας τα χρηματα σου?
χωρις να το εχεις δει??
και γραφεις απο κατω και μηχανολογος, που το στηριζεις οτι ειναι κολλημενος επειδη η γκομενα του θειου σου ειχε εναν πρωην με 46αρι και του ειχε κολλησει πριν χρονια?
αλλα στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι...
γενικα το αυτοκινητο στο ταξιδι δουλευε πολυ πιο χαμηλα απ τα κανονικα? ή μονο στην κατηφορα επεσε?
αν επεσε στην κατηφορα μονο καταλαβα τι εγινε σου εχει μεινει μισο λιτρο παραφλου μεσα και θεωρεις φυσιολογικη την θερμοκρασια οταν ειναι στα κοκκινα στην κατηφορα κουνηθηκαν οι σταγονες του παραφλου που εχεις μεσα και περασαν απ το ψυγειο....
χαχαχαχαχαχαχαχααχχα
Μες το μυαλο μου ειστε............ και εγω χτες τυχαια για πρωτη φορα ειδα την στιγμιαια βελονα της βενζινης να μην μηδενιζει με νεκρα και ειχα σκοπο σημερα να ανοιξω θεμα...........ευγε ευχαριστω και εγω για τις πληροφοριες!
Αν ειναι ας το χωρισουν οι mods σε 2 θεματα ωστε να μην μπερδευομαστε ενα με την βενζινη και ενα με την θερμοκρασια!
ούτε καν.
Ανθυπογιούζερ θα έλεγα.
update:Δοκιμή χθές που γύρισα,έβαλα νεκρά στην κατηφόοοοοοοορα και δεν μου έπεσε(η θερμοκρασία :hystericalbs1:) .Προσπαθώντας να κατλάβω τί σκ@τά είχε γίνει,πρέπει-ίσως να έπαιξε τότε ρόλο το ότι έχανα νερά από το ψυγείο και τώρα το έχω αλλάξει.Οπότε https://thetruthaboutplas.com/wp-con...yth-busted.jpg .
ΥΓ:Τα γλύτωσα τα λεφτά του θερμοστάτη κουφάλες :hystericalbs1::hystericalbs1: