σε περίπτωση που δεν δουλέψει ο τασκ μάνατζερ, πάτα συνεχόμενα το F8 που'χεις στην δεξιά την ρόγα.
Printable View
σε περίπτωση που δεν δουλέψει ο τασκ μάνατζερ, πάτα συνεχόμενα το F8 που'χεις στην δεξιά την ρόγα.
να κ το σκυλακι μου......εχχεχε:thumbsup: βασικα απο κοντα φαινεται καλυτερο δεν ξερω αλλα στην φωτο δεν φαινεται κ τοσο καλο...!
αυτο το σκυλι ειναι του χαντε...:thumbsup:
Κωσταντινα τωρα θα σου ζηταει πνευματικα δικαιωματα!
και'γω που το πέρασα για την μούρη του σιχαμάτη...
https://i.imgur.com/RowMJ.jpg
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
παπαρι@
αχχααχχαχαχα
βρηκααααα!!!
εκατονταδες σχεδια για...ιδεες η παρατηρηση!
real art tattoo!!!
https://tatoogr.blogspot.gr/2011/05/...o-desings.html
εχω και γω ενα στο αριστερο μπρατσο απομ την μεσα μερια.
εχω γραψει το ονομα και την ημερομηνια γεννησης του γιου μου!
Αυτό με τα ονόματα αρχίζει να μ´αρέσει !
Θα πάω να γράψω Θωμάς στα @@ μου!
απλα θα σου πει ο τατουατζης οτι δεν γινεται λογο μεγεθους, και θα σου πει να το κανει ΤΟΜ!
Δεν μου αρέσουν τα υπερβολικά πράγματα, βέβαια αν κάποιος το κάνει για κάποιο συγκεκριμένο λόγο και το κυριότερο για την πάρτη του οκ..θα ήθελα να κάνω ένα.. έχω σκεφτεί το σχέδιο εδώ και πάρα πολύ καιρό.. ίσως κάποια στιγμή το αποφασισω..
τα 3D τα έχετε δει? τι φτιάχνουν ρε οι άνθρωποι?
https://img715.imageshack.us/img715/338/3dtattoo1.jpg
Uploaded with ImageShack.us
κατι μου λεει πως ο Νινο θελει να χτυπησει σχεδιακι!!!
Το τατουαζ εχει πολλες ερμηνιες.
Αλλος το κανει για να δειχνει πιο κουλ και τρεντυ.
Αλλος το κανει γιατι κατι θελει να δηλωσει.
Αλλος γιατι πιστευει οτι το σωμα μας ειναι ενας λευκος καμβας που πρεπει να γεμισει σχεδια.
Καθε αποψη δεκτη.
Οσον αφορα το θεμα οτι μπορει να το μετανιωσεις και να μην το θες,ειναι κατι που με κανει να γελαω οταν το ακουω απο ανθρωπους που σκεφτονται σοβαρα να κανουν καποιο σχεδιο.
Το τατουαζ ειναι μια επιλογη ζωης απλα σε σχεση με αλλες αυτη η επιλογη θα φαινεται.
Παραθετω το δικο μου τατουαζ που ειναι ενας ηλιος με το αρχικο της κορης μεσα του.
Με τα σχεδια του ηλιου ειχα παντα ενα κολλημα.
Επισης ο ηλιος ειναι η παντοτινη πηγη ζωης.
Λατρευω τον ηλιο.
εχεις κανει τον ηλιο του ΠΑΣΟΚ ή τον αλλο?
ωπ δεν βγηκε η φωτο!
για να δουμε τωρα.....
οχι ρε συ... και γω νομιζα οτι θα χεις του πασοκ και ηθελα να σε ρωτησω που το εκανες...
υ.γ πολυ καλο!
xaxaxa
Συνημμένο Αρχείο 14238
εσυ εισαι Σασα?
Πολυ ωραιο ειναι Γιαννη και πραγματικα πρωτοτυπο.
Το σχεδιο ειναι δικο σου?
Να σου πω,εβαλες τη γυναικα σου να στο παρει φωτο?!!! χαχαχα και γω το ιδιο εκανα!
οχι δεν ειναι δικο μου το σχεδιο, αν και στην αρχικη του μορφη τα tribal ηταν πολυ ποιο μεγαλα και τα κοψαμε λιγο.
Η κορη μου εβγαλε τη φωτο, η γυναικα μου δεν εχει ας το πουμε καλη σχεση με τα tattoo...
μιας και το θυμηθηκα τωρα..
ενας πρωην φιλος μου που δεν πειραζει καλη του ωρα οπου και να ειναι!!
ειχε παει που λες στην ολλανδια με το magic bus.
Μπηκε που λες σε ενα τατουατζιδικο που εκει χτυπαγε ο χανκι πανκι ενας απο τους κορυφαιους στην ιστορια του tattoo (καποιοι θα τον ξερουν),
πηγε λοιπον και εκανε ενα αετο!
Οταν γυρισε στο χωριο και εκει που ηταν ξαπλωμενος στο κρεβατι βλεπει σε καποια στιγμη την μανα του να τον κοντευει με μια διπλωμενη εφημεριδα!
-Μην κουνηθεις καθολου του λεει κατι ειναι στη πλατη σου και του σκαει μια με την εφημεριδα, που περασε το tattoo για κατσαριδα!:hystericalbs1:
3D tatoo
3d art tatoo
Αραχνη επιασε που λεμε .....
black widow....πληγωμενες και τιμωρημενες ολες :whistle::whistle:
Έχω 2 και τα χαίρομαι , και τα 2 τα έκανα σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου
Για να μην ξεχνώ ...!!!άσχετα με την διαφορετικότητα των απόψεων η οποία ειναι
Σεβαστή σε όλους, πλεων ειναι αποδεκτό απο την Ελληνική κοινωνία
Eιμαι της αποψης οτι το τατου πρεπει να συμβολιζει κατι πολυ σημαντικο για σενα, γιατι ειναι για παντα χαραγμενο πανω σου...
και αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχω κανει ακομα... δεν εχω βρει κατι που να με αντιπροσωπευει 100% και προφανως δεν θελω να κανω κατι μονο για να λεω οτι εχω κανει τατουαζ... αλλωστε οτι και να ειναι δε θα ειναι σε εμφανεστατο σημειο, αφου δε θα το κανω για επιδειξη...
Έχω δύο, στα μπράτσα. Το πρώτο έγινε φέτος την πρωτομαγιά και το δεύτερο πριν μια βδομάδα (δεν έχει τελειώσει ακόμα).
Επειδή έχω τρέλα με τη μουσική, είναι αφιερωμένα σε 2 αγαπημένες μου
μπάντες, τους Rammstein και τους Manowar. Τώρα, το γιατί το αποφάσισα στα 38 και όχι στα 20 είναι μια άλλη ιστορία. Κάλλιο αργά παρά ποτέ δε λένε;
Πάντως σπάστηκα λιγάκι όταν βγήκα φέτος στις παραλίες και είδα οτι αποτελούσα μέρος της πλειοψηφίας, καθώς όλο και περισσότεροι χτυπάνε tattoo επειδή είναι της μόδας...
I did it for the right reasons :)
https://thumbnails103.imagebam.com/2...1210893400.jpg
https://thumbnails102.imagebam.com/2...3210893618.jpg
Σωστοι και λαθος λογοι δεν υπαρχουν σε αυτα τα πραγματα.
Αλλος το κανει καθαρα για λογους αισθητικης, αλλος το κανει λογο μοδας, αλλος το κανει για μαγκια, αλλος για να συμβολισει κατι επανω στο σωμα του...
Ολα δεκτα και σωστα για μενα παντως.
Το δικό μου το εκανα το 1988 οταν ημουν 16 χρονων και ηρθαμε πενθημερη στην Αθηνα. Το εκανα στον Τζιμη στην Πλακα.
Δεν συμβολιζει κατι για μενα και φυσικά το μετανιωσα.
Ευτυχως ειναι στην πλατη και ξεχναω οτι το εχω.
Θεουλης !!!