Πολύχρονοι με Υγεία & Ευτυχία οι έορτάζοντες!!!!
Printable View
Πολύχρονοι με Υγεία & Ευτυχία οι έορτάζοντες!!!!
Χρονια Πολλα παιδια!!Να σας χαιρονται οι δικοι σας και ολοι οσοι αγαπατε! :thumbsup:
Χρονια πολλα σε ολους.
Χαιρετίζω σύσσωμη την εορτάζουσα παρέα! Τον υπομονετικό μας Σάρκυ, τον Κωνσταντή (Ε60) τον μερακΛή απ την πόΛη, τον Μάνστας παραντάιζ, τα κορίτσια του φόρουμ και όλα τα παιδιά που γιορτάζουν σήμερα!
ΥπομοΝή, πραότης, υγεία και χρόνια καλά εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειες σας!
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...emoticon-1.gif
Κων/νου κ Ελένης σήμερα,,,,
Χρόνια πολλά με υγεία σ'όλους τους εορτάζοντες!!
Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελένες και Κωσταντίνους του φόρουμ, αλλά και σε όσα αγαπημένα πρόσωπα, συμφορουμιτών γιορτάζουν σήμερα.
Χρόνια πολλά στους Κωνσταντίνους και την Ελένη μας!
O Σπύρος να χαίρεται και το Λενάκι :hyper:
Χρονια πολλα χρονια καλα, σε κάθε Κωνσταντίνο Ελένη -Έλενα :whistle:που είναι μέσα στο φόρουμ η έχει σχέση με αυτο!!!
Υγ χρονια πολλα (γκουχ γκουχ) και στη πεθερουλα μου την λατρεμενη ...
ευχαριστουμε!!!να ειστε ολοι καλα!
Ευχαριστουμε πολυ, να ειστε ολοι καλα με Υγεια !
(Ντινος απο το Κωνσταντινος :p )
Thnx guys
Να μας χαιρονται!!!!
Χρονια σας Πολλα, υγεια και χαρα σε εσας και τις οικογενειες σας!!!
Ευχαριστουμε πολυ!
Σας ευχαριστούμε πολύ να είστε ολοι καλά !
Θα λέγα τι φέρνει αλλα τεσπα.... Χαχαχα
Πανο έτσι γίνεται πρώτα χάνεται το nick και μετα εμφανίζεται το αουδι χαχαχα
Χρονια πολλα σε ολους σας ευχομαι υγεια ευτυχια και ολα τα προβληματα (μικρα η μεγαλα) εκτος !!!
Κωσταντινος Ε60,Οptostyle,Tsagio,Nuovo,Sharky,Monsta,Sheriff ,Eλενη,Κonstantina M3 . . .
Συγνωμη οσους ξεχασα !!!
Χρόνια πολλά και καλά...
Υγεία και ευτυχία σε όλους...
Χρονια πολλα σε ολους τους Κωνσταντινους και φυσικα στην Κωνσταντινα μας!
Ευχαριστουμε πολυ, να ειστε ολοι καλα με Υγεια !
Σας ευχαριστουμε ολους για τις ευχες σας να ειστε ολοι καλα με υγεια κ ευτυχια....!!!
Ποσο απαραδεκτος ειμαι; Ξεχασα την Ελενη! Χρονια πολλα και στην lovely greek bitch!
Χρόνια πολλά στα κορίτσια του BMWfans που γιορτάζουν!
Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία στην Ελένη μας, Στην Κωνσταντίνα μας, και σε όλους τους Κωνσταντίνους και εξεραιτικά στον γιό μου Kostas 636 και του εύχομαι γρήγορα να ξαναποκτήση μια μπέμπα... :cheers: :cheers: :cheers:
Ευχαριστω πολύ! Και εγώ εύχομαι τα καλύτερα σε όλους!!!
Χρονια Πολλα σε ολους με υγεια και οικογενειακη ευτυχια.
Χρονια πολλα, με υγεια στους εορταζοντες!!!!!!!!
χρονια μας πολλα υγεια κ ευτυχια να εχουμε κ με πολλα αλογα κατω απο το καπο........!!!!!!!:):):):)
Χρονια πολλα σε ολους,τα κερασματα σιγα σιγα να σας προλαβουμε !!
Χρονια Πολλα σε ολες τις φιλες και φιλους μας που γιορταζουν!
Υγεια , ευτυχια και επιτυχια σε ολους!
Ιδιαιτερες ευχες στον Monsta, ntinos, sharky, Kωνσταντινος Κ, ΚωνσταντινοςΕ60, ΚωνσταντιναΜ3, ........
Χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένα! Ό,τι επιθυμείτε να γίνει πραγματικότητα (και στον αυτοκινητικό τομέα μη ξεχνιόμαστε...:original:)
Χρονια πολλα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ για όλα τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα, τα sms.
Να είστε όλοι καλά.
Μεγάλη γιορτή σήμερα,τις θερμότερες ευχές μου στις κυρίες m3 και eleni και σε όλα τα παληκάρια γνωστούς και μη του forum μας και του χρόνου όλοι με υγεία!