εδώ με το ίδιο τελικό χάνεται ο ήχος της εισαγωγής στο σι ες ελ, που βρυχάται τρελά...δεν θα χαθεί του απλού Μ3?
εδώ με το ίδιο τελικό χάνεται ο ήχος της εισαγωγής στο σι ες ελ, που βρυχάται τρελά...δεν θα χαθεί του απλού Μ3?
Παιδιά στο δικό μου δε χάνεται τίποτα. Το τελικό κάνει αρκετό μπασο μέχρι τις 3500 (εκεί δηλαδή που το μοτέρ ουσιαστικά δεν πολυακούγεται) μετά μένει ουσιαστικά λίγη βραχνάδα από το τελικό και το μοτέρ ακούγεται κανονικότατα, φυσικά και το rasp...
Εάν ήταν τα τελικά να καταργούσαν τον ήχο του μοτέρ τότε δεν θα τα αγόραζε κανείς...
Και ένα βίντεο.
Μια χαρά ακούγεται η εισαγωγή
https://www.youtube.com/watch?v=zhFG2WN5HdY
Παιδιά δεν είπα ότι δεν ακούγεται η εισαγωγη
Απλά με το race τελικό το αμάξι ακούγεται πιο πολυ μπάσο απο ότι rasping,
Και μέσα στο αμάξι ακούγεται πιο καθαρά ήχος της εισαγωγής με το Μαμα η το csl τελικο
Αυτο ισχύει σε όλα τα αμάξια αλλού πιο λίγο αλλού πιο πολυ
στου μάνου πάντως δεν ακούγεται η εισαγωγή με την σουπερσπριντ και τους καταλύτες.
γενικά όταν είσαι απ'έξω όπως και στο βίντεο, όταν έρχεται το αμάξι ακούγεται απο μπροστά η εισαγωγή, και όταν περάσει ακούγεται η εξάτμιση.
τουλάχιστο στο μάνου απ'έξω ακούγεται ακριβώς όπως στο βίντεο, ενώ μέσα στην καμπίνα δεν ακούς εισαγωγή.
αυτό μπορείτε να το διαπυστώσετε στα διάφορα βίντεο του μάνου απο τις πίστες. η εισαγωγή δεν ακούγεται πουθενά, η εξάτμιση καλύπτει τα πάντα...
επειδή εγώ φοράω το σπορ, δεν έχω πολύ αυξημένη βαβούρα. έχει αλλάξει ο ήχος, όχι σε τπτ τργικά επίπεδα, και ακούγεται κανονικά το μοτέρ απο μπροστά.
γενικά πάντως, ψήνομαι να το αλλάξω με ένα ρέις.
Δεν ξαναβαζω τελικο αφου τελικά δεν δίνουν τίποτα απολύτως κ ηρέμησαν κ τα αυτιά μου
Έχω βάλει τα csl απο κάτω κ είναι και πιο raspy απο νορμαλ,
Που μου αρέσει.
εμένα μου αρέσει η βαβούρα βασικά.
βέβαια θα μου πείς άλλο να το λές, και άλλο να το ζείς καθημερινά. τι να πώ...και εγώ πάντως δεν πολυασχολούμαι πλέον, αλλά δεν με ενοχλεί.
το σπορ σούπερσπριντ πάντως αν δεν θές πολύ βαβούρα, ενώ παράλληλα θες λίγο διαφορετικό ήχο, είναι πολύ καλό.
Για το τελικό της Μ3 Ε46 συζητάμε σε αυτό το topic?
απ'ότι φαίνεται, συζητάμε και γι'αυτό...
Γιατί πείραξε κανέναν;
Πολύ ενδιαφέρον αυτοκίνητο η M135i.
Κάνει τη νέα 1 να φαίνεται όμορφη και ικανή.
Άραγε θα δούμε κανένα στην Ελλάδα? Άντε μπας και βρούμε κανένα μεταχειρισμένο. :thumbsup:
Πάντως και η 125i με M-Pack και το αυτόματο σασμάν δεν είναι άσχημη επιλογή.
άσχετο, αλλά το 1Μ απο πωλήσεις πήγε καλά?
Θα μου έκανε εντύπωση εάν έχουν πουληθεί πάνω από 5, ελέω κρίσης (και της κατρακύλας των τιμων των ε92 λόγω τεκμηρίων).
γενικότερα μιλάω. όχι για ελλάδα...αν έχει διαβάσει κάποιος, κάπου, για το αν πήγε καλά...
Σα ζεστό ψωμί πούλησε παγκοσμίως, αλλά το κράτησαν για λίγο νομίζω 14-16 μήνες στην παραγωγή.
Βρήκα αυτό....
https://www.autoblog.com/2012/04/03/...e-is-sold-out/
Sold out...
To 1M ήταν περιορισμένης παραγωγής εξ'αρχής. Μάλιστα πήρε για λίγο παράταση αλλά νομίζω πλέον έχει σταματήσει η παραγωγή της παγκοσμίως.
λιγότερα απο 1000 κομμάτια ε?
μάλιστα.
πάντως αν και έχει μυστήριο κοινό το 135, η τιμή του στο εξωτερικό είναι λογική για τους θερμόαιμους 20άρηδες που οι γονείς τους θα δώσουν το κάτι παραπάνω για να τους πάρουν ένα καλό δωράκι.
Στην Αμερική είναι αυτό...Παγκοσμίως if memory serves me well, 7000-7500 κομμάτια.