Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το αποκτήσεις....Με το καλό να φύγει το 46αρι και να πάρεις το Μ5..
Printable View
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το αποκτήσεις....Με το καλό να φύγει το 46αρι και να πάρεις το Μ5..
Τι να λέμε τώρα. Προσωπικά το θεωρώ ως το καλύτερο αυτοκινητο στο φόρουμ, κι ένα από τα σπανιότερα. Αν δεν έδινα λογαριασμό σε κανέναν, θα το είχα ήδη πάρει πάσει θυσία.
Πάντως εμένα η οικογένεια μου δεν είχε κανένα πρόβλημα ..Μπορεί να πεί ο φίλος Νίκος την συμπεριφορά του γιού μου.Αν από τα 4 θέλει M5,στα 18 τι θα θέλει;
Θελει θελει......cd's στη σιντιερα και καρτα τηλεφωνου γιατι δεν εχει bluetooth......σημερα συμπληρωσα και 500 ml λαδι απ το Φεβρουαριο που τα ειχα αλλαξει....μετα απο 4500 χιλιομετρα περιπου εντος πολης. Καιει πολυ λαδι ετσι Σταματη ?? Πες καμια καλη κουβεντα.....
Χαχαχα!Δεν ξερω πως θα είναι τα Μ3 σε 14 χρόνια!Πάντως είναι σε πολυ καλό δρόμο ο μικρός!
Μωρέ ας βγάζουμε κι ας δινουμε. Τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου εννοώ... Η τιμή είναι σχεδόν η μισή από αυτή που είχε το 520 μου πριν 2 χρόνια. Επειδή όμως τα οικονομικά όλων είναι παρα πολύ ζορισμενα, προτιμώ ακομη και οι λίγες σπατάλες που μπορούμε να κάνουμε να αφορούν τη γυναίκα μου η τα παιδιά μου και όχι τα βίτσια μου.
Να, ορίστε καρφώνεσαι μόνος σου.
500 μιλικράμ, φλόμπες.
Αφού στο πορτμπαγκαζ έχει 6pack τα λονγκ λάηφ.
Απο τότε που του είχαμε βάλει ζάχαρη στο ντεπόζιτο να δούμε πότε θα σκάσει, ούτε ξέρει τι καίει.
Ευτυχώς που βρέθηκε αυτό το παιδί να το πάρει να σε απαλλάξει να τρέχεις στο Νεονάκη για να το κάνεις κύβο.
Τι καλο παιδι......τι ανθρωπος....τι φιλος......να σου δωσω και το ΑΦΜ μου μηπως και χασεις το τηλεφωνο μου για να μπορεις να με βρισκεις οποτε θελεις .... με τις παπαριες που λεγατε χθες, η γυναικα του ανθρωπου ουτε που πλησιαζε κοντα στο αυτοκινητο ..... σου λεει ετσι και κατσω στα καθισματα της ακολασιας μπορει και να μεινω παλι εγκυος.....κανονιστε να βαλετε αγγελια κουφαλες οτι πουλατε αυτοκινητο.....ουτε γερανο για να το πεταξετε δε θα βρισκετε....