Ρε Θωμα τωρα σοβαρα. Παιζει ο θορυβος που ελεγες τι ακους τωρα τελευταια (απο κατω στο κεντρικο που λεγαμε στο σπιτι σου) να ηταν απο αυτο; Το ματιαξαμε ρε ξαδερφε το αυτοκινητο...:ranting2:
Printable View
Θωμά εύχομαι γρήγορα να επισκευάσεις και να βγεις ξανά στους δρόμους !
Άλλη ζημιά να μη σε βρει...
Ο θορυβος πλεον ειναι στγμιαιος, αμεσως μολις η βελονα περασει τις 2κ. Μυστηρια πραγματα.
Τες πα, το πηγα και το αφησα απο σημερα μεσα, τουλαχιστο να μην το βλεπω στοκαρισμενο μπροστα μου μεχρι να φτιαχτει.
Ειδωμεν, ελπιζω καλα ξεμπερδεματα.
ασε ρε που ηθελες να το πουλησεις κιολας !
εδω και "χαλασμενο" δεν αντεχεις ουτε μερα να μην το οδηγας !!
:D
καλα και φτηνα ξεμπερδεματα ευχομαι !
thumb
500 ευρω ολη η μοναδα μεταχειρισμενη θωμα?
Ναι.
Εχει τρεις στο μαγαζι, σημερα που πειγα μου τα εδειξε κιολα.
πως ξερεις σε τι κατασταση ειναι?
γενικα μιλαω.
Δεν ξερω, γι'αυτο και λεω καλα ξεμπερδεματα.
Γιατι αν δεν εχει κανενα καλο, τοτε θα ματωσει ο λοκω καλα.
Θωμα ολα βολικα με το αρμα !!!
Καλα εκανες που το εβαλες απο σημερα μεσα καμια φορα η συγουρια κανει εχει ασχημες
επιπτωσεις !!!
Θα πω μοναχα ενα πραγμα.
Δοξα τον θεο, η τυχη μου ηταν πολυ μεγαλη και δεν εκανε κραου να ανοιξει σα μαρουλι το μοτερ.
Τελικα σπασμενο δοντι ειχε, οπως στις φωτο απο το θρεντ του αμερικανικου φορουμ.
Μαλον οφειλω να ζητησω συγνωμη σε οσους θεωρησα οτι ηταν υπερβολικοι...
Σε λιγο θα παω απο το συνεργειο, και θα επανελθω με φωτογραφιες. Βρεθηκε και το θραυσμα, και ολα οκ απ' οτι μου ειπαν τα παιδια. Η τυχη ηταν τεραστια, γιατι το αμαξι εκανε συνολο 100 χιλιομετρα ετσι.
Και μονο που το σκεφτομαι ζαλιζομαι.
Τες πα, σε λιγη ωρα θα ανανεωσω με φωτος. Προς τους υπολοιπους κατοχους. Ακουσατε θορυβο απο βανος, σβησατε και καλειτε οδικη για να σας μαζεψει. Η δικη μου τυχη ηταν καρατεραστια.
Επισεις, αν δεν μανει κοπο, αν γινεται να καθαριστει απο τα οφ τοπιμ το θεμα, αν και εγω ο ιδιος το σακατεψα το θρεντ, αλλα εδω εχουμε θεμα και καλο θα ηταννα μεινει καθαρο απο εδω και περα.
Μα για μερα τον ακουσα, και δοξα το θεο σταθηκα τυχερος ρε...1.000.000 συγνωμη μου εχει ζητησει.
Ειμουν τυχερος γιατι το θραυσμα πειγε κατω από την καδενα, και δεν εφυγε πουθενα αλλου.
Τες πα, περιμενς να με παρει τηλ για να ξεκινησω...
Παντως ρε φιλε, ο θορυβος που εκανε, δεν εδειχνε για τετοια ζημια. Εχω ακουσει βανος να βαρανε χειροτερα απ'αυτο και δουλευουν κανονικα.
Την τυχη μου μεσα ρε γμτ...
Άντε ρε ξαδερφάκι, πολύ χάρηκα! Άντε με το καλό να το βγάλεις ξανά στους δρόμους και να του πιεις το αίμα! Γιατί... Έτσι σου αρέσει!!!!
Ασε αξα, και στο τσακ την γλυτωσαμε. Αν και με την κουβεντα που καναμε, του ειπα.
Ειδες μλκ που μου ειπες περπατα το? Μου λεει. Θωμακο, εχω τρεις μηχανες πισω. Ετσι και γινοταν η στραβη, θα σου εδινα τη μια.
Απλα και αυτοι κοροιδευτηκαν απο τον θορυβο, οπως και εγω.
Το να σπασει κατι τετοιο, θεωρεις οτι θα κανει θορυβο γμσ τα εκει μεσα. Οπως τα λεγαμε και στον καφε σημερα.
Τι να πω ρε πστ μου...τι να πω.
Τες πα, το διαταυτα ειναι ενα. Ακουσατε θορυβο απο το βανος? Εστω και πολυ μιμρο, οδικη και φορτωμα.
Ουτε γι'αστειο να περπατησει...
Τυχερός είσουν Θωμά.. άλλη ζημιά να μη σε βρει.
Τώρα το επόμενο που θα πρέπει να προσέχεις ειναι η σκόνη που περνάει από το φίλτρο αέρος, ξύνει τα πιστόνια και το χιτώνιο.
Τέλος καλό όλα καλα και αναίμακτα !!!!
ΥΓ.Α ρε τουρμποσκυλε ποσά λίγα ξέρεις ;)
Ούτε του παπά μην το λες
Μολις γυρισα...ξενερωσα. Βεβαια οκ, λογο ρυθμισης βαλβιδων, εχω δει και αλλες φορες το μοτερσκι μου ετσι ανοιγμενο, οποτε τα εγκεφαλικα περιοριστηκαν μονο οταν αντικρυσα το σπασμενη βαση του γραναζιου.
Ευτυχως το κομματι ηταν ενα, και επι 100χιλ, μας εκανε την χαρη να μην κατσει σε καμμια καδενα, οπου εκει θα γινοταν κομματια το μοτερ.
Η τυχη μου ειναι μεγαλυτερη απο την ατυχια μου τελικα, δευτερα θα ειναι ετοιμο στα 8κατοσταρικα, και λογο του γεγονοτος οτι ειναι ανοιχτο το καπακι, ειναι και ευκαιρεια να δουμε και βαλβιδες.
Αυτα τα νεα, και προσοχη μαγκες. Εχω ακουσει βανος να κουδουνανε χειροτερα απο το δικο μου, και ομως...
Στο συνεργειο πρωτη φορα βλεπουν τετοιο περιστατικο...
Αστα φιλε, και φτηνα τη γλυτωσαμε.
Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως στα καλακαθουμενα μπορει να γινει αυτο το πραγμα.
Μαλον η υδραυλικη του βανος δεν πρεπει να εστειλε καταλληλη πιεση στο γραναζι και το ξηλωσε.
Βλαβες γενικοτερα δεν βρηκαμε, τρια τεστ βανος καναμε, οπου στο ενα δεν περασε, ενω στα αλλα δυο περασε.
Και μονο που σκεφτομαι το ενδεχομενο να πηδουσε κανα δοντι στο γραναζι η καδενα, με πιανει αναγουλα.
Να σαι καλα, εγω επιμενω παντως σε αυτο, η σκονη ξυνει τα πιστονια, μην τα οδηγειτε :)
Ασε που οποιος εχει κομπρεσσορατο το κατεχει, οι αλλοι ασχετοι μαζι και εγω.
Καθαρα από απορια, ποσα χιλιομετρα πιστευετε πρεπει να βγαλει αυτος ο κινητηρας χωρις κανενα προβλημα ?
Θωμά αφού το ανοίξατε, άλλαξε ΚΑΙ τις βίδες με τις νέες, όπως έκανε ο Γάλλος στο πόστ μου στην αρχή του θρεντ.
Ευτυχώς, φίλε, πρόλαβες!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μια ερώτηση σαν ψιλοάσχετος με vanos κλπ. Μπορεί να συμβεί και στα απλά 46αρια που έχουν vanos?
Θωμακο εισαι πολυ λουκυ λουκ φιλε. Ευτυχως τελος καλο ολα καλα.
Τα οφτοπικ πηγαν εδω
112 ποστ μουδιασε το χερι μου ρε :)
Ειναι τελειως διαφορετικο το βανος του Μ3 κυριε γιωργο, και αυτη ειναι ζημια που συμβαινει μια τις χιλιοις.
Ειμουν ο εκλεκτος μαλον...
φιλτράκι Vanos είχες αλλάξει ?
Μαζι με καθε αλλαγη λαδιων το αλλαζω, εδω και εναμιση χρονο. Λογο πλυ μικρου κοστους, αλλα και μιμρης δουλειας, θεωρω οτι ειναι μεγαλη χαζομαρα να μην το αλλαζει καποιος.
Μιλαμε για δεκα ευρω και πεντε λεπτα παραπανω εργασια.
Οποτε...
"στα λεγα γω" μην το κουνας !!!χαχαχα.
Αντε ρε Θωμα,ολα καλα.
Γενικως οταν ενα μοτερ κανει θορυβο θελει προσοχη.
Λογω δουλειας εχω πολλα παραδειγματα να σου πω απο αμελεια ενος θορυβου που αδηγησε σε καταστροφη.
Τελος καλο,ολα καλα κ@λοφαρδε μου φιλε
Φιλτρακι vanos άλλαξα πρώτη φορα στις
120000. Στις 44000 που το πήρα δεν θυμάμαι καν αν.
Άνευ προβλήματος κ ήταν κ πολυ λίγο βρωμικο.
Είναι να μην σου συμβεί