Ωραιο thread...Αν και πιστευα οτι θα γινει σφαγη με αυτο το θεμα φαινεται οτι η honda-haters του forum κρατιουνται ακομα... :hystericalbs1:
Οσο για το ΕΡ3....πανεμορφο και με μοτερ ξυραφι...Ξυνετε πληγες κατι φορες εδω μεσα... :fountwtis:
Printable View
Ωραιο thread...Αν και πιστευα οτι θα γινει σφαγη με αυτο το θεμα φαινεται οτι η honda-haters του forum κρατιουνται ακομα... :hystericalbs1:
Οσο για το ΕΡ3....πανεμορφο και με μοτερ ξυραφι...Ξυνετε πληγες κατι φορες εδω μεσα... :fountwtis:
και με 7κ γιατί να μην πάρω s2k εε δεν νομίζω να στρίβει και καλύτερα ... Στην τιμη που παίζουν τα ταπερ είναι πολυ πολυ καλή επιλογή !!!
Πριν απο δυο λεπτα μιλουσα με τον φιλο για κατι που ειχαμε συννενοηθει απονχθες, και επι την ευκαιρια τον ρωτησα για το στησιμο του αυτοκινητου.
Τα νουμερα τις ευθυγραμμισης δεν τα θυμαται, αλλα τα εχει στον υπολογιστη του και θα μου τα στειλει με ενα μαιλ μολις μπορεσει.
Αυτο που μου ειπε, ειναι οτι ασχοληθηκε κανα 6μηνο μονο με το στησιμο, εχει αλλαγμενα τα παντα απο καμπερ καστερ συγκλιση αποκλιση, και οτι εχει δοκιμασει 9 σετ ελατηρια με διαφορετικα βαρυ.
Και μαλον ετσι εξηγειτε το τοσο απιστευτο στριψιμο που εχει το αυτοκινητο. Αν επαιρνα ταπερ, θα εκανα ακριβως οτι εχει κανει ο τυπος.
πως και δεν ξαναεκανες θωμα κανα ανοιγμα απο 1ες η 2ες η ηταν σιγουρη η ηττα?
αν και ειμαι ενας απο τους haters honda...για πολλους και διαφορους λογους..
ναι το ep3 ειναι ενα πολυ τιμιο αμαξι...το αμαξι ειναι εξαιρετικο σε ολα του ακομα και σε μαμα μορφη και αυτη την στιγμη τα παιρνεις τζαμπα..τωρα με τετραπεταλουδα και 11500!!!!rpm προφανως και εχει πεσει πολυ χρημα..και πολυ σκεψη και μπραβο στον μερακλη ιδιοκτητη του!!
επισης να συγχαρω τον θωμα που εχει αποδειξει το ακομπλεξαριστο του πολλακις οπως και στο ιδιοκτητη του honda που σεβεται τα μ3...αυτο σημαινει αυτοκινηση...αγαπω ολα τα οχηματα ανεξαρτητως κατηγοριας τιμης, προελευσης και κυβισμου..που βγαζουν κατι ξεχωριστο και διαφορετικο...
Δεν με πολυενδιαφερει, γι'αυτο. Εγω οταν ανοιγω με κατι, ανοιγω παντα για την πλακα.
Τωρα οσων αφορα το συγκεκριμενο αμαξι, σιγουρα παει διπλα από το Μ3 αν δεν ειναι μπροστα. 290 αλογα λεει ο ιδιοκτητης και ειναι πολυ νορμαλ το νουμερο ετσι οπως ειδα το αμαξι.
Οταν ανοιξαμε εγω το πειρα πολυ στην πλακα, ανοιξα με τριτη ενω αυτος με δευτεραν και το αποτελεσμα ηταν να ειμαι 3 αυτοκινητα πισω στα 180-190
το εσωτερικο του πάντως ειναι απαραδεκτο...και σε αισθητικη και σε ποιοτητα.... θυμιζει πλαστικο απο τα ταπερ!
Οκ δεν ειναι πεμβε, ουτε μερσεντεςν ουτε και αουντι.
Δεν ειναι αυτο το θεμα ομως. Το θεμα ειναι οτι ειναι οπλο.
Πως με το Μ3 μπαινεις μέσα και σε πιάνει να γράψεις σε όλη την Λιωσίων με τα πίσω λάστιχα "Σούλα,πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος", έτσι και με το tape r θες να το πάρεις,να ξυλώσεις το σύμπαν από μέσα, νά βάλεις και τον κολλητό από δίπλα με μπλε τετραδιάκι ΔΙΕΘΝΕΣ, και να πάρεις τα βουνά...
Θυμαμαι τρεχανε πολλα στις αναβασεις.
Καλο εργαλειο !
Εμενα εχει μια φιλη μου το πιο καινουργιο, βαμμενη χοντου !
κανενα βιντεο βαλαμε???......αντε να βαλω εγω ενα ετσι στην τυχη:
https://www.youtube.com/watch?v=8tv8...?v=8tv8OHbkqjw
Αυτο ηταν ακριβως 1 χιλιομετρο...
Δικαβαλο το honda το bmw δεν ξερουμε,αν και με handycap ελεω
Cabrio,καλα παντως σταθηκε
Η μονη συγκριση που μπορει να γιενι αναμεσα στο honda και στο μ3 ειναι ο παραγοντας fun-to-drive που και παλι ειναι πολυ μπροστα το μ3 λογω πισω κινησης και μονο.
Σε κλειστη διαδρομη το αμαξι ειναι εξαιρετικο, για εκει προοριζεται.
Πολυτελειες και χλιδες ειναι περιττα πραγματα, γι αυτο και το αμαξι ειναι ελαφρυ. υδραυλικο τιμονι, a/c ηλεκτρικα παραθ και καθρεπτες. Τα υπολοιπα ειανι μαλλον περιττη πολυτελεια για αμαξι τετοιου ειδους. Θυμηθειτε το csl τι φοραει και ποσο ζυγιζει, αυτη ειναι (ηταν) η φιλοσοφια των type-r . Απο την αλλη το αμαξι μια χαρα χωρους εχει και κανει και ταξιδακι αμα χρειαστει.
Με τις σημερινες τιμες ειναι πολυ ευκολο καποιος με 8000-10000 να βρει αμαξι ΣΩΣΤΟ , και το καλο με τα χοντα ειναι πως εχουν παμφθηνη συντηρηση και μηδενικες ζημιες. Αν καποιος δεν εχει θεμα με τα 2000κκ τοτε αποτελει εξαιρετικη επιλογη. Αν ειχα δυνατο πισωκινητο παντως μαλλον δε θα το κοιταζα , μονο αν ηθελα να εχω 2ο αμαξι για πιστα
.
Συμφωνώ σε πολλα αλλα φθηνή συντήρηση σε σχέση με τι; Γιατί κάποιες τιμές σε ανταλλακτικά είναι υπερβολικές!
Όσον αφορά τις αναβασεις αν δεν κάνω λάθος τρέχουν 2-3 σε αντίθεση με τα κλιο σπορτ και τα πεζο-σιτροεν! Το κλιο είναι και αυτο πολυ αξιόλογο αυτοκίνητο και στο μόνο που υστερεί είναι σε "εύκολα" άλογα βελτίωσης που παίρνει το χοντα! Το ep3 το σέβομαι ειδικά στην τιμη που παίζει σε αντίθεση με τα vti που παρά ότι είναι κάτι αιώνες πίσω απο το ep3 παίζουν σε ίδια τιμη λόγω του φθηνού σήματος τους!
Ψωνιζεις απο εξωτερικο και παπαλα εφοσον θες κατι καινουριο
γιατι απο μεταχειρισμενα εχει αρκετα.
Φθηνη συντηρηση σε σχεση με οτιδηποτε στην κατηγορια του και σε
μερικες περιπτωσεις και σε σχεση με αμαξια κατω της κατηγοριας του
Bασικα μεχρι σημερα μιας και το λες δεν εχω ακουσει ταπερ να μεινει απο δυναμο.
Οταν μεινει καποιο λοιπον, δηλαδη εαν εμενα εγω θα κοιταγα να παρω ενα μετεχειρο ή ενα επισκευασμενο. Αλλιως θα περιμενα καμια βδομαδα εως 10 μερες εφοσον θα γλιτωνα ενα δυναμο ακομα τουλαχιστον
Ρε αντρικο εσυ είσαι και ψαγμενος πιστεύεις ότι ο μέσος κάτοχος θα ψαχτει τόσο ;; Και αν είναι το καθημερινό σου αμάξι δεν περιμένεις 10 μέρες, απλά κάποια ανταλλακτικά έχουν παράλογες τιμές ...
Ο μεσος οδηγος δεν αγοραζει type-r. Θεωρει πως ο λεβιες ειναι αντιγραφη του vito και τον παραπεμπει σε φορτηγακι. Επισης θεωρει πς το αμαξι δεν τραβαει γτι δε μπορει αν το στροφαρει και φοβαται. Τα περισσοτερα type-r τα πηραν νεοι με λεφτα (πιθανον καγκουρες) και οδηγοι που ηξεραν τί επαιρναν και γιατι. Δεν ειναι golf gti που το πηρε η θειά επειδη ηθελε διλιτρο golf και ετυχε να ειναι turbo.
Γενικα ζημιες δενε χει βγαλει αυτο το αμαξι, σε αντιθεση με το πιο καινουριο civic που ειχε 2 ή 3 ανακλησεις (για ψιλοπραγματα βεβαια).
Οταν παλι βγει ζημια σε honda ΔΕΝ πας σαρακακη, ειναι νομος. Καλα να ειναι τα μεταχειρισμενα. Για τα καινουρια υπαρχει εγγυηση. Μην ξεχνας επισης οτι τοτε η εδω αντιπροσωπεια τα εφερνε με 7 χρονια εγγυησης . Δυσκολα καποιος αντιπροσωπος -και δη ο σακαρακης- παιρνει τετοιο ρισκο. Σκεψου πχ να εβγαινε η 320 με 7 χρονια εγγυηση, θα χε φαληρησει ο κορφιατης και ο φλασκης
Εδω, στο δικο μου αμαξι και γεννικα στα περισσοτερα μοντελα ΒΜW, εκτος οτι δεν υπάρχει στοκ απο αναταλακτικα πεφτει και μεγαλη σφαγη απ την γεννική αντιπροσωποια.
Πηγα να αγορασω δισκο-πλατό δεν υπηρχε και τον εκανα παραγγελεία.
540 ευρω αγορα και 12 μερες μεχρι να ερθει...
Χριστόφορε να υποθέσω ότι είναι η μοναδική;
Ναι...
Δηλαδη τωρα θα μου πειτε οτι και οσοι πηραν typer ηταν ψαγμενοι και ηξεραν τι πηραν...
τεσπα!
απλα εγω σας λεω απλα οτι βλεπωντας μερικα καινουρια ανταλλακτικα μου επεσαν τα μαλλια, και προσπερνω το, τα χοντα δεν χαλανε, γιατι ολα χαλανε...
και τα αναλωσιμα ειναι λογικο να χαλασουν...
οπως επισης ηλεκτρικο κυκλωμα δυναμο-μιζα θα περνατε μεταχειρισμενο??
αν σου χαλαγε η τρομπα βενζινης θα επαιρνες μεταχειρισμενη?
Χριστοφορε στην Κυπρο τα χοντα ειναι τα 106 της Ελλαδας, δηλαδη φθηνα σε ολα....
Εδω συμφωνουμε.
Ειναι και καλυτερα. Τα περισσοτερα ειναι Jap specs
μα και βεβαια τα χοντα γινονται καλυτερα απο καθε 106 και ισως ειναι και καλυτερο!απλα δεν μαρεσει να χανεται η μπαλα...
Δεν γινεταιι civic vti 92 20 χρονων να το πουλανε 5000ευρο εργοστασιακο, και 99αρι vti ek να πωλειται 7000ευρο, (οι τιμες ειναι μεσο ορο).
Τα χοντα απο σασμαν μοτερ ειναι πολυ πολυ καλα, τοσο καλα που δεν θα με χαλαγε να ειχα ενα, απλα με 5000ευρο του 2000 μοντελο και ουτε ευρο παραπανω!
Φτιαχνονται απιστευτα γιατι βρισκεις αφτερμαρκετ τα παντα... μπορεις να φτιαξεις ενα θηριωδη σιβικ, απλα να βλεπετε και που φτανεις σε τιμες... αν ειναι για να φτιαξω ενα σιβικ του 92 να "σκοτωνει" και να στριβει απιστευτα ριχνωντας πανω του ενα evo, εε οχι δεν θα παρω....
το typer ep3 ειναι φοβερο αυτοκινητο, στην τωρινη τιμη 7κ-9κ ευρο μεταχειρισμενο....και να το φτασεις 1ο σταδιο με μια καλη αναρτηση απο εκει και περα παιρνεις εβο!χεχε
εγω συνεχιζω αν θελω να στριψω ή να γκαζωσω ενα 106 02+ με 4000ευρο+, με ωραιο σαλονακι, που με 1000ευρο το εχω κανει ιδιο σε μοτερ με το vti και με ακομα την μαμα αναρτηση "χαμογελαω"!!
Χριστοφορε αν ημουν στην Κυπρο θα κυκλοφορουσα s2k μαυρο με hardtop, Js μονομπουκο, και κιτρινα φλασακια απ το αμερικανικο....
αχχααχχααχχ Ιαπωνας φουλ...
...και ενα σετ σεμι και καθε Κυριακη μαζι μου παρεα στην πιστα. Να ψαχνουν να βρουν τα Μ3 τον λογο που το χοντακι ειναι πιο γρηγορο.
:fountwtis::fountwtis:
ξεχαστε οτι δεν ειχαν προβληματα! Αλλαξα 2 φορες αντλια νερου και μια κρεμαιερα μαι μαλιστα στα 7500 και 12000 περιπου , τα σερβις δεν ηταν ακριβα ηταν φυσιολογικες οι τιμες τους (Πατρα) .το να το βελτιωσεις το θεωρω υπερβολη το αμαξι γαμ..... τριγμους δεν ειχε αλλα τα πλαστικα ηταν του κ...! Πληρωνες 30550 μονο για το μοτερ! Οσο για την εγγυηση ναι 7 χρονια αλλα σχεδον ολοι δεν κανανε τα χλμ. για να πανε για σερβις -σφραγιδα και τα χασαν
Εχεις δικιο σε ολα απλα θα ηθελα να σημειωσω οτι:
το τελευταιο που αναφερεις ηταν θεμα ιδιοκτητη και μονο,
οι κρεμαγιερες οντως ισχυει απλα ηταν θεμα αισθητικο και οχι λειτουργικο αλλα σωστα ηταν θεμα και για τις αντλιες νερου το ακουω πρωτη φορα
η κρεμαριερα ηθελε γρασαρισμα που δεν τους εκανε κανενας ηταν απλο αλλα δεν το ηξεραν !
Συζητάμε για μπροστοκίνητο αμάξι αν δεν κάνω λάθος έτσι?
Και 1000 άλογα να ήταν, προτιμώ 315 e21 με ένα μπλοκέ ότι να ναι.....
αυτο που λες δεν ισχυει. αν ενα πισωκινητο δεν εχει σωστο στησιμο και κινητηρα-κιβωτιο να υποστηριξη την πισω κινηση ειναι απιστευτα ξενερωτο . Παραδειγαμτα οσα θες, περιλαμβανομενων και των αδυναμων bmw
αν οδηγησεις σωστα στημενο μπροστινοκινητο με καλη αναλογια κιλων/ιππο σε κλειστη διαδρομη θα αλλαξεις αποψη
Μπροστα-πισω, what's the difference οταν ενα αμαξι ειναι τρενο, και αυτος που το αδηγαει ειναι οδηγος που του αρεσει να οδηγει βιδωμενος και να μπαινειμε ολα.
Οκ...δεν μπορεις να μ@λ@κιστεις οπως με ενα πισωκινητο. Αλλα μην λεμε και οτι να'ναι οσων αφορα την οδηγηση.