πως γινεται να αλλαξω βημα αφου τη διασταση τη γραφει στο manual του αυτοκινητου καθως και στην πορτα του οδηγου. στην αγορα εννοεις πιο οικονομικα οχι στη χρηση φανταζομαι
Printable View
Το γραφει μονο για τα χειμερινα αν δεν κανω λαθος !!!
Για τα συμβατικα ειναι το 225-45-17 . . .
στην 7χ 17 ζαντα μπαινει 225?
Φιλε μου η Bmw απο το 1991 οταν προτοεβγαλε το 325 ε36 με 17αρες
τοποθετουσε αυτην την διασταση που σου λεω !!!
Το 1998 με το ε46 συνεχισε με την ιδια διασταση !!!
Ποτε δεν θυμαμαι να ειδα/τοποθετησα σε ε46 205/50/17 !!!
Το 215 δεν το προτεινει ειναι η αληθεια αλλα εχει πολυ μικρη διαφορα !!!
634 διαμετρο εχει το 225
626 ........... εχει το 215
μονο τα compact κυκλοφορησαν με αυτη τη διασταση στην ελλαδα στην εκδοση sports ti δες φωτος εδω https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2472673/ στα υπολοιπα 46 αρια ειναι οντως σπανια διασταση
μετα απο ερευνα η διαφορα σε τιμη ειναι 100 ευρω. εννοω το 225 45/17 με το 205 50/17. αξιζουν τα παραπανω λεφτα? την εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη διασταση?
Γιάννη μην τρελένεσαι. Για τις σωστές διαστάσεις δες το ταμπελάκι στην πόρτα.Έχει τα πάντα για τις 17άρες μιας και είναι +2 inches πάνω απο το εργοστασιακό 15 ;)
Απ'οτι θυμάμαι φοράς ρέπλικα Μ5 ζάντα 17άρα, σωστά?
οχι βασιλη Μ6 18 φοραω . τωρα θα βαλω γνησιες style 98 7x 17. και τις 2 διαστασεις τις εχει το ταμπελακι εχουν ακριβως την ιδια διαμετρο και δεν αλλαζει το βημα. η απορια μου ειναι αν αξιζει να δωσω 100 ευρω παραπανω και να παρω 205 50/17 αντι για 225 45/17 που ειναι φτηνοτερο. αξιζει τον κοπο απο θεμα ανεσης λιγοτερης καταναλωσης και καταπονησης του αυτοκινητου η πανω κατω τα ιδια ειναι
Αμα έχει και τις δύο και αφού δεν αλλάζει το βήμα,για εμένα καλύτερα να βάλεις το 225. Θα πατάει πολύ καλύτερα το αμάξι και θα έχεις και λιγότερο "μπαλόνι" στο προφίλ 45 αντι για 50...
Έχεις βάλει για πούλημα τις ζάντες????
Δικιά σου είναι η αγγελία?????
https://www.car.gr/parts/view/4040418/
Χρηστο σε παρακαλω μου δινεις τα φωτα σου ??
Στο 335d e92 2008 θελω λαστιχα ,και αποφασισα non-runflat.
Μου προτεινε ενας γνωστος λαστιχας 3 επιλογες.
1. Pirelli Pzero
2. Continental sport contact 5
3. Michelin Pilot sport 3
Νομιζω 225/40/18 εμπρος και
255/35/18 πίσω.
Μου λες την άποψη σου ??
Κοιτα να δεις πλέον αυτές οι 3 μάρκες ειναι
απο τις κορυφαίες !!!
Απο την δικη μου πλευρά ως λαστιχάς και
επηδει εχω κανει δοκιμές και σε δικά μου αυτοκίνητα και αυτοκίνητα φίλων - πελατών ...
Το continental ειναι αυτο που όλοι μας
έχουν μεινει ευχαριστημένοι και απο άποψη
χιλιομέτρων και διαρκείας χωρίς να ξερενεται
πολυ εύκολα ...
Το Pirelli καλό χρυσό αλλα δεν αντέχει τόσα χιλιόμετρα οσο το continental ...
Το michelin εξήσου τα ίδια αλλα επηδει εχει
αρκετά πιο μαλακή γόμα φαγώνεται πολυ πολυ πιο γρήγορα !!!
Ενα εξήσου καλό ελαστικό ειναι το Dunlop sport maxx βέβαια και αυτο στην Κλάση του Pirelli ξερενεται εύκολα αλλα κανει δουλειά ...
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Εμείς μπάξαμε Michelin Pilot sport 2, 335i e92 2007 σε 17αρα!!
Original Michelin και όχι γερμανικό ή από άλλη χώρα.
Με τα sport 2 εφοδιάζεται η Porsche για τα 'μικρά'!!
Το λάστιχο μπήκε στη ζάντα και ζυγίστηκε στο 0 χωρίς αντίβαρα (πείτε με τρελό αν θέλετε) στον ένα μπροστινό και στον άλλο με 5γρ γιατί είχε χτυπηθεί κάποια στιγμή η ζάντα.