Ωχ ναι ; Το έχει πάρει ο κουμπάρος μου, έχει κάνει και 20.000 χλμ περίπου και όλα οκ. Το έχω οδηγήσει και μου άρεσε (1.8 diesel).
Αλλά αφου μιλάς για 3 αυτοκίνητα δεν μιλάμε για τυχαίο γεγονός αλλά όντως για προβλήματα αξιοπιστίας. Κρίμα.
Printable View
https://www.autoblog.gr/2012/09/17/a...i-sthn-ellada/
4τ
Λοιπον φιλε ειχα το qq 2μιση και κατι χρονια και φετος το πουλησα σε καλη τιμη παρα την κριση( διατηρει πολυ καλη τιμη μεταπωλησης)η ποιοτητα κατασκευης δεν με ενθουσιασε τουλαχιστον για τα πρωτα μοντελα Για το f/l σιγουρα θα εχει διορθωθει αρκετα πιστευω Αναφερω τα προβληματα )ιμαντας δυναμο 12000 σφυριζε αλαχτηκε εγγυηση
2)θορυβος μπροστα δεξια ταμπλο επιλυθικε με ειδικο μονωτικο (ηταν το εξωτερικο πλαστικο κατω απο τον καθαριστηρα)
3)αναρτησεις πισω στις ανωμαλιες χτυπουσαν ακουγοταν ασχημα(στο εξωτερικο τις αλαζουν μεσα στην εγγυηση .Οχι ομως σε ολες τι χωρες.Η εδω αντιπροσωπεια .....)
4)ανακληση για τιμονι πινιον κτλ δεν θεωρω προβλημα τις ανακλησεις
5)ανακληση το δικο μου για νεα βαση στηριξης κιβωτιου
6)θορυβος απο την πεμπτη πισω πορτα αλλαχτηκε η κλειδαρια στην εγγυηση με νεα βελτιωμενη επιλυθηκε
7)στα 34000 ξεφλουδισε η κεντρικη κονσολα κοντα στα αλαρμ αλλαχτηκε εγγυηση με βελτιωμενη.κανα 2-3 φορες η λαμπα μπροστα.Μηχανικα δεν ειχα ποτε το παραμικρο.
Οντως το αμαξι φορτωμενο σε βουνο πανω ειναι αργοκινητο καραβι .Περιμενε τον βελτιωμενο κινητηρα με τους 117 ιπους του juke https://www.nissanpress.co.uk/press_site ... 275nis.htm και ροπη απο 156 σε 158.Τωρα το asx το θεωρω καλυτερο ποιοτικα λογω made in japan αλλα οχι καλο after service λογω σαρακακη,Αναροτιεμαι αν τα ειχα τα παραπανω στο asx και με σαρακακη
Γενικα παντως δεν ξαναγοραζω αμαξι με το που βγει την ιδια χρονια ποτε ξανα!!
Επισημως, η αλλαγη λαδιων ειναι καθε 15Κ, και η τακτικη συντηρηση καθε 30Κ ή ενα χρονο. Πρακτικα, η αλλαγη στα 10Κ ειναι μια χαρα, και το τακτικο service καθε 30Κ επισης (ο χρονος δεν τηρειται σε πολλες αντιπροσωπειες).
https://market.walijo.com/wp-content...i-SX4-2012.jpg
Suzuki SX4
πάνε δέστο ρε μλκα.
ελεος πια με το κασκάι.
συμφωνω με τον προεδρο απο εμφανιση...
απο μεσα δεν ξερω αλλα το qsqi το οδηγουσα πολυ συχνα και στο μονο που υστερει ειναι λιγο η ποιοτητα κατασκευης.. οι θορυβοι που αναφερθηκανε τα ξεφτυσματα κτλ. κατα τ αλλα μεσα στην Αθηνα εκαιγε 7.6 λιτρα και οχι σπαστα νορμαλ προς οικονομικα...
αν ειναι καλη η τιμη ειναι ωραιο αλλα bmw δεν ειναι σε καμμια περιπτωση.
Έλα Αρούλη να βοηθήσω σε τπτ με καμιά αντιπροσωπεία?????
Έχει βρει τπτ η γυναίκα που να της άρεσε????
Το έχουμε στην εταιρεία 2+ χρόνια και δεν έχει κάνει κιχ.2λιτρο αυτόματο.
Ευκολοδηγητο αλλά από οδική συμπεριφορά μην περιμένεις και πολλά.
Ας δει και το 1.6 ντίζελ το οποίο βγαίνει και σε 4χ4.
Τίμιο αμαξάκι χωρίς ιδιαίτερο χαρακτήρα αλλά πολύ αξιόπιστο και μια χαρά για γυναίκα και οικογένεια.
Το σουτζουκι που λέει ο πρόεδρος επίσης πολύ καλό αλλά πολύ βάρκα γιαλό !
Από ποιότητα κατασκευής και τα δύο....πλαστικουρες και με μέτρια συναρμογή αλλά σιγά μην δώσει η αδερφή σου σημασία.
Πρόεδρε, αυτό που έβαλες δεν είναι το Σουζούκι. Πιο πολύ για Άουντι μοιάζει και ξέρεις τώρα, ο πρόεδρος του bmwfans να ανεβάζει τέτοια πράγματα... Σκάνδαλο!
Αυτό είναι το SX4 και συμφωνώ και εγώ, πρόκειται για εξαιρετικό όχημα!
https://swotti.starmedia.com/tmp/swo...uki%20sx44.jpg
https://blu.stb.s-msn.com/i/D8/36EA7...A8FBAC4272.jpg
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2548715/
Να αμάξι για τη χαντοαδελφή...βάζεις και ενα πετροΓΚΑΖ και καθάρισες
χωρις να διαβασω ολο το θρεντ.....
Η αδερφη μου το χει 4 χρονια, μοτερ αριστο, επιδοσεις ικανοποιητικες, καταναλωση μετρια για τα κυβικα του, ποιοτητα υλικων εσωτερικου....εκει εχω να πω οτι ειναι μαπα! Δεν γινεται στα 2 χρονια να ξευτιζουν τιμονια, δερματα κτλ. Εγω δεν θα το παιρνα
Το QQ είναι καγκουρομανα. Το sx4 έχει μάπα συμπλέκτη και μεγάλο θέμα με την ορατότητα λόγω διπλής κολωνας μπροστά με φινιστρινι.
Εγω θα προτείνω ένα παρά πολύ καλό 4wd (η awd, όπως θέλετε πείτε το) με ευρωπαϊκή ποιότητα κατασκευής, αρκετά καλή αξιοπιστία, λογικό κόστος συντηρησης, αξιοπρεπεστατες επιδόσεις και γερμανική ασφάλεια:
Skoda Yeti.
Ο 1.8TFSI είναι εξαιρετικός χωρις να πάσχει από τα προβλήματα του 1.4TSI του Tiguan. Οι χώροι υπερεπαρκεις, μπαίνεις και βγαίνεις εύκολα και η ποιότητα κύλισης θαυμάσια.
Εναλλακτικά ένα Tiguan. Προσοχή με την πανοραμική σ'αυτά, κάποιες εμπαζαν λίγο.
https://www.autoweb.co.uk/dealer_sit...2928143638.jpg
https://images.paultan.org/images/Me...Facelift_7.jpg
A150. Tαξιδεύει άνετα (αθόρυβα,οικονομικά), είναι πολύ πρακτικό, καίει ελάχιστα.
Κανένα πρόβλημα με εφορίες τεκμήρια κλπ και υπάρχουν αρκετά καλά μεταχειρισμένα- έχει πλούσιο εξοπλισμό και αν το πάρεις με την οροφή... είναι απόλαυση καθώς ανοίγει σχεδόν όλος ο ουρανός....
Εγώ είχα το προηγούμενο (και μάλιστα 2) με την ανοιγόμενη μεταλλική οροφή - και ήταν τέλειο...
(με ένα σετάκι sachs touring και ζάντες με μικρότερο offset... ήταν ωραίο και στον δρόμο)
Αλλο η μεταλική.
εμείς με το W169 έχουμε περάσει δραματικές στιγμές μέσα στο αμάξι.
Όσον αφορά την συντήρηση του γνωρίζει κάποιος κάτι;
^ Σταμάτη, σε καμιά βόλτα σε ορεινή διαδρομή μες στη φύση δεν σου αρέσει να είναι ανοιχτή? Δεν σας έχει αποζημιώσει κάπως αυτό? (ανοιγόμενη είναι έτσι? μόνο που αντί για μεταλλικά φύλλα έχει γυάλινα- ή κάνω λάθος?)
λαδομπογιά κάθε χρόνο στην καρίνα, αφαλάτωση στις προπέλες και ματσακόνι στο αμπάρι για να μην κρατάει σκουριές.
Με απαύτωσες ρε τύπε.
Θα σου δώσω αύριο στο τηλέφωνο εναν που το έχει 2 χρόνια.
Βγάλτε άκρη μεταξύ σας και πείτε τα.
Ο τύπος είχε Ρενώ Σενίκ και πήρε το Κασκάι.
Ολα του φαίνονται ρόδινα και αγγελικά πλασμένα του ανθρώπου.
ναι ρε συ, το θέμα είναι οτι αν εκεί στη φύση που έχεις πάει, τύχει και έχει και λιακάδα, όταν μπαίνεις μέσα μετά απο το μπάνιο πχ, ή οταν το έχεις παρκάρει σε καμμιά πλατεία, τραβάς τα βυζιά σου απο τη ζέστη.
Πάντως χώρια η πλάκα, είναι πολύ ωραία το χειμώνα με τη βροχή και τις μέρες που δεν έχει ντάλα ήλιο, γιατί φωτίζει ολο το αμάξι.
Να σας πω τι έπαθα?
Ο πατέρας μιας πρώην μου είχε το Suzuki sx4.... ο τύπος ήταν τρελός (πολύ νευρικός και οδηγούσε κι έτσι...). Γενικά το πήγαινε σβέλτα και με είχε πάει μια βόλτα (ήμουν στο πίσω κάθισμα) και πραγματικά έβγαλα τα άντερά μου (δεν ήταν βολικό πίσω και χοροπήδαγε και το αμάξι....)
Ήρθε λοιπόν ο τύπος στη Μάνη (με την γυναίκα του- ένα φοβερό milf....) και τους βάζω στο πίσω κάθισμα στο 120i....
ξεκινάμε από πύργο δυρού-> αρεόπολη-> οίτυλο-> μεσσηνιακή μάνη (καρδαμύλη κλπ).....
Λίγο μετά το οίτυλο (αφού κοπανιόταν στις στροφές στην πίσω πόρτα του BMW και μετά στο κεντρικό τούνελ και μετά πάλι πίσω στην πόρτα) μου είπε να τον γυρίσω πίσω για να πάρει το αμάξι του.....*
*από τότε δεν τον ξαναείδα
:think:
αααα, εδω εννοουσες τα θανκς ! :th_Laie_67-1:
φοβαμαι οτι δεν υπαρχει πλεον τετοιο πραμα Αρη
τη σημερον (ελληνικην) ημεραν, για οικογενειακο που να μας υπηρετει,
πιστευω οτι θελουμε αξιοπιστια, ασφαλεια, χαμηλα ΤΚ, χαμηλη καταναλωση (ντιζελ) και ευελικτο αμαξωμα.
επισης νομιζω οτι δεν ειναι εποχες για καινουριο αμαξι.
μετχ βρισκεις οτι θες.
υγ. κι εμενα το κασκαϊ δε μ'αρεσει...
Yeti πήρε πέρισυ ο πατέρας ενός φίλου. Το μόνο που ρώτησε τον πωλητή όταν το πήρε, ήταν πως πέφτουν τα πίσω καθίσματα. Αφού έμαθε, πήγε καρφί μετά την αντιπροσωπεία και το φόρτωσε ξύλα. Τα ξύλα τα πήγε στο χωριό, στου διαόλου τη μάνα, 150χλμ απ' την Πάτρα. Αμφιβάλλω αν ο κυρ-Γιώργης ξέρει τι θα πει στρώσιμο. Πάντως το κακόμοιρο το Yeti μια χαρά αντέχει αυτή τη χρήση.
γουσταρω πεμβεφανς ρε ξεκινας να μαθεις για κασκαι οικογενειακο και καταληγει το τελευταιο ποστ
"ακου να δεισ φιλε το evo 6 ηταν το καλυτερο μιτσουμπισι εβερ ακουσε με και μην παρεις ρχ7 καθε χιλια χιλιομετρα θελει 150 ml λαδι το χε ενας μπαρμπας του μπατζανακη μου " και παραθεση απο m5board με κοντρα στον αεροδιαδρομο και specs τηλεμετριες πιεσεις οβερμπουστ τουρμπινες γκαρετ αγριους εκκεντροφορους αλφα ν προγραμμα στον δημητριαδη κλπ κλπ
για αυτο αγαπω πεμβε φανς
Aρη παρε αυριο στο Θεοχαρακη και πες του να σου πει τα service το απλο για τα λαδια των 30 των 60 και των 90 για κασκαι!
τις ανακλησεις και τις ζημιες στις ειπα!
αντε καλοταξιδο....
παρε την αδερφη σου μετα και πες της να παει να το κλεισει και να παρει ενα ζευγαρι οτοασπιδες για μεσα, και ενα σεμεδακι να καλυψει την αηδια του ταμπλο και τα πλαστικα!
Συνεργείο:
5ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΑΡΤΑΣ
Τηλ.: 26510 85180-2
Κι ενα μανταλάκι για τη μύτη, γιατί τα πλαστικά αυτά κάτω από τον ήλιο δίνουν νέο νοημα στον όρο αρωματικοι υδρογονάνθρακες.
Λοιπον αν μιλας για το nissan θα σου πω την εμπειρια μου απο τα δυο αυτοκινητα που ειχα (almera και primera).
τα service του ειναι σε προγραμματισμενα μεν διαστηματα αλλα ειναι παμφθηνα ( σε σχεση με αυτα που ξερουμε απο bmw)
Στα 10 χρονια που ειχα nissan δεν πηγα ποτε συνεργειο, δεν χαλασε τιποτα και τα αμαξια που πουλησα ακομα κυκλοφορουν απροβληματιστα.
Πλην ενος ραδιο cd που μου κλειδωσε απο χρηση μαιμου δισκων...
Ουτε υγρα φρενων αλλαζα οπως αλλαζω στη bmw καθε δυο χρονια και στο ενα τακακια μπροστα αλλαξα απο μονος μου χωρις να χρειαζεται στα 60000 χιλ στο αλλο το πουλησα με 62000 χιλ και δεν ειχα αλλαξει.
Ολα του τα service τα εκανα σε εξουσιοδοτημενο.
Για χιλια δυο μπορει καποιος να κατηγορησει τα ντατσουνια, την αξιοπιστια τους ομως λιγοι την φτανουν...
Aρκετά όμορφο εξωτερικά, με ποιοτικό εσωτερικό (τηρουμένων των αναλογιών πάντα) και ιδιαίτερα καλή οδική συμπεριφορά το qasqai.
Για όποιον θέλει καλούς χώρους, αυξημένη από το έδαφος απόσταση και γενικά ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο που να συνδυάζει τα θετικά των suv και των sedan (αφού χωρίς τετρακίνηση είναι ουσιαστικά κάτι το ενδιάμεσο), τότε είναι ίσως η καλύτερη επιλογή.
Γι'αυτό κι έχει πουλήσει και τόσο πολύ.
Καλορίζικο Αρη και καλά χιλιόμετρα.
Μια τελευταία κουβέντα θα σου πώ μόνο και το κλείνω εδώ.
Σου είπα ο γειτόνάς μου έχει ένα τέτοιο μαύρο.
Πλούσια έκδοση κτλ.
Οταν το πήρε την επόμενη μέρα πήγε και του έβαλε δέρματα.
Ακριβά, καλά δέρματα, ακόμα και στις πόρτες.
Μπήκαμε κάποια στιγμή μέσα, έβρεχε και θέλαμε να πάμε στο σταθμό, ήταν ο δρόμος του, να μας πετάξει με τη γυναίκα μου μέχρι το μετρό.
Οταν βγήκαμε και τη ρώτησα πως της φάνηκε το αμαξι κτλ, η απάντησή της ήταν:
Ενοιωσα οτι τα δέρματα ήταν εντελώς αταίριαστα με το αυτοκίνητο.
Ενώ κανονικά το δέρμα δίνει έναν αέρα στο αμάξι, αυτή η παρέμβαση έκανε ολο το υπόλοιπο σύνολο να δείχνει ακόμα "φτηνότερο".
τίμιο αμάξι, απροβλημάτιστο, ειδικά αν έχεις παιδιά που καταστρέφουν αυτοκίνητα για την πλάκα τους είναι οκ, αλλά αν ζητάς το "κλικ" που ξεχωρίζει το μεταφορικό μέσο απο την κάψουλα μετακίνησης, σόρυ, δεν θα το βρεις σε αυτό το μοντέλο.
Σαν τελευταία κίνηση σου ξαναλέω να δει το SX4 που είναι το πιό τίμιο 4κίνητο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο δρόμο.
Thanks for listening.