o spara ειρωνευοταν στην ερωτηση του...οποτε μαλλον δεν επρεπε να απαντησεις σοβαρα.
Printable View
Βασικά ναι. Για την ακρίβεια έσπασε το προφυλακτικό και ήμουν και καρπερός (όπως αποδείχτηκε), οπότε φάγαμε έναν τρομερό συνδυασμό άγχους και τρεξίματος εγώ και το τότε έταιρον ήμισυ, μέχρι να ενημερωθούμε για το τι εναλλακτικές υπάρχουν, από δύο γυναικολόγους.
Εάν υπήρχε κατάλληλη ενημέρωση και ξέραμε λίγο πολύ τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, θα είμαστε πολύ πιο ήρεμοι!
νομιζω ποτέ δε θα σκεφτομουνα την εκτρωση.
εαν χρειαστει και να "τελειωσει" (σε εισαγωγικα) η "ζωη" σου και να αναλαβεις τις ευθυνες σου, ετσι πρεπει να γινει.
το τι υποστηριξη υπαρχει απο "κοινωνικο" κρατος και γονεις σε αγνοια (το λιγοτερο) αυτο ειναι αλλο θεμα.
και το αλλο.
περι θηλασμου, καντε τον κοπο οι "προσεχως" μπαμπαδες να το μελετηστε.
απο πριν τη γεννα ομως.
εαν βαριεστε (οπως εγω) βαλτε τη μαμα (;)του μωρου, οχι τη δικη σου) να το ψαξει.
μην "ξεψαχνιζουμε" στο ιντερνετ μονο ποσο εχουνε κατεβει τα Μ3 και τι βαρος εχει η LM σε 9.0Χ19ΕΤ32.
εγω ακουσα παντως οτι αμα θηλάζεις κάνεις καλύτερο 400αρι.
Μπορεί να είναι και αστικός μύθος, αλλά καλού κακού πάω μέχρι την κουμπάρα μου να ρίξω ένα βύζαγμα.
Κάποιοι εδω μέσα δεν έχουν ωριμάσει, μιλάω σοβαρά, και δεν ήμουν καθόλου ειρωνικος Θωμά σε ευχαριστω πολυ που μοιράζεσαι τις πολύτιμες γνώσεις σου μαζι μας! Και μια ερώτηση αληθεύει ότι αν γίνει εκτρωση μπορει να υπάρξει στείρωση ;
απο τι εξαρταται αυτο?
α) να γινει καλη δουλεια απο γιατρο χωρις καμια πιθανοτητα στειρωσης?
β) μπορει να τυχει παντα αναλογα τον οργανισμο?
γ) εξαρταται ο μηνας της εγκυμοσυνης που θα γινει?
δ)????
υ.γ Ταμ το ποστ σου με αφυπνησε....:thumbsup:
Μια εκτρωση μπορει να εχει καταστροφικα αποτελεσματα.
Εσυ μπορεις να συνεχισεις να ψωλαρμενιζεις ασυστολα αλλα η συντροφος σου μπορει να χασει τη δυνατοτητα να κανει παιδια.
Αν την εκτρωση την εκανε ο αντρας ας πουμε, με κινδυνο να μην του ξανασηκωθει ποτε, νομιζω ολοι θα το αντιμετωπιζαν πιο σοβαρα.
Αυτα απο εμενα.
Και για να μην ξεχνιομαστε σημερα οι μπαμπαδες!!! Ειναι η γιορτη μας !!!
https://cdn2-b.examiner.com/sites/de...d61386c303.jpg
Όχι βρε!Τέτοιο θέμα έχουμε ήδη!https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...snoopy+cooking
ΥΓ:Δεν νομίζω πάντως ότι υπάρχει έλλεψη σοβαρότητας.
^χαχαχχαααα!!!!
Μπορείς να το ρίξεις στο ψάρεμα :thumbsup:
η αυτοκινηση ειναι τροπος ζωης! και μεσα στη ζωη ειναι ολα τα θεματα.
Η δε δομη ενος ιστοτοπου ειναι και αυτη διαρθρωμενη κατα τη κριση και επιλογη των διαχειριστων του.
Το που επιλεγει να ποσταρει ο καθενας ειναι αναλογο με το τι επιλεγει να διαβασει, κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να συμμετεχει, ουτε και να αναγνωσει κατι αν το θεωρει "κατωτερο" των προσδοκιων του.
Απο την αλλη αν καποιος νομιζει οτι ενα αυτοκινητιστικο φορουμ θα επρεπε να "μυριζει" μονο καμενο λαστιχο,μαλλον δεν εχει καταλαβει τιποτα απο το νοημα και τους σκοπους των συγχρονων ιστοτοπων.
Ολα τα φορα εχουν ενοτητες που ξεχωριζουν τα θεματα και οσο αυτες ειναι ενεργες απο τη διαχειριση, οι χρηστες εχουν δικαιωμα να επιλεγουν την συμμετοχη τους.
Το παραπανω θεμα ειναι παρα πολυ σοβαρο.
καποιοι ισως νομιζουν οτι αυτα συμβαινουν μονο στους αλλους...
ο καθενας εχει το ρολο του στην αλυσιδα του φορουμ...
Η Ελενη εχει τα γυναικεια-διαφορα θεματα...
εγω εχω το thread fucking (για οσες μερες υπαρχω εδω)
ο stamatis γραφει ιστοριες...
κλπ
κλπ
το θεμα δεν ειναι αυτο, το θεμα ειναι οτι δεν γινεται να μην εχεις συστηθει και το 2ο ποστ σου να ειναι θεμα εκτρωση...
Το τρολλαρισμα θελει τεχνη...
όπως και να'χει, πολλά απο τα θέματα που υπάρχουν στο φόρουμ, θυμίζουν κάποιον που πηγαίνει στον φούρνο για να βρεί μπριζόλες.
όμως απο την στιγμή που υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, απο την στιγμή που δεν απαγορεύεται η ανάρτηση θεμάτων εκτός αυτοκίνησης, θα πρέπει να το δεχτούμε όλοι.
το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος ο οποίος δεν γουστάρει κάποιο θέμα, είναι να μην το παρακολουθήσει.
εγω παντως εχω μαθει πολλα απο τοτε που γραφτηκα στο φορουμ.
και δεν εννοω περι μπεμβε.
thumb
Ενδιαφέρον πως όταν μερικοί βρίσκουν ευκαιρία βγαίνουν να υπερασπιστούν την ελευθερία, να δείξουν πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο των άλλων που θέλουν να μιλάνε μόνο για καμμένο λάστιχο.
Χαλαρώστε !
Οι εκτρώσεις δεν είναι το μόνο σημαντικό θέμα, υπάρχουν άπειρα.
Να τα αναλύσουμε όλα εδώ ή μονάχα όσα τύχει ?
Τέλος, ξέρω κάτι παραπάνω για το παρον θέμα, οπότε είναι αστείο πόσο σοβαρά το έχετε πάρει μερικοί.:original:
επειδη την εκφραση καμμενο λαστιχο τη χρησιμοποιησα εγω, αν λοιπον απευθυνεσαι σε μενα δεν ειχα καμια προθεση να "υποβαθμισω" κανεναν ουτε το επιπεδο του (αλλωστε απο που προκυπτει κατι τετοιο?)
Σε καθε ενοτητα οι συμμετεχοντες μπορουν να μιλανε οσο θελουν πανω στο θεμα της ενοτητας, γιατι θα πρεπει να κρινουμε το αντικειμενο των συζητησεων αλλων ενοτητων?
Ελευθερη επιλογη ειναι το που θελει ο καθενας να συμμετεχει, ναι αυτου του ειδους την ελευθερια την υποστηριζω.
καποιων τσιτσιριζει το καντηλι... thumb
Χελοου Λένα απάντηση δεν παίζει; Η δικιά σου γνώμη ποια είναι;
οποιος θελει διαβαζει, οποιος θελει ΔΕΝ διαβαζει , βλεπει τον τιτλο στα "Διαφορα Θεματα" και προσπερνα ,
και εγω βλεπω το θεμα I-PHONE , δεν μπαινω καν στον κοπο να διαβασω, γιατι δεν με αφορα, δεν εχω I-PHONE κτλ κτλ , οποτε και δεν το διαβαζω καν, αντε να κανω μια αναγνωση για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις
οποτε , μπαινεις στο "Διαφορα θεματα" βλεπεις το θεμα "εκτρωση" , δεν σε αφορα, δεν σε νοιαζει και το προσπερνας , απλα πραγματα
διαφορετικα..........(ασχετο! απλα το εβλεπα τωαρ στο youtube)
https://www.youtube.com/watch?v=4eeuPMqPMwM
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Δεν έχω καθόλου ψιλά!!!
Πωωω ρε μάνα μου να δω τι άλλο θα δούμε
Σε Αυτο το forum
το βαψες ρε το αμαξι? και ασε τις εκτρώσεις :hystericalbs1:
αν και θα τη χρειαστω μαλλον γιατι με αυτο το θρεντ με εχεις γκαστρωσει.
Ολο το ανοίγω και λέω, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩ και όλο με πουλί στο χέρι μένω.
Αντε, τι κάνεις τόσο καιρό?
Ε?
:th_Laie_67-1:
οταν οι αντρες δεν προβληματιζονται στα 35 τους πρεπει να προβληματιζονται οι γυναικες στα 22 τους καμια φορα(τελειως καλοπροαιρετα παιδια).
Χαντε εμενα γιατι δεν μου εβαλες θενκς???:tease::tease:
Ρε μου χάλας το καμακι