Επι της ουσίας όμως είναι μετατροπή Ελληνίδας με περιτύΛιγμα ευρωπαίας. ΦωΝή, μούτρα κ Άγιος ο Θεός.
Αν θες γούστα Τσεχία νομίζω είσαι κομπλέ.
Printable View
ακου μπουλι οι τσεχες οπως και οι ρωσσιδες ουκρανες και τα ρεστα σαν εμφανιση και μονο αν τις βαλεις οπως τις γεννησε η μανα τους μπορει να υπερτερουν εμφανησιακα απο μια ιταλιδα μα δεν φτανει αυτο τουλαχιστον σε μενα για να βαθμολογησω μια γυναικα με 9 η 10 πρεπει να εχει και τα υπολοιπα που περιεγραψα παραπανω
Σε κανονικές συνθήκες θα είχα αρχίσει να γράφω κατεβατά.
Είμαι σε τόσο χάλια διάθεση, που βαριέμαι ακόμα και να σκεφτώ το σεξ.
ΦταΝει πιά με το σεξ, γράφτε για κανα πενβέ ρεεεεε!
Να ο γνωστης!!!
οι ιταλιδες ηταν δεν ηταν σαν τις χαζογκομενες που κατεβαιναν λυσσασμενες για π..... ασε που συνηθως παντα ηταν με παρεες.
Δεν υπηρχε περιπτωση να βγαλουμε ιταλιδα, και οσοι κοκορευονταν παραμυθι ελεγαν, παντα μιλαω για νησια για εκεινη την εποχη με τις οικονομικες συνθηκες που εμεις πηγαιναμε.
Τι κολλημα ρε με τις Ιταλιδες.
Μια χαρα ηταν οι Σκανδιναβες.
Ουτε πιτσι πιτσι, ουτε ταλαιπωρια ουτε τπτ.
Κωστα παντα αυτο που δεν φτανεις σε εξιταρει, βεβαια οπως λεει ο χαντες δεν ειχαν καμια σχεση με τις αλλες που μπορει να ηταν εντυπωσιακες ξανθιες με τελειες αναλογιες αλλα τους ελειπε ρε παιδι μου... η φινετσα, το στυλ, σε μαγνητιζαν και μονο να τις ακους να μιλανε ενω οι αλλες με τις βαρβαρες ολο συμφωνα γλωσσες τους μονο για αναστεναγμους ηταν καλες χαχαχα.
Οτι αναλογο γινεται και με τα αμαξια τους χαχαχαχαχα
Αντε βρε να γραψουμε εδω ή οπου αλλου τετοιες ιστοριες να ξεφυγουμε λιγο απο τη μιζερια της πολιτικης αναλυσης και των εκλογων!!
A womαn goes to the Doctor.
The Doctor asks: "What's the problem?
The woman says: "Doctor, I don't know what to do. Every day my husband seems to lose his temper for no reason. It scares me."
The Doctor says: "I have a cure for that. When it seems that your husband is getting angry, just take a glass of water and start swishing it in your mouth. Just swish and swish but don't swallow it until he either leaves the room or goes to bed and is asleep."
Two weeks later the woman comes back to the doctor looking fresh and reborn.
The woman says: "Doctor that was a brilliant idea! Every time my husband started losing it, I swished with water. I swished and swished, and he calmed right down! How does a glass of water do that?"
The Doctor says: "The water does f*** all. It's keeping your mouth shut that does the trick...."
Συνηθισαμε πια...... λες να μην ξερουμε τι λετε...... αλλα πολλες φορες κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε.....
Μια σοφη συμβουλη που μου εδωσε ο πατερας μου, ισως επειδη ημουν η πρωτη ( θα ηθελε μαλλον να ημουν αγορι):
Να αφησεις τον αντρα σου να νομιζει/ να του δωσεις την ικανοποιηση οτι ειναι το αφεντικο........, ετσι θα μπορεις παντα να κανεις οτι θελεις .... και να γινεται το δικο σου......thumb Πιστεψε με ...... δουλευει..... απολυταthumb
βρηκα φωτογραφια του Σταματη μικρου! εποχη 1900 μολις 6 χρονων... σχεδιασμενη με λαδομπογια!
δεν γινομαι κακος ο Σταθης μου την εστειλε και μου ειπε να τη βαλω!
γιατι τι γινεται οταν θυμωνεις Ελενη?
https://www.medlook.net/article.asp?item_id=755
αισθανομαι 5 ομως!