Ποιος είναι ψείρας μωρέ?
Που έχει 500 κιλά αράχνη το αμάξι του πάνω??? :hystericalbs1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Printable View
Φανηηηηηηηηηηηη μην το παρεις.... πες μου ποσα διαθετεις με πμ να σου βρω 3-4 αυτοκινητα μεχρι να ερθεις να παμε να τα δουμε...
μονο χαμηλωμα ξεχαμηλωμα και το αγχος τα εβγαλες τα λεφτα μην σου μιλησω και για ζημιες....
Καλο το piaggio mp3 αλλα πολλα τα λεφτα. Καλη γουρούνα που να τραβάει επίσης.
Το πρόβλημα με τα σαραβαλα των 500-1000ε είναι πως θέλουν αλλα τόσα σε συμμάζεμα για να μη μείνω στο δρόμο..
Σκέφτομαι πως ακόμη και ζημιά να κάνουν ισως να αξίζει το κόπο. Η κουκούλα είναι ασφαλισμενη, 1-2 γρατζουνιες που ισως κάνει κανας ηλίθιος δεν κοστίζουν παραπανω απο λάδια φίλτρα τακακια ασφάλεια και μεταβιβαση σε ένα σαραβαλακι..
Πάρε σαράβαλό και μετά πέτα το εκεί ρε!!!
Μην μας τρελλαίνεις
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2423943/
τσιμπα το και αμα απολυθείς, θα το κάνουμε πυροτέχνημα.
Σαν το Golf της Μέρκελ είναι αυτό...
Φανη εγω στη θέση σου θα το έπαιρνα με οποιοδήποτε ρίσκο, άλλωστε καφροι υπάρχουν παντού και δεν ξέρεις που μπορει να γίνει οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια! Φίλος με golf 6 υπηρετούσε στο Βαρνάβα και το αμάξι το είχε στο πάρκινγκ του στρατοπέδου χωρις να του γίνει το παραμικρό απο γρατσουνιες κοκ.Υπήρχαν και αυτοκίνητα καλύτερα βέβαια όπως κάτι SLK, Cooper S κ.α. Τώρα ειναι στη κρίση σου και πραττεις αναλόγως.
Και κατι ακομη: Από το θαλασσινο αερακι που ειναι αφθονα αλατισμενο, πως θα το προστατεψεις?
Σκέψουν να πάει για παγωτάκι χαλαρός, να το έχε αφήσει στο λιμάΝι και επιστρέφοντας να το βρει έτσι :hystericalbs1:
https://3.bp.blogspot.com/-H7p-iqy_H...-rusty-car.jpg
ΦάΝ έχουμε να κάνουμε με κλασσική περίπτωση k@bl@s VS λογικής και συνήθως κερδίζει το πρώτο.
Εγώ είχα το suNNy από την πρώτη μέρα που ήμουν φαντάρος (Θηβα, Κιλκίς, κλπ) και ποτέ δεν έπαθα ζημνιά. (καμία σχέση με την ζέτα θα μου πεις)
Εγώ θα σου έλεγα πάρτο να το χαρείς (αν και είσαι γκαντεμόσαυρος) απλά πρόσεχε σε όσους τομείς μπορείς. Κυρίως όμως να προσέχεις τους δρόμους εκεί και να οδηγείς συνετά.
ά, και βάλτο με την όπισθεν.. :hystericalbs1:
Το θεμα του καραβιου λυνεται.. Εφοσον υπαρχει η ρυθμιζομενη αναρτηση.. και με το γνωστο τροπο που ανεβαινουν τα χαμηλωμενα..
Περι αλατιων κτλ αφηστε τα.. δεν εχει θεμα..
Για το ΜΟΝΟ που θα ανησυχουσα εγω, ειναι να μη του κανουν καμια ζημια στο στρ@τοπεδο.. απο κακια.. κοιτα.. με BMW ερχεται ο ΦαΝης.. παρε τη γρατσουνια..
Αν ο Φανης ειναι ΟΚ με το θεμα του παρκινγκ στο στρ@τοπεδο, τοτε να το φερει..
Τη Τετάρτη το πρωί θα το φέρω στο νησί και θα δούμε τι θα γίνει.. Λάδια πήρα, σήκωμα θέλει και σκορδα !
Μυριζουν τα σκορδα,ματακι βαλε!!!:thumbsup:
https://vithos-psihis.pblogs.gr/file...0-blue_eye.jpg
ξερω ρε!!!ψευτικα σκορδα θα εβαζες!!!....η μηπως οχι???:th_Laie_67-1: :thumbsup:
Να μη το παρεις ρε συ γιατι ρισκαρεις?
Ρε Φάνη τράβα πάρε ένα αμάξι με 300 ευρω.
Όλοι του το λέμε, τίποτα αυτός!
Επιμένει...
εγω τον καταλαβαινω ρε παιδια, θα του εχουν γυρισει τα μυαλα στο νησι. ας τουλαχιστον το ζετακι να ξεσκαει οταν το χρειαζεται να ξελαμπικαρει το μυαλο του, να φορτωσει και κανα μ...thumb
Καλοκαίρι είναι, σε νησί είναι, πιπίΝι είναι, εργαΛίδι έχει, ας το χαρεί τώρα που γυρίζει. Οι μέρες της αφθοΝίας είναι μετρημένες.
Μόλις σκάσει με το Ζ στο στρατόπεδο, ξαφνικά και με μαγικό τρόπο θα ξαναβγεί με άδεια όταν θα απολύεται.
Το φέρα χθες τα χαραματα, ύψος ζαντα φτερό 59 μπροστά 61 πίσω όλα καλα με το καράβι.
Σήμερα έφαγα τη πρώτη μου καμπάνα.. 4 μέρες κρατηση γιατι δεν έχω μπροστινη πινακίδα. Βράζει το σύμπαν και ενώ είχα έξοδο μου λένε πως δεν γίνεται καταδρομεας να κυκλοφορεί έτσι, εκραζε ο διοικητης. Να σβήνει φυλακές και να δίνει άδειες στα μπουρδελα δεν υπάρχει πρόβλημα.. Πάνω που έλεγα θα βγάλω τη θητεία με 0 καμπάνες, τώρα που χάλασε το σερί αρχίζει ο κατήφορος :D
Πέτσο ο Φάνης... Έλα πες την αλήθεια... σβούριζες μες στο στρατόπεδο?
Γιατι δεν χωράει στον aero Λαμπρο. Η θα τη βάλω με γωνίες Γ η αυτοκόλλητο.
Σπύρο δεν πρόλαβα!
Πάλι καλα που έφερα το Ζ και ελιωσα στις βόλτες! 4 μέρες κρατηση γιατι δεν είχα μπροστινη πινακίδα, 7 μέρες αναγνωρίσεις και ανακαταληψεις βραχονησιδων που δεν έβγαινε κανεις, και τώρα 7 μέρες Λοχιας Υπηρεσίας Λοχου.. 1 φορά βγήκε το αμάξι και αυτη με διακοπή ποινής 1 μέρας χαχαχαχ..
Το ΛΥΛ είναι πονοκέφαλος αλλα τρέχεις όποιον θες, οπότε θες.
Έλα ρε αυτά είναι...άντε να το χαρείς όπως αξίζει στο νησί ;) καλές βόλτες και λίγα σφουρίγματα....! ειδικά μέσα στο Στρατόπεδο :whistle:
Εντάξει βγήκα και σήμερα τελικά με υπηρεσιακό, λίγο ακόμα και θα εμενα απο μπαταρια :D
Ζαχαρία ο μάγος με τις κρεπες υπάρχει ; Πηγες τον Φανη ;
Ζαχαρια δεν είχα πολυ χρόνο και δεν σε πήρα τηλ. Ναι υπάρχει Σπύρο τον τιμησα :D