Νομίζω ο ίδιος που είχε φάει και τον Τζων Καυλακιώτη. :D
Printable View
:oops:...
https://wikiaudi.com/wp-content/uplo...quattro-10.jpg
Απλά επειδή είπαμε οτι δεν εννοείται poll χωρίς αυτό το αμάξι....
ΑΝ καποιος μου χάριζε ενα αυτοκινητητο, θα ζητούσα 535d ....
Εδιτ, για το παραπάνω ποστ του Σταματη:
F11 535d xdrive...
Πλάκα πλάκα, αφού έχει συνηθίσει σε τζιπ ο άνθρωπος δε θα του κακοφαινόταν καθόλου το Allroad. Μεγάλο, άνετο, πολυτελές, παντός καιρού και παντός εδάφους. Επειδή δηλαδή είναι Audi? Σα να λες δεν πάω με την Ντάνα Ιντερνάσιοναλ γιατί κάποτε ήταν άντρας.
https://2.bp.blogspot.com/-4LPNl1Ed0...252Bseries.jpg
ΜΠΑΑΑΑΑ, δεν νομίζω.....
Συνημμένο Αρχείο 15003
Για εμένα λέω... :D
3 λίτρα, 315 αλογατα, ροπή ατμομηχανης (Κάπου στα 65κιλα στις 1500), και μικτή κατανάλωση 5 λίτρα...
Ο ανθρωπος εξεταζει την αγορα S class και μεις του προτεινουμε 5αρες και αουδια.Τι σχεση εχει η βουρτσα με την....?
Με το καλο οτι και να'ναι στρατο.
Προσωπικα δεν μπορω να εκφερω αποψη για κανενα οχημα, μιας και δεν μου αρεσει κανενα, και το κυριοτερο, δεν γνωριζω και τπτ για κανενα.
Αυτο ομως στο οποιο θα επιμεινω, ειναι στο να μην κανετε το λαθος και σταξετε τοσα λεφτα ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ εποχη με ολες αυτες τις ευκαιριες που υπαρχουν στην αγορα.
Ειναι κατι που το θεωρω τελειως λαθος κινηση απο τη στιγμη που στο αρχικο σου ποστ μιλας για τιμες κασερι χωρις χρηματοδοτησεις κτλ...
Αυτο και τπτ παραπανω δεν μπορω να σου δωσω σαν γνωμη, ευχομαι ολα δεξια, και να το χαρει ο πατερας σου οσο περισσοτερο γινεται.
δεν την ειχα σκεφτει αυτη την ομοιοτητα
Λαθος...και τα δυο εχουν τριχες.
Εντάξει, αυτο ήταν το προφανές
Συμφωνω προεδρε οτι τιμολογιακα μπορει να παιξει στο ιδιο επιπεδο αλλα μονο εκει.
-Θα γινει σκούπα στις 11.30 ότι προλάβετε-
ειναι πιο φθηνο το audi γιατι εχει 8 φουσκες να τρυπησουν στα ημιαξονια ενω η μερτσεντα εχει 4....
στα παιρνει σιγα σιγα η καρεντα...
ΣΚουπα?
πασπορτ? ΝΟ ΠΑΣΠΟΡΤ, ΝΟ ΝΟ, ΠΛΙΖ ΝΟ ΙΓΟ ΕΚΟ ΠΕΔΙ ΚΕ ΝΤΟΛΙΑ...
ΝΟ ΠΟΛΙΣΙΑ
Σταματη αυτο που γινεται παραπανω ειναι προφανεστατη ελλειψη σεβασμου στο προσωπο σου και αναλαμβανω τις ευθυνες των αγαπημενων μου συμφορουμιτων που σε χλευαζουν ετσι...
Αν το αουντι εχει παρει 52 ψηφους θελω να δω τα ονοματα και τις διευθυνσεις των ψηφοφορων!!!!....θα τους ξεφουσκωσω τα λαστιχα των BMW τους!!!:thumbsup:
X6 να το πάρετε και εσείς ρε καμια βόλτα
Όσον αφορά για λιμουζίνα ένα θα σας πώ
Είχα πέρσυ το Σεπτέμβριο ένα ΣΚ ένα 740....
ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ που έλεγε και ο συγχωρεμένος..
Το S Class απλά δεν υπήρχε μπροστά του...
7αρα δεν αρεσε και τα αουντι δεν τα σκεφτεται καν.
Οποτε ας παραμεινουμε στο δικο μου πολλ. Δεχομαι και σχολια για Range:original:
το range οχι, το ειχε και η Τζουλια ντροπη, το μερσεντες αξιζει μονο σε νεκροφορα, το x6 ειναι πολυ ψηλο, οποτε φτιαξε αυριο το πρωι εναν καφε πικρο στον πατερα σου και πες του..
"Πατερα εχεις 3 επιλογες..."
1) να αγορασει το ε60 του Πανου αφου το στειλετε στην Πατρα στον Αλεξη για ελεγχο, και ο Πανος να παρει το ατρακαριστο ζ4 της Σασας.
2) να αγορασει το ε60 του s8n αφου το στειλετε στη Πατρα στον Αλεξη για ελεγχο, και ο Αρης να παρει ενα ολοκαινουριο toyota prius που το χει αποθυμενο, και να αρχισει τις βελτιωσεις σε μπαταριες.
3) να αγορασει το ατρακαριστο ζ4 της Σασας και να παρετε δωρο τη Σασα, ενα σεατ ιμπιθα σιστεμ πορσε + αλλο ενα για ανταλλακτικα, 2 κινητα αντροιντ και τον ασπρουλη (προβατο απο ανεκδοτο).
Χαλαρά X6...
στο Αστρα ομως δεν εχεις runflat!!!....οποτε ετοιμασου για σκετα flat!!!:D
εσυ μην παλαμοκροτας,δεν εχεις runflat!!!:D
απο εμπορο αυτοκινητων, που ειχει τα παντα απο πολυτελη οχηματα εδω στη Λαρισα(Φαρσαλων&Περιφεριακ η Τρικαλων-Λαρισας) εχει μονιμα μια 7αρα και παρ'ολο που δεν εχει 4κινηση λεει οτι εχει τα καλυτερα κρατηματα απ'ολα οσα ειχε οδηγησει.thumb
το Range ε?......χμμμμμμ.:original:
https://image.trucktrend.com/f/autos...front-view.jpg
εγω ψηφιζω μια μεζονεταρα σε ενα γαματο παραθαλασσιο μερος και με 20κ ενα μεταχειρισμενο θηριο τζαμπα τα δινουν...
Σκλας τοτε.
Μονο οταν κλεισεις την πορτα και κανεις 30 χιλιομετρα θα καταλαβεις γιατι κανενα αλλο δεν ειναι σαν αυτη.
S class δεν εχει και ντιζελ μεταχειρισμενα.
Παντως μου φαινεται παραξενο που το Χ6 αρεσει σε τοσο κοσμο:original:
Αρεσει πολύ το Χ6 αλλα η S είναι S και δεν συγκρίνεται με τίποτα !!
Παίρνω του αφεντικού αρκετά συχνα (350 4matic) και το αμαξι είναι αλλού...
Αποξενωνεσαι απο τον εξω κόσμο,δεν υπαρχει ποιο ξεκούραστο αυτοκίνητο και με
ποιότητα για σεμινάριο !!
Το μόνο μειονέκτημα τα απίστευτα νούμερα στους λογαριασμούς των σερβις.
Στρατο μακαρι να το ειχαμε ακομα το 500 να το πηγαινες μια βολτα.
Αποψη μου, ενα test drive θα σε ψησει ασχημα.
Απο το κλεισιμο της πορτας μεχρι το σερβο για τα καθισματα ακομα και η αισθηση των κουμπιων το αμαξι φωναζει πολυτελεια.
Δεν κουβεντιαζουμε για τα δερματα και τις μοκετες η την αισθηση του να καθεσαι στο αεριζομενο.
Ουτε για την αναρτηση που απλα ειναι πιθανον η καλυτερη σε ανεση στην κατηγορια.
Τα σερβις ειναι οντως φαρμακι.
Εχει ενα σωρο πραματα που αλλαζουν καθε φορα. (υποχρεωτικα)
Φυσικα δεν εχω δει ποτε s φορτωμενη σε ελπα (που σημαινει οτι προληπτικα ολα αντιμετωπιζονται στην αντιπροσωπεια)
Θα ηταν και ντροπη εξ αλλου να μεινει τετοιο αμαξι.